GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μένουν άνεργοι οι Θ. Πάγκαλος, Στ. Μάνος και Λ. Κανέλλη...

Από το http://diktyon.wordpress.com/ . Έκλεισε το ραδιόφωνο City 99,5 και η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» κι έχω στεναχωρηθεί τα μέγιστα! Και...

Από το http://diktyon.wordpress.com/
.
Έκλεισε το ραδιόφωνο City 99,5 και η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» κι έχω στεναχωρηθεί τα μέγιστα! Και τούτο γιατί πλέον μένουν άνεργοι οι Θόδωρος Πάγκαλος, Στέφανος Μάνος και Λιάνα Κανέλλη.
Αυτούς τους τρεις ειδικά προτείνω στον Χατζηνικολάου να τους προσλάβει άμεσα διότι υπήρχε συγγένεια ιδεολογική των δυο συγκροτημάτων, αλλά και για να μην μείνουν νηστικοί οι άνθρωποι!
Τη λύπη μου την επεκτείνω και στους Παύλο Τσίμα, Σεραφείμ Κοτρώτσο, Μανόλη Κοττάκη, Τζίμη Πανούση, Ανδρέα Ρουμελιώτη, Ηλία Μαμαλάκη, Λάμπη Ταγματάρχη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα… που έχασαν μια από τις τόσες δουλειές που έχουν… Δεν έχουν αφήσει τρύπα αβούλωτη!

5 σχόλια

  1. Απάντηση στο Γράμμα του Νίκου Κουνταρδά απο τη ΓΑΔΑ

    Ρε φίλε σαν τον καραμανλάκη μας τα λες, αναλαμβάνεις την πολιτική ευθήνη; με τα όβολα τι θα γίνει, δηλαδή για την περίπτωση σου εκτός κι αν είσαι βαλτός, γιατί κάτι μου ψιλομυρίζει στην επιστολή σου, με όπλα συνεργούς, γιατί μην μου πεις ότι έναςκαι μοναχός έβγαζε όλη την δουλειά, δύσκολα πράματα και θέλουν παρέα, οργάνωση, ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ, γι' αυτό λέω ότι είσαι βαλτός του καθεστώτος, ένας από τους πολλούς ψωμολυσασμένους μαλάκες που χρησιμοποιεί για να βγαίνει από την λούμπα.
    Έτσι για τους παραπάνω λόγους ουστ σκυλί του δρόμου, που πας με τα γαβγίσματα σου να μας κάνεις να σε κοιτάζουμε εσένα ρε τσογλάνι, και όχι αυτούς που σε βάλανε, και που μόνο για τέτοιες δουλειές του ποδαριού είναι ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε λαθρομετανάστης εξ ανατολών είναι εν υπνώσει κατακτητής στρατιώτης της Τουρκίας, επίσης και η πλειονότητα όσων είναι από τον Βορρά, Αλβανία, Βουλγαρία,και Φύρομ, και ειδικά οι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα ή και δηλώνοντες άθεοι, θα χρησιμοποιηθούν από την Τουρκία για να πετύχει το σκοπό της εις βάρος της Ελλάδας, άσχετο αν μετά θα τους περάσει και αυτούς ψιλό μανίκι.
    Γιαυτό όποιοι Έλληνες Δημόσιοι Λειτουργοί δεν λαμβάνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν επαναπροωθούν τους ήδει εισελθόντες είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και πρέπει να τους επιβληθεί και η ανάλογη τιμωρία, με επαναφορά της θανατικής ποινής.
    Επίσης οι νύχτα κοιμώμενοι Δυτικοευρωπαίοι ένα να ξέρουν, μαύρο φίδι που τους έφαγε, οι Μουσουλμάνοι μετανάστες που έχουν στις χώρες τους να ξέρουν ότι είναι 90/100 υπάκουοι στην Τουρκία, γιατί σε αυτήν βλέπουν την πιο κοντινή στην Ευρώπη δύναμη να τους στηρίξει, και τους στηρίζει μπλοκάροντας παρασκηνιακά όλες τις προτάσεις για Ευρωπαϊκά σύνορα, και λήψη ουσιαστικών μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης εξ ανατολών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άνθρωπέ μου, εσύ που μιλάς για απειλές εξ ανατολών και στρατιώτες κατακτητές, προδότες της Ελλάδας και όλες αυτές τις εμμονές, δύο πράγματα σου συμβαίνουν α)είσαι ο "Στρατιώτης του Χριστού" από το βιβλίο του Δημήτρη Φύσσα β) διάβασες το βιβλίο ξαι παρασύρθηκες από την θρησκόληπτη και ψυχαναγκαστική προσωπικότητα του φοβισμένου αυτού "Στρατιώτη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν έχω παρασυρθεί από κανέναν, εσύ όμως όταν στο Αγαθονήσι πχ, υπάρχουν 1150, λαθρομετανάστες εξ ανατολών, και 130 μόνομοι Ελληνες κάτοικοι δεν σου λέει τίποτα; Αν δε σου λέει, κάτι περίεργο συμβαίνει με εσένα, πάντως δεν μοιάζεις για χαζός, ξέρεις και που το πας και ποιες χορδές θέλεις να νεκρώσεις.
    ΒΑΛΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοινοποιηση επιστολης που σταλθηκε σε ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ....


    Αθηναι 22 Ιουνιου 2009


    Αγαπητοι Κυριοι,

    Μετα το θριαμβευτικο ρεπορταζ της εγκυρου εφημεριδος σας για την επισκεψη Ερντογαν (ασχετα αν δεν καταφερε να ερθει, μην ασχολεισθε με τετοιες λεπτομερειες..) που ολοι μας το βρηκαμε τοσο ευστοχο και διεισδυτικο, αναμενουμε με συγκρατημενη αισιοδοξια τωρα το καινουριο σας για την επισκεψη του ELVIS (ενας ηταν αυτος..) το οποιο αισιοδοξουμε οτι θα εχει και καποια (αποκλειστικη φανταζομαι) συνεντευξη , η οποια θα μας γεμιζε εκτος απο ευχαριστες αναμνησεις και με καινουρια τρανταχτα γελια..


    Παντα τετοια παιδια...


    Μετα δεουσης τιμης

    Νικηφορος Φωκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση