GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γαμπρός του Μάριου Σαλμά...

...στο "μικροσκόπιο" για την τοποθέτησή του στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας και την επαγγελματική συνεργασία με τις επιχειρήσεις του Γ. Τρομπ...

...στο "μικροσκόπιο" για την τοποθέτησή του στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας και την επαγγελματική συνεργασία με τις επιχειρήσεις του Γ. Τρομπούκη. Το είχε εγκαινιάσει ο Δ. Αβραμόπουλος
.
Του Σπύρου Καπαδάκου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Ύστερα από τη σειρά αποκαλύψεων που έκανε το Press-gr, το "θέμα Σαλμά" αρχίζει να γίνεται τώρα θέμα ευρύτερης δημοσιογραφικής έρευνας. Όπως ήδη γράψαμε από χθες (δείτε εδώ), αυτό που κατά τις πληροφορίες ερευνάται τώρα στην Αιτωλοακαρνανία είναι αν είχε επαγγελματική σχέση με τον Γ. Τρομπούκη -στις κατασκευαστικές επιχειρήσεις του- και ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας. Και αν ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ έχει και ποια συγγενική σχέση με τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.
Πληροφορούμαστε ότι το θέμα αφορά τον κ. Αθανάσιο Αρβάλη, λογιστή στο επάγγελμα, ο οποίος είναι γαμπρός του κ. Σαλμά (άνδρας της εξαδέλφης του). Ο Αθανάσιος Αρβάλης, που φέρεται να είχε επαγγελματική συνεργασία ως λογιστής με εταιρείες του κ. Τρομπούκη, τοποθετήθηκε διοικητής του ΚΑΦΚΑ (Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης) Αμφιλοχίας. Το πόσο επιλήψιμα είναι αυτά -αν είναι- μένει να αποδειχθεί.
Τα εγκαίνια του ΚΑΦΚΑ μάλιστα είχαν γίνει τον περασμένο Απρίλιο από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Και πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο εν λόγω διοικητής είχε αποσπάσει θετικά σχόλια για το πώς έχει οργανώσει τη λειουργία του ΚΑΦΚΑ.

10 σχόλια

  1. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. «ΠΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!»
    ************************************************
    Η είδηση που βγήκε από την συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι ότι ο κ. Παπαθανασίου δεσμεύθηκε ότι το φθινόπωρο θα προχωρήσει και σε δεύτερο πακέτο μέτρων και διαθρωτικών αλλαγών. Με λίγα λόγια και σύμφωνα με την εμπειρία που έχουμε από την νεοδημοκρατική διακυβέρνηση, έρχονται και νέοι φόροι, έρχονται και νέες ρυθμίσεις (ασφαλιστικό, ωράριο εργασίας) που θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των εργαζομένων, των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων.

    Δεν θα μείνουμε στα όσα δήλωσε ο σημερινός υπουργός Οικονομίας και πρώην υφυπουργός του κ. Αλογοσκούφη ότι «φταίει το ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση της οικονομίας.» Αυτά, είναι απαράδεκτα. Θα μείνουμε στην …ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε αναφορικά με το αν θα ζητήσει παράταση της προθεσμίας για την μείωση του ελλείμματος. Η απάντηση του σε απλά ελληνικά, ήταν θα το μειώσω το 2010 και αν δεν το μειώσω θα ζητήσω παράταση. Μετά την απάντηση αυτή, κάτι είπε περί σοβαρότητας και υπευθυνότητας.

    Το Πα.σο.κ. έχει ξεκαθαρίσει ότι: ο ορίζοντας του 2010 δεν είναι ρεαλιστικός, δεν είναι εφικτός. Θεωρεί ότι χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση. Η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας , είναι μια κυβέρνηση μειωμένης αξιοπιστίας και στην Ευρώπη.
    Είναι η μοναδική κυβέρνηση στην Ευρώπη που κατάφερε να θέσει τη χώρα της, μέσα σε πέντε χρόνια, δύο φορές υπό επιτήρηση.
    Την διαπραγμάτευση αυτή, θα την κάνει η επόμενη, λαού θέλοντος, κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    ”PASOK poisonous”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΙΒ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ?ΓΑΡΓΑΡΑ... Ε...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΥΡΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ. ΓΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΑΧΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ.
    ΜΗ ΚΩΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΣΑς ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ .
    Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΙ.
    ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
    (πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο).
    Η μόνη ευθύνη που έχουν άνθρωποι σαν τον Tσίμα είναι η ευθύνη απέναντι στην τσέπη τους. Όταν μόνο τα εμφανή εισοδήματά σου ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ ετησίως, κυκλοφορείς με τζίπ 5000 κυβικών αλλά δηλώνεις σοσιαλιστής, είσαι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
    Πόση "δημοσιογραφική" τσίπα μπορεί να έχει κάποιος που:
    1.Κρύβει επιμελώς ότι είναι 30 χρόνια φίλος του Χριστοφοράκου
    2.Γνωρίζει ότι μέσω της Intracom του Κόκκαλη ο Χριστοφοράκος παίρνει τις περισσότερες δουλειές του δημοσίου.
    3.Λέει ότι δεν ήξερε τίποτε, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Κόκκαλης είχε τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, όπως έριξε το Μητσοτάκη το 1993.
    4.Μέσω του Mega βρίζει και λοιδωρεί τη ΝΔ που μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ουσιαστικά έδιωξε τη Ζίμενς από τις προμήθεις του δημοσίου
    Άρα, τι είναι;
    Υποκριτής ή πουλημένος;
    Πουλημένος ή υποκριτής;
    Μήπως και τα δύο;
    Διαλέξτε.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    Ο κυρ-Παύλος είναι πολλά πράγματα, δημοσιογράφος πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ή Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ;
    Βίος και πολιτεία οι υπάλληλοι της Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζο-Λαμπρακο μαφίας, χρόνια τώρα!
    Και εσύ άμοιρε πολίτη κάτσε μπροστά στα κανάλια τους για να «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ».
    Αυτοί βάζουν το κασετόφωνο και εμείς χορεύουμε σαν τις μαϊμούδες.
    Τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, όπως το παραδέχθηκες, κύριε Πάγκαλε;
    Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
    Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
    Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
    Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
    Και σε τελική ανάλυση, επιβάλλεται να καλέσει ο εισαγγελέας τον κύριο Πάγκαλο να το ρωτήσει από πού και ως πού παρέδιδε σακούλες με μετρητά στο πασόκ;
    Αυτή είναι ΧΟΝΤΡΗ παρανομία.
    Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος.
    Τι θα γίνει επιτέλους;
    Παλιά οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι το ξέρουν ότι οι πασόκοι έκλεβαν σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά δεν μπορούσαν να το αποδείξουν.
    Τώρα που μόνοι τους οι πασόκοι παραδέχονται ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα, γιατί δεν τους καλεί ένας ο εισαγγελέας;
    Ντίπ άχρηστοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες, επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΚΛΕΒΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ;
    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    Η ΝΔ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΡΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    ΆΝΤE ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟN ΚΟΥΦΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ
    ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ OI ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ, ΚΑΡΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλητη παπαγιανη ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΘΟΦΗΓΗΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΔΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.
    ΔΟΞΑΞΤΕΝ ΤΟΝ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 200 περίπου ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΠΊ ΝΈΑΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΥΨΗΛΈΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΕΣ.

    Αλήθεια: Είχε σχέση και με το κύκλωμα ΤΡΟΜΠΟΥΚΑ στο οποίο παίζουν και πολλά ονόματα της Νέας Διακυβέρνησης ;; Αλλά και πολλοί Ακροδεξιοί κυρίως από τη Λακωνία.

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;;;

    200 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

    καλοί άνθρωποι και πατριώτες...








    200 περίπου ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΠΊ ΝΈΑΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΥΨΗΛΈΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΕΣ.

    Αλήθεια: Είχε σχέση και με το κύκλωμα ΤΡΟΜΠΟΥΚΑ στο οποίο παίζουν και πολλά ονόματα της Νέας Διακυβέρνησης ;; Αλλά και πολλοί Ακροδεξιοί κυρίως από τη Λακωνία.

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;;;

    200 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

    καλοί άνθρωποι και πατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση