GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον‏...

Aπό το http://pressonice.blogspot.com/ Σήμερα το πρωί (ώρα ΗΠΑ) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόο...

Aπό το http://pressonice.blogspot.com/

Σήμερα το πρωί (ώρα ΗΠΑ) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόουν, στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος.
Η κηδεία του "βασιλιά της ποπ" θα γίνει στις 8 το πρωί, τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας), δύο ώρες πριν από τη δημόσια τελετή στη μνήμη του. Η τελετή αυτή θα γίνει στην αίθουσα του Στέιπλς Σέντερ, στο Λος Άντζελες, όπως ανέφερε στο αμερικανικό κανάλι NBC4 ο Τζαν Πέρι, αναπληρωτής του δημάρχου Αντόνιο Βιγιαραϊγκόσα.
Συνολικά, 8.750 τυχεροί κληρώθηκαν...για να παραστούν στην τελετή στο Στέιπλς Σέντερ, την οποία θα παρακολουθήσουν 11.000 άτομα. Περισσότεροι από 1.600.000 ανθρώπους έκαναν τη σχετική αίτηση για την κλήρωση.
Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια του Τζάκσον, ο οποίος πέθανε στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών, ανέφεραν...
ότι στον ενταφιασμό του θα παραστούν μόνο οι στενοί συγγενείς και φίλοι του. Αρχικά η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον μελετούσε το ενδεχόμενο να ταφεί ο "βασιλιάς" στη Νέβερλαντ, το ράντσο του στην Καλιφόρνια.
Η κηδεία του Τζάκσον αναμένεται να είναι από τα γεγονότα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών."Παρέλαση" αστέρων.Όσον αφορά τη δημόσια τελετή, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως. Πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης ωστόσο ανέφεραν ότι μπορεί να συμμετάσχουν η Αρίθα Φράνκλιν, ο Στίβι Γουόντερ, η Αλίσια Κις, η Μαράια Κάρεϊ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Λάιονελ Ρίτσι και η Νταϊάνα Ρος.

2 σχόλια

  1. Μας ζαλίσατε με το ανώμαλο φρικιό.

    Ο Θεός ας τον συγχωρέσει για τις ανωμαλίες του και τις παιδεραστίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να τον αναπαύσει διότι σίγουρα το έχει ανάγκη.

    Σηματοδότησε μια εποχή ,την εποχή του 80 και μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση