GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολυμπιακός στην 7η θεση της βαθμολογίας...

...στο πρωτάθλημα της Superleague Formula Από το http://www.f1kart.gr/ ΠΟΛΥ κοντά από το δεύτερο βάθρο του στο πρωτάθλημα της Superleague Fo...

...στο πρωτάθλημα της Superleague Formula

Από το http://www.f1kart.gr/

ΠΟΛΥ κοντά από το δεύτερο βάθρο του στο πρωτάθλημα της Superleague Formula προσέγγιζε ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ιταλός οδηγός του "ελληνικού" μονοθεσίου, Davide Rigon, διεκδίκησε με ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ -αλλά χωρίς αποτέλεσμα- την 3η θέση στον δεύτερο αγώνα του Zolder. Στον πρώτο είχε τερματίσει δέκατος. Με βάση τα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, με 104 βαθμούς. Στην κορυφή, μετά από τους τέσσερις (δύο διπλούς) φετινούς αγώνες παραμένει η Λίβερπουλ με 159 βαθμούς και ακολουθεί η Αλ Αΐν με 135 και η Τότεναμ με 128.
Στην πρώτη αναμέτρηση του βέλγικου Zolder ο Craig Dolby της Τότεναμ κέρδισε την...
παρθενική νίκη του ίδιου και της ομάδας στο θεσμό! Ο κάτοχος της pole position -και περσινός οδηγός του Ολυμπιακού- Kasper Andersen, της δανέζικης Μίντιλαντ, καθυστέρησε στο pit-stop του (όταν του έσβησε ο κινητήρας) και στη συνέχεια εγκατέλειψε εξαιτίας εξόδου.
Το ατύχημά του έβγαλε στην πίστα το όχημα ασφάλειας για δεύτερη φορά. Η πρώτη συνέβη στον πρώτο γύρο, εξαιτίας της πολλαπλής σύγκρουσης των μονοθεσίων των ομάδων Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Κορίνθιανς και Ατλέτικο Μαδρίτης. Το βάθρο συμπλήρωσε ο John Martin των Ρέιντζερς (ο οποίος ίσως κέρδιζε αν δεν καθυστερούσε στα pits) και ο Adrian Valles της Λίβερπουλ. [Διαβάστε τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα]. Όλη αυτή την ώρα ο Davide Rigon του Ολυμπιακού είχε έναν σχετικά ήσυχο αγώνα και, εκμεταλλευόμενος τις εγκαταλείψεις και τη στρατηγική των pits, κατάφερε να ανέβει στην 10η θέση μέχρι την καρό σημαία.
Αντίθετα, στη δεύτερη αναμέτρηση ο Ιταλός πίεσε ιδιαίτερα τον κορυφαίο, μέχρι σήμερα, συνδυασμό του πρωταθλήματος, εκείνου της Λίβερπουλ με τον A. Valles. Ο Ιταλός έκανε εξαιρετικό αγώνα και πρωταγωνίστησε σε κακές καιρικές συνθήκες. Ο αγώνας εκκίνησε -πίσω από το όχημα ασφάλειας, εν κινήσει- σε βρεγμένη πίστα εξαιτίας της βροχής που είχε προηγηθεί. Όταν η ιδανική στιγμή άρχισε να στεγνώνει, ήταν πολύ λεπτή η ισορροπία για τη σωστή απόφαση σχετικά με τον χρονισμό της αλλαγής από «βρόχινα» ελαστικά σε γόμα για στεγνό.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ http://www.superleagueformula.com/superleague/Results/General-Standings/2009
http://www.superleagueformula.com/superleague/Results/By-round/2009/SF-Round-2-Belgium/Race-1

1 σχόλιο

  1. Κύριε Καραμανλή θέλετε 1.000.000, ψήφους περισσότερους από ότι έχετε αυτήν την στιγμή;
    Είναι απλό, δώσετε το δικαίωμα να μπορούν να κτίσουν οι μικροί ιδιοκτήτες οικοπέδων, όσα μέτρα και αν είναι.
    Εφ όσον έχουν νόμιμους τίτλους , εφ όσον δεν είναι δάση, εφ όσον δεν είναι στον αιγιαλό, εφ όσον δεν έχουν αρχαία, και άλλα τινά, και προπαντός βγάζοντας την άδεια νόμιμα να πληρώνουν Το κράτος, να κτίζουν ακριβώς όσο δικαιούνται ως να ήταν ενταγμένοι σε σχέδιο πόλεως.
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
    Διότι οι εντάξεις στο σχέδιο πόλεως Κύριε Καραμανλή είναι μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην χώρα μας, πχ.
    Έχω κάνει αίτηση το 1983 για ένταξη στο σχέδιο ----------- και ακόμη το συζητούν οι διάφοροι ημέτεροι προκειμένου να τακτοποιήσουν τα δικά τους και τους δικούς τους.
    Εκτός αυτού Κύριε Καραμανλή θα εκτιναχτεί η κατασκευή ακινήτων συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, δημιουργώντας ευημερία, και πλούτο στο κράτος, θα γεμίσουν τα ταμεία τους κράτους λεφτά! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    Ε… και αν σας βλαστημούν μερικοί κομπιναδόροι και λοβιτουρατζήδες των αυθαιρέτων, μην τους πάρετε τοις μετρητοίς, αυτοί και την μάνα τους βλαστημούν άμα λάχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση