GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή και αηδία....

Δημόσια έργα με εταιρείες δολοφόνων! Aπό το http://www.olympia.gr/ ‏Αίσχιστη κατάπτωση της Δημοκρατίας και της πολιτικής είναι οι τελευταίες...

Δημόσια έργα με εταιρείες δολοφόνων!

Aπό το http://www.olympia.gr/

‏Αίσχιστη κατάπτωση της Δημοκρατίας και της πολιτικής είναι οι τελευταίες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εταιρεία δολοφόνων που εμπλέκεται – μεταξύ άλλων - και στην απαγωγή Παναγόπουλου. Ο οχετός του αίσχους έχει ανοίξει και εμπλέκει κουμπάρους, πολιτευτές, γραμματείς υπουργείων και πάει λέγοντας. Κουβέντα όμως για την ταμπακέρα.
Όταν ο επιχειρηματίας Θεοφάνης Παπαδάς που ήταν στη λίστα των “μελλοθάνατων” βγαίνει και καταγγέλει ότι...
ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας Τρομπούκης αναλάμβανε δημόσια έργα και εμπλέκει το όνομα του Άκτωρα, φτάνουμε στο σημείο της έσχατης σήψης. Όταν μιλάει για δημόσιο έργο στην Ηλεία που όχι μόνο δεν πληρούσε τους περιβαλλοντικούς όρους αλλά γινόταν και με τη χρήση κλεμμένων φορτηγών, έχουμε να κάνουμε με ένα κράτος που φροντίζει απλώς τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος με κάθε τρόπο.
Όταν στα δημόσια έργα εμπλέκονται εταιρείες δολοφόνων, συμβόλαια θανάτου και άλλα τινά, για ποιόν “Βασικό Μέτοχο” να μιλήσουμε; Όταν κατά τα φαινόμενα στην επταετία Σημίτη πέρασαν τα μεγαλύτερα κονδύλια της ΕΕ που χρέωσαν ες αεί τη χώρα και διατέθηκαν με παρακρατικούς όρους, για ποιά δημοκρατία μιλάμε; Όταν μια Ελλάδα γονάτιζε για να τελέσει Ολυμπιακούς αγώνες, τα έργα των οποίων αναλάμβαναν κοινοί νταβατζήδες με την υπέροχη μέθοδο της υπεργολαβίας, ποιά ιδεώδη υπηρετούμε; Όταν πολιτικοί, πολιτευτές και λοιπά κομματόσκυλα συνωστίζονταν για να κάνουν κουμπαριές με δολοφόνους, ποιά είναι η ποιότητα του κοινοβουλευτισμού;

Όταν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει διασύνδεση τρομοκρατικών ενεργειών με συγκεκριμένα μέλη της σπείρας αλλά η ΕΥΠ εμποδίζεται να συνεχίσει την έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση και άξαφνα βλέπουμε τους “επαγγελματίες υπερασπιστές της τρομοκρατίας” να βολτάρουν στα κανάλια υπερασπίζοντας κοινούς (υποτίθεται) ποινικούς, ποιό ακριβώς είναι το αντάρτικο;

Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός υποβιβάζει τον Αρχιερέα σε διάκο. Όταν ο πρωθυπουργός βλέπει σκιές στο Βατοπαίδι αλλά αγνοεί τις κακοτεχνίες στα Ολυμπιακά έργα που κόστισαν μια εκατοστή Βατοπαίδια (κύριε Τσιτουρίδη γιατί σιωπήσατε;). Όταν ο νεκρός ένστολος γίνεται προειδοποίηση για τους υπόλοιπους ζωντανούς – νεκρούς ενστόλους ώστε να μην πολυψάχνουν καταστάσεις, πως ακριβώς ορίζεται το “καθήκον”;

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Ο σεβάσμιος απατεώνας που διασπαθίζει τον κρατικό πλούτο δεν διαφέρει από τον δολοφόνο που σκοτώνει για λίγα Ευρώ ή τον πολιτικό που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία. Αντίθετα όλοι αυτοί δουλεύουνε σε αγαστή συνεργασία. Ο πρωθυπουργός εκλέγεται από τα μέσα που ελέγχονται από διαπλεκόμενους που χρησιμοποιούν τη μπιστόλα του ποινικού – τρομοκράτη ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, όταν δεν του βγαίνει η εξίσωση.

Τουλάχιστον απανταχού λαμόγια μάθετε την Ταρίφα: Μη ζητάτε πάνω από 40,000 τη διευκόλυνση, γιατί τόσο κοστίζει η ζωή του απλού πολίτη σήμερα. Από κει και πάνω τους έρχεται πιό φτηνά να σε σκοτώσουν.

Γι’ αυτό και η ατέλειωτη “κρίση αξιών” όπως ξύλινα τη λέμε. Δείτε τα πρότυπα. Πόσο καιρό έχετε να δείτε Οικογένεια να ποζάρει ως πρότυπο ευτυχίας; Πόσο καιρό έχετε να δείτε ένα παιδί να χαμογελάει στις στήλες των rich & Famous;

Αυτιστικά παχύδερμα, άσαρκες εκδιδόμενες, ανεγκέφαλοι αστοί. Πουθενά η μάνα (είναι στρουμπουλή βλέπετε), ο πετυχημένος πατέρας, ο άνθρωπος που προσέφερε κατ΄ελάχιστον στο σύνολο. Κοινωνικός αυτισμός, ιδιώτευση. Ο λαουτζίκος υποχρεώνεται να προσκυνά αυτούς που βιάζουν την καθημερινότητα του, τη ζωή των παιδιών του, την ίδια του την ύπαρξη. Και όμως τους προσκυνά. Διαβάζει τις φυλλάδες τους, βλέπει τα κανάλια τους, ψηφίζει τους εκλεκτούς τους. Το σύνδρομο της Σουηδίας σε Ελληνική έκδοση.

Ντροπή σου υπήκοε. Ντροπή σου γιατί δεν σκέφτηκες. Ντροπή σου γιατί δεν αγωνίστηκες. Ντροπή σου γιατί μόνος σου πέρασες τις χειροπέδες της σκλαβιάς σου. Από το super market που σε ταΐζουν συσκευασμένα δηλητήρια εως το χαμόγελο του παιδιού σου που το ξεπουλάς για τον δικό σου τρόμο. Ντροπή σου γιατί εσύ πρέπει να πάρεις το στυλιάρι και να τσακίζεις όποιο κάθαρμα σου κλέβει το χθες και το αύριο.

Τι είσαι συ; “Πετυχημένος Επιχειρηματίας”. Τι προσέφερες στην κοινωνία; “Ήμουνα μάγκας και υπερτιμολόγησα δημόσια έργα”. Στο κεφάλι!

Τι είσαι συ; “Πετυχημένος Δημοσιογράφος”. Τι προσέφερες; “Δουλεύω στην εφημερίδα του πετυχημένου επιχειρηματία και επιπλέον είμαι κολλητός του άλλου μεγαλοστελέχους που λάδωνε πολιτικούς. Έχω δηλαδή κονέ”. Στο κεφάλι!

Στο κεφάλι το φιλί λοιπόν σε αυτούς τους πετυχημένους. Για να τους δείξεις έμπρακτα την αγάπη και το θαυμασμό σου.

Αύριο με περισσότερη ψυχραιμία θα δούμε τις εξελίξεις γιατί η οργή πάντα οδηγεί σε υπαρξιακά μονοπάτια.

42 σχόλια

  1. Aστυνομικός που είχε αποταχθεί φέρεται να είναι ο αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε πάνω από 300 γυναίκες που έφερνε κύκλωμα από το εξωτερικό.


    ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    έτσι δεν είναι καρατζαφέρια μου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KΑΛΟΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΑΣ

    ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ...

    ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ (ΑΝΕΥ ΦΟΝΟΥ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    Στα χαμηλότερα επίπεδα πέντε εβδομάδων υποχώρησε το αργό πετρέλαιο, εν μέσω εικασιών ότι τα αμερικανικά αποθέματα θα αυξηθούν, καθώς η ύφεση μειώνει τη ζήτηση στη μεγαλύτερη χώρα κατανάλωσης ενέργειας στον κόσμο. Το αργό πετρέλαιο για παράδοση Αυγούστου φθάνοντας στα 64,93 δολ. το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης (Nymex), τα χαμηλότερα ημερήσια επίπεδα από τις 29 Μαΐου.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ.

    60 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ !!!

    ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ 149 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ 1.3 ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 65 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 1,30.

    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΧΕ 59 ΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΟΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΙΧΕ 53 ΛΕΠΤΑ.


    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    60 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ 5 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ !!

    ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΠΟΥ ..


    ...αναπαράγει την προπαγάνδα της Δεξιάς και των μαύρων λύκων της για την τιμή της βενζίνης:

    
1. Κατοχικέ ρουφιάνε του Γκαίμπελς το 99% του Ελληνικού λαού αυτά που γράφω συμμερίζεται και ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ. Απόδειξη τούτου ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ) τις ίδιες καταγγελίες κάνουν. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. (Γιαννόπουλος, Μανώλης, κ.α.) έχουν κάνει πριν 2 μήνες επερωτήσεις στη Βουλή για την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ στην τιμή της Βενζίνης. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???

    
2. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ και το Ξεζούμισμα του Ελλ. λαού από τους κολλητούς της είναι αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ??

    
Γκαιμπελίσκο εγώ δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, δύναμαι όμως να έχω γνώμη για τη χειρότερη ληστρική πολιτική που έχει γνωρίσει τούτος ο τόπος εδώ και 4.000 χρόνια.

    
Τώρα όσον αφορά τις γνώσεις σου περί οικονομίας:
    
-Γράφεις σαν εξυπνάδα ότι εδώ έχουμε ΕΥΡΩ και έξω έχουν Δολάριο.
Χαρήκαμε ανόητε, τώρα το ανακάλυψες ?? Αυτό ισχύει από το 2002. Παρεπιπτόντως όταν το 2004 ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΙΣΟΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ τα 59 ΔΟΛΑΡΙΑ..

    
Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΗΤΑΝ 59 ΛΕΠΤΑ (2004). Να δεχθώ έναν αυξημένο από τότε φόρο 8 λεπτά. Σήμερα που ένα ΕΥΡΩ ισούται με 1,4 δολάρια και η τιμή του βαρελιού είναι σήμερα 68,50..


ΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2004 Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 40 ΛΕΠΤΑ.

    
ΚΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΛΕΠΤΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

    
ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 1,20 έως 1.35.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

    
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ EΠΙ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ,Σ ΛΟΓΩ ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΥΨΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετε ανώνυμε που μιλάς για την τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα.
    Σε ρωτάω να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεταινα έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν εκθέτεις μόνο την κοινή λογική αλλά και το κόμμα σου;
    Περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά το σκάνδαλο ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη.
    Ξέχασες ότι το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ Χρήστος Παπαδόπουλος ήταν ο εγκέφαλος και «πρόεδρος» της «Εταιρείας Δολοφόνων»;
    Ξέχασες ότι ο Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, εκλεγόμενος μάλιστα με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!
    Όσο και να προσπαθήσει η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει τα επαγγελματικά επίπεδα διαφθοράς, μίζας και βρωμιάς των πράσινων φαταούλων.
    Είκοσι χρόνια απέκτησαν τόση εμπειρία που δεν παίζονται.
    Είναι επαγγελματίες στην κλεψιά και τη ρεμούλα και επί Γιωργάκη έγιναν επαγγελματίες και στο ψέμα και την υποκρισία.
    Και σε ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

    με πρώτο και καλύτερο και πρώτο διδάξαντα τον ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ..

    -που έπαιξε στο χρηματιστήριο και μου τα αυγάτισε

    -που φρόντισε για τα οικόπεδά μου στη Φιλοθέη και την Πολιτεία

    -Που μου χάρισε τον αρχαιολογικό χώρο Σαλαμίνας.

    Καλός και ο Τρομπούκας, δεν λέω..
    Γενναιόδωρος. Ολόκληρο ταξίδι στα εσπερίας για να ενισχύσει τον κοινό αγώνα..

    χαμαιλέων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ MEGA, O ANTENNA, TO ALTER KAI O ALPHA.
    Γιατί δηλαδή, οι άλλοι της παρέας είναι πιο έξυπνοι;
    Εγώ, κοτζάμ Γενικός Διευθυντής του πασόκ, και θα μείνω με τη συνταξούλα;
    Να μην αφήσω και εγώ 2-3 εκατομμυριάκια στα εγγόνια μου;
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3-7-2009:
    Προθεσμία ζήτησε και πήρε σήμερα από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Λέκκα, ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠαΣοΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατηγορείται για επιζήμιες τοποθετήσεις σε ομόλογα κατά τη θητεία του ως πρόεδρος στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).
    Τα αδικήματα που τον βαρύνουν είναι ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ με σκοπό το περιουσιακό όφελος.
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;
    Ο Παύλος Τσίμας βέβαια, εκείνη η ποντικομαμή με το γύφτικο μουστάκι που με παρτενέρ τον παμπόνηρο Οικονομέα κάνουν μόνιμη προπαγάνδα στο Mega υπέρ του Γιωργάκη από καταβολής κόσμου.
    Είδες μεταγραφές ο Μπόμπολας;
    Τα καλύτερα παλληκαράκια έχει μαζέψει στο μαγαζί.
    Τους δίνει από 400.000 στον καθένα και του κάνουν τη δουλειά.
    Σιγά το δύσκολο όταν έχεις το κατάλληλο ταλέντο (γλύψ, φτού).
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, Ο ΤΣΙΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, ΔΕΝ ΤΑΜΑΘΕ ΤΩΡΑ.
    Και, όπως καταλαβαίνουμε, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ένα χρόνο τώρα που παίζει η σκανδαλάρα Ζίμενς.
    ΤΙ ΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ;
    Μήπως ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος;
    Μήπως είναι άλλος ο ρόλος του σε αυτή τη ΣΑΠΙΛΑ που λέγεται "ενημέρωση" στην Ελλάδα;
    Απλές ερωτήσεις, απλών ανθρώπων, που μπορεί να μην ξέρουν το ΒΑΘΟΣ της διαπλοκής αλλά έχουν συνειδητοποιήσει το ΕΥΡΟΣ.
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs και ξεστραβωνόμαστε από το σκοτάδι που μας έχουν βουτήξει οι νταβατζήδες!
    Πεθαίνω για Γιωργάκη, σβήνω για Τζέφρυ, τρελλαίνομαι να τον ακούω και να φτιάχνομαι.
    Ευχαριστημένος τώρα κύριε Παύλο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τα σκατα που ξεσκεπαζεις Καψαμπελη φλερταρεις και εσυ με τις σφαιρες τους μολις αναδιοργανωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΚΛΕΒΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ;
    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    Η ΝΔ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΡΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    ΆΝΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟN ΚΟΥΦΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε μου γιατί υποτιμάς ΤΟΣΟ πολύ τους οπαδούς του πασόκ;
    Δεν είναι άνθρωποι αυτοί;
    Τους έχεις τρελάνει εντελώς.
    Προσπαθείς να τους πείσεις ότι παρόλο που όλες τις συμβάσεις τις Ζίμενς τις υπέγραψε το πασόκ, τίς μίζες τις πήρε η Ν.Δ.
    ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ άνθρωπέ μου;
    Πας και τους λές ότι χρήματα εδίδοντο μέχρι και το 2006 (προφανώς υπονοείς ότι έπαιρνε και η ΝΔ) και δεν τους λές ότι ήταν τα υπόλοιπα μιζών που είχαν πάρει προκαταβολές οι πασόκοι.
    Πώς περιμένεις να πιστέψουν ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ, για τόσο ηλίθιους του έχεις τους καημένους;
    Εντάξει, συμφωνούμε, οι πασόκοι δεν είναι και πρώτο πράμα στην κλίμακα της ευστροφίας (άν ήταν θα βλέπανε ότι ο τοποτηρητής που τους φυτέψανε οι αμερικάνοι είναι κουφιοκέφαλος) αλλά όχι και έτσι.
    Άντε να δούμε πως θα αντισταθμίσεις το λεμονοστίφτη Ζίμενς των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I, του Τρεπεκλή του παιδικού φίλου του Γιωργάκη.
    Αχ φίλε μου, τί σε βάζουν να κάνεις και σένα για το ρημάδι το ξεροκόματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΟΚΛΗΣ
    ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ
    ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΗΠΙΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΛΟΥΖΩ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΙ ΔΕΡΜΑ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ?

    ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ ΨΩΛΟΔΕΡΜΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΚΩ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.
    ΠΑΣΟΚ G.R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τα λες και άσχημα, αλλά στις προτεινόμενες μη ουτοπιστικές λύσεις σκοντάφτουμε όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ
    ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΤΣΟΓΑΛΝΑΚΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΝΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΠΑΣΟΚ. G.R.

    Α Λ Η Τ Ε Σ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απο:”το ΚΚΕ επίσημα κείμενα τόμος 2ος 1925-1928 ”. εκδ. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ 1974.
    (σελ.564,576,579,586)

    Μανιφέστο του 4ου συνεδρίου του ΚΚΕ (10-15 Δεκεμβρίου 1928)
    Ριζοσπάστης 16 Δεκεμβρίου 1928.
    Κομμουνιστική επιθεώρηση Ιανουάριος 1929.

    Πρός τίς Καταπιεζόμενες εθνότητες Μακεδονίας καί Θράκης!
    —————————————————————————-
    Η ελληνική μπουρζουαζία καθώς καί οί πάτρωνες της αγγλογάλλοι ιμπεριαλιστές, σάς κρατάνε κάτω απ’ τόν απαίσιο ζυγό
    τής εθνικής υποδούλωσης καί καταπίεσης στή Μακεδονία, στή Θράκη καί αλλού.

    Η καθημερινή σας υπεράσπιση, ή πάλη γιά τήν εθνική σας ανεξαρτησία, γιά τήν ενιαία ανεξάρτητη Μακεδονία καί Θράκη,
    είνε αγώνας πού μόνο μαζί μέ τήν εργατιά, μπορεί νάχει αποτελέσμα τήν απελευθέρωση σας από τό ζυγό τής εθνικής καταπίεσης,
    μέ επικεφαλής τά κομμουνιστικά κόμματα τής Βαλκανικής.

    Ο αγώνας αυτός είνε κοινός μέ τόν αγώνα τών εργατών καί τών καταπιεζόμενων εθνοτήτων, γιά τήν ανεξαρτησία τής Μακεδονίας
    καί Θράκης, γιά τή Βαλκανική σοβιετική ομοσπονδία.

    Παλεύουμε γιά κυβέρνηση τών εργατών καί αγροτών τής ελλάδος.
    Ενιαία καί ανεξάρτητη Μακεδονία καί Θράκη.
    Βαλκανική σοβιετική ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ...
    που γράφει..
    "ασχετε ανώνυμε που μιλάς για την τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα.
    Σε ρωτάω να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεταινα έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;"

    ΜΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.

    ΠΑΝΤΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,..
    υπάρχει εδώ και δεκαετίες η σωστή αντίληψη να αποθαρρύνεται η χρήση του ΙΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..

    Μάλιστα προ πενταετίας η τιμή στην Ευρώπη ήταν κατά 38-47% ακριβότερη από ότι στην Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

    Παρόλη την άνοδο των διεθνών τιμών λοιπόν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ και έτσι δεν αυξήθηκε σχεδόν παρά ελάχιστα η τιμή λόγω της κρίσης πέρισυ.

    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΨΑΛΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΣΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,

    στερνό σου καταφύγιο, όπως και κάθε προπαγανδιστή των ληστάρχων..

    ΑΤΥΧΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,..

    όπως καλή ώρα γίνεται εδώ με την βενζίνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλήθεια σύντροφοι αυτός ο παπαδάς δεν είναι εκείνος ο τύπος που πριν από χρόνια κυνηγούσε να σκοτώσει τη πρώην γυναίκα του και το φίλο της όπως εκείνη βέβαια ισχυρίστηκε; Αυτές τις μέρες οι δημοσιογράφοι των καναλιών έχουν πέσει τόσο χαμηλά που βγάζουν πρώην και νυν υπόδικους στον αέρα και τους μιλάνε με το σεις και με το σας μπας και κάνουν το μεγάλο μπαμ στη τηλεθέαση! Σα δε ντρέπονται όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥ ΤΣΙΓΛΑΝΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ...

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΟΚΛΗΣ
    ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ
    ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΗΠΙΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΛΟΥΖΩ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΑΤΟ.

    8 Ιουλ 2009 12:46:00 μμ

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΤΟΝ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είστε τόσο πορωμένοι όλοι σας. Εδώ έχουμε φτάσει κυριολεκτικά στον πάτο, και ασχολείστε ακόμα με το πιο κόμμα είναι λιγότερο διεφθαρμένο από το άλλο.

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια για την Ελλάδα του σήμερα. Απολαύστε τον πάτο και τη βρώμα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

    Οι "επενδυτές" της Ιονίας Οδού αλλά και της Κορίνθου-Πατρών χαράσσουν τους δρόμους πάνω στα καμένα..
    Σε ανύπτοτο χρόνο σχεδιάζοντας, φρόντισαν κάποιοι να καίνε. Το κόστος αλλά και οι αντιδράσεις για τις κοπές των δέντρων ήταν υψηλού κόστους για τους "επενδυτές".

    Ετσι από τριετίας στην Κορίνθου-Πατρών "ξέσπαγαν" φωτιές εκει όπου σήμερα χαράσσεται η νέα οδός.

    Η Ηλεία είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα. Κάηκε τμήμα του δάσους Στροφιλιάς και σήμερα γίνονται έργα όλως τυχαίως..
    Κάηκε η ορεινότερη περιοχή πίσω από την Αμαλιάδα και χαράσσονται δρόμοι. Κάηκε Ο Καιάφας, Η Ζαχάρω, και σήμερα πέφτει το τσιμέντο..

    "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ" το ΔΟΓΜΑ της Κυβέρνησης και του πάλαι ποτέ Αλογομούρη.
    Παράλληλα πλακώσαν οι μεσίτες, οι "επενδυτές" γής και άλλα παλιοτόμαρα, κολλητοί της εξουσίας.

    "ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ Σ'ΑΛΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ"

    Αυτό ακριβώς έγινε. Τώρα εκβιάζουν τους φτωχούς αγρότες, αρπάζοντας τη γή τους έναντι λίγων ΕΥΡΩ.

    "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σκευτητε το απλο ενας ανθρωπος να παει να καταγγειλει μια σπειρα ο αστυνομικος που θα απευθηνθει να ανηκει στη σπειρα να τους ενημερωσει και να τον καθαρισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΘΕΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ

    Διδάσκουν: Τρομπούκας, Καταλληλότερος, Αλογομούρης, Πομολάκιας, Πάλι-Πάλι και άλλοι καταξιωμένοι δόκτορες...

    «Μπουγαδα» = ξεπλυμα χρηματος
    «Ριχταδικο» = απαγωγη
    «σκαφη» = λυτρα
    «κορακια» = εκτελεστες
    «μεταρυθμιση» = ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    «σεμνα και ταπεινα» = εκβιασμοι και απαγωγες
    «ασφαλιστικο» = δουλέψτε μέχρι τα 90 σας
    «Δεν σκεφτομαι νεους φορους» = την γαμησατε!
    «Ανάπτυξη»= να γίνουν όλα στάχτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ
    ΚΑΤΑΡΧΕΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΕΝΣΗΜΑ
    ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ
    ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΩΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αδέλφια μη μαλώνετε,
    Ακόμα και στην Νότια Ιταλία τα δημόσια έργα τα αναλαμβάνει η Μαφία δεν είμαστε una faccia una razza ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
    Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    (μέλος του Δ.Σ. και δεν ήξερες τίποτε, βρωμιάρη;)

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 19-1-2003
    " …… το τελευταίο εικοσαήμερο διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους στον OTE, όπου οι εθνικοί προμηθευτές και ο πανίσχυρος μηχανισμός που διαθέτουν (πολιτικός και υπηρεσιακός) συνάπτουν ακόμα προγραμματικές συμφωνίες, επεκτείνοντας παλαιότερες ή «καπαρώνοντας» προμήθειες υλικών που κανονικά θα έπρεπε να δημοπρατηθούν εντός του τρέχοντος έτους.

    Για όλους αυτούς το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων και των προγραμματικών συμφωνιών συνεχίζεται κανονικά από τον ιδιωτικό OTE. Oι υπηρεσίες το γράφουν προκλητικά! Tο προϋπολογισθέν τίμημα της πέμπτης εκτελεστής παραγγελίας προς την Intracom είχε οριστεί στα 120,8 εκατ. ευρώ, όμως αυτό στην πορεία έγινε 222,8 εκατ. ευρώ!

    Ήτοι, 185% του προϋπολογισθέντος, έτσι για να ωχριούν και οι εργολαβικές υπερβάσεις! Mε έναν λόγο αθόρυβα, και μεθοδικά κάποιοι φρόντισαν ο OTE να δεσμευτεί (βάσει προγραμματικής συμφωνίας) έναντι της Intracom για πρόσθετες παραγγελίες υλικών αξίας 34,7 δισ. δρχ., που θα γίνουν το 2003, αλλά κλείστηκαν ως «ουρές» των προγραμματικών.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OTE Eλευθέριος Aντωνακόπουλος εξουσιοδότησε δύο γενικούς διευθυντές να κλείσουν τους λογαριασμούς με τις προγραμματικές. Πρόκειται για τους κ. Xρήστο Mαλαπάνη γενικός διευθυντή Περιφερειών και Tεχνικών Θεμάτων και Γ. Γεωργίτση γενικό διευθυντή Προμηθειών του Oμίλου. Kαι πράγματι, οι εντολοδόχοι φαίνεται ότι έκλεισαν τις προγραμματικές με «καπέλο» που αγγίζει και τα 140 εκατ. ευρώ χωρίς να είναι γνωστό γιατί ο πρόεδρος του OTE έδωσε μια τέτοια εξουσιοδότηση και ποιο όργανο ενέκρινε αυτές τις «δωρεές» που προβλέπουν μικρότερο υπόλοιπο και για τη Siemens (10 εκατ. ευρώ)."
    …………………………………………….
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.

    (όχι τίποτε άλλο, αλλά για να γελάσουμε που λέει ο αρχηγός σου ότι δεν χρωστάει σε κανένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. KALA RE MALAKES ANEVASATE 500 ARTHRA GIA TON TROMPOUKI KAI DEN MILAS GIA TSOUKATO, TREPEKLH, MANTELIDES KTL?
    RE PATE ME TA KALA SAS EDW MESA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.
    ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ, ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ.
    ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΚΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!
    ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ.!!!
    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ LEASING. ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, 15 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ!!!
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ; ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΤΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ MEGA CHANNEL;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΒΡΩΜΑ.
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΣΗ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    Με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις εποχές και όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά, περισσότερη ή λιγότερη.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο πάτε χεράκι-χεράκι με τους μιζωμένους υπουργούς και άλλους παρατρεχάμενους του σημίτη ο λαός ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι πάει να πεί το πασόκ τιμωρήθηκε το 2004 για τις ατασθαλίες επί Σημίτη;
    Ποινική παραγραφή μπορεί να κάνατε αλλά οι άνθρωποι άλλαξαν;
    Είναι δυνατόν να λέτε ότι άλλαξε το μαγαζί επειδή άλλαξε η ταμπέλα;
    Το εμπόρευμα άλλαξε;
    Η εξυπηρέτηση άλλαξε;
    Τι άλλαξε;
    Γιωργάκη, όσο δεν βλέπεις αυτό το απλό πράγμα τόσο θα σε μαυρίζει ο λαός.
    Τα λόγια και τα ταξίματα δεν μετράνε, οι πράξεις μετράνε.
    Εάν έχεις γραμμάτια που πρέπει να πληρώσεις αυτό είναι άλλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο καραμανλης πρεπει να ειναι μεγαλος και τρανος ρητορας τελικα! Ο κοσμος που ειχε απο κατω στην αποψινη του ομιλια αποχαυνωμενος τον επευφημει και τον ζητοκραυγαζει γιατι οπως λενε τους "λεει την αληθεια".

    Εγω σαν πολιτης να το δεχτω: ενας πολιτικος πρεπει να λεει την αληθεια. Ποια αληθεια ομως; Διοτι εδω εχουμε εναν πρωθυπουργο, που σε ανοιχτη πολιτικη συγκεντρωση μας αναλυει ΑΝΟΥΣΙΑ την σημερινη και μια πιθανον μελοντικη κατασταση!

    Γιατι, ακομα και αν εγω σαν πολιτης ΔΕΧΤΩ (παρακαλω οχι μουτζες) οτι ο σημερινος και επι 5 συνεχομενα ετη, με δυο εκλογικες επιτυχιες, πρωθυπουργος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχεση με την σημερινη κατασταση της χωρας μου δεν μπορω απο την αλλη να ΑΝΕΧΤΩ να μου κανει ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ μιας καταστασης που επικρατει αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη γενικα!

    Δεν δεχομαι σαν πολιτης αυτης τη Χωρας ενας 5ετης πρωθυπουργος, με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (παρακαλω οποιος διαφωνει να μου παραθεσει επιχειρηματα και θα ανακαλεσω) αντι να μου προτεινει λυσεις, αντι να με καθησυχαζει οτι ΕΣΤΩ θα ειναι διπλα μου και θα με στηριξει ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ σαν απλο πολιτη, να με ΠΡΟΕΙΔΟΙΠΟΙΕΙ οτι θα ερθουν δυσκολες μερες και οτι ΕΓΩ θα ειμαι ΠΑΛΙ ο μαλακας που θα την πληρωσει.

    Δυο πραγματακια:
    1. Ο καραμανλης καταφερε να πεισει τους ψηφοφορους του οτι για ολα φταινε οι αλλοι και απο την ΑΛΛΗ "περναει" στον κοσμο οτι "ολοι ιδιοι ειναι"
    Στην "υγεια του everybody" απο τους ψηφοφορους του που τον πιστευει. Κριμα για την χαμενη ψηφο τους αλλη μια φορα!

    2. Ο καραμανλης θα λαμψει ΠΑΛΙ δια της απουσιας του στη συνεχεια της πρωθυπουργικης του θητειας (η οποια ευχομαι να ειναι μικρη) και θα βγει ΠΑΛΙ απο το ψυγειο του στις επομενες βουλευτικες εκλογες (σημειωστε το "2" για να με θυμηθειτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σιγά την αποκάλυψη ρε ρεμάλια του press και εσείς και τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα.
    Ξεχάσατε που μας πρήξατε τρείς μήνες για τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη, ενώ δεν ακούστηκε από ΚΑΝΕΝΑ κανάλι η υπόθεση υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας που αφορά εκατομμύρια ευρώ του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) για τον πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου (όχι τον κλαψιάρη superstar γνωστό λιμοκοντόρο των τηλεοράσεων, τον άλλο το μυστακιοφόρο);
    Ξέχασες που έχει εξαφανιστεί από τα κανάλια το όνομα του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, που έχει ήδη παραδεχθεί ότι πήρε 6,7 εκατομμύρια ευρώ μίζες για το C4I, ένα άχρηστο σύστημα που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ;
    Ξέχασες που κάνανε γαργάρα τις θρασύτατες δηλώσεις Πάγκαλου ότι και ο ίδιος έφερνε λεφτά από ανώνυμους επιχειρηματίες στο πασόκ, προφανώς για να δικαιολογήσει τον Τσουκάτο, για να τον αποτρέψει να μιλήσει;
    Ξέχασες τόσα και τόσα;
    Ζούμε την απόλυτη δικτατορία στην ενημέρωση και το χειρότερο είναι ότι έχουμε αρχίσει να τη συνηθίζουμε.
    Μόνη όαση ελπίδας είναι τα blogs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΚΟΥ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του περιφερόμενου τυχοδιώκτη από τη Μινεσότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η έννοια κλειδί της δημοκρατίας δεν είναι ο αριθμός (η πλειοψηφία δηλαδή), ούτε η εκλογή, ούτε η αντιπροσώπευση, αλλά η συμμετοχή. Οι αρχαίοι συμμετέχουν καθημερινά στην άσκηση της εξουσίας. Εμείς συμμετέχουμε δια αντιπροσώπων. Αν ο πολίτης διαθέτει την αναγκαία πληροφόρηση είναι απολύτως αρμόδιος να αποφασίζει για πολιτικά ζητήματα. Πώς ενημερώνονται οι αρχαίοι; Δια της συμμετοχής ασφαλώς. Βρίσκονται εκεί στην συνέλευση, στις αποφάσεις, ακούνε, ψηφίζουν συνέχεια, κληρώνονται και αναλαμβάνουν θέσεις δικαστών και κριτών. Πώς ενημερώνονται οι σύγχρονοι δημοκράτες; Μέσω των εφημερίδων και της τηλεόρασης. Πόσα σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο χρόνο; Ζαχόπουλος, Μαγγίνας, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Siemens, Βατοπέδι, Σαλμάς, ομόλογα, , Παυλίδης, τηλεφωνικές υποκλοπές. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτά σήμερα; Τι μάθατε; Τι απέγιναν; Κουνήθηκε κανένας βουλευτής ή υπουργός από την θέση του; Δεμένοι με την εξουσία 6 χρόνια. Μήπως το άσυλο που πρέπει να καταργηθεί πριν από όλα τα υπόλοιπα, είναι το βουλευτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανεβάζει στροφές λατρείας προς το οργανωμένο έγκλημα η κυβέρνηση Καραμανλή.
    Ετσι μετά τις φιλίες των Βατοπεδινών, έρχονται και οι υπουργικές φιλίες με τις εταιρίες δολοφόνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οπου νάναι ο Καραμάν αλής γκρεμοτσακίζεται. ΄Αλλωστε δεν αντέχει για πολύ γατζωμένος, λόγω υπερβολικού βάρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. H διευθύντρια του γραφείου του Σαλμά και φίλη του απαγωγέα Τρομπούκη, Μαρία Σωτηρίου στην θέση 18 του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας το 2004 ώς ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Καλλιπάτειρας.
    Βρείτε το ψηφοδέλτιο ψυχοπαθείς Νεοδημοκράτες και θα το δείτε.
    Κόψτε την πρέζα Αντωναρόπαιδα σκοτώνει.
    Αλητάμπουρες, τραμπούκοι, φασίστες, δολοφόνοι, καθάρματα, αποφράσματα, οχετοί σκατών νεοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΝΤΩΝΑΡΕΕΕΕ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΦΛΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΙΛΟΒΡΥΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΟ PRESS, ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ?
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ
    τΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ 7% ΣΤΟ ΛΑΟΣ Ε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση