GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μας ...αφήνει να ξεχάσουμε!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ . "Εις τράπεζαν χείρες κολοβαί ουκ εισίν" [Αίσωπος]. Ερμηνεία: Στο τραπέζι δεν υπάρχουν κομμένα χέρ...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
.
"Εις τράπεζαν χείρες κολοβαί ουκ εισίν" [Αίσωπος].
Ερμηνεία: Στο τραπέζι δεν υπάρχουν κομμένα χέρια‏
= ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ (εδώ)!
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=165800
Γ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Κυριακή 1 Μαΐου 2005
O κουμπάρος, η «σεμνότητα» και οι τζάμπα πίτσες.
Ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Δ. Μηλιάκος όχι μόνο χρέωνε την εταιρική πιστωτική του κάρτα με προσωπικά έξοδα και δαπάνες της οικογένειάς του, τη στιγμή που διατυμπάνιζε ότι οικειοθελώς μείωσε τις αποδοχές του κατά 10%, αλλά δικαιολόγησε την πράξη του επικαλούμενος πρακτικές της...
προηγούμενης διοίκησης, εναντίον της οποίας έχει κηρύξει πόλεμο, υψώνοντας ψηλά τη σημαία της «σεμνότητας και ταπεινότητας» που ζήτησε από τα στελέχη του ο πρωθυπουργός κ. K. Καραμανλής με την ανάληψη της εξουσίας.
--------------
Καταγγελίες για χρεώσεις εξόδων 24.000 ευρώ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Δ. Μηλιάκος πραγματοποίησε μέσα σε λιγότερο από δέκα μήνες δαπάνες που πληρώθηκαν μέσω των πιστωτικών καρτών της τράπεζας, ύψους περίπου 24.000 ευρώ. Εξ αυτών ποσό άνω των 15.000 ευρώ δεν αφορά δαπάνες που σχετίζονται με την επαγγελματική του ιδιότητα. Ειδικότερα, το παραπάνω ποσό αφορά αγορές προσωπικών ειδών, όπως ρούχα, υποδήματα, ηλεκτρονικά είδη, αγορές για μέλη της οικογενείας του, όπως καλλυντικά, ρούχα, υποδήματα, και αγορές για το σπίτι του, όπως ηλεκτρικά, τρόφιμα ακόμη και πίτσες! Πρέπει να σημειωθεί ότι οι εταιρικές κάρτες παρέχονται σε στελέχη για την πληρωμή επαγγελματικών δαπανών, όπως είναι τα γεύματα εργασίας, και όχι για την κάλυψη προσωπικών εξόδων.
Ο κ. Μηλιάκος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η χρήση πιστωτικής κάρτας από την εκάστοτε διοίκηση της Αγροτικής αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων την 1η Ιουνίου 1998, στα πλαίσια του συνολικού πακέτου αμοιβών, παγίων εξόδων και αποζημιώσεων των μελών της διοίκησης».

14 σχόλια

  1. ΕΚΠΛΗΞΗ !!

    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥΣ 180 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ"!!

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΜΑΡΙΑ....ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ!!

    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!!
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ!!

    3 ΣΕΠΤ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ "ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ"
    3. ΣΕΠΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φορολογούμενος2 Ιουλ 2009, 4:01:00 μ.μ.

    Ο χοντρός ακαταλληλότερος έβαλε τον Μηλιάκο Διοικητή στην Αγροτική Τράπεζα επειδή ήταν ... κουμπαρος του !!!!
    Άλλο ένα παράδειγμα παρακμής της Νέας Δυστυχίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος θα πρέπει να πει τον μπαρούφα τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ότι η Ελλάδα δεν είναι Αφρικανικό κράτος και δεν αποφασίζουν οι φύλαρχοι αν θα δώσουν αμνηστία σε κάποιον. Στα πολιτισμένα κράτη υπάρχουν θεσμοί ,νόμοι και όργανα. Ο Μιχαλολιάκος είναι 20 χρόνια βουλευτής δεν μπορεί να μας πει αν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να μπορεί ο Καραμανλής με τον Παπανδρέου να συμφωνήσουν και να δώσουν αμνηστία στον Χριστοφοράκο.
    Καλό θα είναι και οι δημοσιογράφοι των καναλιών να μην υιοθετούν τέτοιες παπαριές που σκέφτεται ο Μιχαλολιάκος . Αυτός κάθε φορά που πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός προσπαθεί με μπαρούφες να είναι στην επικαιρότητα.
    Αν θέλει να είναι στην επικαιρότητα ας μας πει για τα μανικετόκουμπα τα παγωτίνια και τα καθαριστήρια που χρέωνε στα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου άμυνας , ας μας πει για τους ψευδομάρτυρες και τόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΕΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!!!!ΟΥΤΕ ΕΜΕΙ Σ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ!

    ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ...ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!!

    ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!

    "ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ...

    "ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΕΣ 1981 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.....ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ"!!

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ...
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

    1 Ιουλ 2009 8:11:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βελτιώνεται η εικόνα των επενδυτικών χαρτοφυλακίων της ΑΤΕ Bank
    08:26 - 02 Ιούλιος 2009
    Σημάδια βελτίωσης εμφανίζουν τα χαρτοφυλάκια μετοχών και σύνθετων προϊόντων της ΑΤΕ Bank με βάση τα τελευταία στοιχεία. Είναι προφανές ότι οι υποαξίες των χαρτοφυλακίων μετοχών και συμμετοχών μειώνονται αφού ενδεικτικά τονίζεται ότι από 215 εκατ. ευρώ που είχαν διαμορφωθεί τον Μάρτιο έχουν διαμορφωθεί στα 140 με 145 εκατ. ευρώ δηλαδή παρατηρείται βελτίωση περίπου 70 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο διάστημα η αγορά κινείται σταθεροποιητικά και ως εκ τούτου δεν παρατηρούνται αξιοσημείωτες μεταβολές στις αποτιμήσεις των χαρτοφυλακίων. Σημειώνεται ότι η ΑΤΕ Bank ελέγχει το 2,6% των ΕΛΠΕ, το 4% της ΕΧΑΕ, το 10% της ΕΥΔΑΠ , το 20% των ΚΑΕ , το 0,8% του ΟΤΕ και το 2,2% της τράπεζας Πειραιώς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την ΕΧΑΕ και τον ΟΤΕ η ΑΤΕ εμφανίζει οριακές λογιστικές υπεραξίες ενώ από τις υπόλοιπες μετοχές εμφανίζει μικρές έως μεγάλες λογιστικές υποαξίες με τις περισσότερες να εμφανίζονται στα ΚΑΕ.

    Είναι προφανές ότι η ΑΤΕ δεν θα βιασθεί να λάβει αποφάσεις για τις μετοχές και συμμετοχές της ωστόσο την κατάλληλη χρονική στιγμή θα προχωρήσει σε ρευστοποιήσεις. Όσον αφορά τις θέσεις που διατηρεί η ΑΤΕ σε σύνθετα επενδυτικά προϊόντα και hedge funds θα πρέπει να τονιστεί ότι παρατηρείται σταθεροποίηση και οριακή βελτίωση. Οι θέσεις που διατηρεί σε hedge funds ανέρχονται σε 150 εκατ ευρώ και σε σύνθετα προϊόντα περίπου 200 εκατ. ευρώ ή συνολικά 350 εκατ .ευρώ τα οποία όμως βαίνουν μειούμενα.

    Σημειώνεται ότι το συνολικό χαρτοφυλάκιο σύνθετων προϊόντων της ΑΤΕ το 2006 ήταν 700 εκατ. ευρώ και τα οποία έχουν μειωθεί αισθητά στα 350 εκατ. ευρώ με την προοπτική έως το τέλος του 2009 να περιοριστούν στα 250 με 300 εκατ. ευρώ. Στο α΄ εξάμηνο η ΑΤΕ θα συνεχίσει να επιτυγχάνει αξιόλογα κέρδη τα οποία ίσως διαμορφωθούν στα 65 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 71 εκατ. ευρώ που είχε εμφανίσει στο α΄ 6μηνο του 2008. Συνολικά για το έτος η διοίκηση εμφανίζεται αισιόδοξη για την πορεία των οικονομικών μεγεθών.

    Πέτρος Λεωτσάκος
    petros@reporter.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου γιατί υποτιμάς ΤΟΣΟ πολύ τους οπαδούς του πασόκ;
    Δεν είναι άνθρωποι αυτοί;
    Τους έχεις τρελάνει εντελώς.
    Προσπαθείς να τους πείσεις ότι παρόλο που όλες τις συμβάσεις τις Ζίμενς τις υπέγραψε το πασόκ, τίς μίζες τις πήρε η Ν.Δ.
    ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ άνθρωπέ μου;
    Πας και τους λές ότι χρήματα εδίδοντο μέχρι και το 2006 (προφανώς υπονοείς ότι έπαιρνε και η ΝΔ) και δεν τους λές ότι ήταν τα υπόλοιπα μιζών που είχαν πάρει προκαταβολές οι πασόκοι.
    Πώς περιμένεις να πιστέψουν ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ, για τόσο ηλίθιους του έχεις τους καημένους;
    Εντάξει, συμφωνούμε, οι πασόκοι δεν είναι και πρώτο πράμα στην κλίμακα της ευστροφίας (άν ήταν θα βλέπανε ότι ο αμερικάνος που τους φυτέψανε οι αμερικάνοι είναι κουφιοκέφαλος) αλλά όχι και έτσι.
    Άντε να δούμε πως θα αντισταθμίσεις το λεμονοστίφτη Ζίμενς των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I, του Τρεπεκλή του παιδικού φίλου του Γιωργάκη.
    Αχ φίλε μου, τί σε βάζουν να κάνεις και σένα για το ρημάδι το ξεροκόματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουστρονια της ΝΔ, για να κόψετε το κάπνισμα, βρείτε ένα πασοκο και πάρτε του μια πίπα.
    Όλοι κερδισμένοι.

    2 Ιουλ 2009 5:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΜΠΡΟΥ...ΛΑΜΠΡΟΥΥΥΥΥ
    ΛΑΜΠΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΒΟΗΘΕΙΑ....
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

    ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ.

    ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΕ ΑΛΗΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόταση του πασόκ για εξεταστική για να θαφτεί άλλη μιά σοσιαλιστική βρωμιά, όπως έχουν συνηθίσει.
    Έχει ποτέ αποφανθεί θετικά η βουλή για κάποιο σκάνδαλο;
    Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να ψάξει σε βάθος.
    Να τα ξεχάσετε αυτά, εδώ μας πρήξατε τρείς μήνες για τα 100 χιλιάρικα του παυλίδη και τώρα νόμίζετε ότι θα θάψετε μίζες εκατομμυρίων ευρώ;
    Ωραίοι δημοκράτες που πρεσβεύουν τη διαφάνεια.
    Τελικά τίποτε δεν άλλαξε στο πασόκ όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρασινοφρουροί, σταματήστε να λέτε μαλακίες.
    Όλη η τραπεζική πιάτσα ξέρει ότι ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    Μήοως έχετε ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες του κολλητού του Σημίτη περιβόητου κύριου Λάμπρου;
    Άει σιχτίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε ανεγκέφαλοι οπαδοί του πασόκ, δεν το βλέπετε ότι σας δουλεύουν;
    Είναι δυνατόν τα δεκάδες εκατομμύρια των "ωφέλιμων πληρωμών" από επιχειρηματίες να γράφονται σε μπακαλο-τέφτερα;
    Είστε ντίπ ηλίθιοι με δίπλωμα ή απλά μαζοχιστές που σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν;
    Αυτά τα παλιόχαρτα είναι τα αρχεία που έψαξαν οι ορκωτοί του πασόκ στη διάρκεια του εσωτερικού ελέγχου, κύριε Παπαντρέου, για να βρούν τα λεφτά που τους έδωσε ο στρατηγός Τσουκάτος;
    Δεν υπάρχει περίπτωση.
    Ή εγώ είμαι βλάκας ή μας περνούν αυτοί όλους για βλάκες.
    Θα πάω και εγώ να βάλω ένα κοστούμι και μιά γραβάτα, μπροστά από ένα μονόχρωμο πράσινο φόντο, και θα αρχίσω να λέω χοντροκομμένα ψέμματα και σοβαροφανείς στοχασμούς μπροστά στην τηλεόραση.
    Αφού πιστεύουν τον Παπακωνσταντίνου, εμένα γιατί να μη με πιστέψουν, τίς ίδιες ψευτιές θα λέμε.
    Κρίμα, η υποκρισία δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EIMAI ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΚΙΖΟΥΝ!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ;
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση