GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέγραψε την εκλογική καταδίκη του...

Υποχρεώθηκε να τα μαζέψει ο Γ. Αλογοσκούφης αλλά αυτό δεν αμβλύνει τη "γαλάζια αγανάκτηση" σε βάρος του και δεν τον σώζει από το ....

Υποχρεώθηκε να τα μαζέψει ο Γ. Αλογοσκούφης αλλά αυτό δεν αμβλύνει τη "γαλάζια αγανάκτηση" σε βάρος του και δεν τον σώζει από το ...μαύρισμα στις επερχόμενες κάλπες
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Η αναδίπλωση που αναγκάστηκε να κάνει ο Γ. Αλογοσκούφης, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, είναι αποτέλεσμα της διπλής οργής που εισέπραξε. Αφενός από το εσωτερικό της ΝΔ - βουλευτές και στελέχη- και αφετέρου από την εκλογική βάση της ΝΔ. Υποχρεώθηκε να πει ότι τα περί ανάγκης "τολμηρής ηγεσίας" και "μεταρρυθμίσεων" που γράφει δεν αφορούν τον Κ. Καραμανλή αλλά είναι "γενικές διαπιστώσεις". Ο ίδιος βέβαια όταν μοίραζε το βιβλίο στις φιλικές του εφημερίδες, έλεγε ότι αναφέρεται προσωπικά στον Καραμανλή...
Δεν βρέθηκε κανένας βουλευτής να τον υποστηρίξει διότι όλοι θυμούνται ότι ήταν απόλυτος άρχων επί πέντε χρόνια. Επίσης η αχαριστία του ενόχλησε πολύ και τους ψηφοφόρους της ΝΔ στην Α' Αθηνών. Και φυσικά ενημερώθηκε ότι... στο Μέγαρο Μαξίμου πνέουν μένεα για τη συμπεριφορά του.
Σε όλα αυτά να προσθέσετε ότι η συγκέντρωση για την παρουσίαση του βιβλίου του ήταν αποτυχημένη. Ο Γ. Βουλγαράκης είχε υπεριδπλάσιο κόσμο πριν από λίγο καιρό.
Ο πρώην τσάρος την πάτησε. Πήγε να κάνει πολιτική "μαγκιά" και του γύρισε μπούμερανγκ. Και κινδυνεύει να το πληρώσει πολύ άσχημα αφού οι "καραμανλικοί" ψηφοφόροι, στους οποίους στηριζόταν, έχουν πλέον κάθε λόγο να τον μαυρίσουν στις κάλπες.

13 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ .

    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ ,ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΚΩΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κυβερνητική πολιτική δολοφονεί τους Μικρομεσαίους.

    Στα πρόθυρα "μαζικής" αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
    Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχουν φέρει χιλιάδες επαγγελματίες σε απόγνωση και κατάθλιψη.

    Εκτός από τις δεκάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες είναι οι μικρομεσαίοι που βιώνουν μία κόλαση βουτηγμένοι στην κατάθλιψη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

    Η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτό. Ενθαρρύνει την εξόντωσή τους, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και τη φυσική, μέσω της ώθησής τους σε απονενοημένα διαβήματα. Ταυτόχρονα καταδικάζει τις οικογενειές των σε ένα διαρκή μαρασμό.

    Η Κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας κρίσης εξαπολύει φορολογικές επιδρομές, συκοφαντεί για τη "μη-απόδοση του ΦΠΑ", εκβιάζει με ελέγχους, κ.λπ.

    Ταυτόχρονα το ΤΕΒΕ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτο τις διώξεις των οφειλετών του. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δίκες κάθε μέρα οδηγούν τους οφειλέτες του ΤΕΒΕ στις φυλακές.

    Οι τράπεζες, παίζοντας το δικό τους παιγνίδι σε αυτό το σκηνικό, αναγκάζουν τους μικρομεσαίους να πουληθούν δούλοι, να χάσουν το σπίτι τους, την περιουσία τους.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    Σε αυτή τη μακάβρια για τους μικρομεσαίους πραγματικότητα που επέβαλε η Κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονισμού δρομολόγησαν πριν μερικά χρόνια, οι μικρομεσαίοι δεν βλέπουν κανένα φώς, δεν ακούν καμμία εξαγγελία που να τους δόσει κουράγιο να αντέξουν.

    Τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης τις είδαμε. Είδαμε το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ, τη "στήριξη" στην πραγματική οικονομία, του άγριο δούλεμα των υπουργών της. Δεν ακούσαμε όμως πειστικές προτάσεις και από κανένα κομμα της αντιπολίτευσης, δεν ακούσαμε έναν λόγο παρηγοριάς.

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tόσα χρόνια τα κρατούσε απο μέσα του ο άνθρωπος και ξέσπασε, με τον μπουχέσα 5 χρόνια δίπλα του πάλι καλά που δέν κατέληξε σε κανένα Δαφνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΛΟΓΟ - ΣΚΟΥΦΑ-ΚΟ...ΜΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ:
    ΤΟ 2007 ΠΗΡΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ 9€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 Ο € ΤΟ ΜΗΝΑ
    ( Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1300€)
    ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !
    ΟΤΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΗΡΩΝΕΣ
    ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΣΤΟΝ ΟΤΕ. ΣΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
    Κ.Λ.Π.....ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ?
    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ?
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΜΕΙΝΕ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΘΑ
    ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 12.01
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
    ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 36 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ:
    ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ Κ.ΣΗΜΙΤΗ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. reeeee ti brizetai den koitate ta xalia sas, toulaxisto o alogo--skoufa--ko(w)s...afhse kai lektores pisw sto pan/mio peiraia kai dioikhtes opganismwn pou ploutisan apo th mia mera sthn allh...malakes onnedites trekste re gia ta palikaria sas pou ta xeirokrotagate kai twra phrate ton poulo...ftiaxthkan autoi kai sas ftusan meta...
    thumatakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαι γαλαζιο παιδι και ολα ειναι σπεσιαλ. Η κυβερνηση κανει μεγαλο εργο που θα αφησει εποχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη φωτό δε βλέπετε μόνο το Προεδρείο της Εκδήλωσης, αλλά και το Προεδρείο μελλοντικού κόμματος.
    Χμμμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Blooper 30 Ιουν 2009 8:59:00 πμ

    Παρέστη και ο Δραγασάκης, αλλά δε φαίνεται στη φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30 Ιουν 2009 10:03:00 πμ


    ΣΩΣΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση