GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To γράμμα του Κουνταρδά...

Το γράμμα του αντιεξουσιαστή Ν. Κουνταρδά, με το οποίο επιμένει στην ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του Χ. Αμανατίδη, όπως δημοσιεύθη...

Το γράμμα του αντιεξουσιαστή Ν. Κουνταρδά, με το οποίο επιμένει στην ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του Χ. Αμανατίδη, όπως δημοσιεύθηκε στο www.virusformedia.wordpress.com, έχει ως εξής:

"Γράμμα του Νίκου Κουνταρδά απο τη ΓΑΔΑ
Μια ημέρα από την αποφυλάκιση μου, προσήλθα στη ΓΑΔΑ όπως γνωρίζετε για να αναλάβω την ευθύνη για τη συμμετοχή μου στην εκτέλεση του Χαρ. Αμανατίδη στις 31/12/2004.Είναι βαθιά πολιτική απόφαση μετά από ώριμη σκέψη μηνών(ειδικά μετά τη δολοφονία του Αλέξη) και έτσι κλείνει ένα ιστορικό κεφάλαιο. Διαφωνούν ή συμφωνούν κάποιοι με την απόφαση μου αυτή με αφήνει αδιάφορο. Είμαι πολιτικός αντίπαλος του καθεστώτος και αποδέχομαι την «ήττα» μου. Απ’ την άλλη, θεωρώ ότι ακόμη και ο εχθρός οφείλει και αναγνωρίζει απέναντι στο πρόσωπο μου μια μικρή «νίκη»: ότι πέντε περίπου χρόνια κινούνταν στο σκοτάδι. Συνεργό δεν έχω κατονομάσει, καθώς ούτως ή άλλως έχει φύγει απ’ τη ζωή και ως ελάχιστο φόρο τιμής δεν θα αποκαλύψω το όνομα του και ούτε τι έγινε με τα όπλα: απλά δεν υπάρχουν, έχουν πεταχτεί.
Κλείνοντας προς το παρόν ως αναρχοατομικιστής (είναι αυτονόητο ότι
...
δεν υφίσταται γραμμάριο εμπλοκής μου σε ένοπλες οργανώσεις, ή ότι δεν έχω μιλήσει , άλλωστε τι να πω; Αυτά που δεν ξέρω ; Αυτό συμπεραίνεται μέχρι και στις αστικές φυλλάδες και την στάση τους μέχρι σήμερα Κυριακή, εξαίρεση βέβαια αποτελεί μια αθλιότητα των χθεσινών «Νέων», από κάτι δημοσιογραφίσκους, σχετικά με μια σφαίρα, ήμαρτον γελάει ο κόσμος…)
Αναλαμβάνω επίσης την ευθύνη για την απαλλοτρίωση της Αγροτικής Τράπεζας το Μάρτη του 2009 στην οδό Ιπποκράτους, ημέρες πρεμιέρας της μηχανοκίνητης ομάδας «Δέλτα».
Αυτά είχα να πω. Ας σεβαστούν οι δικηγόροι μου Σπύρος Φυτράκης, αλλά και ο κύριος Κατσαρής(γιατί με επισκέφτηκε σήμερα μόνος), την πολιτική μου απόφαση και να τηρήσουν υπεύθυνη στάση την Τρίτη στον ανακριτή, όπου θα καταθέσω γραπτώς τα παραπάνω, κλείνοντας έτσι τον κύκλο μου στον αναρχικό χώρο και συνεχίζοντας τους αγώνες, από τις φυλακές πλέον. Εκεί, με αληθινούς επαναστάτες, με όλους τους απόκληρους , με όλους τους αδικημένους και όχι επαναστάτες των ρακόμελων , σε έναν χώρο όπου βασιλεύουν οι μικροεξουσιαστές του αντιεξουσιαστικού χώρου. Καταλαβαίνεται.
Νίκος Κουνταρδάς
21/06/2009
Υ.Γ. 1 Έτσι ξήγιουνται τα παλικάρια, οι αληθινές απειλές, όχι οι ασύμμετρες.
Υ.Γ. 2 Όση λάσπη και αν έχει πέσει ξέρετε ποιοι είναι οι ρουφιάνοι. Τα είχαμε πει και στο Κρατικό της Νίκαιας, περισσότερα σε γράμμα μου απ’ τη φυλακή
.

8 σχόλια

  1. Ρε φίλε σαν τον καραμανλάκη μας τα λες, αναλαμβάνεις την πολιτική ευθήνη; με τα όβολα τι θα γίνει, δηλαδή για την περίπτωση σου εκτός κι αν είσαι βαλτός, γιατί κάτι μου ψιλομυρίζει στην επιστολή σου, με όπλα συνεργούς, γιατί μην μου πεις ότι έναςκαι μοναχός έβγαζε όλη την δουλειά, δύσκολα πράματα και θέλουν παρέα, οργάνωση, ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ, γι' αυτό λέω ότι είσαι βαλτός του καθεστώτος, ένας από τους πολλούς ψωμολυσασμένους μαλάκες που χρησιμοποιεί για να βγαίνει από την λούμπα.
    Έτσι για τους παραπάνω λόγους ουστ σκυλί του δρόμου, που πας με τα γαβγίσματα σου να μας κάνεις να σε κοιτάζουμε εσένα ρε τσογλάνι, και όχι αυτούς που σε βάλανε, και που μόνο για τέτοιες δουλειές του ποδαριού είναι ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε λαθρομετανάστης εξ ανατολών είναι εν υπνώσει κατακτητής στρατιώτης της Τουρκίας, επίσης και η πλειονότητα όσων είναι από τον Βορρά, Αλβανία, Βουλγαρία,και Φύρομ, και ειδικά οι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα ή και δηλώνοντες άθεοι, θα χρησιμοποιηθούν από την Τουρκία για να πετύχει το σκοπό της εις βάρος της Ελλάδας, άσχετο αν μετά θα τους περάσει και αυτούς ψιλό μανίκι.
    Γιαυτό όποιοι Έλληνες Δημόσιοι Λειτουργοί δεν λαμβάνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν επαναπροωθούν τους ήδει εισελθόντες είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και πρέπει να τους επιβληθεί και η ανάλογη τιμωρία, με επαναφορά της θανατικής ποινής.
    Επίσης οι νύχτα κοιμώμενοι Δυτικοευρωπαίοι ένα να ξέρουν, μαύρο φίδι που τους έφαγε, οι Μουσουλμάνοι μετανάστες που έχουν στις χώρες τους να ξέρουν ότι είναι 90/100 υπάκουοι στην Τουρκία, γιατί σε αυτήν βλέπουν την πιο κοντινή στην Ευρώπη δύναμη να τους στηρίξει, και τους στηρίζει μπλοκάροντας παρασκηνιακά όλες τις προτάσεις για Ευρωπαϊκά σύνορα, και λήψη ουσιαστικών μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης εξ ανατολών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ηλίθιο πλάσμα τις κοινωνίας.πρόσεξε πως μιλάς αγράμματε και άσε τις εξυπνάδες περί στησίματος οργανόσεων και πως γίνονται όλα αυτά.βλάκα,εξυπνοί έλληνες,όλα τα ξέρετε,ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ Ε ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.SMASH YOUR TV,OPEN UP YOUR EYES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. san na leme to gramma tou mitrou apo ta ksena stin kira mitraina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάλλον ο κουνταρδάς παραδόθηκε για να μην έχει την τύχη του έτερου που δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στα εξάρχεια. κάποια δουλειά είχαν κάνει (πριν από χρόνια;) και οι δύο μαζί και κάποιοι (οι οποίοι πρόσφατα πήραν τα πάνω τους;) προφανώς φοβόταν ότι θα άρχιζαν τις αποκαλύψεις.
    τρώγοντας τον ένα νόμιζαν ότι θα του κλείσουν το στόμα αλλά απλά τον ανάγκασαν τον κουνταρδά να παραδοθεί μιας και ο ορρός της αλήθειας που του έκαναν κάποιοι άλλοι, δυο μέρες πριν τον αφήσουν, θα τον έκαναν να ξερνάει ό,τι ήξερε και δεν ήξερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουντουρδά, άρμεγε λαγούς καί κούρεβε χελώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου= προδοσία .Το παράρτημα θα έχει διπλωματική ασυλία θα θεωρείται ξένο έδαφος. Τα δικά μας αγάλματα που είναι ήδη στην Ελλάδα θα περιέλθουν αυτομάτως στους ΄Αγγλους!!
    Τα δίνουν όλα στους ΄Αγγλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση