GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο πλήγμα στον Καραμανλή...

...η κίνηση Αγγελόπουλου να κλείσει τον "Ελ. Τύπο" Από τον Μαρίνο Πουλάκη Το κλείσιμο του "Ελεύθερου Τύπου" αποδυναμών...

...η κίνηση Αγγελόπουλου να κλείσει τον "Ελ. Τύπο"

Από τον Μαρίνο Πουλάκη

Το κλείσιμο του "Ελεύθερου Τύπου" αποδυναμώνει, σε πρώτη ανάγνωση, τη ΝΔ στο χώρο των εντύπων αφού η εφημερίδα είχε κάνει τον τελευταίο καιρό πάλι στροφή υπέρ της κυβέρνησης. Προηγουμένως για ένα μεγάλη διάστημα είχε "ουδέτερη" γραμμή.
Οικονομικά η εφημερίδα αιμορραγούσε από την αρχή, το άνοιγμά της είχε φτάσει σε ύψος μαμούθ και παρά τις προσπάθειες να πουληθεί δεν βρισκόταν αγοραστής.
Η κυκλοφορία της είχε πέσει χαμηλά και οι προσπάθειες κυκλοφοριακής τόνωσης - ακόμη και μετρητά προσέφερε τις Κυριακές- δεν απέδωσαν.
Το σημαντικότερο ωστόσο συμπέρασμα είναι το πολιτικό. Με το κλείσιμο της εφημερίδας, το ζεύγος Αγγελόπουλου "αίρει" την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση και τον Κ. Καραμανλή...

5 σχόλια

  1. Η ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) ΕΚΛΕΙΣΕ. ΟΙ ΤΡΑΓΚΑΣ, ΡΙΖΟΣ, ΚΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΤΩΝ ΦΥΛΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ, ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΩΝ.

    Ε ΡΕ ΣΕΧΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν βουλιαζει το καραβι, τα ποντικια φευγουν πρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ
    Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ.

    Συνελήφθη τελικά ο εμπρηστής του Υμητού. Πρόκειται για τον ...., που έχει κατάστημα όπλων στην Αττική.
    Στο παρελθόν υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης .
    Αμέσως μετά τη φωτιά στον Υμητό οι ομοϊδεάτες του με αναρτήσεις στα blogs προσπάθησαν να εμφανίσουν σαν εμπρηστές ξένους εργάτες (Πακιστανούς).

    Αυτό υποκρύπτει συντονισμένη ενέργεια ακροδεξιών οργανώσεων προκειμένου να κατασκευάσουν κατηγορούμενους για τους εμπρησμούς και ειδικά να φορτώσουν κάθε εμπρησμό σε μετανάστες.

    Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Και εκτελούν συμβόλαια καταπάτησης δασών και συνάμα κατασκευάζουν ενόχους για να εξυπηρετήσουν τις φασιστικές θεωρίες των.

    τελικά καλοί άνθρωποι και πατριώτες αυτοί οι ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση