GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς ήχο‏...

Από το PRESS ON ICE . Απ' ό,τι βλέπω στον μικρό τελικό του κυπέλλου Συνομοσπονδιών οι Νοτιοαφρικανοί δεν έχουν γεμίσει το γήπεδο και ελ...

Από το PRESS ON ICE
.
Απ' ό,τι βλέπω στον μικρό τελικό του κυπέλλου Συνομοσπονδιών οι Νοτιοαφρικανοί δεν έχουν γεμίσει το γήπεδο και ελπίζω να είναι έτσι ήρεμα και στον τελικό για να ησυχάσουμε από τις καραμούζες που χρησιμοποιούν και μας έχουν πάρει το κεφάλι. Εντάξει δίνουν το δικό τους χρώμα στον αγώνα αλλά αν συνεχίσουν έτσι και στο Μουντιάλ μάλλον θα αναγκαστούμε να βλέπουμε τα ματς χωρίς ήχο.

4 σχόλια

  1. Βρε μαλακοελληνα, παντου θελεισ να βαζεις τη σφραγιδα της βλακιας σου?
    Στα παπαρια μας αν εσυ θα ακους το ματς χωρις ηχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως μας τα έχουν πρήξει με τις καραμούζες. Καλά δε ζαλίζονται απο το πολύ το φύσημα? Θα τους φωναξω να μου φουσκώσουν τα λάστιχα!!!
    Έλεος, δεν μπορώ να δώ ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ανθρωπος λεει κατι απολυτα λογικο. Και εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα οι καραμουζες, και ειναι ενας λογος που δεν παρακολουθησα τους αγωνες απο ενα σημειο και μετα. Τι παραλογο ειπε? και τι εισπραττει ως πρωτο σχολιο? "μαλακοελληνα,παντου θα βαζεις την σφραγιδα της βλακιας (οχι βλακειας) σου? Στα παπαρια μας αν εσυ θα ακους τα ματς χωρις ηχο". Βγαζετε κανενα νοημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άνθρωποι γι αυτό ήταν υπόδουλοι στυςς λευκούς τόσα χρόνια.
    Έχουν σκατά στο κεφάλι τους.
    Δες καραγκιοζιλίκια όταν πάει η κάμερα στις κερκίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση