GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από το facebook o Βουλγαράκης...

Πρώτο βήμα για την αποχώρησή του και από την πολιτική; Οι ανησυχίες της Λάουρας για τον πρώην υπουργό... . Γράφει και αποκαλύπτει η Λάουρα ....

Πρώτο βήμα για την αποχώρησή του και από την πολιτική; Οι ανησυχίες της Λάουρας για τον πρώην υπουργό...
.
Γράφει και αποκαλύπτει
η Λάουρα
.
Γιώργο μου, πες μου παρακαλώ πολύ ότι κάνουν λάθος τα ματάκια μου. Έφυγες από το facebook; Και άφησες μόνο το απρόσωπο γκρουπάκι και τη σελίδα των υποστηρικτών σου; Παίδαρέ μου θα αστειεύεσαι! Εγώ για σένα το έκανα το προφίλ μου, για να σου μιλάω και να βλέπω τις φωτογραφίες και τα ενημερωτικά για το που θα είσαι να ʽρχομαι να σε βλέπω. Δε πιστεύω να σʼ έψησαν στη Νέα Τρομοκρατία να μη κατέβεις υποψήφιος και αποχώρησες και από τη φωλίτσα μας.
Θυμάσαι τι ωραία που τα λέγαμε στο chat; Αν δε γυρίσεις, θα αυτομαστιγωθώ σε όλα τα κεντρικά μέρη του πλανήτη. Πρώτο θέμα θα γίνω, μαζί με τη χοντρή αγγλίδα που τραγουδάει στα ταλέντα. Εκτός, αν στο έκλεισαν οι ανταγωνιστές σου. Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι δεν έχουν αυτοί λογαριασμό εκεί. Ούτε πιστεύω ότι είχες ζήλειες. Ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσε να προκύψει άλλη υποψηφιότητα στη θέση σου, όπως λένε κάτι φίλες μου για να με πικάρουν. Δεν θα το επιτρέψω, θα είμαι φανατική πολέμιά της.
Εγώ εσένα θέλω να βλέπω στα έδρανα, να διορθώνεις τα μικρόφωνα με τα στιβαρά σου χέρια. Και στη τελική παίδαρέ μου, τι φταις εσύ αν συγγενικά σου πρόσωπα ασκούν επιτυχημένη δικηγορία και κλείνουν καλά συμβόλαια; Εσύ, απ΄ όσο ξέρω, δεν ασχολείσαι με αυτά. Άσε, που μαθαίνω ότι σε δημοσκοπήσεις μια χαρά τα πας. Αν έχεις βολέψει κόσμο και κοσμάκι σε λιμενικά, υπουργεία, τράπεζες τι πειράζει...
Γιώργο, σοβαρά σου μιλάω γύρνα πίσω γιατί...
δε ξέρω τι θα κάνω. Μʼ αφήνεις μόνη μου με το Κυριάκο να μου λέει να «κάνω κάτι για τα δάση», που μου θέλει να γίνει και Υπουργός Περιβάλλοντος; Εγώ θα κάνω ρε Γιώργο ή εκείνος; Εγώ το μόνο που θέλω είναι να φλερτάρω μαζί σου ασύστολα. Και μάλιστα στα δάση.
Τι να κάνω με το πουρό τον Κωνσταντάρα, που έχει γουρλώσει τα μάτια με τα γυαλομπούκαλα στη φωτογραφία και διερωτάται αν είναι Ημέρα του Πατέρα σήμερα. Εμένα ποιος θα με κάνει μάνα;;...

6 σχόλια

  1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    Μετα τις Ευρωεκλογες και την καταστροφη της παραταξη μας ηρθε η ωρα να στηριξουμε ολοι μαζι τον Αντωνη μας.
    Μονο ο Σαμαρας μπορει να μας δωσει πισω την ξεφτιλισμενη πια, υπολειψη και τιμη μας.
    Θα πρεπει να μπορεσουμε να βγαινουμε ξανα στους δρομους και την ημερα και οχι μονο τις νυχτες, οπως κανουμε τους τελευταιους μηνες λες και ειμαστε κλεφτες.
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    στηριξε την παραταξη και την τιμη μας..
    ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ψηλα το κεφαλι μονο με τον ΣΑΜΑΡΑ μας.
    Η DORA Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ μαζι με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΑΝΗΨΙΟ και τον ΛΟΥΛΗ και τον ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ, ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ME TON ΑΝΤΩΝΗ MAΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει και 30 μετραα κοτερο το παιδι.
    εν ωρα οικονομικης δυσπραγιας ο βουλγαρακης αγορασε κοτερα.

    Ωραιος ο μαγκας, ωραιος ηγετης να δωσει το καλο παραδειγμα να αγορασουν ολοι οι ελληνες κοτερα να ανεβει και η οικονομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Χαοτισμός, Λαϊκισμός και Παραλογισμός
    Επιτέλους! Είπε και ελάλησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις 11/06/2009, τέσσαρες μέρες μετά το “θρίαμβο” του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. Κάπως καθυστερημένο βέβαια ήταν το εύγευστο επιδόρπιο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες», μας υποσχέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μη μασώντας τα λόγια του όπως συνηθίζει, και αποδεικνύων εαυτόν καρατζαφερικότερον του Καρατζαφέρη! Χαρά εμείς οι “ρατσιστές” και “φασίστες” που ένας μέγας σοσιαλιστής ηγέτης, και μάλιστα ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προσχώρησε στα χωρικά μας ύδατα!

    Ξαναδιαβάστε το για να το εμπεδώσετε, παρακαλώ: «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες»! Μ' άλλα λόγια, εκεί που είχαμε όλοι εμείς οι "κρυφοφασίστες" απογοητευτεί, μας προέκυψε ένας “αριστερός” ηγέτης λαθρομεταναστοφάγος! Και μετά σου λέει δε γίνονται θαύματα στην εποχή μας. Όχι, εγώ πιστεύω στα θαύματα, εννοώ όταν κοιμάμαι τα πιστεύω.

    Τώρα δε θέλω ν’ αρχίσω τη γκρίνια, ούτε θα ζητήσω μικροσκοπική εξέταση ούρων πολιτικών και δημοσιογράφων για ν’ ανακαλύψω γιατί έστω και σ’ εκείνη την ανεκδιήγητη διακαναλική debate (28-05-09) δεν τέθηκε το καυτό ερώτημα της λαθρομετανάστευσης ούτε στον κ. Καραμανλή ούτε στον κ. Παπανδρέου. Μόνο τον Καρατζαφέρη στρίμωξαν οι Σρόιτερ και Ευαγγελάτος για να του αποδείξουν πόσο φασίστας ήταν. Δείτε εδώ τις ερωτήσεις για να γελάσετε.

    Έτσι λοιπόν, στην ημικατεχόμενη και πανταχόθεν βιαζόμενη Ελλάδα, όπου οι μόνοι που έχουν δικαιώματα είναι τα πολιτικά λαμόγια με τις αμαρτωλές παρέες τους, οι δήθεν πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες, ενώ οι γηγενείς έχουν μόνο καθήκοντα και υποχρεώσεις προς αυτούς, δυο-τρεις μέρες μετά τις Ευρωεκλογές, η λαθρομετανάστευση μπήκε πρώτο θέμα στην ατζέντα των ειδήσεων σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες! Άστραψαν και βρόντηξαν από τα τηλεπαράθυρα οι αναλυτές του χάους, που τους έπιασε όψιμα η ανησυχία. (Θα εξαιρέσω από τη μομφή τον Κ. Χαρδαβέλλα που είχε αναδείξει το πρόβλημα ενωρίτερα).

    Το θέμα έγινε ξαφνικά της μόδας διότι ανακάλυψαν ότι πουλάει! Από τη μια η πρωτοφανής αποχή από την κάλπη, αφ’ ετέρου ο διπλασιασμός του ποσοστού ψήφων του ΛΑΟΣ, καθώς και η σαφής στροφή προς ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικοδημοσιογραφικού κουτοπόνηρου και καιροσκοπικού σιναφιού, και τώρα όλοι τρέχουν και δε φτάνουν, ανταγωνιζόμενοι ποιος θα μας χαϊδέψει τ’ αυτιά περισσότερο από τον άλλο.

    Σε μια τέτοια χαοτική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα εντάσσεται και η μαξιμαλιστική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για 0% λαθρομετανάστευση. Ε, να μη μοιάσει και λιγάκι στο μπαμπά του; Μήπως ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε βροντοφωνήσει, «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ», «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», και την επομένη της σαρωτικής εκλογικής του νίκης του το ξέχασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελαφρώς μπαγιάτικο αλλά τωρινό πέρα για πέρα.
    Στην εφημερίδα Καθημερινή, Κυριακή 14 Ιουνίου 2009, στην πρώτη σελίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λίγο πιο κάτω από την μέση της σελίδας αυτής υπάρχει ένα μικρό κομμάτι από την συνέντευξη του κυρίου Λέτσερ διευθύνοντος συμβούλου της SIEMENS.( η υπόλοιπη είναι στην σελίδα 7)
    Πού είναι το ωραίο; Στις πρώτες λέξεις,….. Η Siemens του 2009 δεν έχει καμιά σχέση με την Siemens του 2006!....... Παρακαλώ…. Και παρακάτω… Θέλουμε μόνον καθαρές δουλειές, λέει ο Γερμανός…….
    Δηλαδή μέχρι και το 2006 τουλάχιστον οι δουλειές δεν ήταν και τόσο καθαρές, ήταν βρώμικες, πέφτανε μίζες, γινόντουσαν εκβιασμοί, και κάποιες άλλες μη νόμιμες ενέργειες προκειμένου η μεγάλη εταιρία να παίρνει τις δουλειές.
    Και ως εδώ καλά…μπίζνες ιζ μπίζνες που λέει και ο λαός.
    Έτσι όμως έχω μια απορία, εδώ στην Ελλάδα της Δεξιάς, ναι της Δεξιάς όσο και να θέλουν να μασκαρεύονται, εδώ λοιπόν στην Ελλάδα της Δεξιάς ποιος πήρε την ευθύνη και έδωσε την εντολή στους δικαστές να ερευνήσουν την υπόθεση SIEMENS, μέχρι και το 2004;
    Από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν αγγελικά; Και ο κύριος Λέτσερ διευθύνων σύμβουλος της SIEMENS, που ξέρει τα πάντα για την εταιρία που διευθύνει τι είναι ψεύτης;
    Ο, νούμερο ένα της εταιρίας ουσιαστικά ζητά συγνώμη, για να μπορεί από εδώ και πέρα με νόμιμα; μέσα να μπορεί να παίρνει δουλειές, είναι κόπανος;
    Ή μήπως κάποιοι Δεξιοί και αδέξιοι στην Ελλάδα είναι ΑΤΙΜΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα μυδια μας... δεν παει να λαμηθει ο αρχιφαλακας εμας ποιος μας σκεπτεται βρε αει στο διαολο αυτος και το σοϊ του. Θα μας λειψει πολυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε παιδιά γιατί μολύνατε την πανέμορφη φωτο με αυτόν δίπλα της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση