GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάουλ κ. Φασούλα...

Από τον Πέτρο Πέτρου . Παράξενα πράγματα συμβαινουν τον τελευταιο καιρό, στο χωρο της Τοπικης Αυτοδιοικησης. Ο Δήμαρχος Πειραια (ο κ. ΦΑΣΟΥΛ...

Από τον Πέτρο Πέτρου
.
Παράξενα πράγματα συμβαινουν τον τελευταιο καιρό, στο χωρο της Τοπικης Αυτοδιοικησης.
Ο Δήμαρχος Πειραια (ο κ. ΦΑΣΟΥΛΑΣ ) για οσους δεν το εχουν εμπεδώσει ακομα, θυμήθηκε , λέει, πως φέτος συμπληρώνονται 13 χρόνια απ'ο το θανατο του οντως μεγ'αλου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
Γιά να τιμήσει το γεγονος, διοργάνωσε λαμπρην εκδήλωσην μετά μουσικής, στο ΒΕΑΚΕΙΟ.
ΕΡΩΤΗΜΑ 1ον. Περυσι τέτοιον καιρό λογικά, ειχαν περάσει 12 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου πολιτικου. ΓΙΑΤΙ, δεν διοργανωσε παρόμοια φιεστα;; Του χρόνου, λογικά θά εχουν περάσει ..14 χρονια , τον επόμενο 15 και παει λεγοντας.. Θά ξαναδιοργανώσει πάλι, μουσικό μνημόσυνο, και αν οχι ,ΓΙΑΤΙ;;;
ΕΡΩΤΗΜΑ 2ον. Αν η Ν.Δ που ειναι και η αξιωματική αντιπολιτευση του Δημου, του ζητήσει να γίνει παρόμοιο μνημοσυνο γιά τον " ΕΘΝΑΡΧΗ"... θ αρνηθει;; Και αν ναι, μέ ποιό ηθικό και...
πολιτικό δικαίωμα; Κι αν το ΚΚΕ, ζητησει για τον ΦΛΩΡΑΚΗ, η , ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ΜΠ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, τί θά κανει;; Πως θα πει οχι;; Αλλά κι αν πει Ναι, μέ ποιό δικαιωμα τά χρήματα των δημοτων του, μπορουν να ξοδευονταιγια τέτοιες φιέστες;
ΕΡΩΤΗΜΑ 3ον Τόν προβλημάτισε καθόλου, η απουσία του ΑΡΧΗΓΟΥ του ΠΑΣΟΚ αλλά και οιουδήποτε μέλους της οικογενειας του ΑΝΔΡΕΑ , από την Φιεστα;;
Διεπραξες μέγα ολισθημα κυριε ΦΑΣΟΥΛΑ..
Και ολοι ξερουμε το Γιατι. Τρια ολοκληρα χρόνια εισαι μακρια από τους πολιτες...Προτίμησες να συναγελάζεσαι, με γιουσουφάκιασφογκοκωλαριους και τσανακογλυφτες..
Αφησες την πόλη να πνιγεται στά προβληματα και συ να ζεις στην ΝΙΡΒΑΝΑ σου..
Η ωρα της κρισης ομως πλησιαζει, και με μνημοσυνα ΔΕΝ ανατρέπεται η κατασταση....
ΚΡΙΜΑ...

10 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΑ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ...
    35.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ 100.000 ******


    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΩΡΑ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
    Ή ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΖΗΜΕΝΣ.

    ΕΕΕΕ....

    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΗ ΜΕ ΤΑ 80.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...
    Ή ΕΝΤΑΞΕΙ ! ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ
    ΣΒΗΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ.

    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ !!!!! ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΓΑΡ.

    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALHSPERA.

    KALA 8A KANEI O DHMARXOS PEIRAIA NA RIKSEI MIA MATIS STON PEIRAIA DIOTI MOLIS BGHEI KAPOIOS APO TON HLEKTRIKO STA8MO TOY PEIRAIA THIMIZEI THN PIO BROMIKH POLI TON INDION 'H THS AFRIKHS THN MOMPASA TOY 1955.

    SKETH BROMA EINAI KAI EKTOS AYTOU STHN PLATEIA LOUDOBIKOY (EKSO APO TON HLEKRIKO ) KAPOIA DIAFHMISTIKH ETERIA EBALE AFISES KAI SYMPLHROSE TO KARE.

    EIMAI PEIRAIOTHS KAI NTREPOME OPOS EIDA TON PEIRAIA SHMERA 1/7/2009

    APORO POS MERIKOI KATHONTE KAI PINOYN TON KAFE TOYS SE AYTHN THN PLATEIA POY RE PAIDIA BROMAEI STHN KYRIOLEKSIA.

    NAYTIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτικατζήδες πονηροί. Χαλασμένοι. Πολιτικοί-επιχειρηματίες. Κατασκευαστές βουλήσεων. Που πέταξαν από τα παράθυρα του νεοπλουτισμού τους και του μικροαστισμού τους, ό,τι γνήσιο και αυθεντικό ελληνικό, στους σκουπιδοτενεκέδες της Ευρώπης και της Παγκοσμιοποίησης.
    Διανοούμενοι»-γυμνοσάλιαγκες, νεόπλουτοι της μάθησης, σπουδαιογελοίοι, με τα «τρισβάρα ελληνικά των» (Καβάφης). Που επαγγέλλονται διανόηση, πατώντας πάνω στο άδειο τους κεφάλι. Οι πετρωμένοι στην ακαμψία της σοβαροφάνειας. Οι, κατά βάθος, ρηχοί. Γυμνοσάλιαγκες, που βρωμίζουν τις αετοκορφές, σκαρφαλώνοντας σούρνοντας, γλύφοντας και με τα κέρατά τους. Και με ώθηση στα οπίσθιά των.
    Μεγαλοδημοσιογράφοι, τσιράκια μεγαλοεκδοτών, με την κίβδηλη ευγένεια του νεόπλουτου του χρήματος και το θράσος του σφουγγοκωλαρίου μεγαλοεκδοτών-μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου.
    Δημοσιογραφίσκοι και γυάλινες καμπαρετζούδες μεσημβρινών αποκαλυπτηρίων, που κάνουν την ψυχαγωγία χυδαία διασκέδαση.
    Σοβαροφανείς δημοσιογράφοι που στρεβλώνουν την είδηση στην προκρούστεια κλίνη του πολιτικοδημοσιογραφικού συμπλόκου των διαπλεκομένων συμφερόντων.
    Γυάλινα, άδεια μάτια πάνω στο αδιάκριτο γυαλί, που αντανακλούν τα σκοτάδια της ψυχής τους και τον αρυτίδωτο, ψαρίσιο, εγκέφαλό τους.
    Θρησκευτικοί ποιμένες, χριστέμποροι, σταυρωτήδες του Χριστού και του Λαού του.
    κι ας κραυγάζουν παράφωνα: «Λαός υπερυψούται εις πάντας τους αιώνας».
    Μυαλά σακατεμένα από το χρήμα, την αλαζονεία, την αγραμματοσύνη.

    Ιδού, οι άρχοντες της πόλης, «Μπάσταρδοι, κλέφτες, πόρνοι» (Κ. Παλαμάς), οι οποίοι «πολλά και αισχρά ένεκα κερδέων εποίησαν». (Ξενοφών)
    «Άνθρωποι, χωρίς ηθική και πίστη. Και κρίμα τα φώτα τους. Ότι ο άνθρωπος κάνει τα φώτα κι όχι τα φώτα τον άνθρωπον» (Μακρυγιάννης)
    Ιδού, Οι δημιουργοί του δύσμορφου προσώπου της αλαζονικής τους εξουσίας.
    Μυρίζουν την πτωμαΐνη της σαπίλας τους, στο πτώμα της κοινωνίας που σκότωσαν, ντυμένοι το τριμμένο, λερωμένο, λασπωμένο ρούχο του αυταρχισμού, της ασυδοσίας και της απάτης.
    Ιδού, αυτοί που λαλούν «σπασμένες σκέψεις από ξένες γλώσσες» (Σεφέρης), άκωλοι (άκωλος: ακρωτηριασμένος, ανάπηρος), γλωσσοχαλαστήδες, χαλασοχώρηδες, πρόθυμοι, λάτρεις του ξενόφερτου, γαρ, να δώσουν στις κολόνες του Παρθενώνα το σχήμα του μπουκαλιού της Κόκα-Κόλα.
    Να φορέσουν στις καρυάτιδες μπούρκα.
    «Και φωνάζουν οι πατριδέμποροι να φοβηθούν οι πατριώτες». (Βάρναλης)
    «Μια πατρίδα που ζημιώθη, διατιμήθη και όλο σ’ αυτό κατανταίνει» (Μακρυγιάννης), εξ αιτίας ανίκανων αρχόντων, των «αλιτηρίων (καταστροφέων) της πόλης» (Ζήνων ο Ελεάτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ!

    ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ...ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!!

    ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!

    "ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ...

    "ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΕΣ 1981 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.....ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ"!!

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ...
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέ τόν ηλίθιο θά ασχολούμεθα τώρα.
    Αυτός έχει τρία φετίχ.
    Τήν ρεμούλα,τό χασίσι καί τήν γκόμενα.
    Θά πάρει τά αρχίδια μου,από τούς Πειραιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κάνει μνημόσυνο και για τον "Εθνάρχη!!!" να θυμηθούμε τη βία και τη νοθεία, τα πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης, τις φυλακίσεις και εξορίες των αντιφρονούντων, τα βρχώδη οικόπεδα και τα φαγοπότια των χρημάτων που έρχονταν για ανάπτυξη από τις ΗΠΑ, το κυνήγι των αντιπάλων στην Επαρχία και την άναρχη οικοδόμηση, την καταστροφή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, την συμφωνια της Ζηρίχης και τη συμφωνία για το νόμιμο ξεπατρισμό των εργατικών χεριών της χώρα με το αντάλλαγμα του χαρίσματος των πολεμικών επανορθώσεων της Γερμανία και ένα σωρό άλλων κακών που σώρευσε στη χώρα ο Καραμανλής ο πρώτος! Να το κάνει το μνημόσυνο για να πονέσουμε για άλλη μια φορά στη μνήμη του για το κακό που μας έκανε! Ο....εθνάρχης, τρομάρα του!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΣΟΥΛΕΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ
    ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΙΜΜ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ?
    ΠΩΣ ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Πέτρο Πέτρου
    διαβάζοντας το άρθρο σας κατάλαβα ότι είστε ένας ευτυχισμένος άνθρωπος .Δεν σας ενόχλησε κανένα πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας αλλά μόνο το γιατί ο Δήμαρχος Φασούλας δεν είχε κάνει τιμητική εκδήλωση και πε΄ρυσι για τον Ανδρέα Παπανδρέου .
    Εγώ προσωπικά χέστηκα αν γιόρτασαν πέρυση τον θάνατο του συχωρεμένου πορνόγερου η αν θα τον γιορτάσουν και του χρόνου . Ο λόγος που τον έχω χεσμένο είναι γιατί χώρισε τους Έλληνες σε δύο κατηγορίες .
    Τους ''ξύπνιους'' και τυχερούς που δούλεψαν η δουλεύουν στο Δημόσιο η στις ΔΕΚΟ και στους άτυχους μαλάκες που δουλέψαμε η δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα .
    Την μαλακία του πορνόγερου συνέχισε ο Σημίτης και διόγκωσε ο κλασομπανιέρας άχρηστος ακαταλληλότερος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ θα σταθώ μόνο στη λέξη ΕΘΝΑΡΧΗΣ που λες γιά τον Καραμανλή τον γέρο.

    Αυτή η λέξη ακούγεται σαν τη λέξη ΘΡΥΛΟΣ που λένε οι Ολυμπιακοί γιά την ομάδα τους.Μόνο που δυστυχώς γι' αυτούς τη λένε μόνον αυτοί.
    Έτσι είναι καί οι Νεοδημοκράτες.Λένε ΕΘΝΑΡΧΗ το γέρο Καραμανλή χωρίς κι αυτοί να ξέρουν γιατί.

    Μιά λέξη έχει σημασία, αν την αποδέχεται το σύνολο των ανθρώπων.
    Λέμε γιά παράδειγμα ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και είμαστε ακριβείς όλοι μας χωρίς να κξνδυνεύουμε να γίνουμε ρεζίλι ή να γελειοποιήσουμε τη λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση