GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το απόλυτο οικολογικό όχημα...

... συνδυάζει παρελθόν (γάιδαρος) με μέλλον (φωτοβολταϊκά στοιχεία) .‏ Από το http://anopetra-eleos.blogspot.com/

... συνδυάζει παρελθόν (γάιδαρος) με μέλλον (φωτοβολταϊκά στοιχεία)
.‏
Από το http://anopetra-eleos.blogspot.com/

7 σχόλια

  1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    Μετα τις Ευρωεκλογες και την καταστροφη της παραταξη μας ηρθε η ωρα να στηριξουμε ολοι μαζι τον Αντωνη μας.
    Μονο ο Σαμαρας μπορει να μας δωσει πισω την ξεφτιλισμενη πια, τιμη μας.
    Θα πρεπει να μπορεσουμε να βγουμε ξανα στους δρομους την ημερα και οχι την νυχτα μονο, οπως κανουμε τους τελευταιους μηνες.
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    στηριξε την παραταξη και την τιμη μας..ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ψηλα το κεφαλι μονο με ΣΑΜΑΡΑ.
    Η DORA Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν λεω αν τους ερθει να χεσουν ταλογα τι θα γινει θα γεμισει η αθηνα σκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα, αυτό το όχημα, συμβολίζει το "υπουργείο περιβάλλοντος" που έχει υποσχεθεί το αλαφουζοπαπαχελέικο στον κυριάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Τελικά ο Βενιζέλος είναι όρθιος ή καθιστός μαλάκ... ή και τα δύο»

    Μύλος έχει γίνει η ΝΔ σύμφωνα με τα ΜΜΕ... όπου ναναι η πολυκατοικία καταρρέει και ο Βελόπουλος με τον Καρατζαφέρη έχουν απλώσει σαν πυροσβέστες το πανί για να πιάσουν τον Μανώλη που ετοιμάζεται να πηδήξει απ΄το μπαλκόνι... αντίθετα στο ΠΑΣΟΚ όλα δουλεύουν ρολόι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... απλά κάτι έγινε και όπως μας πληροφορεί η Μακρή «κανείς δεν αισθάνθηκε βολικά» αλλά δεν τρέχει και τίποτα...

    Σήμερα το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του Γιωργάκη, είχε κανονιστεί η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος στο γραφείο του πρώτου...

    Όταν οι κ.κ Πάγκαλος , Βενιζέλος , Ραγκούσης κι Αθανασάκης έφτασαν στον προθάλαμο του γραφείου του Παπανδρέου , η γραμματέας τους ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να περιμένουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε την τελευταία στιγμή μια τηλεφωνική κλήση .

    Χωρίς εμφανή αιτία , ο Β.Βενιζέλος "βγήκε" από τα ρούχα του και άρχισε να φωνάζει έξαλλος στη γραμματέα λέγοντας "μας περνάτε για ζώα" κτλ .
    «Είναι απαράδεκτο, είναι προσβλητικό και δεν θα το ξαναεπιτρέψω! Τι είμαστε, θέαμα για ζωολογικό κήπο;», έλεγε εκνευρισμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφήνοντας προσωρινά άφωνο μέχρι και τον Πάγκαλο.

    Ο Γιώργος Παπακωσταντίνου έτρεξε να κλείσει την πόρτα, οι δημοσιογράφοι διώχθηκαν κακήν κακώς και η γραμματέας του κ. Παπανδρέου πήγε στο καπνιστήριο για να ηρεμήσει.

    Η αντίδραση του Βενιζέλου προκάλεσε την έκρηξη του Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος τον... παρότρυνε να μείνει στη θέση του λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 8.49
    Αυτο να δουμε και μετα κλεισαμε σαν Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση