GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Υγεία, υγεία δεν έχει...

... και γιατρειά δεν βρίσκεται. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ … ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ . Του Γιάννη Παρασκευά από την Ρόδο . Σιγά παιδιά μην σπρώχνεσθε, ό...

...και γιατρειά δεν βρίσκεται. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ … ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ
.
Του Γιάννη Παρασκευά
από την Ρόδο
.
Σιγά παιδιά μην σπρώχνεσθε, όλοι θα πάρετε, η δόξα θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, όλοι θα έχετε μερίδιο όταν οι Νεοδημοκρατικοί Κυβερνώντες δώσουν λύση στα προβλήματα των πολύπαθων Νοσοκομείων μας και γενικά στα προβλήματα του τομέα της Υγείας.
Τόση πληθώρα ανάληψης πρωτοβουλιών από τους Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Ν.Δ. δεν ματάγινε, ο κ. Παυλίδης, ο κ. Βαληνάκης, ο κ. Καραμάριος ο κ. Περιφερειάρχης όλοι μαζί και...
ο καθένας ξεχωριστά, κάνουν τις δικές τους κινήσεις, τις δικές τους συναντήσεις και κλίνουν διάφορα ραντεβού των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης με διάφορους ανευθυνουπεύθυνους για «φρούδες υποσχέσεις» και την επανάληψη χιλιοειπωμένων πραγμάτων.
Συνισταμένη προσπαθειών δεν υπάρχει, καθένας κινείται στο δικό του κλίμα με οδηγό τις δικές του στοχεύσεις. Αντί κοινής συνισταμένης φυγόκεντρες τάσεις.
Το πρόβλημα των Νοσοκομείων και της Υγείας γενικότερα είναι καθαρά πολιτικό, δεν είναι διαδικαστικό και από μια ετοιμόρροπη Κυβέρνηση, ποιος σκεπτόμενος άνθρωπος περιμένει την όποια λύση.
Οι ασκήσεις επί χάρτου είναι καλές για Στρατηγούς συνταξιούχους και όχι για μάχιμους πολιτικούς, ο εντυπωσιασμός όπως και το θαύμα «κρατούν τρεις μέρες» μετά η μιζέρια ανασταίνεται.
Η λύση θεσμικών προβλημάτων είναι στα χέρια του Λαού και αυτόν έχουμε χρέος να ταρακουνήσουμε και να καταλάβει ότι όταν ψηφίζει, ψηφίζει για τα Νοσοκομεία για τα σχολεία, για την ασφάλεια του, για την σύνταξη του για την ποιότητα της ζωής του και όχι για κάποιο ρουσφέτι, για ένα χαμόγελο ή μια καλημέρα.
Η αλλαγή πολιτικών συμπεριφορών νοοτροπιών και κοινών δράσεων δείχνουν «φως στην άκρη του τούνελ» αλλιώς όπως στρώνεις κοιμάσαι, ούτε οι καθιστικές διαμαρτυρίες σώζουν, ούτε οι γενειοφόροι διαμαρτυρόμενοι ούτε οι εθιμοτυπικές επισκέψεις στα διάφορα Υπουργεία και μάλιστα όταν είναι κλειστά λόγω «πτώχευσης».

3 σχόλια

  1. Αγαπητέ πράσινοι μπλογκοσκυλέοι,
    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.
    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες ενός ανηλέητου φοροκυνηγητού της κυβέρνησης. Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες μιας ανάλγητης πολιτικής με μηδενικές κοινωνικές παροχές, αυξήσεις-κοροϊδία για τους μισθούς και τις συντάξεις, αυξήσεις-φωτιά σε ΔΕΚΟ, καύσιμα, είδη βασικής ανάγκης, υγεία, φόρους...

    Το μόνιμο επιχείρημα είναι ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

    και φυσικά.. αφού:

    1. 6 δις ΕΥΡΩ στοιχίζουν στον έλληνα φορολογούμενο τα αναδρομικά των δικαστών...

    2. 8 δίς φορτώθηκε το ΙΚΑ ασφαλιστικές υποχρεώσεις των τραπεζών από το περίφημο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

    3. 3,5 δις φορτώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι από την εθελουσία στον ΟΤΕ (δωράκι στους Γερμανούς).

    4. 1,3 δις χρεώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι για την εξαγορά της φούσκας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ".

    5. 6,3 δις πληρώνει κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο στις τράπεζες από τις οποίες δανείζεται με επιτόκιο 5,7% αντί του 1% που δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. (Μια μείωση του επιτοκίου-δώρου προς τις τράπεζες κατά μία μονάδα θα απέφερε στο δημόσιο 1,2 δίς το χρόνο).

    6. 4-4,5 δις κάθε χρόνο κλέβουν οι καρτελάδες των καυσίμων από τον ελληνικό λαό από τη ληστεία στα καύσιμα. Μεγάλο μέρος από αυτά τα ποσά θα μπορούσε να τα εισπράξει το κράτος με μορφή φόρου στα καύσιμα, ελλατώνοντας έτσι τη δυνατότητα στους 2-3 νταβατζήδες της αγοράς να κερδοσκοπίσουν

    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ (δικαστικοί) ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS.

    Ας περιοριστούμε όμως σε αυτές τις 6 περιπτώσεις. Εχουμε ένα άθροισμα 26 δις ΕΥΡΩ !!
    Και έχει το θράσσος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών να αναγγέλουν και να εξαπολύουν ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στους απλούς πολίτες.


    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H δεξιά δεν θα παραδοθεί από μόνη της!!

    Πολίτες, ρίξτε με μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις την φεουδαρχία που ξεψυχά, αλλά κανείς δεν τολμά να την «διαδεχτεί».

    Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Η νίκη είναι δική σας. Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός!!

    18 Ιουλ 2009 3:08:00 πμ

    Ολοι ακολουθουμε την "γραμμη" δρ Κουτσουκου!!

    Nikos pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση