GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερχεται ο καύσωνας...

. Η μικρή εξασθένιση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι για σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην...

.
Η μικρή εξασθένιση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι για σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην χώρα μας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ http://www.meteo-news.gr/

7 σχόλια

  1. ΟΧΟΥΥ.. ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΗΔΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ.
    Η ΣΥΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΚΙΑΘΟΣ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΤΑΓΩΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο χαστούκι στην αλόγιστη πολιτική της κυβέρνησης, δίνει μια νέα έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.), το οποίο θεωρεί αποτυχημένη την πολιτική μείωσης των ελλειμμάτων δια της φορολογίας και προτείνει μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, με παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα και στην αγορά εργασίας....
    Το Δ.Ν.Τ, τονίζει στην έκθεση του, ότι η ελληνική οικονομία έχει εισέλθει σε περίοδο τριετούς ύφεσης, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, λόγω των "μέτρων", που πήρε, είναι προ των πυλών...
    Το Δ.Ν.Τ., τοποθετεί την ανάκαμψη από το 2011 και μάλιστα με πολύ αργά βήματα, ενώ όπως σημειώνει το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί φέτος κατά 1,7% ...ενώ η κυβέρνηση "βλέπει" μικρή αύξηση !!!
    Για την ανεργία, προσθέτει ότι έχει ξεπεράσει το 10% κατά πολύ...
    Τέλος, σημειώνει ότι απαιτείται αύξηση των πραγματικών ορίων συνταξιοδότησης, υπολογισμό της σύνταξη με βάση όλο τον εργασιακό βίο και όχι την τελευταία 5ετία και κατάργηση πολλών επιδομάτων για τους συνταξιούχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΜΟΛΑΚΙΑΣ.

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ 2002 ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΑ.

    " Οι μισές τουλάχιστον μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ."

    Ερώτηση δημοσιογράφου: Και πόσες είναι αυτές ;;

    -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΜΟΛΑΚΙΑ: Θάλεγα γύρω στις 600.000 !!!


    ΜΙΧΑΛΟΥ.
    Δηλώσεις σε κανάλι το 2005.

    Οι μισές τουλάχιστον μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρασιτούν, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της χώρας.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑΓΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ
    Ο Τριανταφυλλίδης

    Στο εορτολόγιο θα καταχωρηθεί ως "Ο Αγιος Εθνάρχης" εορτάζων την 21 Απριλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

    Το Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/υποκινητης τρομοκρατικων ενεργειων (εμπρησμο παρακαλω)/προβοκατορας της ισραελοχεστρας/Λα-λακης με τις βυσινι γοβιτσες/ γνωστος και σαν ΙΡΡΡΡΡΡΡηγαινε και γαμησου η και Πιπιτσα, αργει σημερα.

    Εχει παει Θεσσαλονικη (μπορει ναναι και Χαλκιδα) και συμμετεχει στην αντιρατσιστικη διαμαρτυρια ντυμενο ως "Μαυρη χηρα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΔΙΕΣΤΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ.

    Μας τάζει τώρα δάνεια από το εξωτερικό (ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ από ένα ηλίθιο)..

    Μας τάζει αυτοκινητάκια

    Μας τάζει ψυγεία και πλυντήρια


    Αυτές είναι οι ανάγκες ρε σπαστικό ηλίθιο μιας ελληνικής οικογένειας που δεν έχει να φάει ;;;

    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ..

    -Σήμερα σε όλη την Αθηνών-Καβάλας η βενζίνη πουλιόταν από 1.098-1.28 ΕΥΡΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 53 ΔΟΛΑΡΙΑ

    -Οι τράπεζες συνεχίζουν την αισχροκέρδεια. Οχι πως θα άκουγαν το ΧΑΤΖΟΔΑΚΙ που τόχουν βάλει στο τσεπάκι του βρακιού τους.

    -Οι κατασχέσεις για το μήνα Ιούλιο έχουν ξεπεράσει τις 22.000 (Οχι πως θα φοβόνταν την κυβέρνηση του βρακιού τους).

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΖΙΚΟΙ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΗΣΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΦΛΩΡΟΙ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γελοιότητες του Πασόκ!!!

    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ και επιδιώκει με κάθε τρόπο να…κερδίσει πόντους. Ακόμα και τη νέα γρίπη Α επιστράτευσαν οι… ειδήμονες στο ΠΑΣΟΚ μήπως καταφέρουν και δουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.
    Όλα τα περιμέναμε, αλλά να βγαίνουν...
    και να χτυπούν τη κυβέρνηση, για έλλειψη σχεδίου στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτό πάει πολύ!!!

    Στην Ελλάς του 2009 να προσπαθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκμεταλλευτούν ακόμη και μια ασθένεια για κομματικά παιχνίδια, θεωρείται αν μη τι άλλο γελοίο και απαράδεκτο. Θα μου πεις τώρα, εδώ διατυμπανίζουν ότι δεν θα συμφωνήσουν στην εκλογή Προέδρου, όταν βασική προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ ήταν, να καταργήσουν τη σχέση Προέδρου και εκλογών, θα κολλάγανε τώρα σε μια γριπούλα? Μα καλά, πόσο γελοίοι είναι στο ΠΑΣΟΚ τελικά?

    Με κάτι τέτοια τους σιχάθηκε ο Ελληνικός λαός και από ότι φαίνεται το καράβι, συνεχίζει να μπάζει νερά και να πορεύεται με λάθος κατεύθυνση. Μάλλον χρειάζεται καινούρια πυξίδα. Αλλά βλέπεις είναι τα νούμερα των Ευρωεκλογών, που τα θεωρούν ιδανικά για να βγουν στην εξουσία! Από τότε που έφυγε το ΠΑΣΟΚ από κυβέρνηση, δεν ξεχνούν να ζητούν εκλογές κάθε 6μηνο, κάθε χρόνο, κάθε λίγο και λιγάκι. Στο πάγκο κύριοι. Εάν θέλετε να λέγεστε κύριοι βασικά.

    Γιατί λίγο με το πρόεδρο, λίγο με την γρίπη, σα να έχετε αρχίσει να μας πρήζεται τα αρχίδια σιγά – σιγά και προκαλείται το δημόσιο αίσθημα, με αυτά που λέτε και κάνετε. Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ λιγάκι. Με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα? Πως φαίνεται ότι δεν σας νοιάζει ο λαός, αλλά η καρεκλίτσα που τόσο σας είχε βολέψει τόσα χρόνια που ήσασταν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση