GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέκα νομάρχες συμφωνούν...

Ο ΕΟΤ βλάπτει σοβαρά τον τουρισμό... Ακόμη δεν έχουν δοθεί ούτε τα χρήματα για την τουριστική προβολή του 2008! . Από το http://www.aftodioi...

Ο ΕΟΤ βλάπτει σοβαρά τον τουρισμό...
Ακόμη δεν έχουν δοθεί ούτε τα χρήματα
για την τουριστική προβολή του 2008!
.

Από το http://www.aftodioikisi.gr/
.
Το «στοίχημα» του τουρισμού, χωρίς οικονομική στήριξη, προσπαθούν να κερδίσουν οι νομαρχίες της χώρας, που σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη χρονιά λόγω της οικονομικής κρίσης, καλούνται να κάνουν τον προγραμματισμό για την τουριστική τους προβολή, χωρίς να έχουν λάβει τα σχετικά κονδύλια από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον ΕΟΤ, ενώ ακόμα περιμένουν την καταβολή των οφειλομένων του 2008.
Ενδεικτικό του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις της χώρας είναι το γεγονός ότι σε τουριστικές περιοχές όπως η Χαλκιδική, τα Δωδεκάνησα, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Χίος και η Εύβοια - και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού- όχι μόνο δεν έχουν εγκριθεί κονδύλια για φέτος, αλλά δεν έχουν δοθεί ακόμη ούτε καν τα περσινά.
Αποτέλεσμα είναι πολλές νομαρχίες να εξαναγκάζονται σε ακύρωση της συμμετοχή τους σε διεθνείς και εγχώριες τουριστικές εκθέσεις και να μην μπορούν να ξεκινήσουν την τουριστική τους προβολή, ενώ χρησιμοποιούν αναγκαστικά δικούς τους πόρους για να λύσουν έστω προσωρινά το πρόβλημα.
Δέκα νομάρχες μιλούν στην αυτοδιοίκηση gr και εκφράζουν την έντονη αντίδραση και δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι μη εκταμιεύοντας εγκαίρως τα κονδύλια τουριστικής προβολής, υπουργείο και ΕΟΤ «φρόντισαν», ώστε οι Ν.Α. να αποδειχτούν αναξιόπιστες στην αγορά και να αντιμετωπίζουν μέχρι τώρα τεράστια προβλήματα λόγω της οικονομικής ανεπάρκειας...
Μειωμένες οι αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα
Κι όλα αυτά την ώρα, που οι εκτιμήσεις θέλουν την φετινή τουριστική κίνηση να παρουσιάζει μείωση λόγω της οικονομικής κρίσης. Ηδη, μειωμένες κατά 9.62% σε σχέση με πέρσι εμφανίζονται οι αφίξεις αλλοδαπών στα αεροδρόμια τους πρώτους 5 μήνες του 2009. όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΕΤΕ, που δημοσίευσε τα τελευταία στοιχεία διεθνών αφίξεων στα 13 μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας για το διάστημα Ιανουάριος - Μάιος 2009/2008.
Παναγιώτης Ψωμιάδης, νομάρχης Θεσσαλονίκης
Αν περιμέναμε τα κονδύλια, η προβολή θα ήταν άκαιρη
«Στη δική μας νομαρχία η προβολή έγινε κανονικά και στην ώρα που έπρεπε. Προχωρήσαμε στις δαπάνες με βάση την απόφαση του υπουργείου, δεν περιμέναμε να εκταμιευτούν τα κονδύλια. Αν δεν το κάναμε, η προβολή θα ήταν άκαιρη και αυτό θα είχε επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση. Λόγω μάλιστα της οικονομικής κρίσης, για να στηρίξουμε τον τουριστικό κλάδο, επιχειρηματίες και εργαζόμενους, δαπανήσαμε επιπλέον 150.000 ευρώ από το υστέρημα της νομαρχίας μας προκειμένου να διανεμηθούν στο αεροδρόμιο διαφημιστικά φυλλάδια στους τουρίστες που καταφθάνουν με προορισμό Πιερία και Χαλκιδική, ώστε να τους δίνουμε τη δυνατότητα να διαμένουν έστω μια βραδιά στη Θεσσαλονίκη. Και πρέπει να σας πω ότι χάρη σ’ αυτές τις προσπάθειες που κάνει η νομαρχία μας στη Θεσσαλονίκη έχουμε μέχρι στιγμής αύξηση των πτήσεων, παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία».
Διονύσης Γάσπαρος, νομάρχης Ζακύνθου
Προγραμματίσαμε με δικούς μας πόρους
«Εμείς είχαμε διαπιστώσει την οικονομική κρίση και προγραμματίσαμε ώστε να λάβουμε κάποια μέτρα. Ως νομαρχία έχουμε διαθέσει 600-700 χιλιάδες ευρώ από ίδιους πόρους της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης για τουριστική προβολή και έτσι μπορέσαμε να κάνουμε σωστή δουλειά και να μην έχουμε μείωση του τουριστικού ρεύματος στο νησί. Η τουριστική κίνηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο, σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Όσο για το υπουργείο μας λένε ότι εντός των επόμενων ημερών θα λάβουμε ως προκαταβολή το 40% των χρημάτων του 2008. Θα δούμε τι θα γίνει».
Δημήτρης Ξυγκόγιαννης, αντινομάρχης Εύβοιας
Ο υπουργός θα μπορούσε να στρέψει το βλέμμα του και στην περιοχή του
«Για το 2008 μας χρωστούν 150.000 και αναμένουμε να λάβουμε ως προκαταβολή το 40%. Το ζήτημα είναι ότι ο τρόπος που εξήγγειλαν ότι θα δώσουν τα λεφτά του 2008 δεν μας καλύπτει και δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Γιατί μας δίνουν το 40%, ενώ εμείς έχουμε εξ ολοκλήρου καλύψει όσα μας συζητήθηκαν (συμμετείχαμε σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού). Έχουμε αξιοποιήσει σε έργα το ποσό αυτό, με αποτέλεσμα να έχουμε γίνει αναξιόπιστοι, αφού δεν μπορούμε να πληρώσουμε και δημιουργούμε συνθήκες μη καλής συνεργασίας με την αγορά. Καλό θα ήταν ο ΕΟΤ και το υπουργείο να ήταν πιο αξιόπιστοι για να μπορούμε να είμαστε κι εμείς.
Ως νομαρχία, έχουμε ήδη τυπώσει τουριστικά έντυπα και χάρτες σε 7 γλώσσες, αλλά και οδηγούς και όλα αυτά τα χρωστάμε. Έχουμε «φεσώσει» την αγορά. Οι κρατούντες θα έπρεπε να προσπαθήσουν να μας κάνουν πιο αξιόπιστους στην αγορά, γιατί δεν μπορεί το ίδιο το κράτος που θέλει να πατάξει κάποια προβλήματα και να είναι το ίδιο αναξιόπιστο. Θα μπορούσε η ηγεσία του υπουργείου να στρέψει το βλέμμα της και λίγο σε εμάς».
Βασίλης Σωτηρόπουλος, νομάρχης Αργολίδας
Δεν μπορούμε να καλύψουμε όσα χρωστάμε, από δικούς μας πόρους
«Το θέμα αυτό μας έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, καθώς το 40% που πρόκειται να μας δώσουν ως προκαταβολή για το 2008 είναι τελείως ανεπαρκές. Τα προβλήματα διαιωνίζονται και δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν προγραμματισμό όταν ακόμα δεν έχουμε εξοφλήσει εκδηλώσεις και προγράμματα που αφορούν στην περσινή χρονιά και καθημερινά δεχόμαστε οχλήσεις για αυτό. Είμαστε ανακόλουθοι σαν κράτος και σαν αυτοδιοίκηση. Μας χρωστούν 120.000 ευρώ. Εμείς δεν μπορούμε να καλύψουμε όσα χρωστάμε από άλλα κονδύλια της νομαρχίας».
Πολύδωρος Λαμπρινούδης, νομάρχης Χίου
Είμαστε «μείον» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ
«Κάθε χρόνο εδώ και τρία χρόνια αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Κλείνει η προηγούμενη σεζόν και ήδη βρισκόμαστε στον Ιούλιο και δεν έχουμε πάρει τα χρήματα του 2008. Οι Ν.Α. αναγκάζονται από τα λίγα χρήματα που έχουν να κάνουν προπληρωμές, γιατί ο κόσμος διαμαρτύρεται. Αλλά δεν υπάρχει φως. Καμία νομαρχία δεν έχει πάρει χρήματα. Τουλάχιστον πέρσι έδωσαν σε κάποιες επιλεκτικά. Φέτος το «μπλακ άουτ» είναι γενικό. Απαιτούμε αυτά τα λίγα χρήματα που είναι να πάρουμε, να έρχονται έγκαιρα, γιατί υπάρχει η τουριστική καθίζηση λόγω κρίσης και αν καθυστερούν και οι στοιχειώδεις χρηματοδοτήσεις τότε που βαδίζουμε; Μας χρωστούν 120.000 ευρώ, μας έχουν περικόψει και τα έσοδα από τα τέλη μεταβίβασης των Ι.Χ. και είμαστε μείον εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».
Αστέριος Ζωγράφος, νομάρχης Χαλκιδικής
Έχουμε ξεπεράσει το όρια και παλεύουμε καθημερινά
«Εμείς κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και διεκδικούμε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, γιατί δεν νοείται ανάπτυξη του τουρισμού χωρίς καταβολή των υπεσχημένων. Λειτουργούμε με δικούς μας πόρους αναγκαστικά. Παλεύουμε. Δεν μπορεί να λες ότι τουρισμός αποτελεί το βασικό εργαλείο και το μοχλό ανάπτυξης και από την άλλη να καρκινοβατούμε ως προς τη διαφήμιση και την προβολή. Είναι αντιφατικό αυτό. Έχουμε ξεπεράσει τα όρια, έχουμε βάλει τα τριπλάσια χρήματα και περιμένουμε ακόμα την ενίσχυση».
Ιωάννης Μαχαιρίδης, νομάρχης Δωδεκανήσου
Σε οικονομικό επίπεδο η τουριστική μείωση θα ξεπεράσει το 20%
«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τουριστική πολιτική, σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του υπουργείου με τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, για την προβολή και διαφήμιση. Η συμφωνία που υπήρχε ήταν ότι όσα διαθέτει η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση άλλα τόσα θα διαθέτει και ο ΕΟΤ. Αυτή τη στιγμή, διαθέτουμε 450.000 ευρώ και ο ΕΟΤ υποτίθεται ότι θα μας έδινε 120.000, χρήματα τα οποία δεν έχουμε λάβει ακόμα και αντιστοιχούν στο 2008. Εμείς διαθέτουμε το 10% των πόρων μας και περιμέναμε να υπάρξει κάποια κίνηση από πλευράς υπουργείου και ΕΟΤ τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις περιφέρειες, αλλά τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει.
Η προβολή παίζει σημαντικό ρόλο. Από την άλλη η κρίση είναι κρίση και προσπαθούμε να μην έχει τόσο μεγάλο εύρος όσο είχε προβλεφθεί αρχικά. Σε αριθμητικό επίπεδο η τουριστική μείωση θα είναι μονοψήφιος αριθμός, σε οικονομικό επίπεδο όμως θα ξεπεράσει το 20%».
Βασίλης Ιωάννου, νομάρχης Πρέβεζας
Δεν υπάρχει κεντρική στρατηγική στην τουριστική προβολή
«Όλο το πρόγραμμα τουριστικής προβολής έχει μείνει πίσω και είναι τεράστιες οι ευθύνες τόσο του υπουργείου όσο και του ΕΟΤ. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στα μέσα με τα οποία έχουμε συμβεβληθεί για την τουριστική προβολή του νομού και αυτό θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Ζητάμε το συντομότερο δυνατό αυτή να ρυθμιστεί η εκκρεμότητα από το υπουργείο τουριστικής ανάπτυξης. Το πρόβλημα συνεχίζεται και φέτος και μιλάμε για το 2008 που μας χρωστούν ακόμα. Η κατάσταση είναι δραματική. Δεν υπάρχει κεντρική στρατηγική στην τουριστική προβολή και δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτό».
Νικόλαος Ζαμπουνίδης, νομάρχης Έβρου
Πάνε «στράφι» οι προσπάθειες χρόνων και μεταφέρονται τα χρέη
«Για το 2008 είχαν εγκριθεί 160.000 ευρώ και ο ΕΟΤ δεν μας έχει δώσει ούτε δραχμή. Επιπλέον, δεν έχει εγκριθεί ούτε η κατανομή για το 2009. Εμείς ξανακάναμε την πρότασή μας - υποτίθεται ό,τι διαθέτει ο ΕΟΤ διαθέτει και η νομαρχία αλλά εμείς βάζουμε πολύ περισσότερα- έστω όμως και το 1/5 ή το 1/6 που μας δίνει ο ΕΟΤ, δεν το έχουμε λάβει. Υπάρχουν οφειλές του 2008 προς τρίτους.
Είναι φαινόμενο της εποχής. Το κράτος να χρεοκοπεί γενικότερα την επιχειρηματικότητα. Δεν γίνεται καμία κίνηση να στηριχθούν περιοχές όπως ο Έβρος, όπου τα τελευταία χρόνια κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στον τομέα του τουρισμού. Εκτός από τον υπουργό που στη Μόσχα έκανε μια πολύ σημαντική παρουσία, με αγάπη, δεν έχει δοθεί δραχμή. Η αγάπη βέβαια είναι καλή, γιατί μπορεί να φέρει και τον έρωτα».
Χρήστος Σκούρτης, αντινομάρχης Κέρκυρας
Με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας
«Ακόμα δεν έχουμε λάβει ούτε το 40% που είναι η προκαταβολή για τα κονδύλια τουριστικής προβολής του 2008. Με τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός τουριστικής προβολής, διότι εάν δεν υπάρχουν ως δεδομένο τα χρήματα πώς μπορεί η νομαρχία να προγραμματίσει σωστά και εγκαίρως. Πολύ περισσότερο όταν πολλές τουριστικές δράσεις είναι στο τέλος ή τις αρχές του έτους. Αν θέλουμε να προλάβουμε το 2009 και δεν έχουμε ακόμα τα χρήματα του 2008, για ποιές δράσεις μπορούμε να μιλάμε. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ποιό θα είναι το κόστος αλλά το σίγουρο είναι ότι έτσι δεν μπορούμε να εκτελέσουμε τη δουλειά μας, την τουριστική μας προβολή. Χωρίς έγκριση πιστώσεων και χρήματα θα προβληθούμε τουριστικά με δανεικά από ποιόν; Το υπουργείο πρέπει να λάβει ταχύτατες αποφάσεις αν θέλει να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τις νομαρχιακές επιτροπές τουριστικής προβολής, με σωστούς όρους και εγκαίρως. Αλλιώς ας μας πει ότι δεν γίνεται, να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε».

6 σχόλια

  1. Φίλοι πασόκοι, να κόψετε το κάπνισμα.
    Βρείτε δίπλα σας ένα νεοδημοκράτη και πάρτε του μια πίπα.
    Όλοι κερδισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ανεγκέφαλοι οπαδοί του πασόκ, δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύουν;
    Είναι δυνατόν τα δεκάδες εκατομμύρια των "ωφέλιμων πληρωμών" από επιχειρηματίες να γράφονται σε μπακαλο-τέφτερα;
    Είστε ντίπ ηλίθιοι με δίπλωμα ή απλά μαζοχιστές που σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν;
    Αυτά τα παλιόχαρτα είναι τα αρχεία που έψαξαν οι ορκωτοί του πασόκ στη διάρκεια του εσωτερικού ελέγχου, κύριε Παπαντρέου, για να βρούν τα λεφτά που τους έδωσε ο στρατηγός Τσουκάτος;
    Δεν υπάρχει περίπτωση.
    Ή εγώ είμαι βλάκας ή μας περνούν αυτοί όλους για βλάκες.
    Θα πάω και εγώ να βάλω ένα κοστούμι και μιά γραβάτα, μπροστά από ένα μονόχρωμο πράσινο φόντο, και θα αρχίσω να λέω χοντροκομμένα ψέμματα και σοβαροφανείς στοχασμούς μπροστά στην τηλεόραση.
    Αφού πιστεύουν τον Παπακωνσταντίνου, εμένα γιατί να μη με πιστέψουν, τίς ίδιες ψευτιές θα λέμε.
    Γιωργάκηδες, η υποκρισία δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ.
    Να δώ τώρα τι θα κάνετε με τον Τσουκάτο, θα αφήσετε να πάει φυλακή ένας αθώος στρατηγός;
    Με τον Τρεπεκλή να δείς γέλια που θα κάνουμε.
    Να δούμε πως θα αποδείξει ο Γιωργάκης ότι δικαιολογείται (ομολογημένη) μίζα 6,7 εκατομμυρίων ευρώ από της Ζίμενς στον παιδικό του φίλο, για ένα άχρηστο σύστημα που κόστισε (κρατηθείτε) 255 εκατομμύρια ευρώ και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ.
    Όταν σκέπτομαι το ντόρο που έκαναν τα κανάλια για τις 100 χιλιάδες του παυλίδη μου έρχεται να κατουρηθώ από τα γέλια.
    Αθάνατε Γιωργάκη.
    Τελικά πίσω από αυτό το χαζό παρουσιαστικό κρύβεται ένα πολύ πολύ πολύ πονηρούλικο παιδάκι των βορείων προαστείων.
    Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κολλητός του Χριστοφοράκου και ο Παυλάκης ο Τσίμας, λοιπόν!
    Υπέροχα, ρε τι άλλο θα μάθουμε;
    Τι σαπίλα είναι αυτή;
    Πιό υποκριτής δημοσιογράφος δεν πρέπει να υπάρχει.
    Θυμάμαι σαν τώρα τις απίστευτες επιθέσεις που έκανε στο Μιχάλη Λιάπη που απλά είχε βρεθεί στον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα με το χριστοφοράκο για την Εθνική Ελλάδος στη Γερμανία.
    Εσύ δεν έλεγες ότι η γυναίκα του καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι ηθική αλλά και να φαίνεται, δηλαδή να μη δίνει δικαιώματα;
    Ίδια δεδομένα, αλλά διαφορετικοί πρωταγωνιστές οπότε διαφορετική αντιμετώπιση κύριε Παύλο μας;
    Αφού ήξερες το Χριστοφοράκο 30 χρόνια δεν είχες ποτέ καμμία πληροφορία ή ένδειξη για τα παρεδώσε του με το Δημόσιο;
    Τί δημοσιογράφος λαγωνικό είσαι, μόνο για να διαβάζεις αυτά που σου γράφει ο παναγιωτόπουλος του mega στην οθόνη είσαι;
    Δεν ήξερες ότι η εταιρία του μονοπωλούσε μέσω της Intracom τις προμήθειες του ΟΤΕ επί 20 χρόνια;
    Δεν είχες ιδέα για τα ψηφιακά, το C4I, και τις άλλες δουλειές δισεκατομμυρίων του Χριστοφοράκου με το Σημίτη;
    Άσε τα σάπια ρε φίλε, μπορεί να είμαστε απλοί άνθρωποι αλλά χαζοί δεν είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, όπως το παραδέχθηκες, κύριε Πάγκαλε;
    Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
    Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
    Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
    Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
    Και σε τελική ανάλυση, επιβάλλεται να καλέσει ο εισαγγελέας τον κύριο Πάγκαλο να το ρωτήσει από πού και ως πού παρέδιδε σακούλες με μετρητά στο πασόκ;
    Αυτή είναι ΧΟΝΤΡΗ παρανομία.
    Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος.
    Τι θα γίνει επιτέλους;
    Παλιά οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι το ξέρουν ότι οι πασόκοι έκλεβαν σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά δεν μπορούσαν να το αποδείξουν.
    Τώρα που μόνοι τους οι πασόκοι παραδέχονται ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα, γιατί δεν τους καλεί ένας ο εισαγγελέας;
    Ντίπ άχρηστοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες, επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XAXAXA ΩΡΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004! ΤΙ? ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΛΩΣΗ ΤΟΤΕ? ΡΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗ! ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ λαμόγια, εκλεκτοί τού "Λαού",
    10 Νομάρχες, συνάδελφοι τού Ψωμιάδη (χίκ, ελεήστε φτωχοί τόν ανοιχτομάτη ζήτουλα Πόντιο)....,

    Ούτε φράγκο από τόν προϋπολογισμό γιά τίς κλεπτοεπιχειρήσεις τής κολοεπαρχίας σας.....

    Εάν θέλετε διαφήμιση, νά κάνετε έρανο μεταξύ σας καί νά πληρώσετε εσείς τά έξοδα...

    Διότι, άν τά πληρώσω εγώ, καί τά κονομήσουνε οι άπλυτοι "επιχειρηματίες", μετά θά μού δώσουνε μερίδιο απ' τά μαύρα, αδήλωτα κέρδη τους ??
    (Πού γιαουρτώσανε καί τούς υπαλλήλους τού ΣΔΟΕ, οι αλητήριοι....
    Όταν θάρθη τό Τούρκικο ΣΔΟΕ, νά δούμε τί θά κάνουνε, επίκυψη ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση