GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oλη η γειτονιά γνώριζε οτι υπήρχε φυλασσόμενος στόχος στα Πατήσια...

Από το http://papatzides.blogspot.com . Επειδή πάνε να μας τρελάνουν ...με σενάρια επι σεναρίων και με τον ειδικό Πάνο Σόμπολο να αποφαίνετ...

.
Επειδή πάνε να μας τρελάνουν ...με σενάρια επι σεναρίων και με τον ειδικό Πάνο Σόμπολο να αποφαίνεται οτι η αντιτρομοκρατική δουλεύει κανονικά και καλύτερα ...αυτό που βγαίνει είναι οτι όλοι στην γειτονία ήξεραν για του που μένει η μάρτυρας (φωτό) και οτι την φρουρούν...Που σημαίνει οτι αυτοι που ήθελαν να κάνουν το χτύπημα, που όπως βγαίνει απο τα μεχρι τώρα δεδομένα, το έκαναν για να δείξουν δύναμη...Αλλωστε δεν μπορεί να έχει σχέση με την δίκη του ΕΛΑ που γίνεται πάλι τώρα...Η υπόθεση αυτή είναι ληγμένη ...Απλά οι τρομοκράτες χτύπησαν για να αιφνιδιάσουν την αστυνομία και να εντυπωσιάσουν...Αλλωστε πλέον τώρα όλοι περιμένουν την προκηρυξη...

11 σχόλια

  1. Καλά ειδικότερος και καταλληλότερος βλάκας ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΜΠΟΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ...

    ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ…ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ -ΣΥΝΤΟΜΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ- ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ********************************************

    1. Τα κακά μαντάτα πολλαπλασιάζονται:
    Ακάλυπτες επιταγές. Οι ακάλυπτες επιταγές το Μάιο, σημείωσαν αύξηση 228% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι. Το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου οι ακάλυπτες επιταγές στην αγορά έφτασαν το 1,3 δις ευρώ ακάλυπτες επιταγές στο πεντάμηνο.
    Άλλοι 34 χιλιάδες, κυρίως μικρομεσαίοι επιχειρηματίες μπήκαν στον Τειρεσία.
    Ανεργία. Χθες ανακοινώθηκαν τα στοιχεία της Eurostat, για την απασχόληση στις 16 χώρες της Ευρωζώνης. Η μεγαλύτερη υποχώρηση της απασχόλησης σε επίπεδο α’ τριμήνου 2009 καταγράφηκε στην Ισπανία, στη Σλοβακία και στην Ελλάδα.

    2. Την ίδια ώρα η σημερινή κυβέρνηση είναι χαμένη σε συζητήσεις για το μέλλον της. Στέκεται εμπόδιο στο μέλλον της χώρας. Δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχουν πολιτικές, δεν υπάρχει ένα πλαίσιο οικονομικής πολιτικής, το οποίο θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από την ύφεση.

    3. Ακόμη χειρότερα, υπάρχει ένα καθεστώς αδιαφάνειας και μία πολιτική «άρπα-κόλλα» παντού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:
    Την 1η Ιουνίου ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους πάντες ότι «η χώρα μας διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μέσων αεροπυρόσβεσης διεθνώς και για την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του στόλου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση 16 ελικοπτέρων».
    Δύο εβδομάδες μετά μάθαμε από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ότι δεν υπάρχουν πυροσβεστικά ελικόπτερα γιατί βρέχει ακόμα και κοστίζουν: «Όταν έβρεχε μέχρι χθες, όταν στη Βόρειο Ελλάδα βρέχει ακόμα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε διαθεσιμότητα όλα τα ελικόπτερα τα οποία κοστίζουν κάθε μέρα το καθένα κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να μην σηκωθεί καθόλου.».
    Στις αρχές Ιουνίου μάθαμε επίσης ότι ο συνολικός δανεισμός του ελληνικού δημοσίου έφτασε ήδη τα 54 δις ευρώ, όταν είχαν προϋπολογίσει 40,7 δις για όλο το 2009!

    4. Με βάση τα παραπάνω αναρωτιέται κάθε πολίτης: Πού πάνε επιτέλους τα λεφτά μας; Είναι δυνατόν η χώρα να «τινάζει την μπάνκα» στα δάνεια και την ίδια ώρα να ξεμένει από πυροσβεστικά ελικόπτερα επειδή κοστίζουν; Που πήγαν αυτά τα χρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελαφρώς μπαγιάτικο αλλά τωρινό πέρα για πέρα.
    Στην εφημερίδα Καθημερινή, Κυριακή 14 Ιουνίου 2009, στην πρώτη σελίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λίγο πιο κάτω από την μέση της σελίδας αυτής υπάρχει ένα μικρό κομμάτι από την συνέντευξη του κυρίου Λέτσερ διευθύνοντος συμβούλου της SIEMENS.( η υπόλοιπη είναι στην σελίδα 7)
    Πού είναι το ωραίο; Στις πρώτες λέξεις,….. Η Siemens του 2009 δεν έχει καμιά σχέση με την Siemens του 2006!....... Παρακαλώ…. Και παρακάτω… Θέλουμε μόνον καθαρές δουλειές, λέει ο Γερμανός…….
    Δηλαδή μέχρι και το 2006 τουλάχιστον οι δουλειές δεν ήταν και τόσο καθαρές, ήταν βρώμικες, πέφτανε μίζες, γινόντουσαν εκβιασμοί, και κάποιες άλλες μη νόμιμες ενέργειες προκειμένου η μεγάλη εταιρία να παίρνει τις δουλειές.
    Και ως εδώ καλά…μπίζνες ιζ μπίζνες που λέει και ο λαός.
    Έτσι όμως έχω μια απορία, εδώ στην Ελλάδα της Δεξιάς, ναι της Δεξιάς όσο και να θέλουν να μασκαρεύονται, εδώ λοιπόν στην Ελλάδα της Δεξιάς ποιος πήρε την ευθύνη και έδωσε την εντολή στους δικαστές να ερευνήσουν την υπόθεση SIEMENS, μέχρι και το 2004;
    Από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν αγγελικά; Και ο κύριος Λέτσερ διευθύνων σύμβουλος της SIEMENS, που ξέρει τα πάντα για την εταιρία που διευθύνει τι είναι ψεύτης;
    Ο, νούμερο ένα της εταιρίας ουσιαστικά ζητά συγνώμη, για να μπορεί από εδώ και πέρα με νόμιμα; μέσα να μπορεί να παίρνει δουλειές, είναι κόπανος;
    Ή μήπως κάποιοι Δεξιοί και αδέξιοι στην Ελλάδα είναι ΑΤΙΜΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 17 Ιουν 2009 12:41:00 μμ

    Εισαι ύποπτος προβοκάτορας.
    Ρίχνεις νερό στον μύλο της τρομοκρατίας.
    Σε λίγο θα μας πείς ότι το χτύπημα το οργάνωσε η κυβέρνηση για να ξεχνάμε ... Μήπως είσαι της Μοσάντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.

    ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ????

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ????

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ"
    "ΑΘΩΟΙ" ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ???

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ
    Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ???

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ


    Η1Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΑΙΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΝΥΜΙΑ . ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΡΕ ΚΩΘΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡ..ΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση