GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δολοφορία αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής...

Η δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας , που σημειώθηκε στις 6.20 το πρωί, στη συμβολή των οδών Πορφύρα ...

Η δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας , που σημειώθηκε στις 6.20 το πρωί, στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου στα Άνω Πατήσια ξύπνησε τον εφιάλτη της τρομοκρατίας στην ΕΛΑΣ και στην κυβέρνηση.
Ο υπαρχιφύλακας Νεκτάριος Σάββας, ηλικίας 41 ετών, που φρουρούσε το σπίτι προστατευόμενης μάρτυρα -η οποία είχε καταθέσει πριν από τρεις μέρες στη δίκη για την υπόθεση του Ε.Λ.Α, δέχθηκε τουλάχιστον 20 σφαίρες από αγνώστους, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.
Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο όπλα. Το ένα από αυτά είναι αυτόματο ενώ...
σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες της επίθεσης ήταν τέσσερις και αφού πυροβόλησαν αιφνιδιαστικά τον αστυνομικό, επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη, ο άτυχος αστυνομικός φέρει πολλαπλές πύλες εισόδου βλημάτων από πυροβόλο όπλο στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Προφανώς αιφνιδιάστηκε, είπε, καθώς το υπηρεσιακό του όπλο παρέμεινε στη ζώνη του και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τη συγκεκριμένη επίθεση.

19 σχόλια

  1. Προστατευόμενου μάρτυρα και σύ πέστο μήν μας σπάς τα αρχίδια.
    Της Σοφίας Κυριακίδου πρώην συζύγου του κατηγορούμενου για τον ΕΛΑ Αγγελέτου Κανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φύλαξη μέσα από τα αυτοκίνητο; Και πως θα αντιδρούσε; ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάθε αλήτης, που τάχα διάβασε κάποιες φυλάδες και μορφώθηκε, αρπάζει ένα όπλο και με άλλους όμοιούς του σκοτώνει έναν εργαζόμενο που ξενυχτάει για να θρέψει τα παιδιά του! Και τι πέτυχαν οι ηλίθιοι; έστειλαν το παιδάκι του και τη γυναίκα του στη δυστυχία! Μεγάλο το επαναστατικό τους κατόρθωμα! Πάνε στο σπίτι τους και ευχαριστημένοι κάθονται και τρώνε και πίνουν για να το γιορτάσουν! Τέτοια κτηνωδία! Επαναστάτες της δεκάρας που τάχα με τις δολοφονίες αθώων συμπολιτών τους θα φτιάξουν τον κόσμο που ονειρεύονται!! Εφιαλτικό σαν τους εαυτούς τους οι.. νέοι; (πιθανό) με μυαλό κόκορα!
    Η επανάσταση αλλού έχει τομ πεδίο της!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας μπατσος λιγοτερρος.στα παπαριαμας.Οταν το παιζουν μαγγες γιατι δεν φορας κρανος καιενα καρο μαλακιες ειναι καλα εεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΜΜ οι δολοφόνοι δέν είναι απλά κάποιοι τυχαίοι αλήτες, είναι η αφρόκρεμα των νέων τρομοκρατικών οργανώσεων.
    Πιάσαν 17 Νοέμβρη, ΕΛΑ και ξεφύτρωσαν στην θέση τους χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γαμώ το σπίτι σας γαμώ κωλοαμερικάνοι, αφήστε ήσυχη αυτή τη χώρα επιτέλους. Δε πιστεύω τίποτα για ιδεολογική τρομοκρατία και μαλακίες. Έχω πεποιστεί πλέον 100% ότι πίσω απόλες αυτές τις οργανώσεις κρύβονται μυστικκοί πράκτορες. Υπάρχουν τόσες πολλές ενδείξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως εχουμε καμμια καινουργια πασοκοσκυλαιικη "17Ν"??

    Ρωταω μηπως..

    Οι πασοκοσκυλαιοι ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!1
    ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.
    ΣΙΓΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΣΙΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @12.36

    Ο κάθε αλήτης μη φασίστας (οι νεοναζί είναι κύριοι), που τάχα διάβασε κάποιες φυλλάδες εκτός του Στόκου και της Α1 οπότε δήθεν μορφώθηκε, αρπάζει ένα όπλο και με άλλους όμοιούς του οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω, αυτή τη φορά δεν είναι χρυσαυγίτες, σκοτώνει έναν εργαζόμενο που ξενυχτάει για να θρέψει τα παιδιά του, ενώ την ίδια ώρα οι άλλοι (πχ εργάτες ναυπηγείων λατομείων κλπ) παίζουν τάβλι!

    Και τι πέτυχαν οι ηλίθιοι θολοκουλτουραίοι;

    Έστειλαν το παιδάκι του και τη γυναίκα του στη δυστυχία! Ενώ οι γονείς του Αλέξανδρου, του θύματος του Κορκοφονιά πλέουν επί μήνες σε πελάγη ευτυχίας.

    Μεγάλο το επαναστατικό τους κατόρθωμα! Ενώ ο Περίανδρος ήταν ήρωας. Και ο Κορκοφονιάς το ίδιο.

    Οι κουκουλοφόροι αστυνομικοί σπάνε, καίνε και σκοτώνουν, αλλά εκτελούν εντολές της πατρίδας-θρησκείας-οικογένειας του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού, που αποτελεί την βάσιν της διαπαιδαγωγήσεως των Ελλήνων εις την πορείαν τους ανά τους αιώνας. (διάγγελμα μαλακοΓιώργη της Επαναστάσεως).

    Πάνε στο σπίτι τους και ευχαριστημένοι κάθονται και τρώνε και πίνουν για να το γιορτάσουν! Την ίδια ώρα διοργανώνεται υπέρ αυτών έρανος συμπαράστασης σε όλη την Λακωνία. Τέτοια κτηνωδία!

    Επαναστάτες της δεκάρας που τάχα με τις δολοφονίες αθώων συμπολιτών τους θα φτιάξουν τον κόσμο που ονειρεύονται!! Ενώ η Ενδοξος Επανάστασις του Γιώργη στις εικοσιμιά τ' Απρίλη, αυτό το έκανε με φόνους εξορίες και βασανιστήρια, εις ενόχους αναρχοσυμμορίτας.

    Εφιαλτικό σαν τους εαυτούς τους οι.. νέοι; (πιθανό) με μυαλό κόκορα! Ρηθέν υπό πανσόφου τρισμεγίστου χουντικομαλάκα.

    Η επανάσταση αλλού έχει το πεδίο της! Στον Γιώργη και την μνήμη του.

    ΙΜΜ
    (Ιερά Μονή Μεσιτοπεδίου)

    Δίδαγμα:
    μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κώλοι!

    Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…

    Οι ειδικοί τρομολάγνοι των «δελτίων», οι ανεγκέφαλοι ειδικοί επί παντός βγαίνουν αναίσχυντα και εξηγούν στους αδαείς ότι «έχουμε πόλεμο» και ότι αυτό άρχισε αμέσως μετά την μεταπολίτευση.

    Το μόνο που δεν είπαν οι κομματικοί κονδυλοφόροι του ΑΛΤΕΡ, είναι το «πόσο κρίμα που δεν προλάβαμε την χούντα». Ακόμα, ανάλωσαν πολύ χρόνο, φωνάζοντας ότι «κινδυνεύουν δημοσιογράφοι», ότι «θα χυθεί αίμα» και άλλα τέτοια υπέροχα υπαγορευμένα πράγματα. Κακή μεταπολίτευση, χούντα ξανά… Αυτό θέλουν…

    Απερίφραστα λοιπόν και χωρίς επιφυλάξεις, εγώ προσωπικά εγκρίνω και συμφωνώ με την επίθεση (όποιος κι αν την έκανε) στο ΑΛΤΕΡ. Ασφαλώς με μία προϋπόθεση: χωρίς θύματα και τραυματισμούς.

    Σε ότι αφορά την ουσία του σημερινού συμβάντος, υπάρχουν δεδομένα και χαρακτηριστικά προς εξέταση. Ας λέει ο γνωστός καραγκιόζης Χατζηνικολάκιας, το άλτερ-ίγκο του Τράγκα…

    Οι επιθέσεις λοιπόν των τρομοκρατικών - όπως αυτές λέγονται - οργανώσεων, γίνονται εναντίων στόχων και όχι της φρούρησής τους. Οι επιθέσεις αυτές συνοδεύονται απαραίτητα από προσπάθεια άντλησης ή δημιουργίας ερείσματος, ενώ αποφεύγεται οτιδήποτε θα μπορούσε να προσδώσει σε αυτό που εκείνοι νομίζουν δίκαιο αγώνα, την μομφή του κοινού εγκλήματος. Οι επιθέσεις αυτές έχουν χαρακτηριστικά στρατιωτικής προσβολής και δράσης, με εξέχοντα αυτά της τιμής. Έχουν πάντα κύριο και επιδιωκόμενο στόχο, δεν υπάρχει ποτέ «εναλλακτικός». Για παράδειγμα δεν γίνεται σπατάλη πυρομαχικών, δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του θύματος, δεν προσβάλλεται η φρουρά του στόχου αντί αυτού, και μόνο αν δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί, τότε γίνεται στον απολύτως απαραίτητο βαθμό.

    Ο τρομοκράτης θεωρεί τον εαυτό του στρατιώτη και τον φρουρό του αντιπάλου (ή στόχου) συνάδελφο. Και μόνο η χρήση τόσο μεγάλου αριθμού βλημάτων, και μόνο η βολή από τις γωνίες και τις θέσεις που παρουσιάζονται, παραπέμπει σε μίσος και πάθος, σε μια ενέργεια με σκοπό την ενοχοποίηση άλλων ατόμων ή ιδεών. Έχει έντονα τα χαρακτηριστικά εμπαθούς έργω δυσφήμισης με την μέθοδο της ενοχοποίησης.

    Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο, με έξυπνο μεν, αλλά αρχάριο εχθρό. Είναι μια περίοδος δίκαιων αναταράξεων, που όμως προκαλούν τον τρόμο και την μήνη των φιδιών του φασισμού και των εγκληματικών οργανώσεων οι οποίες υπάρχουν εν υπνώσει, αλλά καραδοκούν ως εχθρός της δημοκρατίας υπονομευτικά για το πολίτευμα. Πρόκειται για έναν εχθρό που επιδιώκει την επιβολή της «τάξης» με την λήψη αντιδημοκρατικών μέτρων, την καταστολή κάθε αντίρρησης και τον περιορισμό των πολιτικών και ατομικών ελευθεριών.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συνέχεια

    Τα επαναλαμβανόμενα κτυπήματα σχεδόν αποκλειστικά εναντίον αστυνομικών, καταδεικνύουν με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την προσπάθεια να υποκύψει η κυβέρνηση σε πιέσεις για αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης, ακόμα και με την καταπάτηση προσωπικών ελευθεριών, στο όνομα της ικανοποίησης των γνωστών ερπετών που αναβιώνουν ψάχνοντας για περισσότερο αίμα, το αίμα μιας θνήσκουσας πρώην δημοκρατίας.

    Το γιατί μια μάρτυρας ενοχλεί μια τρομοκρατική (ή «τρομοκρατική») οργάνωση, αλλά αντ’ αυτής εκτελείται… η φρουρά της (!) είναι κάτι που για να συσχετιστεί και να ερμηνευτεί αντικειμενικά και συνεπώς αποτελεσματικά, απαιτεί την απομάκρυνση φανατισμένων ηλιθίων και νοσταλγών «σταγονιδίων» (βλ. Μαρκογιαννάκης), και την επάνδρωση αυτών των υπηρεσιών με ειδικό επιστημονικό προσωπικό και εγκληματολογικό δυναμικό.
    Είναι αδύνατον να καταπολεμήσεις κάτι, αν δεν το γνωρίζεις.
    Είναι αδύνατον να το γνωρίσεις, αν δεν το παρατηρείς και δεν το ερμηνεύσεις σωστά.

    Με την πρακτική του γραφικού διεφθαρμένου με τα παπάκια, μόνο ο ίδιος ή ο συνάδελφος του είναι αυτοί που θα καταλήγουν να γίνουν τα πρώτα θύματα της βλακείας τους. Δεν είναι αρκετός ο ρατσιστικός φανατισμός και η απύθμενη ξεδιαντρωπιά του νοσταλγού της χούντας ως προσόντα για το καθήκον του.
    Για την λειτουργία τέτοιων υπηρεσιών που θα πρέπει να παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς στο πεδίο των δικαιωμάτων, απαιτούνται πολύ περισσότερα, μη εξαιρουμένης και της προσήλωσης στις δημοκρατικές αρχές, το δίκαιο και το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα.

    Αλλιώς θα συνεχίσουν να φονεύονται – όχι εκτελούνται – αστυνομικοί, προς τέρψη ορισμένων ακροδεξιών στοιχείων που επιβουλεύονται την δημοκρατία, θα συνεχίσουν οι ανίκανοι «αναπληρωτές κουκουλάρχες σκανδάλων» να δέχονται επικρίσεις, και θα συνεχίσουν οι πολιτικά ανεπιθύμητοι στην ακροδεξιά σαν τον κωμικό λαϊκιστή Πάκη, να δέχονται ύβρεις και κατηγορίες, ιδίως για κάτι που βρίσκεται εκτός εύρους της δικής τους αρμοδιότητας.

    Επιτέλους, δεν είναι δυνατόν να σας τα λένε όλα οι πολίτες.
    Αφήστε να κρατήσουμε λίγο κρυφή την ταυτότητά μας, αφού εσείς δεν μπορείτε να μας παρέχετε καμία ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τούτοι οι τρομοκράτες είναι ψυχροί εκτελεστές και όχι ιδεολόγοι αγωνιστές όπως της 17Ν. Γι΄ αυτό να βγάλουμε τους φυλακισμένους να κυνηγήσουν τους ελεύθερους για να λυθεί το πρόβλημα. Καταλάβατε αδέρφια πιο είναι το μήνυμα του σχολιαστή της ΝΕΤ απόψε? Δεν το είπε έτσι αλλά αυτό είναι το βαθύ νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρητορική ερώτηση : Εάν αυτός που είχε όπλο πάνω του δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον εαυτό του , πως θα μπορούσε να προστατεύσει κάποιον άλλο ?
    Για όσους δεν κατάλαβαν, ΔΕΝ περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @9.57

    για τη βλακεία δεν υπάρχει ακόμα καμία γνωστή φαρμακευτική ή άλλη θεραπεία. Θα σε έχω πάντως υπόψη μου, και αν και όταν βρεθεί, θα σε ενημερώσω.

    κλάς μαϊν πούτζ,
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένας ανώνυμος είπε στα παπάρια του επειδή τώρα με ένα μπάτσο λιγότερο θα γλιτώσει μια κλήση για κράνος..φανταστείτε πόσες έχει φάει..!!!Αριστερός με σβάστιγκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τον: 17-6-09
    04:30

    -Ανέγνων, έγνων, κατέγνων!
    -Ανέγνως αλλ' ουκ έγνως. Ει γαρ έγνως ουκ αν κατέγνως!

    Δεν κατάλαβες με λίγα λόγια τίποτα!

    "η επανάσταση αλλού έχει το πεδίο της! "

    Ξύπνα!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση