GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλο Αριάννα κι΄άλλο Άννα...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Γιάννης-John . Ένα χρόνο πριν η Αριάννα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου , υποστηρίκτρια του Ομπάμα, υπενθυμίζει στον υποψήφιο πρόεδρο τω...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Γιάννης-John
.

Ένα χρόνο πριν η Αριάννα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου, υποστηρίκτρια του Ομπάμα, υπενθυμίζει στον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ, ότι η αμερικανική οικονομία είναι επισφαλής και ...ανασφάλιστη, με αποτέλεσμα όλη η χώρα να ασχοληθεί μαζί της. Επειδή αρκετοί μας ζητούν να την παρουσιάσουμε σε βίντεο, από τα πολλά που υπάρχουν, επιλέξαμε αυτό που προκάλεσε σχόλια σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες και κανάλια των ΗΠΑ, γεγονός που δείχνει την απήχηση που έχει αυτή η δημοσιογράφος-συγγραφέας-πολιτικός- μπλόγκερ, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε εκατομμύρια αγγλόφωνων μπλόγκερ μέσω της ιστοσελίδας της Ηuffington Ρost.
Ασφαλώς αυτή η γυναίκα (γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα) που σπούδασε στην Αγγλία, και μεγαλούργησε πέρα από τον Ατλαντικό, ασφαλώς δεν είναι πρόσωπο για απαξίωση και χλεύη, όπως νόμισαν κάποιοι που διάβασαν σχετικές αναρτήσεις στο press-gr. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Τζορτζ Κλούνευ έχουν αρθρογραφήσει στο μπλογκ της και ο Άγγλος πρωθυπουργός Μπλερ σε αυτήν ανήγγειλε την παραίτησή του.
Μη μπερδεύουμε λοιπόν Άννες και Αριάννες και σεβόμενοι και τη μνήμη του πατέρα της Κώστα Στασινόπουλου, την χειροκροτούμε γιατί τα έβαλε σαν αντράκι με τους αρουραίους του Μπους και τα ποντίκια του Σβαρτσενέγκερ...
Εξάλλου η Αριάνα είπε στην Χίλαρι Κλίντον τη φράση (για τον πόλεμο στο Ιράκ) κυρά μου σε περιμένει και σένα μιά θέση στη κόλαση...

4 σχόλια

  1. Πρέπει επίσημα να τροποποιηθεί το μονοτονικό,ώστε να μη σημειώνεται
    ο τόνος σε κεφαλαίο αρκτικό φωνήεν.
    Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ήδη το εφαρμόζει,εύγε της.
    Εσείς όμως,π.χ. στον τίτλο αυτής της ανάρτησης έχετε σημειώσει τον
    τόνο στη λέξη,στο όνομα "Αννα",
    κακώς.

    Κατ'εξαίρεση να σημειώνεται,όταν στη λέξη υπάρχει δεύτερος τόνος ή απόστροφος,και στις λέξεις " Ή ",
    " Ώς"," Άι"(όταν δεν υπάρχει
    τόνος "Αϊ"),που σημαίνει Αγιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεύθερος με εγγύηση ο Θεόδωρος Τσουκάτος
    1 Ιουλίου 2009, 12:20

    Ελεύθερος, με την καταβολή εγγύησης 100.000 ευρώ και το περιοριστικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε πριν λίγο ο Θεόδωρος Τσουκάτος.
    Ο άλλοτε «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ απολογήθηκε το πρωί στον 4ο ειδικό ανακριτή και τον εισαγγελέα για την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου μάρκων, που έφυγαν από τα "μαύρα ταμεία" της Siemens και κατέληξαν, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

    Οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για συνέργεια σε δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
    Ο ίδιος υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν αποκλειστικά ως προεκλογική χορηγία και ουδεμία σχέση είχαν με οποιανδήποτε «αντιπαροχή». Η επίσημη θέση, πάντως, του ΠΑΣΟΚ είναι πως ουδέποτε μπήκαν στα ταμεία του κόμματος αυτά τα λεφτά.

    Χθες, κατέθεσαν ως μάρτυρες στην υπόθεση οι πρώην «ταμίες» του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Αυγερινός και Δήμητρα Παπαχρήστου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο Σπύρος Αυγερινός απέκλεισε το ενδεχόμενο να έβαλε χρήματα στην τσέπη του ο Θεόδωρος Τσουκάτος, υποστηρίζοντας ότι πάντοτε έφερνε μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. «Αυτό έκανε και το 1999, φέρνοντας χρήματα αντίστοιχα με αυτά για τα οποία ρωτάτε», φέρεται να απάντησε ο Σπ. Αυγερινός όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν μπήκε στα κομματικά ταμεία το 1 εκ. γερμανικά μάρκα.

    Η Δήμητρα Παπαχρήστου επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι πάντοτε έφερνε χρήματα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Τσουκάτος, προσθέτοντας ωστόσο ότι πάντα αυτά δίνονταν έναντι κουπονιών.

    ΜΕ 100.000 ΣΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ 100.000 ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΔΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιός σάς είπε ότι αυτή η Arianna είναι ελληνίδα, ρε ζώα;

    Μια ζωή προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 3.13 θυμίζεις τον διάλογο στρατιώτη και αξιωμαματικού στο Λούφα και παραλλαγή... Λέει ο πρώτος "ο πατέρας μου είχε ζώα" και λέει ο δεύτερος "το βλέπω"... Αχ ρε Καψαμπέλη με ποιούς έχεις μπλέξει και πως θα ξεμπλέξεις γιατί αυξάνουν οι απαίδευτοι σαν τους λαθρομετανάστες... ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση