GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκό κάλεσμα...

Από τον Μηνά Ξανθόπουλο ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΣΤΗΡ...

Από τον Μηνά Ξανθόπουλο

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ Η ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Ή ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ;
ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΛΛΕΣ...
ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΑΜΕΣΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΚΤΙΡΙΟ ΘΩΝ, ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ 1-3 ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6 ΣΤΙΣ 13:30
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ

4 σχόλια

  1. Ξαναχτύπησε ο κομπλεξισμός των ΔΕΞΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, με το Μουσείο της Ακρόπολης θέλοντας και εδώ να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αποθανόντως Καραμανλή.
    Ναι έκανε την πρόταση και η οποία μάλλον του Μολυβιάτη ιδέα ήταν και την καρπώθηκε αυτός, άλλωστε το συνήθιζε σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία, να αρπάζει την μπουκιά από το στόμα των άλλων, κακομοίρη Κανελλόπουλε με ποιον είχες μπλέξει και δεν σε άφησε ποτέ να γίνεις πρωθυπουργός,, αυτός λοιπόν ο Καραμανλάρας, του στιγμιαίου των χουντικών, ο πρωθυπουργός του 53/100, πανίσχυρος την εποχή αυτή, υποστήριξε με τόση θέρμη την πρόταση του; Ώστε δεν κατάφερε να την περάσει από πουθενα σε επίπεδο κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και του την πετούσαν στα μούτρα, τόση στήριξη, τόση θέρμη, τόση ικανότητα!
    Και έπρεπε βέβαια να έρθει ο Αντρέας Ππανδρέου για να ξεκινήσει ουσιαστικά η υπόθεση αυτή, αλλά και με την αστραφτερή Μελίνα στο πλάι του, για να σπρώχνει την ιδέα της επιστροφής των Μαρμάρων διεθνώς.
    Ααα.. και κάτι ακόμη για τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό της Φρειδερίκης και των δέντρων, σχετικά με το πόσο ικανός ήταν όταν άρχιζαν τα ζόρια, θυμάστε όταν φτιάχτηκε η λεοφόρος Καρέα, εκεί λοιπόν έπρεπε να γίνει μια γέφυρα και η οποία θα περνούσε από κάποιο σημείο στην Καισαριανή που ήταν; Ιδιοκτησία της μονής… εκεί λοιπόν κόλησαν τα πράγματα,οι καλογέροι τα στύλωσαν δεν σε αφήνουμε δεν σε αφήνουμε, είναι δικό μας, και ο ικανότερος και καταληλλότερος δεν μπορούσε να χρυπήσει την γροθιά του και να τους πει στο διάολο , η γέφυρα είναι ανάγκη να γινει και θα γίνει!
    Ετσι λοιπόν ξανά γινότανε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ κάθε μέρα με τους οδηγούς να ανεβοκατεβαίνουν κάτω και πίσω από το νεκροταφείο της Καισαριανής ατέλοιωτες ώρες γαμησιού και ταλαιπωρίας για να περάσουν τον κάβο, ο Καραμανλάρας προφανώς τα μάθαινε από τις εφημερίδες τουλάχιστον, αλλά στον κόσμο του.
    Ετσι όταν έχασε τις εκλογές και ήρθε το Πασόκ μα τον Αντρέα, σε λίγους μήνες η γέφυρα έγινε ήθελαν δεν ήθελαν οι καλόγεροι.
    Όσο για την ΕΟΚ, ήταν και δική τους, των Δυτικών, ανάγκη την εποχή εκείνη να υπάρχει η Ελλάδα του αρχαίου πνεύματος έστω και σαν πνευματική ύπαρξη σε αυτήν, και εκείνη την εποχή κυριολεκτικά για να είσαι μέσα ήταν κάτι σαν αυτό που λέμε, δένανε τους σκύλους με τα λουκάνικα, άλλωστε ο μεγάλος έκανε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις για την είσοδο, που το μόνο αξίας που βρήκε να πει ήταν, εγώ σας έβαλα εσείς κολυμπήστε, και έπρεπε και πάλι το Πασόκ με τον Αντρέα, να ξεκεινήσει τα Μεσογειακά Προγράμματα και τόσα άλλα για να πάρουμε λεφτά και να ορθοποδήσει η χώρα, και να ξεπεινάσει ο λαός.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΠΕΙΝΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή συγκέντρωση Ντίνο, Κάτια, Ιάκωβε, Άρη, φοιτητή από Ιταλία, τρυφερούλη, και και και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν "κατασκευαστής" γραμματοσειρών θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους χρήστες ναρ... ε... υπολογιστών που γράφουν με κεφαλαία μόνο. Ευχαριστούμε!

    Οχι μόνο κάνουν την δουλειά μας λιγότερη και απλούστερη, αλλά περισσεύει και ένα ακόμα σετ 64 χαρακτήρων σε κάθε γραμματοσειρά.

    Επιπλέον, διαγράφουν και καταργούν την ανάγκη ύπαρξης unicode και πολυγλωσσικών γραμματοσειρών (άλλα 96 chr), ενώ παράλληλα, δραματικά σημαντική είναι η συνεισφορά τους στην κατάργηση των 32bit true-type και την επιστροφή στην παλιά καλή εποχή των δεκαεξάμπιτων raster συστημάτων γραφής (windows2 και 3), χωρίς μεγέθη, εξομαλύνσεις ορίων και περιττές παραλλαγές italics και bold.

    Η αποκλειστική χρήση των κεφαλαίων, εκτός του ότι υποσκάπτει και υποβαθμίζει την γλώσσα, παράγει γραφή δυσνόητη και κείμενα δύσκολα στην αναπαραγωγή τους, είναι δείγμα διαδικτυακής αγένειας καθώς συμβολίζει το "φωνάζω" και αυτό, ορισμένους από εμάς μας προσβάλει, καταργεί τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας, αξιοποιεί μικρό μόνο μέρος των συστημάτων που σήμερα έχουμε, και υπονοεί με σαφή τρόπο, την προέλευση της από ακραίες ομάδες οι οποίες στερούνται στοιχειώδους συμμόρφωσης προς τις κατ' ελάχιστο απαιτούμενες κοινωνικά αποδεκτές και κανονιστικές συμβατικότητες.

    Αν όλα αυτά δεν τα ξέρατε, τώρα τα μάθατε.

    Συνεχίστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και με GREEKLISH.

    Κάφροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση