GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής ... ναυαγοσώστης!

Από το http://logoplokies.blogspot.com/ . Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !...

Από το http://logoplokies.blogspot.com/
.
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !...


6 σχόλια

  1. ο κουρασμενος πρωθυπουργος!!!!!!!!θα τα πουμε στις εκλογες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάμοι - βαπτίσεις, η Μαργαρίτα
    13 Ιουλίου 2009, 21:55

    Ντίνα Καραμάνου - Αποστόλης Αγιοστρατίτης

    Γάμοι, βαφτίσια και κάθε είδους εκδηλώσεις γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στη βίλα της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στην Αλμυρή Κορινθίας. Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές έχουν ξεσηκωθεί. Το γνωστό «Κτήμα Μαργαρίτα», εκτός από μόνιμη κατοικία της πρώην συζύγου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις αργίες μετατρέπεται σε χώρο εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η δυνατή μουσική και τα βεγγαλικά να αναστατώνουν την περιοχή. Όλα αυτά, σε ένα από τα πλέον πυκνοκατοικημένα σημεία του χωριού.

    Το «Κτήμα Μαργαρίτα» είναι μια βίλα με τεράστιο κήπο και πισίνα, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Στην έκτασή της περιλαμβάνονται μικρότερες ξύλινες κατασκευές όπως ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες (!) για το κοινό.
    Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, το μαρτύριό τους ξεκινά από τις πρωινές ώρες κάθε Σαββάτου, όταν η εταιρεία κέτερινγκ με την οποία συνεργάζεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου (μια από τις πιο γνωστές της Κορινθίας) ξεφορτώνει με φορτηγά στον υπαίθριο χώρο της βίλας τους πάγκους που χρησιμοποιούνται στις εκδηλώσεις και τα πάρτυ. Αμέσως μετά ακολουθεί το sound check, οι δοκιμές δηλαδή στην κονσόλα του ήχου. Νωρίς το βράδυ φτάνουν οι καλεσμένοι. Μέχρι τα μεσάνυχτα δοκιμάζουν τα εδέσματα με τη συνοδεία απαλής μουσικής. Όταν ικανοποιηθούν οι απαιτητικοί ουρανίσκοι, πάντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κορυφώνεται το γλέντι και το δράμα των παραθεριστών και των κατοίκων της περιοχής.

    Το κείμενο της καταγγελίας των κατοίκων
    Θεατής η αστυνομία και οι τοπικές αρχές
    «Στην αρχή η έκταση χρησιμοποιούνταν από την κ. Παπανδρέου και κάποιες άλλες κυρίες για τη διοργάνωση συνεδρίων, λέει στη zougla.gr η κ. Βαρσάλη. Τον τελευταίο χρόνο, όμως, οι γάμοι, τα βαφτίσια και οι δεξιώσεις δίνουν και παίρνουν. Κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε το ίδιο πρόβλημα, μέχρι τις πρωινές ώρες. Εγώ αγόρασα εδώ ένα σπίτι για να ξεκουράζομαι τα καλοκαίρια, τώρα όμως σκέφτομαι να το πουλήσω και να μην ξαναέρθω».

    «Γύρισα στην Αθήνα για να ξεκουραστώ», μας λέει Κωνσταντίνος Ξάφης, παραθεριστής της Αλμυρής. «Νοίκιασα ένα σπίτι για τους δύο μήνες του καλοκαιριού. Μεγάλο λάθος. Αν το ήξερα θα διάλεγα άλλη περιοχή. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο έφυγα, πήγα στην Αθήνα, για να κοιμηθώ επιτέλους».

    Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι της Αλμυρής ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας. Όπως καταγγέλλει στη zougla.gr η Κέλυ Βαρσάλη, η ίδια έχει καλέσει πολλές φορές. Μετά την παρέμβασή τους οι αστυνομικοί την ενημερώνουν ότι η ίδια η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου -τους λέει - άλλοτε ότι παντρεύει το παιδί της (;), άλλοτε ότι έχει παραχωρήσει το χώρο σε κάποιον φίλο που βάφτισε το παιδί του.

    Από την πλευρά του ο δήμος παραπέμπει στον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού, καθώς, όπως μας είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Δήμας, η δημοτική αρχή δεν μπορεί να πάρει θέση ούτε να επέμβει στο θέμα.

    Επικοινωνήσαμε με το γραφείο του προέδρου του ΕΟΤ. Ρωτήσαμε αν το συγκεκριμένο οίκημα έχει άδεια προκειμένου να φιλοξενεί τέτοιου είδους δεξιώσεις. Και αν έχει, πώς είναι δυνατό μια τέτοια άδεια να δόθηκε σε μια βίλα η οποία είναι χτισμένη ανάμεσα στα υπόλοιπα σπίτια.

    Από την Τουρκία όπου βρίσκεται με τον Υπουργό επικοινώνησε μαζί μας ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού και μας διαβεβαίωσε "ότι ο ΕΟΤ δεν έχει καμία εμπλοκή". Το «Κτήμα Μαργαρίτα» βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη των 5 μέτρων από τα σπίτια στα οποία μένουν η κυρία Βαρσάλη, ο κύριος Ξάφης με τη σύζυγό του, αλλά και άλλοι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι πολλές φορές έχουν ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας.

    Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε τη βίλα που είναι κτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τις υπόλοιπες κατοικίες της περιοχής, καθώς και τους κατοίκους που αγανακτισμένοι έκαναν στη zougla.gr τις καταγγελίες για την ταλαιπωρία που υφίστανται … καθ’ εκάστην και αργία από τις δραστηριότητες της μητέρας του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ..://logoplokies.blogspot.com/
    ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΑΠΟ ΤΟ PRESS.
    AΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΟ PRESS ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΕΙ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ.
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΡΑΞΟΥΝ
    ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι στην πραγματικότητα ο άνθρωπος, αυθεντικός είναι το ίδιο σώμα με το δικό του έβαλε με την γκαστρωμένη κοιλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΜΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση