GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να ασκήσει πολιτική πρωτοβουλιών ο Καραμανλής...

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα "Σχέδιο Σαρκοζύ" . Του Νίκου Καραχάλιου* Προέδρου του forum2020 Η εκδήλωση «Το Μέλλον της Σύγχρονης Ευρωπα...

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα "Σχέδιο Σαρκοζύ"
.
Του Νίκου Καραχάλιου*
Προέδρου του forum2020

Η εκδήλωση «Το Μέλλον της Σύγχρονης Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς: Περιφερειακή Συνεργασία για την Ασφάλεια Κρατών και Πολιτών» αποτελεί την πρώτη ενός κύκλου συζητήσεων, υπό την ευρεία θεματική που αφορά στο μέλλον της σύγχρονης Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς για την ασφάλεια κρατών και πολιτών μέσα από την περιφερειακή συνεργασία.
Ο τίτλος προέρχεται από μια τοποθέτηση του Nicolas Sarkozy το Φεβρουάριο (Wehrkunde Security Conference Μόναχο, 7 Φεβρουαρίου 2009). Ο Γάλλος Πρόεδρος είχε πει τότε ότι ο κόσμος μας δεν είναι μονοπολικός. Συνεπώς, ο 21ος αιώνας θα είναι ένας αιώνας συνεργασίας και αλληλεγγύης, αφού καμιά μεγάλη δύναμη δε θα μπορεί να αποφασίζει μόνη της. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη συγκυρία για την έναρξη ενός δημόσιου διαλόγου και συγκεκριμένα πάνω σε αυτή τη θεματική, αφού βρισκόμαστε 3 εβδομάδες μετά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές και μόλις λίγες ώρες μετά την λήξη της πρώτης μετεκλογικής Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), εδώ στην Αθήνα.
Στόχος του forum2020 είναι να λειτουργήσει ως μια μονάδα εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού, που διατυπώνει επίκαιρα ερωτήματα, θέτει άξονες προβληματισμού ανάμεσα σε πολιτικούς και πολίτες και συμπεριλαμβάνει, φυσικά, και τους νέους. Γι’ αυτό και...
δίνουμε μεγάλη έμφαση στο μέλλον, το 2020 και το διαδίκτυο, που είναι ο πιο σύγχρονος, άμεσος και πιο μαζικός τρόπος επικοινωνίας.
Από το 2003, είχαμε ξεκινήσει μια προσπάθεια (τότε μέσω του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας) να διαγνώσουμε τις μακρο-πολιτικοκοινωνικές τάσεις στη χώρα μας. Σε σχετική έρευνα, η Κεντροδεξιά θεωρείτο ο πολιτικός χώρος, που θα ενισχυθεί στην πορεία προς το 2020.
Συγκεκριμένα, 1 στους 3 πολίτες επέλεγαν την Κεντροδεξιά, έναντι λιγότερου από τους μισούς, που επέλεγαν Κεντροαριστερά (13,4%). Κέντρο επέλεγε το 18,8% και Δεξιά το 16,3%. Το ρεύμα αυτό έκτοτε επιβεβαιώθηκε δίπλα, τόσο στις Ευρωεκλογές του 2004, αλλά και σε αυτές του 2009. Οι Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου ανέδειξαν το Λαϊκό Κόμμα για άλλη μια φορά, ως την ισχυρότερη πολιτική οικογένεια της ηπείρου μας. Το Λαϊκό Κόμμα στηρίχθηκε από τους πολίτες της Ευρώπης για τα πρόσωπα που επέλεξε να το εκπροσωπούν στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά κυρίως για τις πολιτικές προτάσεις του.
Ένας από τους πιο σημαντικούς άξονες της πολιτικής του ΕΛΚ ήταν και είναι η ατζέντα της ασφάλειας, στη διπλή της όψη: εκείνης που αφορά την καθημερινότητα του πολίτη, μέσα από την λειτουργία των κρατών της και εκείνης που αφορά τη διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης.
Γι’ αυτά τα θέματα, δεν υπάρχουν καλύτεροι εισηγητές από τους προαναφερθέντες. Η ταυτόχρονη παρουσία των κ.κ. Barnier και Μεϊμαράκη εδώ, αλλά και ο συντονισμός από τον νέο εκπρόσωπο τύπου του ΕΛΚ μιλά από μόνος του. Αποτελεί θετική είδηση, είναι ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας. Οι κύριοι Barnier και Μεϊμαράκης συνδέονται με κοινά πολιτικά και προσωπικά χαρακτηριστικά. Βρίσκονται κοντά ηλικιακά, έχουν υπηρετήσει συνετά τις κυβερνήσεις και τα κόμματά τους από θέσεις ευθύνης. Έχουν συνεργαστεί συνολικά με 5 Πρωθυπουργούς και 3 Προέδρους. Ο ένας δίπλα στο Nicolas Sarkozy και ο άλλος δίπλα στον Κώστα Καραμανλή. Έχουν αμφότεροι μάθει να είναι νικητές, να παίρνουν τολμηρές πρωτοβουλίες υπερνικώντας τις ανασφάλειες που συχνά συνοδεύουν πόστα τόσο υψηλής πολιτικής ευθύνης. Είναι πολιτικοί με κύρος και όραμα για τη μετεξέλιξη της νέας συνθετικής ιδεολογίας της Σύγχρονης Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς. Για να διαμορφώσουμε τη Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά, χρειάζεται - χωρίς να αρνηθούμε την ιδεολογία μας - να την προσαρμόσουμε στις νέες συνθήκες του σήμερα και του αύριο. Να εντάξουμε π.χ. στην ιδεολογική μας φαρέτρα τις αλλαγές που επιφέρει καθημερινά η ψηφιακή εποχή. Ο εμπλουτισμός των ιδεών μας είναι που θα πιστοποιήσει τη διεύρυνση της πολιτικής μας αντήχησης στρατηγικά, όχι συγκυριακά.
Η χώρα μας έχει ανάγκη από μια νέα δυναμική κοινωνική πλειοψηφία. Έχει ανάγκη από ανθρώπους άφθαρτους, δημιουργικούς, με βούληση και αποφασιστικότητα. Η παράταξή μας χρειάζεται ένα νέο κοινωνικό ακροατήριο ενισχυτικό και νομιμοποιητικό της πολιτικής που τηλεοπτικοποιείται. Η Ελλάδα είναι έτοιμη για ένα «Σχέδιο Σαρκοζύ». Για μια «Γκωλική» κίνηση, που θα συνέθετε πολιτικές και θα ενεργοποιούσε πολίτες και πολιτικούς σε ένα ριζοσπαστικό πρόταγμα. Η κοινωνία μας έχει διάθεση να αλλάξει. Η Ευρώπη επιταχύνει και δε μπορεί να μας περιμένει άλλο. Η κρίση καθιστά το 2ο κύμα των μεταρρυθμίσεων πιο επιτακτικό. Η Κυβέρνηση έχει ακόμη πολιτικό χρόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο μέσο της θητείας μας. Ο Πρωθυπουργός μπορεί να εκφράσει τη νέα συλλογική δυναμική μέσα από μια πολιτική πρωτοβουλιών.

*Σημεία από την εισήγηση στην εκδήλωση «Το Μέλλον της Σύγχρονης Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς: Περιφερειακή Συνεργασία για την Ασφάλεια Κρατών και Πολιτών», που πραγματοποιήθηκε με ομιλητές τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Ευρωβουλευτή, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), πρ. Ευρωπαίο Επίτροπο και πρ. Υπουργό Michel Barnier και συντονιστή τον Εκπρόσωπο του ΕΛΚ Κώστα Σασματζόγλου.

19 σχόλια

  1. ΄Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ανεγκέφαλοι οπαδοί του πασόκ, δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύουν;
    Είναι δυνατόν τα δεκάδες εκατομμύρια των "ωφέλιμων πληρωμών" από επιχειρηματίες να γράφονται σε μπακαλο-τέφτερα;
    Είστε ντίπ ηλίθιοι με δίπλωμα ή απλά μαζοχιστές που σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν;
    Αυτά τα παλιόχαρτα είναι τα αρχεία που έψαξαν οι ορκωτοί του πασόκ στη διάρκεια του εσωτερικού ελέγχου, κύριε Παπαντρέου, για να βρούν τα λεφτά που τους έδωσε ο στρατηγός Τσουκάτος;
    Δεν υπάρχει περίπτωση.
    Ή εγώ είμαι βλάκας ή μας περνούν αυτοί όλους για βλάκες.
    Θα πάω και εγώ να βάλω ένα κοστούμι και μιά γραβάτα, μπροστά από ένα μονόχρωμο πράσινο φόντο, και θα αρχίσω να λέω χοντροκομμένα ψέμματα και σοβαροφανείς στοχασμούς μπροστά στην τηλεόραση.
    Αφού πιστεύουν τον Παπακωνσταντίνου, εμένα γιατί να μη με πιστέψουν, τίς ίδιες ψευτιές θα λέμε.
    Γιωργάκηδες, η υποκρισία δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ.
    Να δώ τώρα τι θα κάνετε με τον Τσουκάτο, θα αφήσετε να πάει φυλακή ένας αθώος στρατηγός;
    Με τον Τρεπεκλή να δείς γέλια που θα κάνουμε.
    Να δούμε πως θα αποδείξει ο Γιωργάκης ότι δικαιολογείται (ομολογημένη) μίζα 6,7 εκατομμυρίων ευρώ από της Ζίμενς στον παιδικό του φίλο, για ένα άχρηστο σύστημα που κόστισε (κρατηθείτε) 255 εκατομμύρια ευρώ και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ.
    Όταν σκέπτομαι το ντόρο που έκαναν τα κανάλια για τις 100 χιλιάδες του παυλίδη μου έρχεται να κατουρηθώ από τα γέλια.
    Αθάνατε Γιωργάκη.
    Τελικά πίσω από αυτό το χαζό παρουσιαστικό κρύβεται ένα πολύ πολύ πολύ πονηρούλικο παιδάκι των βορείων προαστείων.
    Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κολλητός του Χριστοφοράκου και ο Παυλάκης ο Τσίμας, λοιπόν!
    Υπέροχα, ρε τι άλλο θα μάθουμε;
    Τι σαπίλα είναι αυτή;
    Πιό υποκριτής δημοσιογράφος δεν πρέπει να υπάρχει.
    Θυμάμαι σαν τώρα τις απίστευτες επιθέσεις που έκανε στο Μιχάλη Λιάπη που απλά είχε βρεθεί στον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα με το χριστοφοράκο για την Εθνική Ελλάδος στη Γερμανία.
    Εσύ δεν έλεγες ότι η γυναίκα του καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι ηθική αλλά και να φαίνεται, δηλαδή να μη δίνει δικαιώματα;
    Ίδια δεδομένα, αλλά διαφορετικοί πρωταγωνιστές οπότε διαφορετική αντιμετώπιση κύριε Παύλο μας;
    Αφού ήξερες το Χριστοφοράκο 30 χρόνια δεν είχες ποτέ καμμία πληροφορία ή ένδειξη για τα παρεδώσε του με το Δημόσιο;
    Τί δημοσιογράφος λαγωνικό είσαι, μόνο για να διαβάζεις αυτά που σου γράφει ο παναγιωτόπουλος του mega στην οθόνη είσαι;
    Δεν ήξερες ότι η εταιρία του μονοπωλούσε μέσω της Intracom τις προμήθειες του ΟΤΕ επί 20 χρόνια;
    Δεν είχες ιδέα για τα ψηφιακά, το C4I, και τις άλλες δουλειές δισεκατομμυρίων του Χριστοφοράκου με το Σημίτη;
    Άσε τα σάπια ρε φίλε, μπορεί να είμαστε απλοί άνθρωποι αλλά χαζοί δεν είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, όπως το παραδέχθηκες, κύριε Πάγκαλε;
    Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
    Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
    Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
    Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
    Και σε τελική ανάλυση, επιβάλλεται να καλέσει ο εισαγγελέας τον κύριο Πάγκαλο να το ρωτήσει από πού και ως πού παρέδιδε σακούλες με μετρητά στο πασόκ;
    Αυτή είναι ΧΟΝΤΡΗ παρανομία.
    Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος.
    Τι θα γίνει επιτέλους;
    Παλιά οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι το ξέρουν ότι οι πασόκοι έκλεβαν σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά δεν μπορούσαν να το αποδείξουν.
    Τώρα που μόνοι τους οι πασόκοι παραδέχονται ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα, γιατί δεν τους καλεί ένας ο εισαγγελέας;
    Ντίπ άχρηστοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες, επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ;

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μάθατε;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπόρεσε να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    Τόριξε στο κανό.
    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά, στο Σχοινιά. Χάθηκε πάλι βέβαια προχθές και τον βρήκαν μετά από 4 ώρες αποκαμωμένο σε μια απόμερη ακτή, να περιμένει να τον σώσουν.
    Και εμείς νομίζαμε ότι τον έστειλε ο θεός για να σώσει την Ελλάδα, όπως μας έλεγαν τα Γιωργοκάναλα.
    Τώρα μάλιστα, ψωνίσαμε από σβέρκο!
    Το κανό το είχε ξαναπροσπαθήσει στην Ύδρα πασχαλιάτικα αλλά την κοψωχόλιασε πάλι τη συνοδεία του.
    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.
    Δεν προσπαθούσες καλύτερα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμμυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καραχαλιο πες αλευρι...
    .. ο ΓΙΩΡΓΟΣ σε γυρευει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη, μιά ερώτηση μπορώ νά κάνω, κε Καραχάλιο μου?

    Επειδή : "Στόχος του forum 2020 είναι να λειτουργήσει ως μια μονάδα εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού, ... κλπ, κλπ, χίκ,.., μπλά μπλά, φτού, κλπ, χίκ, μπλά...",

    εγώ, άν εγγραφώ στό forum 2020, θά δικαιούμαι μερίδιο απ' τίς προμήθειες, π.χ. τών ελικοπτέρων, ή είσαστε μονοχοφάηδες ?

    Πές μου, κε Καρα-χάλια μου, γιά νά κανονίσω τήν πορεία μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ 150 ΔΟΛΑΡΙΑ

    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ 1,3 ΕΥΡΩ (2008)


    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ 67 ΔΟΛΑΡΙΑ..

    ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ;;;

    ΤΟ ΠΟΛΥ 85 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ.

    ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ 55 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΘΑΝΕΙ το 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.


    Επομένως...
    Δόστε τα εξής ΥΠΝΩΤΙΚΑ στο λαό:
    -ΓρίπποΧοιρίνη 3 ενέσεις την ημέρα.
    -ΣΑΚΗΡΟΥΒΑΣνίνη 5 χάπια τη νύχτα
    -ΖΗΜΕΝΣΙΝΗ 6 χάπια την ημέρα

    Το ιατρικό επιτελείο

    ΛΟΥΛΗΣ-ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ








    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ 150 ΔΟΛΑΡΙΑ

    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ 1,3 ΕΥΡΩ (2008)


    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ 67 ΔΟΛΑΡΙΑ..

    ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ;;;

    ΤΟ ΠΟΛΥ 85 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ.

    ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ 55 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΘΑΝΕΙ το 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.


    Επομένως...
    Δόστε τα εξής ΥΠΝΩΤΙΚΑ στο λαό:
    -ΓρίπποΧοιρίνη 3 ενέσεις την ημέρα.
    -ΣΑΚΗΡΟΥΒΑΣνίνη 5 χάπια τη νύχτα
    -ΖΗΜΕΝΣΙΝΗ 6 χάπια την ημέρα

    Το ιατρικό επιτελείο

    ΛΟΥΛΗΣ-ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ









    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ 150 ΔΟΛΑΡΙΑ

    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ 1,3 ΕΥΡΩ (2008)


    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ 67 ΔΟΛΑΡΙΑ..

    ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ;;;

    ΤΟ ΠΟΛΥ 85 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ.

    ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ 55 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΘΑΝΕΙ το 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.


    Επομένως...
    Δόστε τα εξής ΥΠΝΩΤΙΚΑ στο λαό:
    -ΓρίπποΧοιρίνη 3 ενέσεις την ημέρα.
    -ΣΑΚΗΡΟΥΒΑΣνίνη 5 χάπια τη νύχτα
    -ΖΗΜΕΝΣΙΝΗ 6 χάπια την ημέρα

    Το ιατρικό επιτελείο

    ΛΟΥΛΗΣ-ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ









    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ 150 ΔΟΛΑΡΙΑ

    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ 1,3 ΕΥΡΩ (2008)


    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ 67 ΔΟΛΑΡΙΑ..

    ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ;;;

    ΤΟ ΠΟΛΥ 85 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ.

    ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ 55 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΘΑΝΕΙ το 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.


    Επομένως...
    Δόστε τα εξής ΥΠΝΩΤΙΚΑ στο λαό:
    -ΓρίπποΧοιρίνη 3 ενέσεις την ημέρα.
    -ΣΑΚΗΡΟΥΒΑΣνίνη 5 χάπια τη νύχτα
    -ΖΗΜΕΝΣΙΝΗ 6 χάπια την ημέρα

    Το ιατρικό επιτελείο

    ΛΟΥΛΗΣ-ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;

    ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ κάθεται δίπλα στον καραμαν αλή.

    Δεν τον βλέπετε ;;;

    ΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΘΕΙ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (για τις ανάγκες της προπαγάνδας μας)

    Αυτός είναι..

    ΑΛΛΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ;;;

    αντώναρος









    Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;

    ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ κάθεται δίπλα στον καραμαν αλή.

    Δεν τον βλέπετε ;;;

    ΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΘΕΙ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (για τις ανάγκες της προπαγάνδας μας)

    Αυτός είναι..

    ΑΛΛΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ;;;

    αντώναρος








    Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;

    ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ κάθεται δίπλα στον καραμαν αλή.

    Δεν τον βλέπετε ;;;

    ΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΘΕΙ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (για τις ανάγκες της προπαγάνδας μας)

    Αυτός είναι..

    ΑΛΛΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ;;;

    αντώναρος






    Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;

    ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ κάθεται δίπλα στον καραμαν αλή.

    Δεν τον βλέπετε ;;;

    ΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΘΕΙ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (για τις ανάγκες της προπαγάνδας μας)

    Αυτός είναι..

    ΑΛΛΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ;;;

    αντώναρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε ανεγκέφαλοι οπαδοί του πασόκ, δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύουν;

    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 55 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ..

    μεταξύ μας..
    εσύ αγοράζεις φθηνότερα ;;;






    Ρε ανεγκέφαλοι οπαδοί του πασόκ, δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύουν;

    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 55 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ..

    μεταξύ μας..
    εσύ αγοράζεις φθηνότερα ;;;






    Ρε ανεγκέφαλοι οπαδοί του πασόκ, δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύουν;

    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 55 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ..

    μεταξύ μας..
    εσύ αγοράζεις φθηνότερα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχει και ο ΚΑΡΑχαλιος πολιτική άποψη!σιγά τον μπαρόβιο τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μάθατε;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τα παρτσακλά στο PlayStation ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    και τόρριξε στη μπιρίμπα.

    Για καλού-κακού μάζεψε για συμπαίχτες υψηλής διαννοίας άτομα.

    Εκτός από τη Νομπελίστρια Νευροψυχίατρο-νοσοκόμα-χειρούργα, το team πλαισιώνουν οι ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, η θεραπευθείσα ΕΦΗ ΘΩΔΗ, Η ΜΠΕΝΤΖΕΝΤΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ.

    ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.

    Οχι, Ο Λουδοβίκος των κατωγείων προετοιμάζει βουκολικόν project στα όρη της κρήτης.





    Τα μάθατε;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τα παρτσακλά στο PlayStation ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    και τόρριξε στη μπιρίμπα.

    Για καλού-κακού μάζεψε για συμπαίχτες υψηλής διαννοίας άτομα.

    Εκτός από τη Νομπελίστρια Νευροψυχίατρο-νοσοκόμα-χειρούργα, το team πλαισιώνουν οι ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, η θεραπευθείσα ΕΦΗ ΘΩΔΗ, Η ΜΠΕΝΤΖΕΝΤΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ.

    ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.

    Οχι, Ο Λουδοβίκος των κατωγείων προετοιμάζει βουκολικόν project στα όρη της κρήτης.






    Τα μάθατε;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τα παρτσακλά στο PlayStation ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    και τόρριξε στη μπιρίμπα.

    Για καλού-κακού μάζεψε για συμπαίχτες υψηλής διαννοίας άτομα.

    Εκτός από τη Νομπελίστρια Νευροψυχίατρο-νοσοκόμα-χειρούργα, το team πλαισιώνουν οι ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, η θεραπευθείσα ΕΦΗ ΘΩΔΗ, Η ΜΠΕΝΤΖΕΝΤΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ.

    ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.

    Οχι, Ο Λουδοβίκος των κατωγείων προετοιμάζει βουκολικόν project στα όρη της κρήτης.




    Τα μάθατε;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τα παρτσακλά στο PlayStation ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    και τόρριξε στη μπιρίμπα.

    Για καλού-κακού μάζεψε για συμπαίχτες υψηλής διαννοίας άτομα.

    Εκτός από τη Νομπελίστρια Νευροψυχίατρο-νοσοκόμα-χειρούργα, το team πλαισιώνουν οι ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, η θεραπευθείσα ΕΦΗ ΘΩΔΗ, Η ΜΠΕΝΤΖΕΝΤΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ.

    ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.

    Οχι, Ο Λουδοβίκος των κατωγείων προετοιμάζει βουκολικόν project στα όρη της κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι ακριβώς μας ζητούν οι διάφοροι Αντώναροι να πιστέψουμε;
    Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά και δεν αμφισβητούνται, ο Χριστοφοράκος κολλητός τους ήταν, πάρε-δώσε με μέλη και της οικογένειας Καραμανλή και της οικογένειας Μητσοτάκη (κυρίως της δεύτερης) είχε, μαζί τους φωτογραφιζόταν και συνταξίδευε, νεοδημοκράτες είχε πρώτους και καλύτερους στους καταλόγους του για παροχές από τηλεφωνικά κέντρα μέχρι λεμονοστύφτες, αλλά λεφτά για προεκλογικά έξοδα έδωσε μόνο στο ΠΑΣΟΚ;
    Αυτό θέλουν οι Αντώναροι και οι Παναγιωτόπουλοι να πιστέψει ο κόσμος;
    Πως για τον Χριστοφοράκο ισχύει η εκδοχή ότι με άλλους τρώει και πίνει και σε άλλους πάει και τα δίνει;

    Να δεχτούμε δηλαδή ότι ο άνθρωπος που πήγε και βρήκε έναν άγνωστό του, τον Τσουκάτο, και του πρότεινε να του δώσει ένα κάρο μάρκα για προεκλογικά έξοδα, δεν έδωσε τίποτα στους φίλους, κολλητούς και ομοτράπεζούς του; Και γιατί; Μήπως τους πρότεινε να τους χρηματοδοτήσει κι αυτούς και αρνήθηκαν ή μήπως δεν τόλμησε έστω και να θίξει το θέμα επειδή φοβήθηκε μήπως τους προσβάλει;

    Ένα από τα κουσούρια των σημερινών κυβερνώντων είναι ότι κάπου έχουν χάσει την αίσθηση του γελοίου. Αν νομίζουν ότι είναι κάτι που μπορεί να αποβεί προς όφελός τους, ας συνεχίσουν. Δικαίωμά τους είναι να αυτογελοιοποιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ!
    ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΝΔΡΕΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ Ο
    ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΗΜΑΤΑ!!
    ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΊΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Πρωθυπουργός το μελέταγε! Ο γκρεμός είναι βαθύς ! Το ρεύμα είναι γρήγορο και επικίνδυνο σκεφτόταν ενώ περίμενε τον μάντη! Ο κ. Λούλης σε λίγο τον συναντούσε και κείνος είχε δίπλα του τους δύο στενούς συνεργάτες του! Ο κ. Λούλης έβγαλε τον ντοσιέ με τις κυλιόμενες ! Με ύφος ΜΕΓΑληςΠαρασκευής τούπε τα «μπάνια του λαού» και μετά πρόεδρε σκάστο, δεν πάει άλλο! Μην πάς για μαλλί ! με αυτούς πόυχεις κουρεμένο σε βλέπω! Κέρι γρήγορα κερί το εξάποντο είναι καλό αποτέλεσμα! Η «ήπια προσαρμογή» !!! Για δεύτερη φορά! είναι ανόητη απάτη. Στο λέει και ο Ντρεμπεντέρ, το διάβασες!? Ναι απάντησε μονολεκτικά! Δεν μας πέρνει να ξεγελάσουμε για δεύτερη φορά !...Θα μας πιάσουν στα λιμά και θα μας κάνουν παραγουλιασμένο χταπόδι!! η «ήπια προσαρμογή» επέτεινε το κόστος της απογραφής!! Θυμάσαι ε? τόλμησε να ψελίσει ο άλλος ο δημοσιογράφος της πλάκας!!. Και ο Λούλης συνέχισε ...Κυρίως, όμως, αυτό το δίπτυχο «απογραφή- ήπια προσαρμογή» έπασχε από εσωτερική λογική, διότι θα μας στριμώξουν λέγοντας είτε η κατάσταση που είχε κληρονομήσει η κυβέρνηση ΣΟΥ ήταν όντως επιβαρημένη, όπως έδειξε η απογραφή, άρα η κυβέρνηση έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα για να την ανορθώσει. Είτε δεν ήταν επιβαρημένη και μια «ήπια προσαρμογή» αρκούσε, άρα η απογραφή έλεγε ψέματα. Έχεις και αυτόν τον Αλογοσκούφη πρόσεχε Πρόεδρε! Το ερώτημα, λοιπόν, που προκύπτει είναι εξαιρετικά απλό: Πώς μπόρεσε μια κυβέρνηση να επενδύσει σε ένα κατασκεύασμα το οποίο έπασχε και από πολιτικό ήθος και από οικονομική επάρκεια και από κοινή λογική; Ομολογώ ότι ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αντιθέτως, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι η οικονομία πληρώνει σήμερα το κόστος αυτής της επιλογής. Και το οποίο ένα ολόκληρο βιβλίο δεν θα αρκούσε να περιγράψει. Τελείωσε ο Λούλης διαβάζοντάς ΤΟΥ Ντρμπεντέρ!! Και ο κύβος ερρήφθει! Εκλογές με στυλ αιφνιδιασμού τον Αύγουστο!! Πούναι παχές κι οι μύγες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ, 655 ΕΥΡΩ, ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
    Σχεδόν ένα βασικό μισθό, 655 ευρώ, θα κοστίσουν ετησίως σε μια μέση ελληνική οικογένεια τα φορομπηχτικά μέτρα που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση. Μάλιστα το ποσό αυτό προκύπτει από τον υπολογισμό μόνο των μέτρων που αφορούν στα αυξημένα τέλη για καύσιμα και κινητά.
    Οι ετήσιες επιβαρύνσεις μόνο από τις αυξήσεις σε καύσιμα και κινητά, ξεκινούν από 86 ευρώ για τον νέο της γενιάς των 700 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 402 ευρώ για ένα ζευγάρι συνταξιούχων, τα 655 ευρώ για μια μικρομεσαία οικογένεια και τα 976 ευρώ για μια οικογένεια της μεσαίας τάξης!
    Σε μια περίοδο λοιπόν, κρίσης, όπου χιλιάδες θέσεις εργασίας χάνονται, όπου τα νοικοκυριά βιώνουν όλο και πιο έντονα την ανασφάλεια και η ακρίβεια σε βασικά αγαθά παραμένει αμείωτη, έρχεται επιπλέον το κράτος, μέσω των άδικων και ισοπεδωτικών έμμεσων φόρων, να βάλει ακόμη πιο βαθιά το χέρι του στην τσέπη των πολιτών.
    Σε αυτό το πακέτο αφαίμαξης του οικογενειακού προϋπολογισμού, έρχονται να προστεθούν δυστυχώς και οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στο καλάθι της νοικοκυράς. Aποκαλύφθηκε ότι ακόμη και τους τελευταίους μήνες, από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι σήμερα, που η κυβέρνηση κάνει λόγο είτε για καθολικό πάγωμα είτε για μειώσεις τιμών, σημειώθηκαν αυξήσεις που ανεβάζουν το μηνιαίο κόστος του καλαθιού κατά 17 ευρώ, από τα 1073 στα 1090 ευρώ.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο πασοκ poisinos
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ.
    ας τον βοηθήσουμε....
    ΦΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σχεδιο σαρκοζυ

    σημαινει να καψει η ευπ την αθηνα τον δεκεμβρη και να κατηγορησουμε τους αναρχικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση