GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πάμε πλατεία…Παναγούλη‏"

Από το http://ergazomenoieleftherostipos.blogspot.com . Είμαστε εδώ και επιμένουμε. Μουσικά αυτή τη φορά. Παλεύοντας με λουκέτα και τυπογραφ...

Από το http://ergazomenoieleftherostipos.blogspot.com
.
Είμαστε εδώ και επιμένουμε. Μουσικά αυτή τη φορά. Παλεύοντας με λουκέτα και τυπογραφικά, (του «Εναλλακτικού Τύπου»), γενικές συνελεύσεις και διαβουλεύσεις με τον εκκαθαριστή, χωρίς τηλέφωνα αλλά με ηθικό…ακμαιότατο, καταφέραμε να διοργανώσουμε και συναυλία!
Οι εργαζόμενοι του Ελεύθερου Τύπου, του Τύπου της Κυριακής και του portal www.e-tipos.com, σας προσκαλούμε στο party μας. Μια μουσική βραδιά για...
να τα πούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε με live εμφανίσεις καλλιτεχνών και γκρουπ που αγαπάμε και μας αγαπούν.
Ραντεβού το Σάββατο 18 Ιουλίου- μόλις πέσει ο ήλιος- στην πλατεία Παναγούλη στον Αγ. Δημήτριο (σταθμός Μετρό Αγ. Δημήτριος).
Δωρεάν είσοδος για... Ελεύθερους και Εναλλακτικούς Τύπους.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μείνετε συντονισμένοι στο blog μας. Μη λείψει κανείς!
(Περισσότερα στο http://syspeirosi.wordpress.com και στο http://activemedia.gr)

6 σχόλια

  1. Υποψιάζομαι,…. Ότι η Περίφημη Μεταρύθμιση της Παιδείας που μας ετοιμάζουν, ακολουθώντας κατά πόδα τις άλλες Περίφημες, Μεταρυθμίσεις, για κάποιους γίνετε!
    Και ποιοι είναι αυτοί στην περίπτωση αυτή;
    Μα τα κονομημένα, των κονομημένων μαμάδων και μπαμπάδων τέκνα που βρίσκονται σε ιδιωτικά σχολεία!
    Και γιατί; Είναι απλό, με τις Πανελλαδικές τα ιδιωτικά έβαζαν και βάζουν λίγους σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, άσε που μετά και αυτοί –αυτές που βάζουν τα βρίσκουν μπαστούνια εκεί πέρα, άσε που για να δεις επιστήμονα κύρους που να έχει ξεκινήσει από ιδιωτικό σχολείο πρέπει να έχεις τηλεσκόπιο, το μόνο που τα καταφέρνουν καλά είναι στην βόλεψη, εκεί έχουν βγάλει δέκα Πανεπιστήμια, ο ένας τον άλλο, ο κολλητός του λεφτά, ο κολλητός του πολιτικάντη, και πάει λέγοντας, η περίφημη συμμαχία των φελλών!
    Αυτά τα τέκνα είναι που στοχεύει η Μεταρύθμιση να αναβαθμίσει, να πάψει η κοινωνία να θεωρεί πως όποιος πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ανάλογα και με την τσέπη έχει εξασφαλίσει και βαθμούς και απολυτήριο, και Πανεπιστήμιο, και εξέλιξη.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΜΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρο μηχανισμό έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

    Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

    Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...

    Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.

    Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο φίλων, εθελοντών και μελών του κόμματος που όταν ανιχνεύσουν κάτι παρεξηγήσιμο σε κάποια ιστοσελίδα ακόμα και βουλευτού ή στελέχους αμέσως βαράνε συναγερμό, στέλνουν μηνύματα, κάνουν chat, ειδοποιούν το ΠαΣοΚ...

    Επίσης, για ό,τι τους φαίνεται ασυνήθιστο, τους έχει κάνει εντύπωση, ένα γεγονός στην πόλη όπου ζούνε το οποίο τους παραξενεύει, ενημερώνουν αμέσως το Κίνημα. Από τέτοια στο ΠαΣοΚ ουκ ολίγα...

    Και επειδή όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς διαδικτύου, οι ειδικοί έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό το laptop τους. Τι θέλουν να δούνε; Εξετάζουν τις συνέπειες μιας είδησης, αν είναι σκόπιμη, αν εξυπηρετεί κάποιους ή κάποιον, αν είναι αληθής, αν κρύβονται πίσω από αυτήν συμφέροντα και ποια, αν πρόκειται για κάτι που δεν ήταν γνωστό και τώρα αποκαλύπτεται, αν μια είδηση σε κάποιο μπλογκ συμπαρασύρει και δημιουργεί γεγονότα και αντιδράσεις και φυσικά αν προκαλεί αρνητικό ή θετικό κλίμα για το ΠαΣοΚ.

    Μάλιστα ορισμένες ειδήσεις γράφονται στα μπλογκ και από βουλευτές του ΠαΣοΚ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που συνέβη βρίσκεται γραμμένο εκεί ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και για τον ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

    Μέχρι και οι ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγράφονται στα μπλογκ, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές που έχουν πιάσει το νόημα και αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα που δημιουργείται συμπαρασύρει τα πάντα, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις εκείνες που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων Μέσων Ενημέρωσης ώστε να πάρει διάσταση η καταγγελία ή η αποκάλυψη.

    Συχνός... πελάτης των μπλογκ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και όσοι βουλευτές υπογράφουν μαζί του κείμενα ερωτήσεων για μίζες, προσλήψεις στο Δημόσιο, κακοδιαχείριση, σπατάλες, παρασκήνια και πολλά άλλα.

    Το «Αυτί και το Μάτι» του ΠαΣοΚ είναι, με δυο λόγια, το διαδίκτυο και καθημερινά δεκάδες άτομα εργάζονται ώστε η ηγεσία του Κινήματος να γνωρίζει τι κινείται και τι αναπνέει στην μπλογκόσφαιρα. Όλα αυτά τα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν».

    Και φυσικά το διαδίκτυο είναι και το «Στόμα» του κόμματος, αφού όπως κατά καιρούς έχει γραφεί στα ψιλά ορισμένων εφημερίδων μόνο για τα ...συντροφικά μπλόγκ ( για την συντήρηση τους ) η Ιπποκράτους δαπανά μηνιαίως 30.000 Ευρώ.

    Όλος αυτός λοιπόν ο μηχανισμός που έχει στηθεί αποτυπώνεται στα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου το ΠαΣοΚ κυριαρχεί στις νεανικές και μεσαίες ηλικίες με σημαντική διαφορά. Κυριαρχεί δηλαδή στις ηλικίες του διαδικτύου.

    Στην Ιπποκράτους θεωρούν το διαδίκτυο το ανερχόμενο μέσο πληροφόρησης που έχει σιγά-σιγά υποκαταστήσει σημαντικό κομμάτι του παραδοσιακού τύπου.
    Κινούνται λοιπόν τόσο στο προσκήνιο , όσο και στο...παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί δεν γίνεστε μπλόκερ να σας πληρώνουν...
    ΕΝΩ σωρο ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΗΛΑΔΗ τώρα εξήγησέ μας Καψαμπέλη.

    "...Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt..."
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ .....η
    Μπιρμπίλη η Τίνα και ο Πετρουλάκης, κρίνουν
    πόσα και πότε θα πάρεις εσύ και οι άλλοι, αναλόγως την δουλειά-προπαγάνδα !

    Και δεν μας λες ρε αδελφέ.
    Αυτή η Μπιρμπίλη ..καλό μουνί ?
    Ή είναι απο αυτές τις γνωστές Παλιοπατσαβούρες του πασοκ ?
    Και αυτός ο Πετρουλάκης ...κανονικός ¨η Λούγκρα του κερατά ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΤΕΜΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ?
    Ή
    ΑΥΤΑ: ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΛΑΔΟΞΙΝΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ?

    ΟΥ....ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚ..
    ΚΩΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχισε να σβήνεις τα σχόλια του κόσμου, νεκροθάφτη Καψαμπέλη.
    Η φασιστική σου νοοτροπία είναι γνωστή εδώ και καιρό αλλά τώρα τελευταία την έχεις πιστοποιήσει και επίσημα.
    Μου αρέσει που κάνεις και το δημοκράτη ΣΤΑΛΙΝΟΜΟΥΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση