GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ήταν λάθος μου" παραδέχεται τώρα η Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου...

Συνεχίζεται ο απόηχος από την αποκάλυψη του Press-gr Από τον Σπύρο Καπαδάκο . Στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3, που αναφέρθηκ...

Συνεχίζεται ο απόηχος από
την αποκάλυψη του Press-gr

Από τον Σπύρο Καπαδάκο
.
Στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3, που αναφέρθηκε αναλυτικά στην αποκάλυψη του Press-gr για την υποψηφιότητα του Γ. Τρομπούκη στο δήμο Αμφιλοχίας (διαβάστε εδώ), μίλησε τηλεφωνικά η -επικεφαλής του συνδυασμού και διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μ. Σαλμά- Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου η οποία δήλωσε ότι αγνοούσε κάθε παραβατική δραστηριότητα του επιχειρηματία και ότι δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλει στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να προσκομίσουν προηγουμένως το ποινικό τους μητρώο. Αγνοούσε, όπως είπε, ακόμη και το γεγονός ότι το 2003 ο Γ. Τρομπούκης είχε πέσει θύμα πυροβολισμών από νονούς της νύχτας και το θέμα είχε κυριαρχήσει τότε για μέρες στα κανάλια...
Η κ. Σωτηρίου, η οποία στο τέλος παραδέχτηκε ότι ήταν "λάθος" της που τον συμπεριέλαβε το 2006 στο ψηφοδέλτιο, είπε ότι γνωρίζει τον Γ. Τρομπούκη ως συντοπίτη της εδώ και πολλές δεκαετίες. Όπως είπε ότι τον γνωρίζει κατά τον ίδιο τρόπο και ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς. Προσπάθησε πάντως να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας, που έπαιρνε και δημόσια έργα, ήταν αγαπητός στους κατοίκους της Αμφιλοχίας και ότι στις δημοτικές εκλογές είχε πάρει 300 ψήφους...
Διαβάστε εδώ τι είχε απαντήσει νωρίτερα η κ. Σωτηρίου στο Press-gr

7 σχόλια

  1. Ου γαρ ο δικαστής, ουδ’ ο βουλευτής, ουδ’ ο εκκλησιαστής άρχων εστί,
    αλλά το δικαστήριον, η βουλή και ο δήμος.
    Αριστοτέλης
    Πολιτικατζήδες πονηροί. Χαλασμένοι. Πολιτικοί-επιχειρηματίες. Κατασκευαστές βουλήσεων. Που πέταξαν από τα παράθυρα του νεοπλουτισμού τους και του μικροαστισμού τους, ό,τι γνήσιο και αυθεντικό ελληνικό, στους σκουπιδοτενεκέδες της Ευρώπης και της Παγκοσμιοποίησης.
    Ιδού, οι άρχοντες της πόλης, «Μπάσταρδοι, κλέφτες, πόρνοι» (Κ. Παλαμάς), οι οποίοι «πολλά και αισχρά ένεκα κερδέων εποίησαν». (Ξενοφών)
    «Άνθρωποι, χωρίς ηθική και πίστη. Και κρίμα τα φώτα τους. Ότι ο άνθρωπος κάνει τα φώτα κι όχι τα φώτα τον άνθρωπον» (Μακρυγιάννης)
    Διανοούμενοι»-γυμνοσάλιαγκες, νεόπλουτοι της μάθησης, σπουδαιογελοίοι, με τα «τρισβάρα ελληνικά των» .Που επαγγέλλονται διανόηση, πατώντας πάνω στο άδειο τους κεφάλι. Οι πετρωμένοι στην ακαμψία της σοβαροφάνειας. Οι, κατά βάθος, ρηχοί. Γυμνοσάλιαγκες, που βρωμίζουν τις αετοκορφές, σκαρφαλώνοντας σούρνοντας, γλύφοντας και με τα κέρατά τους. Και με ώθηση στα οπίσθιά των.
    Μεγαλοδημοσιογράφοι, τσιράκια μεγαλοεκδοτών, με την κίβδηλη ευγένεια του νεόπλουτου του χρήματος και το θράσος του σφουγγοκωλαρίου μεγαλοεκδοτών-μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου.
    Δημοσιογραφίσκοι και γυάλινες καμπαρετζούδες μεσημβρινών αποκαλυπτηρίων, που κάνουν την ψυχαγωγία χυδαία διασκέδαση.
    Σοβαροφανείς δημοσιογράφοι που στρεβλώνουν την είδηση στην προκρούστεια κλίνη του πολιτικοδημοσιογραφικού συμπλόκου των διαπλεκομένων συμφερόντων.
    Γυάλινα, άδεια μάτια πάνω στο αδιάκριτο γυαλί, που αντανακλούν τα σκοτάδια της ψυχής τους και τον αρυτίδωτο, ψαρίσιο, εγκέφαλό τους.
    Μυαλά σακατεμένα από το χρήμα, την αλαζονεία, και το κλεψημο…...
    Εμπρος Χερι Χερι με τον καρατσαφερι να βαλουμε στη φηλακη ολο το κλεφτο ασκερι…..
    Η Ελλαδα στους Ελληνες , η αλαβανη αλβανη στην αλβανια……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΔΕΞΙΑΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΚΕΦΤΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ.. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ)ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7 Ιουλ 2009 3:10:00 πμ

    ΖΗΤΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Εμπρος Χερι Χερι με τον καρατσαφερι να βαλουμε στη φηλακη ολο το κλεφτο ασκερι….."

    ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ και την ΕΥΓΕΝΙΑ και τη ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ που τον αναζητά το FBI από το 1998.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    ΜΕ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΣΚΟΥΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3 ΚΑΙ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ....
    ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΡΙΚΕΣ ΓΑΜΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ.
    ΚΑΙ ΦΤΑΕΙ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ,,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ,,,,
    ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗΣ ΣΟΥ.

    H πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Κροατία...
    Ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση της Κροατίας, με επικεφαλής τη Γιάντρανκα Κόσορ, έδωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η πλειοψηφία των βουλευτών της κροατικής βουλής στο τέλος της μαραθώνιας συνεδρίασης.
    Τη νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση συνασπισμού στήριξαν...
    83 βουλευτές, ενώ 45 την καταψήφισαν. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες 128 βουλευτές στη Βουλή των συνολικά 153 εδρών.

    ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.
    ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ...

    ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΓΟΥΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΔΙΩΝ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση