GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα στο φως για τα μεταπτυχιακά...

Από την ΠΑΣΠ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . Ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής (12/7/2009) Η...

Από την ΠΑΣΠ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

.
Ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής (12/7/2009)
Η ΠΑΣΠ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΠΘ, σεβόμενη τον ιστορικό της ρόλο, την διαδρομή, και τους φοιτητικούς αγώνες της παράταξης μας , διαβάζοντας το άρθρο του βήματος της Κυριακής , περί εμπλοκής μας σε θέματα παρέμβασης και εισαγωγής σε πρόγραμμα μεταπτυχιακού (όπως ισχυρίζεται το εν λόγω άρθρο) έχουμε να παραθέσουμε τα εξής παρακάτω:
Ουδεμία σχέση είχε και έχει η παράταξη μας και κανένα στέλεχος της (συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανικολάου , που έχει αποτελέσει ένα ιστορικό και αγωνιστικό στέλεχος της παράταξης μας, και εμπλέκεται όπως ισχυρίζεται το άρθρο μέσω ενός χειρογράφου) με τέτοιες πρακτικές δοσοληψιών ,πελατειακών σχέσεων και παρατυπιών. Η πολιτική μας λογική και...
πρακτική δεν συνάδει με αυτά που έχουν οδηγήσει στον πανεπιστημιακό μεσαίωνα που βιώνουμε.
Οι αγώνες μας για ένα σύγχρονο δημόσιο και αξιόπιστο πανεπιστήμιο απέναντι σε όλες αυτές τις προσπάθειες απαξίωσης και στασιμότητας των ελληνικών ιδρυμάτων, που θέλησε η κυβέρνηση να πράξει μέσω του νόμου πλαίσιο και του κατεστημένου νεοσυντηριτικού ιστού που έχει απλώσει σε ιδρύματα, δεν υποσκελίζονται από καμία φημολογία.
Στην πράξη και μένοντας συνεπείς σε όλα αυτά που λέγαμε απέναντι σε λογικές συναλλαγής , προχωρήσαμε σε αποχή από τις προεδρικές εκλογές των τιμημάτων της σχολής . Ουδέποτε επιδιώξαμε προνομιακές σχέσεις με καθηγητές και ίσως αποτελέσαμε και έναν εύκολο στόχο ανάμεσα στις εσωτερικές διαμάχες των καθηγητών που υπάρχουν. Έχουμε πάντα ως κανόνα ότι, ως φορείς αλλαγής, πρέπει να είμαστε έντιμοι και ικανοί φοιτητές και να διασφαλίζουμε πάντα την ίδια αφετηρία για όλους , τα ίδια εφόδια για όλους αλλά και την αξιολόγηση για όλους.
Το να είσαι συνδικαλιστής που συναλλάσσεται είναι το μόνο εύκολο και προφανώς ανέντιμο. Το να είσαι όμως συνδικαλιστής που μάχεται και διεκδικεί μια ποιοτική γνώση για όλους, αλλά και για τον ίδιο, δεν θεωρούμε ότι είναι ανέντιμο,(ειδικά όταν η γνώση έχει να κάνει με την γοητευτική πολιτική φιλοσοφία), αλλά ένα είδος έντιμου αγώνα.
Σε αυτή τη βάση και με τις ιστορικές καταβολές που έχουμε, Δηλώνουμε τα εξής :
Όλα στο φώς
Όσοι θέλουν μπορούν να ανατρέξουν στον κανονισμό του Π.Μ.Σ (http://www.auth.gr/edlit), στα αποτελέσματα και στη πορεία όλων όσων έχουν σχέση με τη παράταξη μας .
Φωνάζουμε λοιπόν και λέμε να ανοίξουν όλα τα θέματα και όλες οι καρτέλες που αφορούν μεταπτυχιακά και άλλα, σε όλες τις σχολές και σε όλα τα ιδρύματα της πόλης και της χώρας!
Η ενασχόληση με τα κοινά , εν προκειμένω με τον φοιτητικό συνδικαλισμό, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ποινικοποιείται και να αποτελεί εμπόδιο στο δικαίωμα για μεταπτυχιακές σπουδές.
Θα περιφρουρήσουμε και θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο την τιμή και την υπόληψη των στελεχών και της παράταξης μας .
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Θέλουμε συμπαραστάτες σε αυτή τη προσπάθεια για την «αλλαγή» όπως είναι και το γραφείο του κεντρικού συμβουλίου της ΠΑΣΠ.
Υ.Γ. « Ο Φουριέ (ουτοπικός γάλλος σοσιαλιστής) έβλεπε την αρμονία ως λεμονάδα» εν προκειμένης κάποιοι φαντασιόπληκτοι βλέπουν και εδώ την «αρμονία» ως «λεμονάδα».

17 σχόλια

  1. kala tora sas pistepsame.olokliri i fititiki parataksi tis dap kai tis pasp provenei sinexeia se tetoia mpalamoutia.mazi ta kanete ola.ta idia eginan kai sta giannena.ta idia kai sta tei athinas.ta idia kai stin asoee.pandou ta idia.tha mas trelanete oti den exete kamia sxesi.sok kai deos sas xriazete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόκληρο μηχανισμό έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ

    Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

    Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...

    Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.

    Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο φίλων, εθελοντών και μελών του κόμματος που όταν ανιχνεύσουν κάτι παρεξηγήσιμο σε κάποια ιστοσελίδα ακόμα και βουλευτού ή στελέχους αμέσως βαράνε συναγερμό, στέλνουν μηνύματα, κάνουν chat, ειδοποιούν το ΠαΣοΚ...

    Επίσης, για ό,τι τους φαίνεται ασυνήθιστο, τους έχει κάνει εντύπωση, ένα γεγονός στην πόλη όπου ζούνε το οποίο τους παραξενεύει, ενημερώνουν αμέσως το Κίνημα. Από τέτοια στο ΠαΣοΚ ουκ ολίγα...

    Και επειδή όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς διαδικτύου, οι ειδικοί έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό το laptop τους. Τι θέλουν να δούνε; Εξετάζουν τις συνέπειες μιας είδησης, αν είναι σκόπιμη, αν εξυπηρετεί κάποιους ή κάποιον, αν είναι αληθής, αν κρύβονται πίσω από αυτήν συμφέροντα και ποια, αν πρόκειται για κάτι που δεν ήταν γνωστό και τώρα αποκαλύπτεται, αν μια είδηση σε κάποιο μπλογκ συμπαρασύρει και δημιουργεί γεγονότα και αντιδράσεις και φυσικά αν προκαλεί αρνητικό ή θετικό κλίμα για το ΠαΣοΚ.

    Μάλιστα ορισμένες ειδήσεις γράφονται στα μπλογκ και από βουλευτές του ΠαΣοΚ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που συνέβη βρίσκεται γραμμένο εκεί ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και για τον ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

    Μέχρι και οι ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγράφονται στα μπλογκ, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές που έχουν πιάσει το νόημα και αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα που δημιουργείται συμπαρασύρει τα πάντα, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις εκείνες που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων Μέσων Ενημέρωσης ώστε να πάρει διάσταση η καταγγελία ή η αποκάλυψη.

    Συχνός... πελάτης των μπλογκ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και όσοι βουλευτές υπογράφουν μαζί του κείμενα ερωτήσεων για μίζες, προσλήψεις στο Δημόσιο, κακοδιαχείριση, σπατάλες, παρασκήνια και πολλά άλλα.

    Το «Αυτί και το Μάτι» του ΠαΣοΚ είναι, με δυο λόγια, το διαδίκτυο και καθημερινά δεκάδες άτομα εργάζονται ώστε η ηγεσία του Κινήματος να γνωρίζει τι κινείται και τι αναπνέει στην μπλογκόσφαιρα. Όλα αυτά τα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν».

    Και φυσικά το διαδίκτυο είναι και το «Στόμα» του κόμματος, αφού όπως κατά καιρούς έχει γραφεί στα ψιλά ορισμένων εφημερίδων μόνο για τα ...συντροφικά μπλόγκ ( για την συντήρηση τους ) η Ιπποκράτους δαπανά μηνιαίως 30.000 Ευρώ.

    Όλος αυτός λοιπόν ο μηχανισμός που έχει στηθεί αποτυπώνεται στα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου το ΠαΣοΚ κυριαρχεί στις νεανικές και μεσαίες ηλικίες με σημαντική διαφορά. Κυριαρχεί δηλαδή στις ηλικίες του διαδικτύου.

    Στην Ιπποκράτους θεωρούν το διαδίκτυο το ανερχόμενο μέσο πληροφόρησης που έχει σιγά-σιγά υποκαταστήσει σημαντικό κομμάτι του παραδοσιακού τύπου.
    Κινούνται λοιπόν τόσο στο προσκήνιο , όσο και στο...παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θυμάμαι φίλο μου ο οποίος, πριν από 30 χρόνια, δεν μπόρεσε να πάρει μεταπτυχιακό σε πολυτεχνική σχολή της πάτρας επιδή δεν τον "ενέκρινε" η Πανσπουδαστική η οποία τότε ήταν στα πάνω της, στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

    Μην το πολυψάχνετε: Τα κόμματα (της οποιασδήποτε) εξουσίας είναι μαφιόζικοι μηχανισμοί οι οποίοι φροντίζουν να κάνουν (με ανταλλάγματα, φυσικά) παιδομάζωμα προκειμένου να αναπαράγονται στον αιώνα τον άπαντα.

    Κανονικά, θα έπρεπε να βρεθεί ένας εισαγγελέας και να μαζέψει όλους τους πανεπιστημικούς "συνδικάλες" (φοιτητές και διδακτικό προσωπικό) για σύσταση συμμορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ki egw otan imoun stin Pasnpoudastiki KS ta idia ekana..
    alla me glyko tropo...
    Ekana eggrafes prwtoetwn epairna tilefwna,moiraza programmata k proswpikes simeiwseis,ka8ws k dexomoun piesi gia na dwsw oso perissoterous mporousa Rizospastes k na xrewsw osa pio polla mporousa,opws episis kai me ton periodiko tis kne ton odigiti..
    Tous sixa8ika imoun ena stratiwtaki se ena kleisto fasistiko ka8estws me aristero proswpeio pros ta eksw..
    Stis oves mexri k tin mpataria apo to kinito evgaza...
    Pantou vlepan antikommounistiki sunomosia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ap'oti katalavainw den eiste idiaitera gnwstes tou thematos eseis pou exete kanei sxolia sto keimeno,gia na lete oti ta pragmata ''kanonizontai'' mazi apo DAP kai PASP.To na exomoiwneis me tetoio tropo dyo teleiws diaforetikes paratakseis (diaforetikes se ideologia,se tropo leitourgias,se diakyvevma,se anthrwpino dynamiko) ,einai poly efkolo ,dn xreiazetai idiaiteri skepsi ,oute idiaiteri erevna .Afto anaparagetai allwste ws apopsi pantou gyrw mas ,oti DAP kai PASP (h kai evrytera PASOK-ND) einai akrivws to idio.Papagaloi loipon kai eseis,synexiste na exomoiwnete tous agwnes ths PASP,tis diaforetikes protaseis ths,ton dhmokratiko tropo leitourgias ths kai tis kathares diadikasies ths ,me tous fasistes ths DAP.To na pefteis sthn pagida na genikologeis gia oli thn PASP ,epeidh pianesai apo kapoious pou prodwsan tis aksies mas (pragma to opoio dn kserw an ontws egine,apla fernw paradeigma),einai anamenomeno,koinotypo kai paidiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 15 Ιουλ 2009 1:27:00 πμ

    DAP kai PASP (h kai evrytera PASOK-ND) einai akrivws to idio

    -------------------

    είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά προσωπεία για να εξαπατά το λαό, διατηρώντας τον εγκλωβισμένο.

    Στόχος των κοινών τους αφεντικών είναι η συνεχής αύξηση του δημόσιου χρέους της χώρας μέχρι το τελικό ξεπούλημά της.

    Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι "μπλέ" ή "πράσινος" ο δρόμος που θα με οδηγήσει στην τελική "παλαιστηνιοποίησή" μου.

    Εγώ, ως λαός, βλέπω τον δρόμο και αυτούς που με οδηγούν σε αυτόν, προς την καταστροφή.

    Εσύ, φιλαράκο, δεν βλέπεις τίποτε ή μήπως κάνεις πως δεν βλέπεις;

    Καριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ki egw imoun sto PAPEI,knitis kai gia na kanw metaptyxiako eglypsa dapitikous popous...
    Eixame kanei mia simfwnia na akurwsoume psifodeltia tis PASP se sunergasia me tin dap..kai etsi eixa kala kone mesa apo tin DAP...
    Eutuxws twra efyga apo tin KNE kai malista stis euroekloges to eriksa LAOS k sketfomai na mpw stin Neos..

    vlepeis twra ton vaggelaki proedro tis dap..poio xazos ki apo tous xazous...alla as einai kala ta ma8imatakia k ta metaptyxiaka me to ka8igitiko katestimeno sto PAPEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζε ότι σε κάθε Πανεπιστήμιο το σύστημα βρωμάει από το κεφάλι, δηλ. τους Πρυτάνεις.Οι περισσότεροι έχουν υπόγειες διασυνδέσεις με τις μεγάλες φοιτητικές παρατάξεις υποσχόμενοι θέσεις σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά ή ακόμη και οικονομικές απολαβές από διάφορα Προγράμματα. Ακόμη και σεξουαλικές σχέσεις προκύπτουν. Στα περιφερειακά Πανεπιστήμια γίνεται επίσης το ίδιο. Π.Χ. στο ΔΠΘ είναι ΠΡύτανης επί 12 χρόνια το ίδιο πρόσωπο ενώ οι Πρυτάνεις το μόνο που ζητούν επιτακτικά από τον Υπουργό Παιδείας είναι η δυνατότητα επανεκλογής τους για ακόμη μία τετραετία.
    Έκκληση προς τον κ. Υπουργό. Μην τους κάνει το χατίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το οτι για να μπεις σε ενα μεταπτυχιακο χρειαζεται να εχεις την εγκριση συνδικαλιστη είναι μια σκληρή πραγματικότητα. Εγώ ο ίδιος μπορώ να σας διαβεβαιώσω για μια τραγική σύμπτωση να μου έχει συμβεί το ίδιο γεγονός με αυτό που περιγράφει ο 12κ04. 30 χρόνια μετά ο ίδιος βόθρος. Ο καθηγητάκος μου (γιατί τελικά τόσο μικρός αποδείκτηκε σε ακαδημαική εγκυρότητα ) Κ. να με ενημερώνει σε ανύποπτη στιγμή ότι ο συνδικαλιστής της ΠΚΣ Τ. σε ξέρει και δεν σε εγκρίνει. Περιττό να σας πώ ότι λόγω αυτού του γεγονότος με δυσκόλεψε επιδεικτικά στην απονομή του πτυχίου. Σέ άλλο σκηνικό ενώ η ΠΚΣ αποφάσιζε να ψηφίσει λευκό σε Προεδρικές, ο μεγαλοετής άσχετος και αργόσχολος φοιτητής Ξ. ψήφιζε εν κρυπτώ τον καθηγητή Π. Τώρα αυτός ο ανίκανος φοιτητής συνεχίζει το διδακτορικό του σε εναν κατα τα αλλα "επιστήμονα" τον Κ.
    Για να μην πούμε βέβαια της ΠΑΣΠ και ΔΑΠ τα ανδραγαθήματα. Θέματα γνωστά στους συνδικαλιστές της και λυμένα απο τον καθηγητή της, πριν ξεκινήσει η εξέταση. Και άλλα πολλά....
    Αλλά η συμβουλή μου είναι η εξής στους συναδέλφους και συμφοιτητές:
    Και εγώ πολεμήθηκα οικτρά και αισχρά απο συνδικαλιστές της ΠΚΣ επειδή δεν ενέδωσα άλλο στην φασιστική και ανελεύθερη τους οργάνωση.Έφαγα λάσπη προσωπικό πόλεμο μέχρι και ναρκομανή θέλησαν να με κατηγορήσουν.Επειδή επέλεξα να είμαι πιο απαιτητικός στην πολιτική μου δράση και σκέψη και να μην υιοθετώ πλέον τα παραμυθάκια που πουλιούνται σαν ιδεολογία σε αυτήν την κόκκινη παράγκα. Στάθηκα όρθιος όμως και συνεχίζω για μεταπτυχιακό μόνος μου καθαρά με την δική μου βαριά πληγωμένη πλάτη. Γιαυτό υπάρχει επλίδα και για όλους μας εμάς τους μη ευνομουμενους στο κατα τα αλλα κράτος της Ισότητας, της Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας.
    Είναι αυτό που πιο αποτελεσματικά θα αποκαλούσε ο Κrishnamutri: ο κοινωνικός ιστός και χιτώνας που περιβάλλει την απαράλλακτη κτηνώδης φύση του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. malaka 14 Ιουλ 2009 9:39:00 μμ
    akou kala
    de tha bazeis tin asoee sto stoma sou
    pasp asoee gia ton sosialismo
    tromokratia paNTOU
    O DEKEMBRHS EINAI KONTA MIKROASTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μισές αλήθειες της ΠΑΣΠ για τα μεταπτυχιακά με κομματικό βιογραφικό.

    Πασπίτες της Φιλοσοφικής ΑΠΘ, ως φιλόλογοι πρέπει να γνωρίζετε ότι το ρεπορτάζ δεν είναι άρθρο.

    (ΒΗΜΑ της Κυριακής 12/7/09 σελ. 47Α).
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=1&artId=265045&dt=12/07/2009

    Να το δούμε απ'την αρχή; τι σχέση έχει η απάντηση σας με αυτά που αναφέρονταΙ;
    Όντως στο ιδιόχειρο σημείωμα αναφέρεται το όνομα Παπανικολάου. Αλλά είναι το μόνο σε ότι σας αφορά απο την δημοσιευμένη λίστα με τους παραταξιακούς και κομματικούς χαρακτηρισμούς;
    π.χ. Ο βλαστός του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β΄Θεσ/κης με βαθμό κάτω απο 6 δε σας ενοχλεί; και αυτός έχει όνομα.
    Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Β΄Θεσ/κης είναι δύο ή του Β. Γερανίδη ή του Θ. Τσιόκα είναι γιός.

    Και μην καταφεύγετε στα εύκολα, έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταπτυχιακό οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΠ και της κάθε παράταξης, αλλά να έχουν τα προσόντα.
    Σημασία έχει οτι στο πεδίο της απόδειξης οτι “δεν είναι όλοι ίδιοι” πήρατε κάτω απο τη βάση γιατί άλλα λέτε και άλλα κάνετε.

    Η ιστορία αυτή της φιλοσοφικής ΑΠΘ είναι σκαστή διαφθορά για το 95% της νεολαίας, αφού χρησιμοποιούνται δημόσια αξιώματα για ιδιωτικό όφελος και οχι για το 5% που ανήκετε εσείς.

    Τι κάνει ο εισαγγελέας;
    Τι κάνει ο πρύτανης του ΑΠΘ;
    Τι κάνει ο υπουργός Παιδείας;
    Και τέλος τι κάνουν οι αρχηγοί των κομμάτων;

    Φοιτητής Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ
    Μ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Xaxaxa o Dimitris Papanikolaou istoriko stelexos tis PASP Filosofikis.Peite ligo gia to volema pou uposxeste se olous tous protoeteis tis sxolis an sas psifisoun stis ekloges,oti 8a tous afisete na antigrapsoun stis exetastikes sto sugkekrimeno ma8ima pou o Papanikolaou kai oi alloi paspites einai epitirites.Xeftiles exete to 8rasos na to paizete kai 8igmenoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Wednesday, July 15, 2009
    Η Ξανθάκη - Καραμάνου συνεχίζει να αλωνίζει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ο κ. Παναγιώτης Σταύρου:

    Η Ξανθάκη - Καραμάνου συνεχίζει να αλωνίζει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

    Ο Δημόπουλος δεν την μάζεψε ο Μεταξάς και η νέα Διοικούσα θα τη μαζέψουν;



    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ένας άλλος ανώνυμος

    Η Ξανθάκη κινείται από τον Δημόπουλο. Η όλη φάση γίνεται για να βγεί πρύτανης του "Πανεπιστημίου" Πελοποννήσου ο Λιαργκόβας του οποίου το μοναδικό επιστημονικό προσόν είναι οτι παντρεύτηκε την κόρη του νομάρχη Αρκαδίας. Έως τώρα όποιος τολμούσε να αντιδράσει εξαφανιζόταν. Θα δούμε τι θα γίνει με το διορισμό Μεταξά, αν αλλάξουν και προς τα που τα πράγματα. Δεν έχει σχέση Πασόκ ή ΝΔ γιατί και επί Πασόκ ο Δημόπουλος ήταν. Το derby είναι αν θα αναλάβει ο Μεταξάς ή τελικά ο "παππούς" θα φάει το Σπηλιωτόπουλο!



    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ πάλι ο κ. Παναγιώτης Σταύρου:


    Η Ξανθάκη - Καραμάνου κάνει ότι θέλει ....
    Διαφημίζει τον εαυτό της ότι πέτυχε τα επαγγελματικά δικαιώματα για τους φοιτητές του Ιστορίας.

    Προκηρύσει Μεταπτυχιακά με την Ιταλία χωρίς να εγκρίνει τίποτα η Δ.Ε..
    Διορίζει καθηγητές στο Μεταπτυχιακό της Ηθικής.
    Η αδικία που έκανε στον καθηγητή Πλάντζο το 2004 δικαιώθηκε απο το Συμβούλιο Επικρατείας και ο Πλάντζος επιστρέφει στην Καλαμάτα.
    Οι καθηγητές της Καλαμάτας φερέφωνα της.

    Τότε υπέγραφαν όλοι, ο Δημόπουλος και ο Γραμματέας, τώρα τι θα κάνει η νέα Διοικούσα Επιτροπή θα φτίαχνει πρακτικά εκλογής όπως θέλει η κα Ξανθάκη;

    Αν γίνει ΠΡΥΤΑΝΙΣ τι θα θέλει μετά να γίνει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ;



    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ένας άλλος ανώνυμος


    Στο Πανεπιστήμιο της Καλαμάτας διόρισε σε θέση επίκουρου την κόρη του καθηγητή Παιδαγωγικής του παν/μίου Πατρών, Ι. Δελλή, τον οποίο βάζει σε όλα τα εκλεκτορικά του παν/μίου πελοπ/σου, και ετοιμάζεται να εκλέξει με φωτογραφική προκήρυξη την κόρη του ζεύγους καθηγητών Λεοντσίνη στο τμήμα του Ναυπλίου. Πολλοί οι γνωστοί μεταξύ τους.
    Να πού το blog μας είχε δίκιο, όλα αυτά τα λάβαμε ως σχόλια στο post της 18ης Ιουνίου
    http://aei-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_9759.html

    Ας θυμηθούμε λοιπόν το πάντα επίκαιρο ποστ της 18ης Ιουνίου
    http://aei-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_9759.html
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ!!
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ!!

    Ο κ. Πρώην Γενικός και η “αγία” οικογένειά του

    Ο κ. Καραμάνος, η σύζυγος, η κόρη, ο γαμπρός και ο κουμπάρος και οι “κολλητοί” συνεχίζουν τα σκάνδαλα!!!

    Όλες οι “εκλογές Καθηγητών” στα Τμήματα της Καλαμάτας είναι παράνομες και έγιναν για να “εκλεγεί” αύριο η κυρία Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου Πρύτανης!!


    http://aei-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://aei-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. file o bouleutis pou o blastos tou pairnei etsi ta metaptyxiaka legetai tsiokas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ:
    Μητσο ή Δημήτρη Παπανικολάλου (και για του γνωρίζοντες Λάου) ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ αν έχεις τα @@ από γραμματέας της ΠΑΣΠ Μεταπτυχιακών. Τουλάχιστον μέχρι να διαλευκανθεί το ζήτημα μη γίνεσαι βαρίδιο για την παράταξη
    Χρόνη Κουσαλίδη (και για τους γνωρίζοντες Κοντός) παραιτήσου από γραμματέας Ν. Πασοκ Α Θεσσαλονίκης διότι αν δεν είσαι και εσύ μπλεγμένος στο σκάνδαλο, τουλάχιστον γνώριζες. Άλλωστε μη γράφεις στα blog για θεωρητικούς γιατί όλοι σε πήραν χαμπάρι, μέγα- Τροτσκιστή!
    ΥΓ. Με τις παραιτήσεις σας θα σταματήσετε να είστε βαρίδια και στη προσπάθεια της νέας ομάδας ΑΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kousalidi meta les gia to Saoulidi kai gia to pamak, den koitas ta xalia sou paliobromiari

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση