GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα χάλια της ΟΝΝΕΔ και σε βίντεο!...

Ρεζίλι έχει γίνει ο Γ. Παπανικολάου και η παρέα του... , Aπό το http://tselingas.blogspot.com/ . Οι εσωκομματικές εκλογές της ΔΑΠ και της ΟΝ...

Ρεζίλι έχει γίνει ο Γ. Παπανικολάου και η παρέα του...
,
Aπό το http://tselingas.blogspot.com/
.

Οι εσωκομματικές εκλογές της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ φαίνεται ότι δε σταμάτησαν στις κάλπες, στους πυροσβεστήρες, στους μπράβους και στα κυνηγητά...
Συνεχίζονται και στο youtube...
Θαυμάστε τους...
(αντιγράφουμε από ανάρτηση του todikomaskitrino στο youtube):
"Το Σάββατο 12/07/09 αποτελεί μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην 34χρονη ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, εκτελώντας πιστά τις εντολές άλλων, κατάφερε να φέρει τη μεγαλύτερη και ιστορικότερη παράταξη στο σημείο μηδέν.
Ο ευρωβουλευτής Παπανικολάου μαζί με τον κολλητό του γραμματέα της ΔΑΠ Κασσελάκη οργίασαν. Άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τους πραγματικούς αριθμούς εκλεκτόρων προκειμένου να...
ελέγξουν το παιχνίδι.
Πήραν την απόφαση να συρρικνώσουν τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδας (ΤΕΦΑΑ ΠΑΝΤΕΙΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΤΙΚΗ).
Η ουσία όμως είναι ότι χωρίς αυτές τις σχολές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει τη πρωτιά στις επόμενες εκλογές.
Ο Πάπανικολάου θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος επί των ημερών του οποίου η ΔΑΠ θα πέσει στη δεύτερη ή και τρίτη θέση.
Άνθρωποι νέοι, φρέσκα μυαλά που καταπιέζονται από έναν αλόγιστο παραλογισμό της κομματικής φενάκης και του μανιώδους καρεκλοκενταυρισμού.
Ο βιασμός της λογικής μάς έγινε συνήθεια, άνθρωποι αμφιβόλου αξίας και περιορισμένης ικανότητας μας φορτώθηκαν στην πλάτη, αφού πρώτα καπηλεύθηκαν τα προνόμια που τους χάρισε η θέση τους.
Το σύστημα που τόσα χρόνια καταδυναστεύει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ πρέπει να τελειώσει...
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει.
Ο γραμματέας, η κεντρική διοίκηση, τα τσιράκια τους καθώς και οι εντολείς τους πρέπει να λογοδοτήσουν για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη απο καθαρά ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν ανήκει σε κανένα λαμόγιο της εξουσίας, σε κανένα καρεκλοκένταυρο των κεντρικών, αλλά σε όλους τους ΔΑΠΙΤΕΣ που δίνουν και την ψυχή τους όλο το χρόνο στα αμφιθέατρα."

12 σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΜΕΝΟΣ-ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ..ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΗ..ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΨΙΣΤΗ..ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ ΤΟΥ.ΝΤΟΡΑΚΙ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ-ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ!ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΝΔ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλη η κυβέρνηση Καραμανλή εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τη γραμμή Ρουσόπουλου για τα σκάνδαλα. Δηλαδή τη γραμμή, «σκάνδαλα, ποια σκάνδαλα; Όλα είναι σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ». Ό,τι λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι, επαναλαμβάνει σύσσωμη η κυβερνητική ηγεσία και τα «παπαγαλάκια» της. Έτσι εδώ και μερικές μέρες δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε αυτή τη χώρα. Όλα είναι κατασκευάσματα του ΠΑΣΟΚ. Το Βατοπέδι είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Τα δομημένα ομόλογα είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Οι μίζες στις άγονες γραμμές είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Όλα είναι καλώς καμωμένα απ' αυτή την κυβέρνηση. Εμείς τα φανταζόμαστε όλα. Οι πολίτες «παραπλανήθηκαν» από το ΠΑΣΟΚ.
    Η συζήτηση που γίνεται για τα σκάνδαλα, δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να βάλουμε στην πολιτική ατζέντα της χώρας τα σκάνδαλα. Γίνεται επειδή υπάρχουν σκάνδαλα. Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Τρία πράγματα:
    Λειτουργούμε απολύτως θεσμικά. Εφόσον υπάρχουν σκάνδαλα, είναι ευθύνη μας, και θα μας την καταλόγιζαν οι πολίτες, εάν δεν μιλούσαμε γι' αυτά.
    Τα σκάνδαλα δεν είναι αποκομμένα από τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Το γεγονός ότι ζει σ' ένα κράτος ανομίας, έχει να κάνει με την αντίληψη διακυβέρνησης που έχει αυτή η κυβέρνηση.
    Εμείς πάντα προσπαθούμε να βγαίνουμε μπροστά με θετικές προτάσεις, α μιλούμε για τα προβλήματα της οικονομίας και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε. Για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
    Άπαιχτος είναι ο γιός της κυρίας Τσάντ.
    Είναι ο Γιωργάκης, ο Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
    Μετά πήγε για ΚΑΝΟ στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, είναι κατόρθωμα). Είδες ο ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το ΚΕΡΙ στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να τον ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνει αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Φτού, φτού!
    Σωθήκαμε.
    Όπως είπε ο Γιωργάκης και στο Πεδίο του Άρεως πριν τις Ευρωεκλογές:
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάνε κάποιοι άσχετοι για τη ρητορία του Καραμανλή! Στην επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί, ακόμα και σε κείνες τις δήθεν έκτακτες εμφανίσεις του σε διάφορους οργανισμούς κλπ, καιτάξτε τον πως μιλά και από πού μιλά. Πρώτο: διαβάζει ό,τι λέει, ακόμα και τις απαντήσεις στις δήθεν τυχαίες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δεύτερο: έχει πρόβλημα στην ανάγνωση μεγάλων λέξεων. Για να το ξεπεράσει, μετά από ειδικά μαθήματα του' χει γίνει πια συνήθεια, να σταματά μετά τις προθέσεις και τα άρθρα που προηγούνται μεγάλων των λέξεων. Έτσι τον ακούτε να διαβάζει π.χ. και μετά ΤΗΝ...καταστροφή ΤΗΣ...περιουσίας ΤΩΝ..κτηνοτρόφων κλπ. Αυτός είναι ο ρήτοράς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πολιτες γκρεμιζουν την τυραννια!!

    Ο νεος Ροβεσπιερος δρ Κουτσουκος με 100.000 επαναστατημενο λαο μπαινει στην Βαστιλη....και την καταλυει....

    μην περιμενετε τις εκλογες να σας τις φερει ο πιτσαδορος... δεν τις θελουν οι φεουδαρχες και "κοιμιζουν" τον Γιωργο οπως τον παπου του!!

    ερχεται λαικο τσουναμι που θα γκρεμισει την φεουδαρχια ..

    ερχονται λαικα δικαστηρια...οποιος ειναι μαφιοζος,πολιτικος αγυρτης,τραπεζιτης αρχικλεφταρος, εκλεψε, βιασε ανηλικα, ειχε δυκτυα πορνειας, συνεργαστηκε με το παρακρατος,...

    θα δικαστει απο λαικα δικαστηρια!!

    Μονο ετσι θα σωθει η δημοκρατια!!!

    12 Ιουλ 2009 10:11:00 πμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο Δεκεμβρης ειναι πολυ κοντα...βρεχει εξω!!!

    Τσακιστε την φεουδαρχια με μαχητικες διαδηλωσεις...ειδαλλως θα σας τσακισει!!

    Παρακρατικοι, μαφιοζοι, ποινικοι, υποκοσμιακοι και "υπηρεσιες" θα βαδισουν χερι χερι με την αγια οικογενεια!!

    Γονατισαν τον λαο με τα δανεια με υπερογκα επιτοκια που ισχυουν μονο στην Ελλαδα και κανεις δεν μιλαει!!

    ΅Εχουν μετατρεψει σε νεοσκλαβους το 80% του λαου!!

    Οταν θα βλεπεις στην πορνεια την αδελφη σου και το παιδι σου τοτε θα ειναι αργα...

    ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ!!

    12 Ιουλ 2009 8:36:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΥΦΕΤΑ ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ... ΚΑΙ
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ !!!!

    Γάμοι - βαφτίσεις η Μαργαρίτα
    Γάμοι, βαφτίσια και κάθε είδους εκδηλώσεις γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στη βίλα της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στην Αλμυρή Κορινθίας. Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές έχουν ξεσηκωθεί. Το γνωστό «Κτήμα Μαργαρίτα», εκτός από μόνιμη κατοικία της πρώην συζύγου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις αργίες μετατρέπεται σε χώρο εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η δυνατή μουσική και τα βεγγαλικά να αναστατώνουν την περιοχή. Όλα αυτά, σε ένα από τα πλέον πυκνοκατοικημένα σημεία του χωριού.

    Το «Κτήμα Μαργαρίτα» είναι μια βίλα με τεράστιο κήπο και πισίνα, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Στην έκτασή της περιλαμβάνονται μικρότερες ξύλινες κατασκευές όπως ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες (!) για το κοινό.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, το μαρτύριό τους ξεκινά από τις πρωινές ώρες κάθε Σαββάτου, όταν η εταιρεία κέτερινγκ με την οποία συνεργάζεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου (μια από τις πιο γνωστές της Κορινθίας) ξεφορτώνει με φορτηγά στον υπαίθριο χώρο της βίλας τους πάγκους που χρησιμοποιούνται στις εκδηλώσεις και τα πάρτυ. Αμέσως μετά ακολουθεί το sound check, οι δοκιμές δηλαδή στην κονσόλα του ήχου. Νωρίς το βράδυ φτάνουν οι καλεσμένοι. Μέχρι τα μεσάνυχτα δοκιμάζουν τα εδέσματα με τη συνοδεία απαλής μουσικής. Όταν ικανοποιηθούν οι απαιτητικοί ουρανίσκοι, πάντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κορυφώνεται το γλέντι και το δράμα των παραθεριστών και των κατοίκων της περιοχής.

    Το κείμενο της καταγγελίας των κατοίκων.................
    Θεατής η αστυνομία και οι τοπικές αρχές..................

    Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι της Αλμυρής ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας. Μετά την παρέμβασή τους οι αστυνομικοί την ενημερώνουν ότι η ίδια η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου -τους λέει - άλλοτε ότι παντρεύει το παιδί της (;), άλλοτε ότι έχει παραχωρήσει το χώρο σε κάποιον φίλο που βάφτισε το παιδί του.

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ πράσινοι μπλογκοσκυλέοι,
    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.
    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενας γελοιος Παιδοβουβαλος που ηταν πανω στη Θεσσαλονικη, μου φαινεται στο Παν. Μακεδονιας με ποιου μαλακα Οννεδιτη τη κλικα ειναι? Απο τα ποιο γελοια υποκειμενα-πολιτικους-φοιτητες της Βορειου Ελλαδος! Περιμενα να ακουγεται λιγο το ονομα του.. Αλλα μάλλον χεσμενο τον εχουν! Σιγουρα η δικια του κλικα θα ναι η χειροτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση