GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφει ο κυριακάτικός Τύπος...

Από το http://greekmme.blogspot.com/ . @ΜΕ...κρατικά μυστικά και θέματα που καίνε με αφορμή τις αποκαλύψεις για την ΕΥΠ αλλά και blogs που ...

Από το http://greekmme.blogspot.com/
.
@ΜΕ...κρατικά μυστικά και θέματα που καίνε με αφορμή τις αποκαλύψεις για την ΕΥΠ αλλά και blogs που απλά αναδημοσίευσε τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο αλλά και τους..μισθούς καρεκλοκένταυρων ασχολούνται τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πολιτικού λόγου και μη ανεβαίνει για τα καλά αυτές τις ημέρες.
@Το 'Βήμα' γράφει χαρακτηριστικά 'Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα μυστική υπηρεσία- Κράτος ΕΥΠ-Το παρασκήνιο των αλλαγών' τονίζοντας οτι υπο την εποπτεία της υπηρεσίας βρίσκονται όλες οι διωκτικές αρχές της χώρας με συντονισμό Αστυνομίας και Δικαιοσύνης.
@Το 'Εθνος' 'εχει αποκλειστικό θέμα 'για το διάταγμα- βόμβα που αφορά τα...
ιδιωτικά Κολλέγια στην Ελλάδα αναφέροντας ότι 'Πτυχίο σε 3 χρόνια ισοδύναμο με τίτλο δημόσιου Πανεπιστημίου- Αναγνωρίσεις εξπρές με αναδρομική ισχύ- Δίνουν τώρα επαγγελματικό δικαίωμα'.
@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' γράφει στον υπέρτιτλο ότι 'Οικονομικό αδιέξοδο, Η Κυβέρνηση οδηγείται σε αδυναμια πληρωμών και αναζητεί νέα μέτρα μέχρι το Φθινόπωρο- Καλοκαίρι των στεναγμών- Ετοιμάζεται νέος Κεφαλικός φόρος, πάγωμα μισθών, τεκμήρια'.
@Η Real News ασχολείται με ένα καυτό θέμα προσθέτοντας ότι 'Ντοκουμέντα για τις επιχειρηματικές συνεργασίες Τρομπούκη- Μιλούν τα τιμολόγια-18,3 εκ. Ευρώ απο δουλειές με εταιρείες του Χρ. Καλογρίτσα- Συμμετοχή σε μεγάλα έργα κατά την περίδοο των Ολυμπιακών αγώνων΄.
@Το 'Πρώτο Θέμα' υποστηρίζει ότι 'Γρίπη Μέτρα Σόκ αν η πανδημία πάρει το Φθινόπωρο εφιλατικές διαστάσεις- Το Εθνικό σχέδιο Εκτακτης ανάγκης του Δ. Αβραμόπουλου-Απαγόρευση Κυκλοφορίας παντού και κατ οικον περιορισμος-ΟΑΚΑ και Καραισκάκη ως κέντρα για μαζικους εμβολιασμούς-Ο Στρατός θα φρουρεί τις αποθήκες φαρμάκων'.
@Το 'Παρόν' συνεχίζει λέγοντας ότι 'Το μεγάλο φαγοπότι στην Εθνική Τράπεζα- 1 εκ. σε δραχμές λαμβάνει την ημέρα ο Αράπογλου-Μοίρασαν 14,4 εκ. Ευρώ μόνο σε μπόνους και αμοιβές στην διοικητική παρέα- Μόνο για τους πληβείους δεν υπάρχουν χρήματα'.
@Το 'Αρθρο' αναφέρει ότι 'Χωρίς εξετάσεις στα Πανεπιστήμια-Τολμηρές μεταρρυθμίσεις με συναίνεση στην Παιδεία' και τέλος ο 'Εναλλακτικός Τύπος΄ υποστηρίζει ότι 'Ακρως..αφόρητα τα ρεπορτάζ που δεν δημοσιεύτηκαν στον Ελεύθερο Τύπο και κόπηκαν με εντολές άνωθεν είτε απο τα παραμάγαζα μέσα στην εφημερίδα'.

2 σχόλια

  1. H ηγεσία της Νέας Δυστυχίας επιμένει να επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια και σε συγγραφή σεναρίων πολιτικής φαντασίας.
    ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ απ όλα η σκέψη να μη ληφθούν το φθινόπωρο τα σχεδιαζόμενα φοροεισπρακτικά μέτρα και να κρατηθεί η κυβέρνηση στην εξουσία μέχρι την άνοιξη, με την ελπίδα ότι θ αντιστρέψει το κλίμα, θ αξιοποιήσει την προπαγανδιστική εκστρατεία της σε βάρος του ΠΑΣΟΚ για την πρόκληση πρόωρων εκλογών και θα κερδίσει εκείνη τις εκλογές, οπότε θα έχει τη δυνατότητα να πάρει στη συνέχεια τα σκληρά μέτρα λιτότητας που έχει προγραμματίσει.

    ΕΙΝΑΙ προφανές ότι ο πνιγμένος ευτραφής ''ακαταλληλότερος''από τα μαλλιά του πιάνεται, μια και είναι πολλές οι υπερβάσεις γεγονότων και καταστάσεων, τις οποίες έχουν κάνει σεναριογράφοι της Ρηγίλλης και του Μαξίμου. Και σημαντικότερη εξ όλων είναι η ψευδαίσθηση που εξακολουθεί να τους διακατέχει ότι η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές με την ευκαιρία της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας θ αποβεί εκλογικά σε βάρος του.

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ άλλη είναι. Και όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, μειώνεται συνεχώς το ποσοστό εκείνων που επιθυμούν να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία. Δημοσκόπηση μάλιστα της περασμένης Κυριακής έδειξε ότι οι επιθυμούντες την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ανέρχονται στο 56%.

    ΜΕ ΒΑΣΗ την τάση αυτή αλλά και τη διαφαινόμενη ανικανότητα της κυβέρνησης ν ανατρέψει την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι πράξεις και οι παραλείψεις της, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι την άνοιξη θα είναι συντριπτική η πλειονότητα εκείνων που όχι μόνο δεν θα διαφωνούν με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά θα τη βλέπουν και ως επιτακτική λύση ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεδρολογια:

    (πλακώσανε και οι τσάτσοι)!!

    Τί θα έλεγε ο Τσατσος αν πρότειναν τον ίδιο και πριν και μετά τις εκλογές για Προεδρία Δημοκρατίας??
    Θα έλεγε τα ίδια?


    Αλήθεια είναι αυτός που έστελνε και "ευχετήριες καρτούλες" στην Δέσποινα Παπαδοπούλου επί "επταετίας - χούντας"??

    Για ρωτήστε τον ποιον όρο προτιμάει...επταετία ή χούντα τί προτιμάει??

    Ποια είναι η απάντηση του Βενιζέλου και της άγνωστης συνταγματολόγου που έγινε ευρωβουλευτής?? Μούγκα??


    Οι πρασινοφρουροί σας έχουν ενημερώσει ότι ΔΕΝ θα έχουμε έντιμες εκλογικές διαδικασίες από την δεξιά!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    Κοιμηθείτε εσεις στο ΔΗΘΕΝ Πασοκ και γυρίστε από τις διακοπές σε δύο χρόνια...τότε ίσως βαρεθεί να κυβερνά ο Καραμανλής!!

    Ακόμα και οι δεξιές εφημερίδες λένε ότι όλα τα νομοσχέδια περνάνε χωρίς καμία αντιπολίτευση από το Πασοκ!!

    Καθημερινά γίνονται δεκάδες καταγγελίες εναντίον της δεξιάς και στα πασοκικά πολιτικά γραφεία δεν κάνουν τίποτα!!

    Πασοκτζήδες διώκονται σε όλη την Ελλάδα και κανείς βουλευτής ή συνδικαλιστής ΔΕν τους στηρίζε....
    ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!

    Κάποιοι "τα κονομάνε" ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ κοροιδεύοντας τον Γιώργο και πουλώντας το ίδιο το Πασοκ και τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του!!

    Σύντομα οι πρασινοι πολίτες θα ορμήσουν μέσα στην Ιπποκράτους και θα πτάξουν έξω με κλωτσιές τα λαμόγια τις κοπελιτσες και τους κηφήνες!!

    Το Πασοκ προδίδεται από μέσα!!

    Μανώλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση