GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τιμωρητική ψήφος...

Από το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο . Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της...

Από το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο
.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και Επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου Στέλιος Παπαθεμελής, τόνισε:
«Όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα ουσιώδη της ζωής «εν ανθηρώ ελληνικώ λόγω», στη μνημειώδη πράγματι ομιλία του, αφορούν κυρίως στην πολιτική τάξη της χώρας. Η οποία οφείλει να τα ενστερνισθεί και να επανακαθορίσει το προσωπικό της ήθος και την εθνική της στρατηγική. Αποδέκτης όμως των προεδρικών επισημάνσεων είναι και ο κάθε πολίτης, ο οποίος φέρει την δική του ευθύνη για τις επιλογές του. Αυτός έχει ένα καταλυτικό όπλο: Την τιμωρητική του ψήφο».

4 σχόλια

  1. O Κυριος της φωτογραφιας, αν θυμαμαι καλα, δεν ειναι ο πρωην υπουργος του Πασοκ και μετεπειτα συνεργαζομενος της ΝΔ για να φυγει το κακο Πασοκ? ναναι καλα ο ανθρωπος που βοηθησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παπαθεμελή αφού τα ξέρατε τόσο καλά γιατί ενώσατε τις δυνάμεις σας το 2004 με αυτούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση