GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταστρατηγείται η αξιοκρατία στις προσλήψεις....

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΣΜΥΓΓΕΕ) Το Διοικητικό Συμβούλιο το...

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Μονίμων Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας
Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΣΜΥΓΓΕΕ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΣΜΥΓΓΕΕ) και νυν μετονομασθείσας Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, καταγγέλλει την καταστρατήγηση της αξιοκρατίας και της σύννομης διαδικασίας προσλήψεων, που επιχειρείται από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας με το αίτημά τους για κατ’ εξαίρεση ( χωρίς διαδικασία του ΑΣΕΠ) πρόσληψη 28 ατόμων στο ΙΔΕΚΕ, (Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων) το οποίο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις,είναι ΕΝΤΟΣ του Δημοσίου και υποχρεούται στις ρυθμίσεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Ε.Π.Θ.) και...
της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), έχει δρομολογήσει παράτυπες διαδικασίες για την πλήρωση 28 θέσεων στο υπαγόμενο στη Γ.Γ.Δ.Β.Μ. Ν.Π.Ι.Δ. Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε), χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες του ΑΣΕΠ.
Συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου 2009, διακινήθηκε από την Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού της ΓΓΔΒΜ έγγραφο, υπογεγραμμένο από τον Υπουργό Παιδείας, με θέμα: «Έγκριση για κατ΄ εξαίρεση κάλυψη είκοσι οκτώ (28) θέσεων του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.». Το έγγραφο απευθύνεται στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) και κοινοποιείται στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, το Γραφείο του Υπουργού Παιδείας και το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. Η πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. για να πετύχει το σκοπό της που προφανώς είναι η καταστρατήγηση της αξιοκρατίας, προσπαθεί να αποφύγει τον έλεγχο του ΑΣΕΠ, ερμηνεύοντας το νόμο «κατά το δοκούν», θέλοντας να αποδείξει ότι το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. δεν είναι φορέας του Ελληνικού κράτους.
Όμως αυτό δεν είναι αληθές διότι:α ) Το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. είναι μεταξύ των φορέων που είναι ΕΝΤΟΣ του Δημοσίου τομέα όπως αυτό ρητά αναφέρεται στο: Μητρώο Υπηρεσιών και Φορέων της Ελληνικής Διοίκησης (Υπουργείο Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αθήνα, Νοέμβριος 2008 σελ. 36).
β) Στο σύστημα προσλήψεων στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, όπως αναφέρεται στο νόμο 2190/94 υπάγεται και το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. γιατί σύμφωνα με το άρθρο 14 που ορίζει την έκταση εφαρμογής του παραπάνω νόμου, το Ι.Δ.ΕΚ.Ε ανήκει στα Ν.Π.Ι.Δ. που ανήκουν στο κράτος και επιπλέον το σύνολο δαπανών του Ι.Δ.ΕΚ.Ε, επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό (επιχορηγήσεις, διάθεση στέγης και προσωπικού).
Ο Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. αφού συνάντησε και ενημέρωσε εκτενώς τον Γενικό Γραμματέα Δ.Β.Μ. για όλη την κατάσταση, δεν έτυχε καμίας ανταπόκρισης.
Ο Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. καταγγέλλει τις ενέργειες της ηγεσίας του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. που συνειδητά επιχειρεί την παραβίαση των νόμων για τη στελέχωση του νομικού προσώπου με αντιδημοκρατικές και αυθαίρετες διαδικασίες,και απαιτεί την στελέχωση του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. με διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες.

8 σχόλια

  1. Ναι. Πρώτη φορά θα γίνουμε ρεζήλι! Εδώ μιλάμε για εκατοντάδες δικά μας παιδιά και συ ψάχνεις βελόνα στ' άχυρα! Ό,τι προφτάσουμε! Έχει μείνει γωνιά ανεκμετάλλευτη; Όρμα να τη γεμίσουμε με γαλαζοαίματους! Πώς θα καλύψουμε τη διαφορά; Πόσοι όμως μένουν απέξω; Αυτούς δεν τους λογαριάζουν; Αυτοί θα θάψουν τους μανδαρίνους τζιτζιφιόγγους που λένε πως μας κυβερνάνε!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αφορά όλα τα blogs

    **ΣΑΓΙΑΝΙΜ εν δρασει!!!

    Διαβάστε & http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6919.html


    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 1: the Bloopers Team
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Παρακολούθηση αναρτήσεων όλων των blogs με έμφαση στο http://press-gr.blogspot.com & πριν το τζους που έφαγε & του http://studioa-blog.blogspot.com
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Νόθευση σχολίων,επισήμανση ιστολογίων,προσωπικές απειλές σε συγγραφείς άρθρων κατά Εβραίων,λαθρομεταναστών,
    αναρχικών & γενικώς όλων των υπαλλήλων του Σιωνισμού μέχρι του σημείου να επιπλήττει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί δεν κατεβάζει "ρατσιστικές" ιστοσελίδες
    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ:
    Στοχοποίηση όλων των συγγραφέων άρθρων στο http://press-gr.blogspot.com καθώς & άλλων ιστοσελίδων που τόνιζαν την ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης & απειλές για καταγγελία τους βάσει του κλητηρίου θεσπίσματος κατά Πλεύρη(πριν την αθώωση του)για ρατσισμό στη Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    δέστε http://grbloopers.blogspot.com/2008/09/press-gr.html
    ναζιστικό παραλήρημα του press-gr Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πολέμου στη Γάζα απειλές & βρισιές μέσω σχολίων σε όλες τις αναρτήσεις υπέρ των Παλαιστινίων & ιδίως κατά του http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
    Στο http://studioa-blog.blogspot.com την ίδια βρωμοδουλειά μέσω σχολίων ώσπου έβαλαν προέγκριση στα σχόλια όταν έφθασε στο σημείο να βρίζει ακατάσχετα & να γράφει:
    you've been reported as a nazi to the RTL's administration
    as we wrote before: you've been flagged and reported.
    δέστε σχετικά http://studioa-blog.blogspot.com/2009/01/blog-post_7571.html & http://studioa-blog.blogspot.com/2009/01/blog-post_9452.html

    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 2: http://les-malakies.blogspot.com
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Παρακολούθηση αναρτήσεων όλων των blogs με έμφαση στο http://troktiko.blogspot.com
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Επειδή το http://troktiko.blogspot.com δεν επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων,δημιουργήθηκε η ανάγκη στην Πρεσβεία να δημιουργήσουν ειδική ιστοσελίδα για να συκοφαντούν όλες τις αναρτήσεις κατά των ίδιο τρόπο που δουλεύουν μέσω σχολίων αλλού & να δυσφημίσουν την ιστοσελίδα που φαίνεται να είναι αρκετά ανεξάρτητη & πάντως φοβερή απειλή ως πιο δημοφιλής στο ελληνικό διαδίκτυο
    Διαβάστε χαρακτηριστικά http://les-malakies.blogspot.com/2009/01/blog-post_2901.html Πρωκτικό: "Εδώ τίποτα δεν γράφεται τυχαία"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ!!!

    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 3: Urfurslaag
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ:
    Παρακολούθηση όλων των ελληνικών βίντεο που κινούνται στο YOUTUBE με εθνικό περιεχόμενο & ιδίως των αντιεβραϊκών & δημιουργία αντιβίντεο δυσφημιστικών των πρώτων με κύριο στόχο όλες τις ομιλίες του κ.Πλεύρη καθόλη τη διετή διεξαγωγή της δίκης με τους Εβραίους.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Με μια γουρουνοκεφαλή διαρκώς κρυμμένος εμφανίζεται ένας χοντρός άνεργος από υποβαθμισμένη συνοικία της Αττικής που έχει μισθώσει η Πρεσβεία να βρίζει δήθεν με χιουμοριστικό τρόπο όλους τους τυχαίως τυχαίως Αντισιωνιστές.

    Όλες οι ανωτέρω ιστοσελίδες αποτελούν το ελληνικό παράρτημα ενός διεθνούς εβραϊκού δικτύου ελέγχου του διαδικτύου υπό την ονομασία JEWISH INTERNET DEFENSE FORCE http://thejidf.org

    ** Σαγιανίμ=Εβραιοι οι οποιοι προδιδουν την χωρα που φιλοξενουνται (ζουν και εργαζονται) προς οφελος του ισραηλ και του σιωνισμου.

    30 Ιουν 2009 1:28:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ
    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ 5.000 ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΖΙ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προηγούμενη ηγεσία του ΥΠΕΠΘ επί υπαεργίας Πλίνθου "το αετού το πέταμα" και "σοκ και πέος" κ. Ανεπάγγελτου Στειλιαρίδη, έκανε ακόμα χειρότερα, ορισμένα δε εξ αυτών, αρμοδιότητας eurojust και interpol.

    .Δείτε αυτό το video.

    Εκβιασμοί, παραβίαση ασφαλείας δικτύων, αποστολή κακόβουλου λογισμικού και απειλές κατά ζωής ΜΕΣΑ από το ΥΠΕΠΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ante re nteneke kseganote pou tha milhseis esu gia diorismous...20 xronia to pasok mpoukwse me agrammatous me skanarismena ptyxia to dhmosio, oute to onoma tous den hkseran kai htan dieuthuntes se organismous...tha milhste kai seis kollhmenoi sth sos-cia-alo- propaganda sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ!

    ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ...ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!!

    ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!

    "ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ...

    "ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΕΣ 1981 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.....ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ"!!

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ...
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

    1 Ιουλ 2009 8:11:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή επειδή το ΠΑΣΟΚ έβαζε αγράμματους πρέπει και η ΝΔ να κάνει το ίδιο και να διαγωνίζονται ποιός θα βάλει τους περισσότερους αγράμματους; Το ότι υπάρχει κόσμος που ψήφισε τη ΝΔ νομίζοντας ότι θα σταματήσει αυτή η κατάντια σας πέρασε από το μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση