GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 2011 η Βουλγαρία στην F1 και η Ελλάς κοιμάται...

Aπό το http://www.f1kart.gr/ . Η Βουλγαρία παρά τα εσωτερικά της προβλήματα επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι της Formula1 και στη γει...

Aπό το http://www.f1kart.gr/
.
Η Βουλγαρία παρά τα εσωτερικά της προβλήματα επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι της Formula1 και στη γειτονική χώρα ελπίζουν να εξασφαλίσουν μια θέση σε αυτό στη συνάντηση των εκπροσώπων της χώρας με τον Μπέρνι Έκλεστοουν στο Νίρμπουργκρινγκ την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα πραγματοποιηθεί το Γκραν Πρι της Γερμανίας. Φυσικά η Ελλάδα μένει πίσω και εδώ μάλλον ενδιαφέρονται περισσότερα για σκάνδαλα και μίζες και όχι για Αθλητικό ιδεώδες και άλλα τινά.
Η Βουλγαρία αποτελεί το νέο αίμα από τις χώρες, οι οποίες...
έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν αγώνα της Formula1. Την επόμενη βδομάδα στα πλαίσια του Γκραν Πρι της Γερμανίας, που θα διεξαχθεί στο Νίρμπουργκρινγκ, οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας και άνθρωποι της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Βουλγαρίας θα συναντηθούν με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο η χώρα να φιλοξενήσει αγώνα σε μια καινούρια πίστα.
Οι γείτονες, πάντως, θέλουν πάση θυσία να πάρουν το... πράσινο φως από τον Έκλεστοουν και να ξεκινήσουν τις εργασίες στην πίστα, ώστε αυτή να είναι έτοιμη πιθανότατα το 2011, αφού τότε ελπίζουν ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να μπουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Μπόγκνταν Νικόλοφ.

2 σχόλια

  1. .

    ================
    H makakia paei synneffo...
    ================

    Αυτός που έγραψε αυτή την ανάρτηση πρέπει να είτε είτε μπιτ για μπιτ άσχετος είτε ένα εγκάθετο λαμόγιο που πάει να πουλήσει "πατριωτισμό" για να τα κονομήσουν τα αφεντικά του.

    Έχουμε λοιπόν και λέμε:

    Το Γαλλικό GP πάει για φούντο (εκτός κι αν του δώσει φράγκα ο Σαρκοζί, αλλά δύσκολο το βλέπω, με τέτοια ανεργία).

    Το Τούρκικο GP ξεκίνησε επιεδή κάποια τουρκολαμόγια έψησαν την κυβέρνηση να ρίξει έναν πακτωλό χρημάτων ενώ οι ίδιοι χάρισαν μία θαλαμηγό σε κάποιον "υψηλά ιστάμενο" προκειμένου να βάλει την πίστα στο αγωνιστικό καλεντάρι.

    Ο πραγματικός στόχος δεν ήταν "να γίνει αγώνας F1", στην Κωνσταντινούπολη αλλά να δοθεί η ευκαιρία (με πρόσχημα την κατασκευή της πίστας) να ληστέψουν κάποιοι το τούρκικο δημόσιο ταμείο (κάτι σαν το "Αθήνα 2008" αλλά στο πολύ πιο "άγριο".

    Τελικά, ο τουρκικός αγώνας "φουντάρισε" οικονομικά, από τον δεύτερο κιόλας χρόνο τέλεσης του αγώνα, με αποτέλεσμα να πει η τούρκικη κυβέρνηση "δεν έχω σκοπό να σας δώσω άλλα λεφτά, βρε κλεφταράδες". Τελικά, η πίστα ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ στον Μπέρνι Έκλεστον ο οποίος τρώει και πίνει τα τούρκικα γρόσια στην υγειά των φορολογουμένων.

    Τώρα, προφανώς, κάποιοι βούλγαροι είδαν έτοιμη τη συνταγή και πάνε για μεγάλα φαγοπότια.

    Και κάποιοι έλληνες, που ανήκουν σε συγκεκριμένο κύκλο, λένε "καλά, όλοι οι γείτονες τρώνε και εμείς τίποτε;"

    Δεν με χέζετε ρε που θέλετε και πίστα; Ας δώσουμε πρώτα κανά φράγκο στην Οδική Ασφάλεια (όπου και εκεί τρώνε χοντρά, κάποια λαμόγια, αλλά ελεγχόμενα) και ύστερα να μιλήσουμε για φύκια και μεταξωτές κορδέλες.

    Παρεμπιπτόντως:

    Έγινε και φέτος το Διεθνές Ράλι Ακρόπολις (αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος) και με έπιασε θλίψη που δεν είδα ψυχή (σχεδόν) στα άλλοτε κατάμεστα βουνά. Ο έλληνας έχει άλλα προβλήματα στο μυαλό του και όχι το πώς θα κάνει σε μία νύχτα πλούσιους αυτούς που πουλάνε φούμαρα για φόρμουλα 1 και άλλες τέτοιες παπαριές!

    ----------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mάθατε τι έκανε πάλι την περασμένη εβδομάδα;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπόρεσε να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    Τόριξε στο κανό.
    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά, στο Σχοινιά.
    Χάθηκε πάλι βέβαια και τον βρήκαν μετά από 4 ώρες αποκαμωμένο σε μια απόμερη ακτή, να περιμένει να τον σώσουν.
    Και εμείς νομίζαμε ότι τον έστειλε ο θεός για να σώσει την Ελλάδα, όπως μας έλεγαν τα Γιωργοκάναλα.
    Τώρα μάλιστα, ψωνίσαμε από σβέρκο!
    Το κανό το είχε ξαναπροσπαθήσει στην Ύδρα πασχαλιάτικα αλλά την κοψωχόλιασε πάλι τη συνοδεία του.
    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.
    Δεν προσπαθούσες καλύτερα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμμυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση