GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε πόλεμος για τα τραπεζάκια στις πλατείες του Ηρακλείου...

Απο το Iraklio web radio http://irakliowebradio2.blogspot.com/ . Θύελλα αντιδράσεων έχει πυροδοτήσει στους καταστηματάρχες του Ηρακλείου, η ...

Απο το Iraklio web radio
http://irakliowebradio2.blogspot.com/
.
Θύελλα αντιδράσεων έχει πυροδοτήσει στους καταστηματάρχες του Ηρακλείου, η νέα δυναμική επιδρομή κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας που προχώρησαν χθες σε μαζικές κατασχέσεις τραπεζοκαθισμάτων, τα οποία καταλάμβαναν μεγαλύτερο χώρο από αυτό που ο δήμος είχε ορίσει. Οι καταστηματάρχες καταγγέλλουν τη Λότζια ότι πραγματοποιεί επιλεκτικές διαδρομές στο κυνήγι καταστολής της παράνομης κατάληψης των κοινόχρηστων χώρων, ενώ την ίδια στιγμή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Στρ. Δαγκωνάκης ξεκαθαρίζει ότι...
ο νόμος θα εφαρμοστεί προς κάθε κατεύθυνση.
Η κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων συνοδεύτηκε και με την επιβολή τσουχτερών προστίμων, τα οποία θα πρέπει να πληρώσουν οι καταστηματάρχες, για να πάρουν πίσω τον εξοπλισμό τους, από τη μάντρα του δήμου όπου φυλάσσονται.
Παρά τις καταιγιστικές αντιδράσεις ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ξεκαθαρίζει ότι οι επιδρομές θα συνεχιστούν, υπογραμμίζοντας ότι είναι κατανοητή η επιθυμία των επιχειρηματιών για μεγαλύτερο κέρδος, αλλά θα πρέπει να προστατευθεί όπως λέει και το δικαίωμα των πολιτών να κινούνται ελεύθερα, χωρίς εμπόδια στους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης.

2 σχόλια

  1. Αποκαλυψη:

    Ταξιδευα εχθες Θεσσαλονικη Αθηνα
    με ολυμπιακη που κλεινει
    και ταξιδευε επισης ο γνωστος ηγετης των πρασινοφρουρων Δρ Κουτσουκος που γυριζε απο εξετασεις στο πανεπιστημιο μαζι με ενα μωρο -γοργονα που πιθανοτατα το ψαρεψε μεταξυ Δηλου Μυκονου Τηνου (πολυ παιδι απαιχτο, τυφλα να εχει ο Μπερλουσκονι).

    Ξαφνικα μπηκε μεσα το "μαθητουδι" ο Αλέξης Τσίπρας με κατι φλωρια που θελουν να παντερυτουν στην Τηλο και καθισαν απεναντι.

    Τοτε ο Δρ Κουτσουκος σηκωνει το χερι του και λεει "ελα μαζι μας με το νεο Πασοκ να ριξουμε τον Καραμανλη"!!

    Ο Αλεξης ηταν ξαφνιασμενος απο την ετοιμοτητα και ανεση του Δρ Κουτσουκου (που με το ενα χερι συνομιλουσε με το μαθητουδι και με το αλλο θωπευε το ξανθια γοργονα)!!
    Ο Αλεξης κατι μουρμουρισε αλλα ειχε καταπιει την γλωσσα του!!
    Φανταστειτε τι προεδρο εχει ο Συν, για τα μπαζα!!

    Ο Αλεξης ζει?
    ρωτησε η ξανθια γοργονα τον Δρ Κουτσουκο!!

    Τι να ζει δεν το βλεπεις το παιδι οτι πνεει τα "λοισθια"?

    Ξαφνικα ακουστηκε μια φωνη " Γεια σου Αλεξη"

    Πιο πισω καθοτα Ο Δημήτρης Βερβεσός που καλυπτει αποτι ξερουμε τους δικηγορους που εχει καταγγειλει ο Δρ Κουτσουκος στον ΔΣΑ. Αυτοι οι δικηγοροι μη εχοντας δικες προσπαθουν να χωρισουν τα ανδρογυνα και τα ριχνουν σε ατελειωτη εχθρα για να καρπωνονται τα παραβολα των δικων, ενω θελουν να παντρευονται οι αδελφες!!

    Λες ο Αλεξης να ξαναπαει στην γιορτη του Προεδρου με την μαυρη αφρικανη και ο Δρ Κουτσουκος με την ξανθια γοργόνα?

    Θα δειξει
    13 Σεπτεμβρη...
    μουρμουρισε ο Δρ Κουτσουκος στην γοργονα.....τι εννοουσε??

    Απολυμενη Αεροσυνοδος Ολυμπιακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση