GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

44 χρόνια από τη δολοφονία του Πέτρουλα...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ . Αρνούμαστε να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο Σωτήρης Πέτρουλας από τη δεξιά και την ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
.
Αρνούμαστε να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο Σωτήρης Πέτρουλας από τη δεξιά και την κυβέρνηση της αποσταCiaς Νόβα, Μητσοτάκη
21 Ιούλη 1965, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Χρ. Λαδά, η αστυνομία κατόπιν διαταγών του υπουργού δημόσιας τάξης, ναυάρχου Τούμπα, επιτίθεται στους συγκεντρωμένους φοιτητές. Ο 23χρονος αγωνιστής φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, Σωτήρης Πέτρουλας πέφτει νεκρός!

9 σχόλια

  1. Και τελικα το ερωτημα παραμενει αμειλικτο!!!!:
    Εχει η ΟΧΙ αρχηγο -προεδρο η συμμορια των πασοκοσκυλαιων????

    ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ αρχηγο αυτη η σπειρα των πασοκοσκυλαιων????

    Ρωταει φερ ειπειν η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλή οπως λεει και το βλακογιοργο) τι εννοει ο προεδρος της αξιωματικης αντιπολιτευσης λεγοντας οτι θα κανει .."αναδιανομη του φορολογικου συστηματος"!!!!
    και περιμενει καποια απαντηση!!(sic!)

    Και αντι να βγει αυτο το αυτιστικο βλημα βλακογιοργο και να ζητησει .."συγγνωμη" η .."διευκρινισεις" βγαινει το χιτλερικο κακεκτυπο το παπακωνσταντινου,και απαγγελλει την κασσεττα που του βαλανε στον εγκεφαλο οι/ο ΝΤΟΝ της πασοκοσκυλαιικης συμμοριας....

    Αντε ζωα .

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουστρακια "bloopεrs-akia",πως βολευστε αγαπες μου???

    Με ξεχασατε?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENAS LIGOTEROS KOLOKOUMOUNAS.
    ANTE PEDIA......KAI ALLOI APO ESAS NA AKOLOUTHISETE STIN KOLASI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ


    Άκουγα χτες το απόγευμα στο αυτοκίνητο τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο του Alpha. 98.9. Επανειλημμένως είχα παρατηρήσει ότι -τόσο σε αυτή την ραδιοφωνική συχνότητα όπως και του Σκαι 100.4 που συνηθίζω να ενημερώνομαι - σε κάθε είδηση με εγκληματικό περιεχόμενο που αναφέρουν τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αναφέρουν εθνικότητα. Αντιθέτως αν μία στις τόσες ο δράστης είναι Έλληνας το υπερτονίζουν ακόμα και στα μονόλεπτα δελτία που μεταδίδουν ανά μισάωρο και που θα έλεγε κανείς ότι ο χρόνος δεν επαρκεί για λεπτομέρειες. Στο αναλυτικό δελτίο λοιπόν των 5 - κι ενώ ο χρόνος είναι υπεραρκετός -κουβέντα για την εθνικότητα των 4 δραστών που είχαν ρημάξει τους ταξιτζήδες του μεροκάματου.

    Αν λοιπόν ακούτε αστυνομικό δελτίο και δεν ακούσετε λέξη για την καταγωγή των δραστών μην αναρωτηθείτε για την εθνικότητά τους. Αλλοδαποί είναι απλά για να μάθετε την χώρα προέλευσής τους θα πρέπει να μπείτε στο διαδίκτυο. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ έχουν λάβει εντολή να σιωπούν γιατί οι εγκληματίες αλλοδαποί πρέπει να περνάνε στο ντούκου και αντίστοιχα οι Έλληνες να υπερτονίζονται με περίσσιο ζήλο από τους συντάκτες των δελτίων. Και όσο πιο "καλά" κάνουν την "δουλειά" τους, τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει και το κασέ τους.

    Ας διαβάσουμε κανένα blog λοιπόν μήπως και μάθουμε ολόκληρη την αλήθεια και όχι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραιο το συνθημα αλλα σημερα θελει αλλαγη

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο τζων εκτος απο φασιστομουτρο του κερατα εισαι και αδελφαρα, αγορακια βλεπω καλεις που σε ξεχασαν !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από Σκιάθο με αγάπη!!!!



    Λοιπόν: Ενικός αριθμός, Σαγιάν
    Πληθυντικός αριθμός, Σάγιανιμ


    Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για τους εβραίους (είναι δικός τους όρος) οι οποίοι ζουν εκτός αυτής της τρομοκρατικής γιάφκας στην Μέση Ανατολή που οι ίδιοι ονομάζουν κράτος τού ισραήλ.
    Το ισραηλ είναι μη ανεγνωρισμένο από τα περισσότερα κράτη στον κόσμο καθ’ ότι δημιουργήθηκε με γενοκτονία εις βάρος του Παλαιστινιακού Λαού με τις πλάτες Εγγλέζων, Αμερικανών και άλλων ξεπουλημένων τομαριών.
    Αλλά και μεγάλος αριθμός κρατών πού το αναγνώρισαν το έκαναν για οικονομικούς και μόνον λόγους.
    Είναι φανερό ότι η Ανθρωπότητα δείχνει με τον ένα η άλλο τρόπο την απέχθεια που έχει για αυτό το τρομοκρατικό συνοθύλευμα της Μέσης Ανατολής.

    Έχουνε λοιπόν και υπουργείο εξωτερικών οι εβραίοι του Ισραήλ (εδώ γελάνε λίγο) με υπουργό εξωτερικών έναν αλήτη ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν μπράβος σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Ρωσία.. Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας επανειλημμένα έχει δηλώσει δημοσίως ότι όλοι οι Άραβες της Παλαιστίνης πρέπει να εξαφανιστούν.
    Ο κ. Λίμπερμαν, λοιπόν είχε την φαεινή ιδέα σε συνεργασία με τις πρεσβείες του (σ’ όσα κράτη τον έχουν αναγνωρίσει) να εκμεταλλευτεί τους Σάγιανιμ οι οποίοι είναι διατεθειμένοι μέσω ίντερνετ (και όχι μόνο) για λιγότερο από τριάκοντα αργύρια, να υποσκάψουν, υπονομεύσουν, προδώσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη αξία και κάθε τι νόμιμο στις χώρες που τους φιλοξενούν, συμπεριλαμβανομένης καί τής Ελλάδας, προς όφελος της τρομοκρατικής αυτής γιάφκας.

    Έτσι εξηγείται και η κατάστασης που έχουμε με αυτόν τον Blooperισκο/
    Εβραιοπουστρόνι/Σαγιάν/προβοκάτορα/υποκινητή τρομοκρατικών ενεργειών (εμπρησμό)/γνωστό και ως Λα-λάκη με τις βυσσινί γοβίτσες, εγώ προτιμώ να τον αποκαλώ IPPPPPPήγανε και γαμήσου, η και Πιπίτσα.

    Λοιπόν μη σας κάνει εντύπωση γιατί κάνει σχόλια σε κάθε ανάρτηση της ιστοσελίδας αυτής. Πέραν του ότι είναι πνευματικά άρρωστος, μάλλον είναι καθηλωμένος και αναπηρική καρέκλα.
    Και δεν είναι αυτός μόνο. Υπάρχουν κι άλλοι ελληνόφωνοι, ντροπαλοί και πανούργοι εβραίοι, που έχουν ενεργοποιηθεί στο ίνερτνετ με απώτερο σκοπό την Χάσμπαρα. (Χασμπαρα είναι ο δικός τους τρόπος επεξήγησης ενός γεγονότος, που αφορά την ισραελοχαβούζα. Μ’ αλλά λόγια περιμένουμε τους εβραίους να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έγινε, πως και πότε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TZON
    POSA SOY DINIOY GIA NA GRAFEIS MALAKIES ??

    EISAI KRATIKODIAITOS KOPANE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΑΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ;
    ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ;
    ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕ;
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση