GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση στο δωμάτιο με τους καθρέφτες...

Aπό το http://papagalomegalo.wordpress.com/ . Η κυβέρνηση δείχνει να μην ξεπέρασε ποτέ τις παιδικές ασθένειες που εκδηλώθηκαν με την ανάληψη...

Aπό το http://papagalomegalo.wordpress.com/
.
Η κυβέρνηση δείχνει να μην ξεπέρασε ποτέ τις παιδικές ασθένειες που εκδηλώθηκαν με την ανάληψη της εξουσίας το 2004. Η παραπάνω το δέοντος ήπια πολιτική, η αποφυγή ακόμη και των όρων «ρίξη», «τομή», «ριζοσπαστικό», η φοβική προσέγγιση στην ίδια τη δυναμική που προκαλεί μία διακυβέρνηση κτισμένη από προσδοκίες, η υπερτροφική «συναινετική πολιτική», που οδήγησε στην αδράνεια, καθώς και η ανεπάρκεια στην επικοινωνιακή στρατηγική, όλα αυτά αποτέλεσαν συμπτώματα-προβλήματα μιας αποτελμάτωσης που φάνηκε από νωρίς.
Στο post “Η αίσθηση των Ελλήνων για τα πράγματα” γράφαμε προχθές ότι...
οι πολίτες «μυρίστηκαν» από νωρίς ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη διακυβέρνηση. Από τον Μάιο 2004, όταν περίπου 55% των πολιτών πίστευε ότι τα πράγματα στη χώρα πήγαιναν «προς τη σωστή κατεύθυνση» (σε αντίθεση με το 34,5% που θεωρούσε ότι τα πράγματα κινούνταν «προς τη λάθος κατεύθυνση»), έως τον Μάρτιο 2005 (μόλις ένα χρόνο μετά τη νίκη της ΝΔ), η πλήρης αντιστροφή είχε ήδη πραγματοποιηθεί: για το 56% των Ελλήνων, τα πράγματα, από πολύ νωρίς άρχισαν να κινούνταν «προς τη λάθος κατεύθυνση» (34% έλεγε το αντίθετο).
Σήμερα 8 στους 10 Έλληνες θεωρεί ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μόλις 1 στους 10 είναι ικανοποιημένος. Άξαφνα δε, μία σημαντική μερίδα πληθυσμού έχει αρχίσει να ζητά πρόωρες εκλογές! Και μην γελαστεί κανείς ότι ζητά εκλογές για να κρατήσει τη σημερινή κυβέρνηση. Μάλλον για το αντίθετο λόγο τις ζητά. Για να την διώξει.
Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι στο δωμάτιο με τους καθρέφτες, με τις επιλογές, τα προβλήματα και τις αποτυχίες της να καθρεφτίζονται, να αντανακλώνται προς πάσα κατεύθυνση και η διέξοδος να φαντάζει αδύνατο να βρεθεί. Τα είδωλα της κυβερνητικής πολιτικής είναι παραμορφωμένα, ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, απομακρύνονται από τους πολίτες, τα περιγράμματα αλλοιώνονται, οι εικονικές αναπαραστάσεις κυριαρχούν και εντείνουν το πρόβλημα.
Στο δωμάτιο με τους καθρέφτες, μία από τις πόρτες οδηγεί σε μία συνειδητή και σοβαρή προσπάθεια επιβίωσης, μέσα από ριζοσπαστικές αλλαγές και χρήσιμες διαδικασίες αυτογνωσίας. Άλλες οδηγούν σε άλλες επιλογές. Μία πόρτα, της οποίας το χερούλι είναι πολύ κοντά (within reach που λένε), οδηγεί στο …τρενάκι του τρόμου. Οι επιλογές είναι γνωστές σε όλους. Πολίτες και πολιτικούς.

11 σχόλια

  1. ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, εκτιμούν οι πολίτες όπως προκύπτει από μεγάλη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας για την προοπτική της οικονομίας. Η συντριπτική πλειονότητα βλέπει επιδείνωση της κατάστασης, ενώ σχεδόν οι μισοί δυσκολεύονται να αποκτήσουν ακόμη και βασικά αγαθά.
    Aναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας
    4 στους 10 πολίτες, το 43% , δυσκολεύονται να αγοράσουν αγαθά πρώτης ανάγκης. 7 στους 10 πιστεύουν ότι τον επόμενο χρόνο η φτώχεια θα αυξηθεί. Σχεδόν 8 στους 10, το 77,2%, θεωρούν ότι η φτώχεια τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε.
    4 στους 10 , 38%, δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την εργασία του και τις προοπτικές της. 4 στους 10 ,το 43,3%, θεωρούν ότι τον επόμενο χρόνο η ανεργία θα αυξηθεί πολύ.
    5 στους 10 εκτιμούν ότι δεν είναι καθόλου πιθανό να αποταμιεύσει τον επόμενο χρόνο. 7 στους 10 - το 73,6%- αξιολογούν ως κακή ή πολύ κακή την οικονομική κατάσταση της χώρας. 6 στους 10 - το 63% απαντούν ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι χειρότερη ή πολύ χειρότερη σε σχέση με πέρυσι.


    Ευτυχώς που γεμίζουν οι φυλακές από "οφειλέτες" του Δημοσίου. Είναι μια κοινωνική προσφορά της Νέας Διακυβέρνησης για να μην πεθαίνουμε από την πείνα και για να μην κοιμώμαστε στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    Η κατάσταση στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάθε μέρα, κάθε μήνα όλο και επιδεινώνεται. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις των κυβερνώντων που μιλούσαν για ένα παροδικό φαινόμενο κρίσης, εστιαζόμενο μάλιστα στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2009 μόνο.

    Οι μήνες περνούν και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο εφιαλτική. Χθές ανακοινώθηκαν τα στοιχεία της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. για το πρώτο εξάμηνο του 2009 που δείχνουν τη ζοφερή κατάσταση στην αγορά.

    1,77 Δίς ΕΥΡΩ από την αρχή του έτους οι ακάλυπτες επιταγές και τα φέσια, σπάζοντας κάθε ιστορικό ρεκόρ παγκοσμίως και σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 300% από πέρισυ και ραγδαία αύξηση από μήνα σε μήνα της τάξης του 16%.

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;;

    Προφανώς η περιορισμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών (μειωμένη κατά 30%) από πέρισυ δεν ερμηνεύει από μόνη της το φαινόμενο. Συντρέχουν και άλλοι λόγοι οι κυριώτεροι των οποίων συνδέονται άμεσα με την κυβερνητική βούληση για αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    1. Οι αυξήσεις στα βασικά αγαθά (παιδεία, τρόφιμα, φάρμακα, υγεία, καύσιμα, ΔΕΚΟ) είναι τέτοιες που αφ' ενός αφαιμάζουν και το ελάχιστο εισόδημα των καταναλωτών, αφ' ετέρου δε δημιουργούν προτεραιότητες στους καταναλωτές τέτοιες που διαμορφώνουν και ισχυροποιούν ένα ΤΡΑΣΤ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που μονοπωλούν τους κλάδους αυτούς της οικονομίας. Κοινώς μαζεύουν όλα τα λεφτά.

    Το παράδειγμα με τις τιμές της βενζίνης είναι χαρακτηριστικό. Κάποτε, όχι πριν πολλά χρόνια (αρχές του 2004), το βαρέλι το πετρέλαιο κόστιζε 59 δολάρια, το 1 δολάριο ισοδυναμούσε με 1,20 ΕΥΡω και η τιμή στα πρατήρια ήταν 55-59 λεπτά.

    Σήμερα ακριβώς το βαρέλι στοιχίζει 58,60 λεπτά, το 1 δολάριο ισοδυναμεί με 0.71 λεπτά και η τιμή στο πρατήριο είναι από 99 έως 1.12 λεπτά. Σε σύγκριση με το 2004 βλέπουμε μία κλοπή της τάξης των 67 λεπτών ανά λίτρο. !!

    Το ίδιο θα παρατηρήσουμε σε πολλά άλλα βασικά αγαθά. Αυτό δείχνει την βουλιμία των μεγαλοκαρχαριών της αγοράς να σβήσουν κάθε μικρή απιχείρηση, αφαιρώντας το οξυγόνο (πλεονάζον εισόδημα καταναλωτών) από τις μικρές επιχειρήσεις.

    2. Η πολιτική των τραπεζών να απομυζούν με τους υπέρογκους τόκους κάθε νοικοκυριό, κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Ενώ για τους μεγάλους οι τράπεζες δανείζουν με 4% για τους μικρούς το επιτόκιο είναι σχεδόν τριπλάσιο.

    3.Η φορολογική πολιτική όπως ασκείται σήμερα ευνοεί τους μεγάλους και διώκει τους μικρούς. Δεκάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν το ΦΠΑ λόγω στενότητας. Οι εφορίες έχουν δεχθεί εντολές για το έλεγχο όσων δεν αποδίσουν τον ΦΠΑ. Ολοι όμως γνωρίζουν ότι μια μικρομεσαία επιχείρηση σήμερα ασφυχτιά:
    -Θα καλύψει την επιταγή πρώτα;
    -Θα πληρώσει το ΙΚΑ ;
    -Θα πληρώσει τους μισθούς;
    -Θα ξοφλήσει τη δόση του δανείου της;
    -Θα πληρώσει τις ΔΕΚΟ;
    -Θα πληρώσει το ΤΕΒΕ ;
    -ή τέλος θα πληρώσει το ΦΠΑ ;

    Ολες αυτές οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να καλυφθούν κάθε μήνα και με συνέπεια από τον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Ετσι διαμορφώνει κάποιες "προτεραιότητες" ανάλογα με την κρισιμότητα. Εκατοντάδες είναι οι δίκες του ΤΕΒΕ καθημερινά κατά μικρομεσαίων, και πολλοί από αυτούς καταλήγουν στην φυλακή.

    Ενα άλλο στοιχείο που εικονίζει τη σημερινή κατάσταση είναι οι διαγραφές από τα επιμελητήρια. 47% αύξηση από πέρισυ.


    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.

    Γνωρίζει (η Κυβέρνηση) πολύ καλά ότι μπαίνοντας στη φυλακή κάποιος μικρομεσαίος η επιχείρηση κλείνει.
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι μπαίνοντας στη λίστα του ΤΕΙΡΕΣΙΑ κάποιος μικρομεσαίος, αυτόματα υπογράφει το θάνατό του.
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι ανοίγοντας ένα εμπορικό κέντρο εκατοντάδες μικρομάγαζα κλείνουν.
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης μειώνουν τον τζίρο των μικρών επιχειρήσεων.

    Και όμως αταλάντευτη συνεχίζει την πολιτική της (της "ανάπτυξης") και τους μικρομεσαίους στη φυσική και ηθική εξόντωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσέξει μην πέσει στο δωμάτιο με τα
    κωλ@@@@@@κτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον τα μισά σχόλια κόβει ο αλήτης ο Καψαμπέλης.
    Αποφάσισε φαίνεται ότι μόνο οι "δημοκρατικές" δυνάμεις έχουν θέση στο press.
    Αλα Χίτλερ και Στάλιν.
    Ξέρετε εσείς, bloopers, Δρ. Κουτσούκος, τρελά κουνέλια, Απνεα, Κρόγηδες, σίβυλες, καφετζήδες, πιαzzadelpopolo, ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ του Γιωργάκη και των υπογείων της Ιπποκράτους.
    Ρε κακομοίρηδες, ότι και να κάνετε εμείς θα μιλάμε, δεν το πήρατε χαμπάρι;
    Τί νομίζετε ότι είναι το διαδίκτυο;
    Mega, Σκάι, ή Αντένα;
    ΚΑΙ εδώ θα ερχόμαστε ΚΑΙ θα σας τα χ'ωνουμε από τα άλλα blogs.
    Ρεζίληδες.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ.
    Φασίστες πράσινοι αφισσοκολλητές του Γιωργάκη, δεν γλυτώνετε ότι πονηριές και να κάνετε.
    Τη ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΙ.
    Αυτό θα έπρεπε να το έχετε ήδη καταλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16 Ιουλ 2009 2:40:00 μμ

    Και που να μπει
    "η αυθεντικη συνομιλια
    " Σιλβιο - Κωστα!!

    Θα αυτοκτονησεις σε θαλασσα πρασινου σπερματος!!

    Σε αυτο το εργοστασιο αυτο το "τυρι" φτειαχουμε
    φλωροπουστρα δεξιολουγρα!!

    Μηστος ο "τυροκομος" Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιερωμενο με εξαιρετικη αγαπη στον αντιΝαζι, αντιφα, κολλητο της "τερμιναλ 119", Σαγιαν/προβοκατορα, υποκινητη τρομοκρατικων-εγληματικων ενεργειων, υποστηρικτη δολοφονων μικρων παιδιων, κλπ. κλπ., Blooper, γνωστον και ως Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες!

    Μας γραφει η κολωφυλλαδα απο την Ιερουσαλημ: (Μεταφραζω)

    Αρχηγικο μελος της Κου-Κλουξ-Κλαν συνεληφθει σε διαμερισμα στο Τελ-Αβιβ.

    Ενα σωμα του υπουργειου εσωτερικων συνελαβε τον Μικυ Λουϊ Μέϊον σε "γιαφκα" (σ. μεταφραστη) του Τελ-Αβιβ.
    Ο Μέϊον ειναι καταζητουμενος απο την Ιντερπολ και τις Αμερικανικες αρχες για ομοσπονδιακα εγκληματα συμπεριλαμβανομενων, βιας εναντιον εβραιων (εδω ξεροβηχει ο μεταφραστης)και εμπρησμο σε ομοσπονδιακα οχηματα του Αμερικανικου κρατους. (σ. Μετφραστη: Οτι δηλ. υποκινει και το εβραιοπουστρονιον, ο Μπλουπερ, για βιβλιοπωλεια στην Ελλαδα).
    Ο 33χρονος ειναι Αμερικανος πολιτης και βρισκεται μεσα στο καταλογο των 100 αμεσα καταζητουμενων εγκληματιων.

    (Παρατηρηση μεταφραστη: Πολυ Λακωνικη η Τζερουσαλεμ Ποστ με την συλληψη του εβραιο-λαμογιου/προβοκατορα/σαγιαν αυτου. Σκεφθητε ναχανε πιασει τον οδηγο του Χιτλερ! (σεισμος θα γινοτανε διεθνως)!

    Εβραιοπουστρονι, Σαγιαν/Νεοναζι, χαφιε του ισραηλ, ο "αντησιμητισμος σου" ακολουθει οπως βλεπεις τους νομους της αγορας. Προσφορα και Ζητησις.
    Δεν υπαρχει αντισημιτισμος η μισος εναντιον των εβραιων; Παρηγαγε λιγο και πουλα πραμα!

    Ρωτα και το ξαδερφακι σου της ADL η τους ρουφιανους της SPLC.


    JPost.com » Headlines » Article
    Jul 13, 2009 23:05 | Updated Jul 13, 2009 23:26

    Senior Ku Klux Klan member arrested in Tel Aviv apartment
    By JPOST.COM STAFF
    An Interior Ministry unit on Sunday arrested senior Ku Klux Klan member Micky Louis Mayon in a Tel Aviv apartment.

    Mayon is wanted by Interpol and the US government for many federal crimes, including violence against Jews and setting fire to federal police cars.

    The 33-year-old is a US citizen who is amongst America's '100 Most Wanted' criminals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;

    O Πρωθυπουργός είναι ο ηγέτης που αγνοεί το πολιτικό κόστος, μόνο όταν ετοιμάζεται να προσθέσει και άλλα βάρη, να επιβάλλει και άλλους φόρους στους πολίτες.

    Τα μεγάλα και κούφια λόγια του κ. Καραμανλή, ειναιαντιμέτωπα ένα μεγάλο και αξεπέραστο αντίπαλο. Την αλήθεια, την πραγματικότητα, τα επίσημα και μη αμφισβητήσιμα στοιχεία που λένε ότι:

    - την ώρα που διαβεβαίωνε, με το γνωστό απόλυτο ύφος του, ότι δεν θα επιβληθεί κανένας νέος φόρος οι πολίτες τον τελευταίο χρόνο βρέθηκαν αντιμέτωποι με 3 κύματα φοροεπιδρομών και τώρα προειδοποιούνται για το τέταρτο και πιο άγριο που θα ακολουθήσει το φθινόπωρο.

    - τα κύματα φοροεπιδρομών, έχουν ως αφετηρία την πλήρη απώλεια του ελέγχου στην οικονομία. Οι δαπάνες αντί να μειώνονται, αυξάνονται, τα έσοδα καταρρέουν και ο προϋπολογισμός έχει τιναχθεί στον αέρα παρουσιάζοντας μια τρύπα 12,7 δις ευρώ.

    - μέσα σε ένα χρόνο και παρά τα «μαγειρέματα» η επίσημη ανεργία σκαρφάλωσε στο 9,4%. Μέσα σε ένα χρόνο (Απρίλιος 2008-Απρίλιος 2009) ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 87.000 άτομα. Οι άνεργοι στη χώρα μας αγγίζουν πια, το μισό εκατομμύριο.

    - ο δανεισμός του δημοσίου εκτοξεύτηκε στα 52,93 δις ευρώ, είναι δηλαδή αυτή τη στιγμή κατά 12,23 δις μεγαλύτερος από όσα προέβλεπε ο προϋπολογισμός του 2009 για όλο το χρόνο.

    - παρά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες του κ. Καραμανλή για μέτρα ενίσχυσης του τουρισμού, το πρώτο εξάμηνο, του 2009 χάθηκαν 500.000 τουρίστες και 19.000 θέσεις εργασίας σε ένα τομέα που απασχολεί το 20% των εργαζομένων.

    - η οικοδομική δραστηριότητα, σημαντικός δείκτης της πραγματικής οικονομίας, υποχωρεί με ρυθμό της τάξης του 13,7%.

    - οι ακάλυπτες επιταγές, σε απλά ελληνικά τα φέσια στην αγορά, αυξήθηκαν κατά 200% σε σχέση με πέρσι φτάνοντας τα 1,77 δις ευρώ.

    - οι έμποροι προειδοποιούν για κίνδυνο να υπάρξουν 100 χιλιάδες λουκέτα στην αγορά

    - την ίδια ώρα η Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ και της Eurostat, είναι η τέταρτη ακριβότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο καλάθι τροφίμων.

    Το πρόβλημα του κ. Καραμανλή, είναι ότι πρόκειται για ένα πρωθυπουργό που έχει χάσει την αξιοπιστία του απέναντι στους πολίτες. Κανείς δεν περιμένει τίποτα από αυτόν και την κυβέρνηση του. Κανείς δεν ξεχνά ότι η πραγματική κατάσταση στην οικονομία αντιμετωπιζόταν από τον κ. Καραμανλή, ως εφεύρημα των... πράσινων παπαγάλων.

    Η μοναδική πράξη ευθύνης που έχει απομείνει στον σημερινό πρωθυπουργό, είναι να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες να αποφασίσουν την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα. Γιατί οι πολίτες, έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αυτοί που το δημιούργησαν.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελληνες.

    Αν νομιζετε οτι αυτα που γινονται σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι παραγωγα της τρομοκρατιας και του αιματοκυλισματος που εχουν εξαπολυσει οι εβραιοσιωνιστες διεθνως με πληρεξουσιο τους Αμερικανους, πληρωνετε δωματιο στον Αστερα της Βουλιαγμενης και σας στελνουν να κοιμηθητε στα βραχια της Πειραϊκης.
    Παρτε το χαμπαρι.
    Η Δυση ειναι υποδουλωμενη σε δαυτους.
    Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, Συριζαιοι, Αλαφουζοι, Λαμπρακηδες, Μπομπολες Βαρδινογιαννηδες, Αγγελοπουλοι, Κοκκαλιαρηδες και λοιποι Εφιαλτες της Ελλαδας θα εξαφανιστουν οταν οι εβραιοι χασουν την πολιτικο-οικονομικη δυναμη που εχουν στον Κοσμο. Μην πω οτι χωρις αυτους η Τουρκια θα διαλυθη.
    Εκει ειναι το ολο ζουμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @5:14:00 μμ

    Λιακουρόπληκτο,

    η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν έχει καεί κανένα φασιστοσκουπιδοπωλείο πρόσφατα.

    Αν έχω άδικο, ενημέρωσέ με.
    Με ενδιαφέρει πολύ.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Σαγιαν/Blooperοπουστρονιον κλπ., κλπ., ενταυθα.

    Κουβεντα για την ταμπακιερα εβραιομουνοπανο.

    Το τσακωσανε σε γιαφκα στο Τελ-Αβιβ τον εβραιο Κου-κλουξ -κλαν. Ψευδο-υπερασπιστη των ανθρωπινων δικαιωματων των πουστηδων και λοιπων ανωμαλων κατεψυγμενη αδερφη με τις βυσινι γοβιτσες.
    Εβραιε προβοκατορα, μου το παιζεις Ελληνας, δηθεν και καλα συμμετεχεις στην πολιτικη ζωη του τοπου.

    Αλλα πολλοι σε ξεβρακωσαν πουλημενε, ηθικε αυτουργε της γενοκτονιας του Παλαιστινιακου Λαου.
    Αρχιδι. Μη φοβασαι "εχουν οι φυλακες γνωση".



    "Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι"....

    Η μηπως χρειαζεται;
    Blooper/Σαγιαν/Εβραιοπουστρ-ονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση