GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...λαστιχένιο super market!

Από την Αγγελική Νιαροπέτρου http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/ . Στην τελική φάση ολοκλήρωσης των εργασιών, προκειμένου να ξεκινήσει ...

Από την Αγγελική Νιαροπέτρου
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
.

Στην τελική φάση ολοκλήρωσης των εργασιών, προκειμένου να ξεκινήσει τη λειτουργία του, βρίσκεται το SUPER MARKET της επιχείρησης ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Το ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ!! κτίσμα ΗΤΑΝ συνολικού στεγασμένου εμβαδού 100μ2, στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου, ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ, λόγω Β`Ζώνης Υμηττού (περιοχή Χέρωμα) όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!! κάθε οικοδομική δραστηριότητα λόγω ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.
Τώρα ΠΩΣ το αυθαίρετο των 100μ2(περ.) πήρε ΑΔΕΙΑ και έγινε 1000μ2(περ.), το ξέρει ΜΟΝΟ ο Θεός, η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ!!
Φυσικά, στα οσονούπω εγκαίνεια, θα παραστούν ΟΛΟΙ οι επίσημοι, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ και...
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ.
Κι ασε τον κυρ Θανάση με τα 8μ2 Υμιυπαίθριο κι ενα υπόγειάκι για τα εργαλεία του, να τον κυνηγάνε Θεοί και δαίμονες.
Σωστά, δεν τον λένε ... Σκλαβενίτη αυτόν!!
Οι κάτοικοι ΡΩΤΑΝΕ !!
Υπάρχει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ αρμόδιος να απαντήσει;;

8 σχόλια

  1. Προφανώς, αυτή η "ευελιξία" των νόμων για κάποιους, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο, 24 Ιουν 2009 9:57:00 μμ.
    Ποιος μπορεί να ξεχάσει ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ που άδειαζε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ κατά του Πασόκ και ειδικά εναντίων του ιδρυτή του;
    Η πιο ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ, ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ.
    Και σε αυτή την κατρακύλα της κυκλοφορίας του, έχουν και αυτοί το μερίδιο τους, ποιος ξεχνά τι γράφανε;
    Ούτε κεντροδεξιός υπήρξε ποτέ, και ούτε θα υπάρξει έστω και α βγει με άλλο όνομα, αυτά είναι του κόλου, για μελλοντικούς αναγνώστες, όπως λέμε για ψηφοφόρους, ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, αν και αυτοί δεν χρειάζεται να τους μπερδέψεις, βγάζουνε τα μάτια τους από μόνοι τους, αλλά το κακό είναι ότι βγάζουν και των υπόλοιπων γιατί η ΔΕΞΙΑ, ξέρει και τους φυτιλιάζει-παραπλανεί κατάλληλα.
    Και οι μόνοι που δεν φταίνε δεν είναι αυτοί, οι εργαζόμενοι, αλλά οι οικογένειες τους, αλλά και αυτοί να μην στεναχωριούνται , η μαμά ΔΕΞΙΑ, κάπου θα τους βολέψει, δεν είναι δυνατόν να τους αφήσει στο δρόμο, τόσες και τόσες υπηρεσίες της έχουν προσφέρει, έτσι θα τους αφήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καραμανλάκη, τελικά οι ανίκανοι σου πρώτον να πιάσουνε την φοροδιαφυγή έστω και 20/100, δεύτερον να εισπράξουν βεβαιομένους φόρους υπέρ του δημοσίου, τρίτο να πιάσουνε τους εισφοροφυγάδες ανθρώπους της πιάτσας, όπως και ο παπαθανασίου κατά το κοινώς πλέον λεγόμενον και κολημμένο ως παράσημο στο στήθος του, τον βλέπεις πως το φουσκώνει για να το δείχνει, σε κάψανε, σε βγάλανε ψεύτη, σε ρεζιλέψανε, γιατί τους έδωσες να κάνουν μια δουλειά και αυτοί νομίσανε πως βγήκανε στο λιβάδι να βοσκήσουν.
    Αλλά φταις και εσύ, γιατί δεν βάζεις τους καλήτερους σου, αλλά αυτούς που θα πουν όοο γίνεται μεγαλήτερες κοτσάνες κατά του Πασόκ,
    Έτσι το έχουν βρει το κόλπο, τις αμολάνε σαν κλανιές από αυτές που και κρότο έχουν αλλά και βρωμάνε, κάνουνε και μια δήλωση ότι είσαι ο μοναδικός, και εσύ τους κάνεις υπουργούς.
    Ρε καραμανλάκη, αν θες να ξέρεις αν πραγματικά δουλεύουν, αλλά και αν σε τιμούν με την δουλειά τους και δεν σε ξεφτιλίζουν όπως κάνουν οι εννιά στους δέκα σου, θα μου πεις κι εσύ ρε μαύρε αυτούς έχω, δεν έχω άλλους,τότε καραμανλάκη μου, θα τους εξετάζεις όχι στα πόσα σκορπίσανε δεξιά και αριστερά, ή και φάγανε, αλλά στο πόσο αλάφρυναν την ζωή του πολίτη, πόσα λιγότερα πληρώνει ο πολίτης, πόσο λιγότερο απελπισμένος είναι ο πόλίτης.
    Μέχρι πριν τις ευρωεκλογές είχαμε περίπου εκατόν σαράντα αυτοκτονίες λόγω χρεών, αυτά σου τα έχουν πει;
    Σου έχουν πει ότι αυτές οι αυτοκτονίες έχουν γίνει επί ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ;
    Γιατι δεν θα πουνε αυριο, ότι έγιναν επι σουφλιά, επι ντόρας, επί παπαθανασίου, επί αβραμόπουλου, επί χατζηγάκη, επί επί επί…. Θα πουν ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Και δεν πιστεύω πως θα είναι ένα καλό παράσημο για το δικό σου στήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κάτοικοι ρωτάνε ή ο ΑΒ Βασιλόπουλος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι;;; Να τα λέμε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν λέτε και για τον Σκλαβενίτη, το Lidl και τον Βασιλόπουλο στα Βριλήσσια στην Δουκίσσης Πλακεντίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγαινε εξω απο την πολεοδομια Μαρκοπουλου να δεις τα αυτοκινητα των υπαλληλων και θα καταλαβεις το "πως" και το "γιατι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση