GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ...πράσινα εισπρακτικά μέτρα‏

Ποια είναι τα νέα χαράτσια για τους ιδιοκτήτες οχημάτων . Οι ιδιοκτήτες Ι.Χ., ελαφρών και βαρέων φορτηγών και άλλων οχημάτων βρέθηκαν και πά...

Ποια είναι τα νέα χαράτσια για τους ιδιοκτήτες οχημάτων
.
Οι ιδιοκτήτες Ι.Χ., ελαφρών και βαρέων φορτηγών και άλλων οχημάτων βρέθηκαν και πάλι στο επίκεντρο των σχεδιασμών της κυβέρνησης που αναζητά επιπλέον έσοδα για τα άδεια δημόσια ταμεία, αλλά και τρόπους να αυξήσει την κινητικότητα στην δοκιμαζόμενη από την κρίση οικονομία.
Αυτή τη φορά τα νέα φορολογικά μέτρα που ανακοινώθηκαν αφορούν τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά τους και...
την υποχρέωση του ΥΠΕΧΩΔΕ να συμμορφωθεί με τις κοινοτικές οδηγίες για περιορισμό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (το 2012 να μειωθούν οι ρύποι κατά 25-35% και το 2015 έως 60% ). Ταυτόχρονα ωστόσο, κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ο εισπρακτικός χαρακτήρας και η δημιουργία τεχνητής ζήτησης στην αγορά αυτοκινήτου.
Φυσικά, χαμένοι για μία ακόμη φορά είναι όσοι εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη ρύθμιση και αγόρασαν μεγάλου κυβισμού οχήματα και ειδικά 4Χ4 και τζιπ, καθώς αυτά εμφανίζουν τα πλέον ρυπογόνα χαρακτηριστικά. Αντίθετα, εταιρείες που μέχρι σήμερα έκαναν περιορισμένες ή καθόλου προσφορές και διαθέτουν καθαρότερης τεχνολογίας κινητήρες, είναι πιθανόν να εκμεταλλευτούν με την σειρά τους τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.
Αναλυτικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Γ.Σουφλιάς μετά την συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής υπό την προεδρία του Κ.Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου:
-θα επιβληθούν περιβαλλοντικά τέλη για τα αυτοκίνητα, τέλη τα οποία θα καθορίζονται ανάλογα με την περιβαλλοντική επιβάρυνση του κινητήρα. Τα καθαρά ΙΧ θα έχουν μείωση τελών, ενώ στα πιο ρυπογόνα θα αυξηθούν από 50-150 ευρώ. Η επιβολή τους είναι άμεση, από τον ερχόμενο Νοέμβριο, για το 2010.
-θα υλοποιηθεί πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, την τριετία 2009 - 2012 με κίνητρα που θα θεσπιστούν, αλλά και επιπλέον κίνητρα για την αγορά καινούργιων ΙΧ, με άδεια κυκλοφορίας μετά το 2005. Η χρηματοδότησή της θα γίνει από την αύξηση των τελών και των ενισχυμένων εσόδων από τη φορολογία στην αγοραπωλησία οχημάτων, την κατανάλωση βενζίνης κτλ. Το συνολικό όφελος για τα ΙΧ θα είναι από 1.000 ως 2.200 ευρώ, ενώ θα φτάνει ως 9.000 ευρώ για βαρέα οχήματα.
-πράσινος δακτύλιος από τον Σεπτέμβριο του 2011, με τα οχήματα που εκπέμπουν από 140 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο και κάτω, να κυκλοφορούν ελεύθερα. Τα ΙΧ που κυκλοφόρησαν πριν το 1995 δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν εντός του δακτυλίου τις ώρες που ισχύει, ενώ για τα ενδιάμεσα οχήματα θα ισχύσει το μέτρο των μονών - ζυγών. Η διεύρυνση των ορίων του δακτυλίου είναι πιθανή, αλλά ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ απέκλεισε την πιθανότητα δημιουργίας διοδίων και κυκλοφορίας πετρελαιοκίνητων ΙΧ εντός του. (http://www.ethnos.gr/)

26 σχόλια

  1. Οπως το λες ακριβώς είναι. Μόνο εισπρακτικά τα μέτρα.
    Εγώ όπως και πολλοί άλλοι μεροκαματιάρηδες, έχω ένα αυτοκίνητο δεκαετίας. Με τον μισθό μου και τα δεδομένα της οικονομίας, αλλο αυτοκίνητο δεν πρόκειται να αγοράσω τα επόμενα δέκα χρόνια.
    Αρα λοιπόν το αυτοκίνητο μου θα "ρυπαίνει" και μέχρι το 2019, και εγώ θα πληρώνω πράσινα τέλη κυκλοφορίας για κάποιο ακαθόριστο λόγο.
    Που να βρώ ρε μαλάκες τα λεφτά να πάρω άλλο? Θα πρέπει να πάω σε κάποια τοκογλυφο-τράπεζα, να πάρω δάνειο για να μην ρυπαίνω?
    Και αν δεν πάρω άλλο αμάξι, τα νταβαντζίστικα χρήματα που θα σας πληρώνω τι καλό θα κάνουν στο περιβάλλον?
    Φτιάξτε μέσα μαζικής μεταφοράς της προκοπής, για να μην χρειάζεται να αγοράζουμε αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι τα έχουν χάσει (μυαλά) πανικόβλητοι βάζουν φόρους , αυξάνουν τέλει σαν τα ευρώ να είναι μαρουλόφυλλα . Έλεος σοβαρευτείτε επιτέλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καραμανλή, η κατ’ οίκον νοσηλεία των ασθενούντων από την νέα γρίπη θα είναι και η μεγαλύτερη αιτία διασποράς της νόσου!
    Διότι πόσοι νοσούντες και συγγενείς τους θα τηρήσουν επακριβώς τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί;
    Έτσι οι συγγενείς αυτοί που ζούνε με τους πάσχοντες κατά ένα ποσοστό μικρό ή μεγάλο, κατά την γνώμη μου μεγάλο, θα έρθουν σε επαφή με την νόσο, και θα την έχουν μαζί τους, θα βγουν έξω από το σπίτι είτε για να πάνε στις δουλειές τους είτε για να πάνε για ψώνια μεταφέροντας τον ιό ο οποίος δεν τους έχει ακόμη δώσει απτά σημεία συμπεριφοράς του στο σώμα τους, αλλά υπάρχει, θα προσκολληθεί σε άλλους ανθρώπους μη υποψιασμένους περί αυτού και η εξάπλωση θα είναι ραγδαία, και με απρόβλεπτες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?????ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΑΤΕ????ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ !

    ΣΟΥΦΛΙΑΣ Ο ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Πράσινα" αυτοκίνητα=πράσινα άλογα για να πρασιτούν λαμόγια αρπάζοντας πράσινα εκατόευρα:
    Η Καλοφόρνια ΠΤΩΧΕΥΣΕ και στην Ισπανία ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ η ανεργία με τη φασιστική επιβολή πράσινων ΦΟΡΩΝ για να τους αρπάξει κράτος-ψευτοοικολόγοι των ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ-ΑΣΥΜΦΟΡΩΝ ψευτοεναλλακτικών (που όταν κάνει κρύο-άπνοια ή ζέστη-σκοτάδι υποφέρει ο κόσμος), ενώ οι ψευτοπροοδευικοί ΠΑΡΑΣΙΤΟΙ γκόρηδες παντού γρυλλίζουν ότι Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ που μαθαίνουμε στη φωτοσύνθεση, το ΑΘΩΟ διοξείδιο του άνθρακα είναι δήθεν 'ρύπος' για να τρομοκρατούν και να ληστεύουν τους λαούς...
    Τι κάνουν όλοι αυτοί οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, με επικεφαλής σκιάχτρα τους ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ Γκορ-Ομπόμπα για την πραγματική μόλυνση από ραδιενέργεια, διαφθορά, μεταλλαγμένα, βιοκαύσιμα, λάμπες υδραργύρου-μολύβδου, και ΓΙΑΤΙ άλλο παρά από ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΜΟΧΘΗΡΙΑ πολεμούν λυσσασμένοι αποκέντρωση-αυτάρκεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι απατεώνες της κυβέρνησης ονόμασαν το καινούριο χαράτσι για τα αυτοκίνητα πράσινα μέτρα για να παραπέμπουν στο Πασόκ, και ότι τάχα μου η πράσινη ανάπτυξη που ευαγγελίζετε το Πασόκ αυτή είναι!Ουστ!
    Ρε ανίκανοι, θρασύδειλοι, πιάστε την φοροδιαφυγή αν έχετε κότσια και μην τα παίρνετε από όποιον δεν μπορεί να σας αντισταθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ποιο νόμο είναι γραμμένο κύριοι συνταγματολόγοι ότι αυτόν που θα προτείνει το κόμμα που κυβερνά, για πρόεδρο της Δημοκρατίας τα άλλα κόμματα έχουν υποχρέωση να τον ψηφίσουν ;
    Και από πού και ως που η επιθυμία του Πασόκ να μην συγκατανεύσει στην προεδρική εκλογή του κυρίου Παπούλια κατ’ αρχήν, και να δώσει το δικαίωμα μέσω αυτής της συγκατάνευσης στην Δεξιά να συνεχίσει να κυβερνά, και να καταστρέφει την χώρα είναι αθέμιτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή ο συνταξιουχος πατέρας μου που έχει ένα YARIS 1.3 του 11/2004 και κάνει 5000 χλμ το χρόνο ρυπαινει περισσότερο απο κάποιον που αγόρασε ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο τον Ιανουάριο του 2005!!!!!!!!!!!!!!
    Δηλαδή εγώ που έχω ένα RENAULT MEGANE 1.4 του 1999 άριστα συντηρημένο και το χρησιμοποιώ σπάνια ρυπαίνω περισσότερο από τον φίλο μου που εκτελώνισε το 2005 μια ΒΜW του 1997 και ο οποιος δεν θα πληρώνει το χαράτσι!!!!!!!!!!

    Ελεος πια στην φορομπηχτική προχειρότητα
    Ελεος πια μετριότητες, υπηρέτες συμφερόντων, μας έχετε στεγνώσει τσέπες και μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απιστευτα μετρα!!! Και αυτη η "πιπιλα" με τα υβριδικα που κοστιζουν 30 και 50.000 ευρω....και ρυπαινουν, φυσικα και ρυπαινουν οσο ενα 1400 ή 1600 αλλα το κοροιδο που δεν μπορουσε να αγορασει υβριδικο θα πληρωνει τα τελη....ενω το υβριδικο τιποτα.....Το ιδιο και ενα τζιπ 3000 νεο μοντελο θα εχει 18 ευρω μειωση!!! Ενω ρυπαινει παραπανω απο ενα 1400 πενταετιας...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χέστηκε ο βλάχαρος ο Σουφλιάς για το περιβάλλον. Για μια ακόμη φορά πάνε να μας μαδήσουνε κανονικά οι βρωμιάρηδες. Να ξηλωθούμε οι μαλάκες όταν οι βιομηχανείες ρυπαίνουν με την ησυχία τους. Στείλτε στο διάολο τον χαφιέ Καραμανλή και τα λαμόγια του. Αρκετά με αυτά τα λαμόγια. Εδώ δεν υπάρχει σάλιο και μας στέλνουν στις τράπεζες για να χωθούμε μέσα στα σκατά. Ρε παπάρα Σουφλιά με ρωτάς πως βγάζω τον μήνα έτσι μπουρδέλο που τα έχετε κάνει... Το νέο αυτοκίνητο με μάρανε. Θα πάρετε ένα αρχίδι στις εκλογές και θα τελειώνουμε με εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
    «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.
    *****************************************************************************************


    Την ώρα που τα προβλήματα των πολιτών αυξάνονται χωρίς να διαφαίνονται λύσεις, η ΝΔ, βρήκε τη λύση στο δικό της πρόβλημα. Ανεξέλεγκτα, χωρίς καμία απολύτως αξιολόγηση και φυσικά χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα, θα κάνει (και άλλα) ρουσφέτια!
    Στο νομοσχέδιο για τα σκάφη αναψυχής, χώρεσε δύο απαράδεκτες τροπολογίες για την …αναψυχή που φαίνεται ότι της προσφέρει η δυνατότητα να παίζει με την αγωνία των ανέργων, ιδιαίτερα των νέων και να εξαγοράζει συνειδήσεις και ψήφους.
    Με την πρώτη τροπολογία, δίνεται η δυνατότητα στο δημόσιο, να βάλει χέρι στις εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών αλλά και στα κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για την ενίσχυση των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, που προσλαμβάνουν ανέργους. Το κράτος αποφάσισε ότι αποτελεί εργοδότη του ιδιωτικού τομέα και ενετάχθη στο πρόγραμμα! Με λίγα λόγια, μπορεί να προχωρά σε προσλήψεις στο δημόσιο, χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο, χωρίς καμία απολύτως αξιολόγηση.
    Με την δεύτερη τροπολογία δίνεται απόλυτη εξουσία στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών να επιχορηγεί με δικές του αποκλειστικά αποφάσεις, χωρίς κριτήρια ή οποιονδήποτε περιορισμό στην επιλογή, και μάλιστα από οποιεσδήποτε πιστώσεις κάθε είδους, φορείς δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, που εξυπηρετούν πολιτιστικούς, αθλητικούς, περιβαλλοντικούς σκοπούς, όπως και εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα. Η χαρά του ρουσφετιού!
    Αυτή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Εκφράζεται πεντακάθαρα στις δύο αυτές τροπολογίες. Το ότι, όπως αποκαλύπτεται από δημοσιεύματα, αυτή η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε 60 χιλιάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις, έχει μέσω των STAGE, προσλάβει χιλιάδες άλλους (δικά μας παιδιά φυσικά) στο δημόσιο, αλλά και το ότι η ανεργία στη χώρα μας μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκε κατά 87 χιλιάδες άτομα, δεν εκπλήσσει πια κανένα. Απλά γιατί όλοι από αυτή την κυβέρνηση, περιμένουν τα χειρότερα.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκίστους κουφέ αφού πάλι θα σε ψηφίσουν με τα τέσσερα.
    Με τα ζώα που υπάρχουν δεν πρόκειται να χάσεις τον βουλευτικό θώκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://universalreporters.blogspot.com/2009/07/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΨΥΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικα δεν ξαιρουν απο που αλλου ν αρπαξουν και σημερα σειρα εχουν τα ΙΧ.Οσο για το περιτυλιγμα καθαρο περιβαλλον ρυπανση και πρασινη αναπτυξη μαλλον για πρασινα αλογα μιλαμε.Το ποιοι θυγονται και ποιοι εποφελουνται απο τα νεα μετρα φαινεται απο το πως και ποιοι αντεδραν.Το θεμα ομως εχει ιστορια.Πρωτοι οι Γαλλοι προτειναν τα αυτοκινητα να εχουν διαρκεια ζωης 10 χρονια,και μετα οι ιδιοκτητες τους να ειναι υποχρεωμενοι ν αγοραζουν καινουρια,κι εδω το περιτυλιγμα το πεβαλλον οι πραγματικοι ομως κερδισμενοι οι κατασκευαστες αυτοκινητων οι εμποροι και το κρατος απο την εισπραξη φορων.Μην ξεχναμε οτι στην αγορα καινουριου αυτοκινητου στη τιμη του ειναι και οι φοροι περιπου 30%.Τωρα ο πανπονηρος Σαρακατσανος προσαρμοσε ολα αυτα στην Ελληνικη πραγματικοτητα τα τυλιξε ομορφα εκανε και το γνωστο σοου στα ΜΜΕ και μας παρουσιασε νομο εργο!!Ποιοι θυγονται κυριε υπουργε απο τα νεα μετρα?Ψηλα γραμματα για σας.Μηπως ο κατοχος απο ενα σαραβαλακι δεν γνωριζει οτι στη πιατσα υπαρχουν Μερσεντες,ΒΜΒΕ,4Χ4,και τοσα αλλα σαν αυτα που κυκλοφορειτε εσεις ολοι σας?Που θα βρει ομως τα λεφτα να παρει κατι καινουριο και ποιο οικολογικο?Αφεισατε και τιποτε στις φλεβες του κοσμου?Προς οφελος του 10% της κοινωνιας νομοθετειτε.Απο αρπαγες εκ πεποιθησεως εχετε γινει αρπαγες ε ξ ορισμου.Μεταναστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μέτρο το γράφει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την πράσινη ανάπτυξη. Αν ήταν ο Γιωργάκης, τα ίδια θα έκανε. Και θα του έκαναν τεμενάδες οι μπομπολικές εφημερίδες και τα blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κυβέρνηση μετά την αποδοκιμασία της στην κάλπη των Ευρωεκλογών, όπου οι πολίτες ζήτησαν ξεκάθαρα αλλαγή πορείας, αποφάσισε να ακολουθήσει την επικοινωνιακή πεπατημένη. Ο σημερινός πρωθυπουργός άρχισε με τη συνοδεία της τηλεοπτικής κάμερας επισκέψεις, σε υπηρεσίες και οργανισμούς, και κάνοντας το άσπρο, μαύρο, παρουσιάζει το «μεταρρυθμιστικό» έργο της κυβέρνησης του. Φυσικά δεν πείθει. Όχι μόνο επειδή πια όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Καραμανλής είναι πρώτος στα μεγάλα και κούφια λόγια, αλλά επειδή βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της άδικης και καταστροφικής πολιτικής του. Οι παραστάσεις του πρωθυπουργού, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεγαλώσουν την οργή των πολιτών. Δεν φτάνει που δεν έχουν να παρουσιάσουν καμία απολύτως λύση στα προβλήματα τους, αλλά τους κοροϊδεύουν κατάμουτρα λέγοντας τους, ότι εδώ και πέντε χρόνια ζουν σε ένα μεταρρυθμιστικό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχουν κι' άλλοι τρόποι να μαζέψετε χρήματα Ηλίθιοι φορομπήχτες ! Μπορείτε π.χ στα φανάρια να διώξετε αυτούς που καθαρίζουν τα τζάμια και να πάτε εσείς. Επίσης στις ταβέρνες οποίος τρώει πολύ. Ένας άλλος τρόπος είναι να φορολογήσετε όσους φοράνε ακριβή και επώνυμη ένδυση, και τέλος τους νεαρούς που πάνε στις καφετερίες για φραπέ.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ απο το...αΓΑΠάκι!

    Νέα γκάφα από τον Παπανδρέου αυτή τη φορά με τη γρίπη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παρενέβη χθές μετά από αρκετές ημέρες και δήλωσε στομφωδώς ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να τεθεί επικεφαλής διϋπουργικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του ιού.

    Κι όμως τέτοια διϋπουργική επιτροπή έχει συσταθεί από τις 2 του περασμένου Μαϊου υπό τον Καραμανλή. Εκείνο το Σάββατο με αφορμή τα δύο πρώτα κρούσματα που είχαν εκδηλωθεί στη χώρα μας είχε συνεδριάσει στο Μαξίμου η διϋπουργική με τη συμμετοχή των υπουργών Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.
    Στις 5 Μαϊου μάλιστα ο Άρης είχε εκδώσει και σχετική εγκύκλιο προς όλες τις σχολικές μονάδες ενώ στις 13 Ιουνίου ο Αβραμόπουλος ξαναπήγε στον Καραμανλή και τον ενημέρωσε διεξοδικά για την κατάσταση και την υλοποίηση των μέτρων που λαμβάνονται.

    Οι σχετικές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Υγείας, προκάλεσαν σοβαρό εκνευρισμό στην Ιπποκράτους και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπανδρέου τα έβαλε με τον Παπακωνσταντίνου και τον Ραγκούση επειδή δεν τον ενημέρωσαν για τη σύσταση της διϋπουργικής. Ενδεικτικό του πανικού που επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι αποσύρθηκαν από το ηλεκτρονικό Αρχείο Τύπου όλες οι ανακοινώσεις της περιόδου 30-4 έως 04-05-2009 προφανώς γιατί στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν σχολιάσει τα αποτελέσματα εκείνης της διϋπουργικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ .

    ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ.


    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δακτύλιος στην τσέπη μας, δάκτυλος στον κώλο μας .... Ουστ ρε παλιοκαθίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τα αυτοκινητα παλαιας τεχνολογιας που βρηκαν αφορμη να αυξησουν το φορολογια, θελω να ερωτησω:

    Τα ΚΤΕΟ τι ρολο παιζουν; ......

    Προσωπικα παω στα ΚΤΕΟ καθε δυο χρονια, οπως το απαιτει ο νομος και το αυτοκινητο μου ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση, για ποιο λογο πρεπει να πληρωσω οτι δηθεν ρυπαινω;...

    Ας πληρωνουν εκεινοι που εχουν αυτοκινητο παλαιας τεχνολογιας αλλα ΔΕΝ εχουν περασει απο τα ΚΤΕΟ!
    ΤΙ ΛΕΤΕ;!


    ΤΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχω ένα αυτοκίνητο του 1999 η άδεια γράφει ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΡ/ΚΗΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ και θα μου ανεβάσουν τα τέλει 100 ευρώ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ που ενδιαφέρεστε τάχα για το περιβάλλον. Το παραδάκι μόνο σας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να κατεβάσουμε ΟΛΟΙ τα ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας μια συγκεκριμένη μέρα π.χ 1 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωϊ και να τα αφήσουμε εκεί μέχρι να καταργήσουν τελείως τα τέλη κυκλοφορίας και ΟΛΟΥΣ τους φόρους στα καύσιμα. Ούτως ή άλλως τα χρήματα αυτά ΔΕΝ γίνονται άσφαλτος, φανάρια, διαβάσεις γέφυρες. Όσα (ελάχιστα & ελλειπή) γίνονται τα πληρώνουμε με διόδια ή χρήματα της Ε.Ε.

    Ας κατοχυρώσει κάποιος κάποιο domain π.χ roads-closed.gr και να οργανώσει διαδικτυακά το θέμα. Αν 1.000.000 ΙΧήδες δώσουμε από 1 ευρώ δωρεά θα έχουμε κάνει το ισχυρότερο κίνημα όλων των εποχών (για διαφήμιση κτλ).

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση