GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν τον άφησαν να μιλήσει για το δημοτικό ραδιόφωνο "Ξένιος";...

Από τον ΚΩΝ/ΝΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ "ΞΕΝΙΟΥ" στην ΕΣΗΕΑ . Να τον χαίρεστε τον αρχισυντάκτη σας κ. Νίκο Χατζηνικολάου!!! Στην εκ...

Από τον ΚΩΝ/ΝΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ "ΞΕΝΙΟΥ" στην ΕΣΗΕΑ
.
Να τον χαίρεστε τον αρχισυντάκτη σας κ. Νίκο Χατζηνικολάου!!!
Στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στο ALTER, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009, ζήτησα ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του “ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM”, να κάνω παρέμβαση για τα όσα ακούστηκαν από καλεσμένους για τα δημοτικά ραδιόφωνα, αλλά και να ενημερώσω για τις εξελίξεις στο Δημοτικό Ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων.
Ωστόσο, ο αρχισυντάκτης της εν λόγω εκπομπής κ. Χρήστος Μπάρλας, αρνήθηκε να παρέμβω, υποστηρίζοντας σε μία εκ των παραγωγών της εκπομπής, ότι ο «ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM» έκλεισε!!! Και εφόσον ο "ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM" έχει κλείσει κατά τον κ. Μπάρλα, γιατί η εκπομπή σας κ. Χατζηνικολάου, ασχολήθηκε με τον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ" και τον "CITY 99,5 FM", αφού έκλεισαν;
Κύριε Χατζηνικολάου, ο αρχισυντάκτης σας κος Μπάρλας, εκτός από δημοσιογράφος, είναι και περιφερειάρχης;
Γιατί αγαπητέ κ. Μπάρλα, δεν με αφήσατε να σας ενημερώσω ότι... η απόφαση για λύση και εκκαθάριση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο για τον «ΞΕΝΙΟ 94,3 FM», δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη; Δεν έχει σταλεί κ. Μπάρλα, η σχετική απόφαση στην περιφέρεια
Προσπερνάω το γεγονός, ότι δεν με καλέσατε στην εκπομπή, αλλά να μην μου δώσετε χρόνο να παρέμβω (προκειμένου να σας ενημερώσω για πράγματα, για τα οποία όπως αποδεικνύεται, έχετε μαύρα μεσάνυχτα) είναι το λιγότερο αντισυναδελφικό (σίγουρα αντιδεοντολογικό και αντιδημοσιογραφικό) από την πλευρά σας.
Παράλληλα, εκθέτετε τον κ. Χατζηνικόλαου, εκτός εάν και αυτός είναι σύμφωνος με την κίνησή σας, να μην μου δώσετε το λόγο.
Στην περίπτωση αυτή κ. Χατζηνικολάου, λυπάμαι είστε και εσείς συνυπεύθυνος για τη συμπεριφορά του κ. Μπάρλα. Αν πάντως, συμπεριφέρεται έτσι και σε άλλους, εν αγνοία σας, μαζέψτε τον!!!
Με εκτίμηση,
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
(ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΞΕΝΙΟΥ στην ΕΣΗΕΑ)
ΥΓ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των συναδέλφων, τη συνάδελφο και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη, για την τοποθέτησή της στο θέμα του ΞΕΝΙΟΥ, στη συγκεκριμένη εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στο ALTER την περασμένη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009.

7 σχόλια

  1. Πρόταση του πασόκ για εξεταστική για να θαφτεί άλλη μιά σοσιαλιστική βρωμιά, όπως έχουν συνηθίσει.
    Έχει ποτέ αποφανθεί θετικά η βουλή για κάποιο σκάνδαλο;
    Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να ψάξει σε βάθος.
    Να τα ξεχάσετε αυτά, εδώ μας πρήξατε τρείς μήνες για τα 100 χιλιάρικα του παυλίδη και τώρα νόμίζετε ότι θα θάψετε μίζες εκατομμυρίων ευρώ;
    Ωραίοι δημοκράτες που πρεσβεύουν τη διαφάνεια.
    Τελικά τίποτε δεν άλλαξε στο πασόκ όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ.
    Τώρα ποιος τους πιστεύει είναι μια άλλη υπόθεση.
    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.
    Για τον Τσουκάτο λές εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.
    Τάφαγε μόνος του τα λεφτά που έδωσε η Ζίμενς, Γιωργάκη;
    Την έκανε και ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Εξάλλου εσύ Giorgakis έχεις και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.
    Καλά.
    Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών.
    Αλλά ξέχασα, εσείς θεωρείτε στοιχεία αυτά που έγραφαν οι ταμίες σας χειρόγραφα, πάνω σε μπακαλόχαρτα.
    Ντροπή.
    ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μελος οπως φενεται της "Τερμιναλ 119" ο Μπλουπερ η αλλοιως πως εβραιος σαγιαν αλλα και πουσταριο/ψωλομαζωχτρα.
    Γιαυτο επιμενω. Φαπα και βοϊδοπουτσα οπου το πετυχετε.

    Διαβαστε ενα κομματι απο το αρθρο του Κωστα Αθανασιου στο Ρεσαλτο
    για την παραφυαδα αυτη, και συγκρινετε την συμπεριφορα αυτου το αρχιδιου αλλα και υπολοιπων εβραιο-προβοκατωρων, δρωντων εν Ελλαδι και οχι μονον.


    "Η ρητορική του Terminal 119

    Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή»".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος θα πρέπει να πει τον μπαρούφα τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ότι η Ελλάδα δεν είναι Αφρικανικό κράτος και δεν αποφασίζουν οι φύλαρχοι αν θα δώσουν αμνηστία σε κάποιον. Στα πολιτισμένα κράτη υπάρχουν θεσμοί ,νόμοι και όργανα. Ο Μιχαλολιάκος είναι 20 χρόνια βουλευτής δεν μπορεί να μας πει αν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να μπορεί ο Καραμανλής με τον Παπανδρέου να συμφωνήσουν και να δώσουν αμνηστία στον Χριστοφοράκο.
    Καλό θα είναι και οι δημοσιογράφοι των καναλιών να μην υιοθετούν τέτοιες παπαριές που σκέφτεται ο Μιχαλολιάκος . Αυτός κάθε φορά που πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός προσπαθεί με μπαρούφες να είναι στην επικαιρότητα.
    Αν θέλει να είναι στην επικαιρότητα ας μας πει για τα μανικετόκουμπα τα παγωτίνια και τα καθαριστήρια που χρέωνε στα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου άμυνας , ας μας πει για τους ψευδομάρτυρες και τόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση