GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλο στην ΟΝΝΕΔ με φόντο τις καρέκλες...

Από το http://tselingas.blogspot.com/ . Μπαρούτι φαίνεται να μυρίζει η κατάσταση στο εσωτερικό της ΟΝΝΕΔ και της παράταξής της στα Πανεπιστή...

Από το http://tselingas.blogspot.com/
.
Μπαρούτι φαίνεται να μυρίζει η κατάσταση στο εσωτερικό της ΟΝΝΕΔ και της παράταξής της στα Πανεπιστήμια, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η μάχη για της "καρέκλες" του επερχόμενου συνεδρίου έχει ξεφύγει από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά. Επεισόδια έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στην Ιατρική και στην Πάτρα ενώ χθες το βράδυ οι 2 αντιμαχόμενες πλευρές της ΑΣΟΕΕ έφτασαν το θέμα στα άκρα.Στην ΑΣΟΕΕ το υπάρχον συμβούλιο δεν φαίνεται να έχει και πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο ΔΑΠ ΑΕΙ Μάνο Κασσελάκη, ο οποίος όμως έχει φροντίσει να δημιουργήσει αντίπαλο πόλο στο εσωτερικό της και ευελπιστεί να την ελέγξει στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Χθες το βράδυ μέλη αυτού του πόλου βρίσκονταν στα κεντρικά της ΔΑΠ και...
πιο συγκεκριμένα στο γραφείο της ΔΑΠ-ΣΕΜΦΕ, όπου "μαγείρευαν" τους καταλόγους για την επερχόμενη διαδικασία. Αυτό υπέπεσε στην αντίληψη του υπάρχοντος συμβουλίου το οποίο πήγε άμεσα στον χώρο και τότε τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο.
Η μία πλευρά είχε την στήριξη της ΔΑΠ- ΤΕΦΑΑ της οποίας γνωστές είναι οι σχέσεις με παρακρατικές οργανώσεις αλλά και με τον κόσμο της νύχτας, ενώ η άλλη πλευρά βρισκόταν εκεί με την συνοδεία χούλιγκαν. Και οι δύο πλευρές δεν σεβάστηκαν τίποτα και έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των μέχρι πρότινος φίλων τους καθώς άναψαν καπνογόνα αλλά και πυροσβεστήρες με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο ο νεαρός φοιτητής Αντώνης Παπαθανασόπουλος με αναπνευστικά προβλήματα.

8 σχόλια

  1. τα παιδιά πήγαν στο κόμα για να έχουν την απαιτούμενη προυπηρεσία των κοματόσκυλων και να μπούνε στην κονόμα της κοματικής αρπαχτής.
    όλα γίνομται για την κονόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου γιατί υποτιμάς ΤΟΣΟ πολύ τους οπαδούς του πασόκ;
    Δεν είναι άνθρωποι αυτοί;
    Τους έχεις τρελάνει εντελώς.
    Προσπαθείς να τους πείσεις ότι παρόλο που όλες τις συμβάσεις τις Ζίμενς τις υπέγραψε το πασόκ, τίς μίζες τις πήρε η Ν.Δ.
    ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ άνθρωπέ μου;
    Πας και τους λές ότι χρήματα εδίδοντο μέχρι και το 2006 (προφανώς υπονοείς ότι έπαιρνε και η ΝΔ) και δεν τους λές ότι ήταν τα υπόλοιπα μιζών που είχαν πάρει προκαταβολές οι πασόκοι.
    Πώς περιμένεις να πιστέψουν ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ, για τόσο ηλίθιους του έχεις τους καημένους;
    Εντάξει, συμφωνούμε, οι πασόκοι δεν είναι και πρώτο πράμα στην κλίμακα της ευστροφίας (άν ήταν θα βλέπανε ότι ο τοποτηρητής που τους φυτέψανε οι αμερικάνοι είναι κουφιοκέφαλος) αλλά όχι και έτσι.
    Άντε να δούμε πως θα αντισταθμίσεις το λεμονοστίφτη Ζίμενς των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I, του Τρεπεκλή του παιδικού φίλου του Γιωργάκη.
    Αχ φίλε μου, τί σε βάζουν να κάνεις και σένα για το ρημάδι το ξεροκόματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
    *******************************************

    Οι πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο λένε ότι προβληματίζονται ως προς τις επιλογές που θα πρέπει να κάνουν. Προβληματίζονται, λέει, αν θα πρέπει να πάνε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Μάρτιο, προβληματίζονται για τον τρόπο με τον οποίο θα μας πλασάρουν τους νέους φόρους που ετοιμάζουν για τον Οκτώβριο, προβληματίζονται για τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουν σε κυβέρνηση και κόμμα και γενικά προβληματίζονται με ποιον τρόπο θα καταφέρουν να μας πείσουν ότι κάτι κάνουν, ενώ δεν κάνουν τίποτα.
    Δεν έχουν καν σασπένς όλοι αυτοί οι δήθεν προβληματισμοί. Ισως μια μικρή εξαίρεση να αποτελεί η περίπτωση του χρόνου των εκλογών, αλλά όλα τα άλλα είναι σαν θέματα ανιαρά .

    Ποια, δηλαδή, είναι τα ονόματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σε περίπτωση ανασχηματισμού κάτι περισσότερο από ένα χασμουρητό ανίας; Ή ποιος πιστεύει σοβαρά ότι το πρόβλημα της κυβέρνησης αντιμετωπίζεται αν φύγουν οι Αντώναροι και έρθουν οι Σπηλιωτόπουλοι και οι Λυκουρέντζοι; Μπαλώματα με κακής ποιότητας κλωστή είναι όλα αυτά.
    Αυτό το ξέρει ο ακαταλληλότερος σημερινός πρωθυπουργός μας ,όπως
    επίσης ξέρει και κάτι άλλο: πως αυτήν την ώρα χρειάζονται άλλες πολιτικές, αλλά ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τις προσφέρει. Αν μπορούσε ο Καραμανλής θα το είχε κάνει στα πέντε χρόνια που κυβερνά. Αλλά αποδείχτηκε ανίκανος να το κάνει. Και αυτό πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. etsi ta kommatoskila na skotonontai metaksi tous kai ta mple kai ta kokkina kai ta prasina kai ola ta kommatika aporrimata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re valte dr koutsouko

    e e erxetaiiiii

    ekloges!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνωνυμος...4 Ιουλ 2009 2:35:00 μμ

    Βρε φιλε καθε μερα μας αναφερεις τον Δρ Κουτσουκο.μας εχεις ζαλισει τα παπαρια...μηπως σε εχει βατσινωσει και δεν τον ξεχνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μελη οπως φενεται της "Τερμιναλ 119" οι "Bloopers", η αλλοιως πως εβραιοι σαγιανιμ αλλα και πουσταρια/ψωλομαζωχτρες. (Valianatoi junior)
    Γιαυτο επιμενω. Φαπα και βοϊδοπουτσα οπου τα πετυχετε.

    Διαβαστε ενα κομματι απο το αρθρο του Κωστα Αθανασιου στο Ρεσαλτο
    για την παραφυαδα αυτη, και συγκρινετε την συμπεριφορα αυτων των αρχιδιων αλλα και υπολοιπων εβραιο-προβοκατωρων, δρωντων εν Ελλαδι (στην Ελληνικη και Αγγλικη) και οχι μονον.


    "Η ρητορική του Terminal 119

    Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή»".

    Αχ ρε προφητη Πανουση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mάθατε τι έκανε πάλι την περασμένη εβδομάδα;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπόρεσε να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    Τόριξε στο κανό.
    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά, στο Σχοινιά.
    Χάθηκε πάλι βέβαια και τον βρήκαν μετά από 4 ώρες αποκαμωμένο σε μια απόμερη ακτή, να περιμένει να τον σώσουν.
    Και εμείς νομίζαμε ότι τον έστειλε ο θεός για να σώσει την Ελλάδα, όπως μας έλεγαν τα Γιωργοκάναλα.
    Τώρα μάλιστα, ψωνίσαμε από σβέρκο!
    Το κανό το είχε ξαναπροσπαθήσει στην Ύδρα πασχαλιάτικα αλλά την κοψωχόλιασε πάλι τη συνοδεία του.
    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.
    Δεν προσπαθούσες καλύτερα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμμυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση