GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα ΠΑΟ με 2-0 από τη Βασιλεία...‏

Από το http://www.adiakritos.gr . Την ήττα με 2-0 από τη Βασιλεία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο φιλικό του επί ελβετικού εδάφους, το ο...

Από το http://www.adiakritos.gr
.
Την ήττα με 2-0 από τη Βασιλεία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο φιλικό του επί ελβετικού εδάφους, το οποίο διεξήχθη στην πόηλ Γκρένχεν. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το ανεπίσημο ντεμπούτο του Κώστα Κατσουράνη με την πράσινη φανέλα, καθώς ο διεθνής μέσος αγωνίστηκε στα τελευταία περίπου 20 λεπτά, αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Μάτος. Ο Χενκ Τεν Κάτε είχε στον πάγκο και τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος όμως δεν χρησιμοποιήθηκε.Τα γκολ της ελβετικής ομάδας πέτυχαν ο Αλμεράρες στο 65΄ και ο Χούγκελ στο 86΄. Ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν από το 79΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιώργου Καραγκούνη.

2 σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ


    ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ!!

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΟΥ ΤΖΑΚΣΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!

    "ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΙΕΣΗ!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ) ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ" ΔΗΛ. ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΄Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΛΕΙ"

    ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ 47% ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ..."

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ !!!
    ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ (ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ - ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ) ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

    ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΟΔΗΓΕΙΣ

    ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI MΕΓΑΛΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ , ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΟΙΙΙΙ -ΧΑΝΟΥΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση