GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "προφίλ" των πρωταγωνιστών της απαγωγής...

Από το http://www.adiakritos.gr/ . Η αστυνομία ευελπιστεί ότι την υπόθεση την έχει δεμένη καλά. Το είπε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Βασίλης Τσιατούρα...

Από το http://www.adiakritos.gr/
.
Η αστυνομία ευελπιστεί ότι την υπόθεση την έχει δεμένη καλά. Το είπε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Βασίλης Τσιατούρας, παλιά καραβάνα στην καταπολέμηση του κοινού εγκλήματος. Το διαβεβαιώνουν τρείς ανώτεροι και ένας ανώτατος αξιωματικός της ΓΑΔΑ.
Από την ακτινογραφία της δικογραφίας που ήδη εχει συγκεντρωθεί και αφορά το συνδικάτο του εγκλήματος τρία πρόσωπα το καθένα για τους δικούς του λόγους φαίνεται οτι έχει παίξει κυρίαρχο ρόλο τόσο στην υπόθεση της απαγωγής του Παναγόπουλου, όσο και στις υποθέσεις που σχετίζονται με τα συμβόλαια θανάτου και τους σχεδιασμούς δολοφονιών.
Και αυτά είναι:
Παναγιώτης Βλαστός: Από την ΕΛΑΣ θεωρείται εγκέγαλος δύο απαγωγών που...
σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν από μίσθαρνα όργανά του.
Για την απαγωγή Παναγόπουλου θεωρείται ότι είναι “δεμένος” από τις συνομιλίες που γίνονταν μεταξύ αυτού και ανθρώπων του υποκόσμου που βρισκόταν έξω όπως και με την γυναίκα του που επίσης φέρεται να εμπλέκεται στις βρωμοδουλειές. Θεωρείται ένα από τα πιο σκληρά άτομα του εγχώριου υποκόσμου.
Γιάννης Σκαφτούρος: Από την αστυνομία θεωρείται ότι αποτελεί το πρωτοπαλλήκαρο του Ντον Κορλεόνε του υποκόσμου αλλά και άρχοντα εξυπηρετήσεων της καλής κοινωνίας, Βασίλη Στεφανάκου. Γνώστης των υποθέσεων των συνεχών αποδράσεων από το Κορυδαλλό των Παλαιοκωσταίων και…Κοντογιώργηδων, ο Σκαφτούρος λογίζεται σαν υπ’αριθμόν 2 πρόσωπο της εγχώριας μαφίας Ελλήνων.
Βασίλης Στεφανάκος: Τον χαρακτηρίζουν ως τον Ντον του εγχώριου συνδικάτου εγκλήματος, μιας μικρής Μαφίας που δρα εκτός και εντός των ελληνικών συνόρων. Αγαπημένο παιδί γνωστών εφοπλιστών και πετρελαιάδων που τώρα αποτελούν την αφρόκερμα της μεταφοράς αλλά και πώλησης βενζίνας και πετρελαίου στην Ελλάδα, κάνει όλες τις λαθραίες εξυπηρετήσεις τους. Μετρ, γι αυτούς που τον κατηγορούν και για την αστυνομία , της λαθραίας εισαγωγής και εξαγωγής καυσίμων και τσιγάρων. Για τον Στεφανάκο οι δολοφονίες είναι αναπόφευκτο κομμάτι και όχι αυτοσκοπός αυτών που μπαίνουν και ανακατεύονται στις δουλειές του. Συμπάθειά του είναι ο Αλκέτ Ριτζάι που κυκλοφορεί ελεύθερος. Μοχλός δράσης ο Σκαφτούρος. Φίλος(εαν υπάρχει τέτοια λέξη στο λεξιλόγιό τους)του Γαβάκη που δολοφονήθηκεπρόσφατα και του κόστισε. Διατηρεί καλές σχέσεις με τον άρχοντα της Ηλιούπολης Τσακογιάννη. Εκτίει ποινή κάθειρξης 14 ετών για συμμετοχή στα 44 εντάλματα με παρόμοια αδικήματα,πριν από 6 χρόνια.

8 σχόλια

  1. Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Anonymous 02.25: Ο Κυριάκος "αγόρασε" εξοπλισμό αξίας 50.000 ευρώ για το γραφείο του. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένο παιδί γνωστών εφοπλιστών ....

    ----
    KATALAVATE POIA EINAI H MAFIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην μιλατε για τον Κυριακο γιατι θε επεμβη ο εκπροσωπος τυπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ για τα τσογλανάκια από το "Δεξί Εξτρεμ"

    ρε σεις, μη "σπαμάρετε" σε άσχετα θέματα, έχουμε εμπεδώσει τις απόψεις σας, τα κουβαδάκια σας και στο μπλογκάκι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τετοια γλυκια φατσουλα απορω πως δεν εχει γινει ηδη το πουτανακι κανενος μεσα στην φυλακη.

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΡΓΟΣ ΤΩΡΑΑΑ !
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re se stop ths astynomias na mhn stamatate! na pane prwta na piasoyn tous pseutomages sta zwniania pou kwlonoun kai meta na erthoun na to paizoun rabo stous polites!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι νοικοκυραιοι ανεβαζουν κυβερνησεις και τις κατεβαζουν και τωρα μετα απο τετοια σαπιλα και ξεφτιλισμα τι να ψηφισουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση