GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα του Τσουκάτου...

Από το PRESS ON ICE Σε απολογία καλείται την Πέμπτη από τον 4ο ειδικό ανακριτή το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θ. Τσουκάτος μαζί με άλλα 10 άτο...

Από το PRESS ON ICE

Σε απολογία καλείται την Πέμπτη από τον 4ο ειδικό ανακριτή το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θ. Τσουκάτος μαζί με άλλα 10 άτομα για την υπόθεση Siemens.Ο Θ. Τσουκάτος κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και συνέργεια σε δωροληψία.

3 σχόλια

  1. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΟ ΚΕΛΙ
    ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ
    ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ,ΠΗΔΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΝΑ Ο ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΑΠΟΡΤΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    Επαναφορά της θανατικής ποινής δια κάθε δολοφόνο……
    Και δια κάθε κλέφτη Πολίτικο
    Οι ηγεσίες των κομμάτων που έλαβαν τα χρήματα από την υπόθεση της Siemens ήξεραν ότι είναι προϊόντα κακουργηματικών πράξεων κατά του ελληνικού λαού και όμως τα δέχονταν…….. Εμπρός προσφύγει στην Επιτροπή Διαφθοράς της ΕΕ, την "Olaf" δια να δούμε ποσα φαγανε η μπλε και ποσα η πράσινη….. Δημοκρατοκλεφτες….

    Παγκόσμιο ρεκόρ γιά την Ελλάδα: Kατέλαβε την τρίτη θέση -μετά τον Παναμά και την Βολιβία- σε ότι αφορά την διαφθορά του πολιτικού κόσμου, αλλά και των πολιτικών κομμάτων, σύμφωνα με την άποψη των πολιτών που ρωτήθηκαν στην διάρκεια παγκόσμιας έρευνας, που διεξήγαγε η οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια», σε 68 χώρες.


    Βαρειά κατηγορία εναντίον των Ελλήνων πολιτικών δημοσιεύεται στο γερμανικό Τύπο σύμφωνα με την οποία το βιομηχανικό συγκρότημα της Siemens χρηματοδοτούσε κόμματα για να κυβερνήσουν εκείνα που θα εξυπηρετούσαν καλύτερα τα συμφέροντα της εταιρείας. Αν η Siemens λειτουργούσε με τέτοιο τρόπο τότε έχει συμβεί ευθεία χειραγώγηση της εκλογικής διαδικασίας και άμεση παραβίαση του ελληνικού συντάγματος, καθώς δεν πρόκειται μόνον για απλές μίζες προς τα κόμματα, αλλά για κυριολεκτικό ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στο πρόσωπο-κλειδί της στρατηγικής Siemens που ήταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ενώ το τεράστιο σκάνδαλο αφορά σε ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και στις κυβερνήσεις των δύο κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση