GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτα τα «ζώα»!...

Από το http://thesa1nt.wordpress.com/ . Δευτέρα βράδυ πριν τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση της Ραφήνας. Η έξοδος της Ραφήνας έχει ουρά πάνω απ...

Από το http://thesa1nt.wordpress.com/
.
Δευτέρα βράδυ πριν τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση της Ραφήνας. Η έξοδος της Ραφήνας έχει ουρά πάνω από ένα χιλιόμετρο, έχουν έρθει πλοία, γυρίζει και κόσμος που είχε πάει να δροσιστεί στις παραλίες. Στην διασταύρωση δυο περιπολικά, ένα αριστερά, ένα δεξιά, προφανώς περίμεναν την επιστροφή του πρωθυπουργού. Κάνεις από τους αστυνομικούς δεν μπαίνει στο κόπο να βοηθήσει την κυκλοφορία.
Για αυτό αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, την επομένη φορά, πείτε πρώτα τα «ζώα», γιατί ως πολίτες δεν έχουμε καμιά μα καμιά τύχη!

19 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
    «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.
    *****************************************************************************************


    Την ώρα που τα προβλήματα των πολιτών αυξάνονται χωρίς να διαφαίνονται λύσεις, η ΝΔ, βρήκε τη λύση στο δικό της πρόβλημα. Ανεξέλεγκτα, χωρίς καμία απολύτως αξιολόγηση και φυσικά χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα, θα κάνει (και άλλα) ρουσφέτια!
    Στο νομοσχέδιο για τα σκάφη αναψυχής, χώρεσε δύο απαράδεκτες τροπολογίες για την …αναψυχή που φαίνεται ότι της προσφέρει η δυνατότητα να παίζει με την αγωνία των ανέργων, ιδιαίτερα των νέων και να εξαγοράζει συνειδήσεις και ψήφους.
    Με την πρώτη τροπολογία, δίνεται η δυνατότητα στο δημόσιο, να βάλει χέρι στις εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών αλλά και στα κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για την ενίσχυση των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, που προσλαμβάνουν ανέργους. Το κράτος αποφάσισε ότι αποτελεί εργοδότη του ιδιωτικού τομέα και ενετάχθη στο πρόγραμμα! Με λίγα λόγια, μπορεί να προχωρά σε προσλήψεις στο δημόσιο, χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο, χωρίς καμία απολύτως αξιολόγηση.
    Με την δεύτερη τροπολογία δίνεται απόλυτη εξουσία στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών να επιχορηγεί με δικές του αποκλειστικά αποφάσεις, χωρίς κριτήρια ή οποιονδήποτε περιορισμό στην επιλογή, και μάλιστα από οποιεσδήποτε πιστώσεις κάθε είδους, φορείς δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, που εξυπηρετούν πολιτιστικούς, αθλητικούς, περιβαλλοντικούς σκοπούς, όπως και εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα. Η χαρά του ρουσφετιού!
    Αυτή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Εκφράζεται πεντακάθαρα στις δύο αυτές τροπολογίες. Το ότι, όπως αποκαλύπτεται από δημοσιεύματα, αυτή η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε 60 χιλιάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις, έχει μέσω των STAGE, προσλάβει χιλιάδες άλλους (δικά μας παιδιά φυσικά) στο δημόσιο, αλλά και το ότι η ανεργία στη χώρα μας μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκε κατά 87 χιλιάδες άτομα, δεν εκπλήσσει πια κανένα. Απλά γιατί όλοι από αυτή την κυβέρνηση, περιμένουν τα χειρότερα.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άλλο το έχετε δεί στον δρόμο Λούτσας - Σπάτων λίγο πρίν την Λούτσα? Ιούλιο μήνα Σαββατοκύριακα κλείνουν τον δρόμο εντελώς στο ένα ρεύμα για δήθεν κάποιες εργασίες ασφαλτόστρωσης της κακιάς ώρας. Οι ουρές που σχηματίζονται ξεπερνάνε τα δύο χιλιόμετρα, οι καθυστερήσεις πάνω απο ώρα.
    5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΤΟΥ PRESS...ειναι ΖΩΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
    ΣΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΠΑΣΟΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΛΟΓΩ "ΕΡΓΩΝ" ...

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ;;

    Π.Χ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ..

    ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΙΝΑΤΕ. ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11,11,
    θά αποδράσει γιά νά καταταγεί στό
    American ναυτικό σάν νοσοκόμος.
    Ότι έκανε ο Αντρίκος.
    Κάνω λάθος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ....ΑΛΛΟΙ...ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ απο το...αΓΑΠάκι!

    Νέα γκάφα από τον Παπανδρέου αυτή τη φορά με τη γρίπη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παρενέβη χθές μετά από αρκετές ημέρες και δήλωσε στομφωδώς ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να τεθεί επικεφαλής διϋπουργικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του ιού.

    Κι όμως τέτοια διϋπουργική επιτροπή έχει συσταθεί από τις 2 του περασμένου Μαϊου υπό τον Καραμανλή. Εκείνο το Σάββατο με αφορμή τα δύο πρώτα κρούσματα που είχαν εκδηλωθεί στη χώρα μας είχε συνεδριάσει στο Μαξίμου η διϋπουργική με τη συμμετοχή των υπουργών Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.
    Στις 5 Μαϊου μάλιστα ο Άρης είχε εκδώσει και σχετική εγκύκλιο προς όλες τις σχολικές μονάδες ενώ στις 13 Ιουνίου ο Αβραμόπουλος ξαναπήγε στον Καραμανλή και τον ενημέρωσε διεξοδικά για την κατάσταση και την υλοποίηση των μέτρων που λαμβάνονται.

    Οι σχετικές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Υγείας, προκάλεσαν σοβαρό εκνευρισμό στην Ιπποκράτους και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπανδρέου τα έβαλε με τον Παπακωνσταντίνου και τον Ραγκούση επειδή δεν τον ενημέρωσαν για τη σύσταση της διϋπουργικής. Ενδεικτικό του πανικού που επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι αποσύρθηκαν από το ηλεκτρονικό Αρχείο Τύπου όλες οι ανακοινώσεις της περιόδου 30-4 έως 04-05-2009 προφανώς γιατί στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν σχολιάσει τα αποτελέσματα εκείνης της διϋπουργικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παληκάρι από τα Σφακιά23 Ιουλ 2009, 1:33:00 μ.μ.

    ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θα γίνουν τον Μάρτιο βρέξει χιονίσει. Επομένως η Νέα Δυστυχία που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Να τις κάνει τον Οκτώβριο για να προλάβει την πανωλεθρία. Γιατί κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει η ψαλίδα. Γιατί κάθε μέρα ο Καραμανλής στέλνει γρηγορότερα τον Γιώργο στην αυτοδυναμία. Επομένως το γοργόν και χάριν έχει. Έτσι λέει ο Λαός. Έτσι δεν θέλει ο αρχηγός. Σε τι ελπίζουν; Σ΄ ένα γιγαντιαίο τίποτα. Σκάνδαλα, οικονομική κρίση, ανεργία, φορολογία. Όλα, ακόμα και ο Βλαστός, τους σπρώχνουν προς την πανωλεθρία. Μοιάζει με αυτοκτονία. Πού τέτοια ευαισθησία... Κλασική κομματική μπακαλολαγνεία. Αφού σου λέει θα χάσουμε που θα χάσουμε, ό,τι προλάβουμε μέχρι την άνοιξη να αρπάξουμε. Αυτή η μέγιστη στρατηγική της Δεξιάς επιδημίας. Να φάμε να πιούμε και γαία πυρί μειχθήτω. Ποιος ξέρει πότε άλλοτε θα τους προκύψει μια τέτοια ευκαιρία να βάλουν χέρι σε όλα τα ταμεία. Πατριωτισμός και Δεξιά, δύο κόσμοι εντελώς χωριστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά τι άλλο θα γράψετε για να κάνετε αντιπολίτευση στον Καραμανλή;
    Να ξέρετε όμως ότι:
    1) Το μουσείο της Ακρόπολης
    2) Ο νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος
    3) η επιτυχία της αστυνομίας με την σύλληψη των απαγογέων
    4) Η μείωση των τελών των μη ρυπογόνων αυτοκινήτων
    5) Η απόσυρση παλαιών οχημάτων
    και 6) το 1.000.000 μάρκα του Τσουκάτου στα ταμεία του πασοκ που παιζουν μετά τις ευροεκλογές είναι ικανά να αλλάξουν το κλίμα!

    Μην αναφέρουμε την κατασκευή εθνικού Δικτύου (Εγνατία, Πέταλο Μαλιακού κ.α), την συμφωνία για τον αγωγό Μπουρκάς - Αλεξανδρούπολη, το βέτο στα σκόπια κ.α.

    Αν σε αυτά προσθέσετε και 2, 3 σίγουρες γκάφες του γιωργάκη..αυτό ήταν..θα επιλέξει ο κόσμος και πάλι Ν.Δ και δεν θα το έχετε καταλάβει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά τι άλλο θα γράψετε για να κάνετε αντιπολίτευση στον Καραμανλή;
    Να ξέρετε όμως ότι:
    1) Το μουσείο της Ακρόπολης
    2) Ο νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος
    3) η επιτυχία της αστυνομίας με την σύλληψη των απαγογέων
    4) Η μείωση των τελών των μη ρυπογόνων αυτοκινήτων
    5) Η απόσυρση παλαιών οχημάτων
    και 6) το 1.000.000 μάρκα του Τσουκάτου στα ταμεία του πασοκ που παιζουν μετά τις ευροεκλογές είναι ικανά να αλλάξουν το κλίμα!

    Μην αναφέρουμε την κατασκευή εθνικού Δικτύου (Εγνατία, Πέταλο Μαλιακού κ.α), την συμφωνία για τον αγωγό Μπουρκάς - Αλεξανδρούπολη, το βέτο στα σκόπια κ.α.

    Αν σε αυτά προσθέσετε και 2, 3 σίγουρες γκάφες του γιωργάκη..αυτό ήταν..θα επιλέξει ο κόσμος και πάλι Ν.Δ και δεν θα το έχετε καταλάβει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσοχη-Προσοχη!!!!
    Μη δανειζεστε χρηματα απο το Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/υποκινητη τρομοκρατικων ενεργειων/Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες, γνωστον και ως IPPPPPPηγαινε και γαμησου, η Πιπιτσα.

    Εχει την απαιτησιν απ' αυτους που αδυνατουν να πληρωσουν πισω το χρεος τους, να ζητα 2,5 κιλα απο την σαρκα τους.
    Εγω την τελευταια φορα του αφησα τ' αρχιδια μου. Ηταν 3,5 κιλα αλλα ας κρατησει τα ρεστα η παλιοαδερφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. <>
    κυριε Τύφλα απο το http://hesemesa . .

    Μόλις τραβήξεις το καζανάκι
    τρέξε να κατεβασεις το αμαξάκι σου απο το πεζοδρόμιο να περάσει η γιαγιά
    και μετα να μας κάνεις τον director of traffic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

    Το Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/υποκινητης τρομοκρατικων ενεργειων/προβοκατορας της ισραελοχεστρας/Λα-λακης με τις βυσινι γοβιτσες/ γνωστος και σαν ΙΡΡΡΡΡΡΡηγαινε και γαμησου η και Πιπιτσα, αργει σημερα.

    Εχει παει Θεσσαλονικη και συμμετεχει στην αντιρατσιστικη διαμαρτυρια ντυμενο ως "Μαυρη χηρα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 23 Ιουλ 2009 8:03:00 πμ

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΥΠΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 24 Ιουλ 2009 3:30:00 π


    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση