GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χώρα υπό ομηρία...

Θέμα υψίστης εθνικής ασφάλειας! Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης . Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, (εδώ) «ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ζήτησ...

Θέμα υψίστης εθνικής ασφάλειας!

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, (εδώ) «ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ζήτησε να συναντηθεί με την γερμανίδα εισαγγελέα Εφετών Μπόιμλερ-Χεσλ.
Ο Μιχ. Χριστοφοράκος έχει αποφασίσει να "μιλήσει", όπως τον συμβούλευσαν οι Γερμανοί δικηγόροι του. (Με τους Έλληνες δικηγόρους έχει διακόψει κάθε επαφή). Και ήδη ανεπίσημα έχει "δώσει" τα πρώτα ονόματα που ενδιαφέρουν τους Γερμανούς. Τα στοιχεία του Χριστοφοράκου αναφέρονται σε Έλληνες πολιτικούς, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ, αλλά και σε στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Siemens που είχαν σχέση με τις μίζες»
Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις διεθνολόγου ή ιστορικού. Οποιος έχει μελετήσει τον «Πελοποννησιακό Πόλεμο» του Θουκυδίδη ή έχει διαβάσει την αυτοβιογραφία ενός διάσημου πολιτικού ( π.χ. Τσόρτσιλ, Κίσινγκερ, κ.α.) γνωρίζει ότι...
στη διεθνή πολιτική και διπλωματία, οι πιο χρήσιμες πληροφορίες (επιχειρήματα πειθούς του αντιπάλου) είναι τα στοιχεία εκβιασμού. Το 1983, μια φωτογραφία του γερμανού στρατηγού Kießling σε ένα μπαρ ομοφυλοφίλων της Κολωνίας, ήταν η αφορμή, ώστε ο Γερμανός Υπουργός Αμύνης Manfred Wörner να τον αναγκάσει σε παραίτηση από το γερμανικό στρατό καθώς και από το αρχηγείο του ΝΑΤΟ. Το επιχείρημα του υπουργού ήταν: «όταν ένας στρατηγός, λόγω μιας ιδιαιτερότητάς του είναι εκβιάσιμος, είναι και επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας και του ΝΑΤΟ».
Το αφελές ερώτημά μου είναι: «οι γερμανοί γνωρίζουν ήδη ότι 13 πρώην ή και νυν υπουργοί καθώς και 153 βουλευτές μας «λαδώθηκαν» από τη SIEMENS. Κάποιοι από αυτούς ίσως γίνουν αργότερα υπουργοί, ακόμη και πρωθυπουργοί. Δεν είναι εκβιάσιμοι;»
Το να μάθουμε τα ονόματά τους δεν είναι απλώς θέμα περιέργειας αλλά υψίστης εθνικής ασφάλειας. Με τις υποκλοπές δεν μάθαμε ποτέ ποιοι γνωρίζουν τι για τον πρωθυπουργό μας και τις συνομιλίες του με υπουργούς. Για το περιεχόμενο των κασετών της υπόθεσης Ζαχόπουλου κάποιοι όπως π.χ.ο Θέμος Αναστασιάδης γνωρίζουν «πράγματα και θαύματα». Η υπόθεση θυμίζει λίγο την περίπτωση του αρχηγού του FBI Εντγκαρ Χούβερ, που εκβίαζε ακόμη και τους προέδρους Κένεντι και Νίξον διότι είχε απόρρητα στοιχεία παρακολούθησής των και εκβιαζόταν μόνο από τον αρχηγό της Μαφίας τον Κοστέλο, που γνώριζε τις ιδιαιτερότητές του. Είμαστε χώρα υπό ομηρία δίχως να γνωρίζουμε ποιοι μπορούν να μας εκβιάζουν!

18 σχόλια

  1. Φορολογούμενος30 Ιουν 2009, 3:03:00 μ.μ.

    Ο κάθε πολίτης έχει τον δικό του προσωπικό πόνο .
    Εμένα μου πονάει πολύ η φοροκαταιγίδα που έπεσε στο ήδη ισχνό βαλάντιό μου .

    Τι να είχε στο μυαλό του άραγε ο Κώστας Καραμανλής, όταν πριν από τρεις εβδομάδες έλεγε κοιτώντας μας βαθιά στα μάτια μέσα από την τηλεοπτική κάμερα: «Δεν θα βάλω νέους φόρους» κι έπειτα από μια βαθιά ανάσα πρόσθετε: «... εκτός εάν αλλάξουν οι συνθήκες»; Πόσο πολιτικό θράσος κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο συνειδητό ψέμα απέναντι στους πολίτες που κυβερνάς; Άλλαξε κάτι τόσο δραματικά τις τελευταίες 20 ημέρες ώστε εκείνη η «τυχαία» βαθιά ανάσα να επιστρατευθεί και να οδηγήσει σε νέο χαράτσι 1,9 δισ.; Κάναμε ότι τον πιστέψαμε τότε, αν και ξέραμε ότι έλεγε ψέματα. Έκανε κι αυτός ότι πίστευε τον εαυτό του, ελπίζοντας ότι θα ξεχάσουμε πολύ γρήγορα. Δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, κι αυτό είναι χειρότερο από το να μη γνωρίζει τι να κάνει με την οικονομία. Διότι την αποτυχία μπορούμε να την δεχθούμε από έναν πρωθυπουργό. Τη μικροκομματική δειλία, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw den katalavainw to ekseis: GIATI O KOS ZAGORIANOS DEN DIATASEI PRAGMATOMONOSUNH OPWS DIETAKSE O SUNADERFOS TOU GIA THN COSMOTE GERMANOS? MHPWS GIATI DEN UPARXEI ZHMIA GIA TON OTE???? PWS EINAI TOSO SIGOUROI OLOI GIA THN ZHMIA TOU OTE? O KOS ZAGORIANOS EINAI ENAS ANAKRITHS PANTELWS ASXETOS APO TEXNIKA ZHTHMATA...... POU TOI PERIERGO LOIPON?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα είναι χώρα υπό γερμανική κατοχή και όχι χώρα υπό ομηρεία.

    Γερμανική κυβέρνηση ---> Κυβέρνηση Ζήμενς-Χελλάς ----> γερμανικό πασόκ
    + γερμανοί προσκολλημένοι στη ΝΔ

    ... Γερμανικό Αεροδρόμιο Μπενιζελο
    Γερμανικός ΟΤΕ
    Ζήμενς ΟΣΕ
    Γερμανοί χριστοφόροι ( Deutsche Ritter )
    Frankisches Institut (Francais)
    Γερμανική αρχηγία ΕΕ - Μααστριχτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την παγκόσμια κρίση την έχετε ακούσει εσείς οι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Το προβλεπόμενο έλλειμμα της Αμερικής, της Βρετανίας, της Ιαπωνίας και της Γαλλίας για το 2009 το γνωρίζετε;
    Ο καλύτερος θα έχει 9% (και δεν κουβαλάνε και τους τόκους του χρέους που έχουμε εμείς).
    Το ότι η μείωση εξαγωγών στη Γερμανία και την Ιαπωνία έχει ξεπεράσει το 40% το ξέρετε;
    Τό ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν στην Κίνα πάνω από 50 εκατομμύρια θέσεις εργασίας το έχετε ακούσει;
    ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΟΧΙ ΤΑ 2.000 ΚΥΒΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ 1200.
    ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ 8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
    Άσε μας καημένε παραμυθά Γιωργάκη με την χαζοχαρούμενη παιδική χαρά σου που θα μας κάνετε και μαθήματα στην οικονομική διαχείριση.
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    Ξεχνάμε νομίζεις που δήλωσες δημόσια ότι στην οικονομία "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
    Εάν πείς κάτι τέτοιο σε οποιονδήποτε άνθρωπο στο εξωτερικό θα κλάψει από τα γέλια!
    Εάν τα λεφτά δεν είναι πρό-"βλημα" τότε σίγουρα είναι το "βλήμα" που έχετε ανάμεσα στα μάτια σας, φανφαρόνοι και ματαιόδοξοι πράσινοι παραμυθάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!

    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.

    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.

    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.

    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).

    Κύριοι πασόκοι, αυτά τα παραμύθια κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να τα πιστέψει, εκτός από νεαρά ονειροπόλα φοιτητάκια ή γέρους με βαρύ αλτσχάϊμερ.

    Μέσα σας, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε, αλλά τι να κάνετε;

    Με αυτόν τον κουφιοκεφαλάκη που επιλέξατε για αρχηγό περιμένατε να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά;

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γερμανοί, μαζέψτε όλους τούς σταυροφόρους σας που χώνουν τα χέρια τους σε ελληνική δημόσια περιουσία, γιατί οι πίπες που θα σας δώσουμε δεν θα είναι πίπες Ειρήνης, γαμημένοι μπινέδες.

    Έξω από την Ελλάδα.
    Ράους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι γερμανοί κατσαπλιάδες και ληστές (δήθεν «ιππότες»! ) που τριγυρνούσαν κάποτε σαν τα σκυλιά, σταμάτησαν το πλιάτσικο και ξαναγύρισαν στις χώρες τους.

    Φαίνεται όμως ότι ζουν στα παλιά τους λημέρια και δεν λένε να φύγουν από την Ελλάδα αν δεν κλέψουν πρώτα όσα μπορούν, όπως έκαναν και παλιά.

    Κρεμάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αγγλογερμανικά σκυλιά χρειάζονται κανονική φόλα. Δεν σκοπεύουν να αφήσουν κατά μέρος τις ληστρικές τους συνήθειες ( Ζιμενς, γερμανοπασόκοι ) και σε λίγο δεν θα μας μείνει τίποτα απολύτως.

    Μην ξαναψηφίσει κανείς μας, γερμανους «βουλευτές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 우리의 사람, 제발 날 그 옷의 각 세탁, 전기 세탁기, 비누 12g 밖에 필요 여러분께 알릴 수 있도록 지구의 청소, 건강, 뷰티 = 지능형 선정, 깨끗한 바다에서 수영을 얻으려고 말야. 제조 업체의 '추천'... ... 210g 비누의 킬로로 90 세척, 또는 4하고 싶지; 생각하고 결정을 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ''Το να μάθουμε τα ονόματά τους δεν είναι απλώς θέμα περιέργειας αλλά υψίστης εθνικής ασφάλειας.''


    πολυ πλακα!

    ο μισελληνας εθνομηδενιστης πιστοφιδης μολις ειδε οικονομικο εγκλημα και λευκο κολλαρο , ξυπνησαν τα μαρξιστικα του συνδρομα,και θυμηθηκε οτι υπαρχει το ελληνικο ασφαλως και μονο εθνος και την ασφαλεια του!

    μεγαλη πλακα εχει να επιχειρηματολογεις με στηριγμα κατι που επιλεκτικα αποδομεις αλλου οπου σε διευκολυνει απο τις ερινυες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ!!!

    Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @30 Ιουν 2009 3:42:00 μμ

    Επειδή δεν ζούμε σε καμιά Σοβιετία και η καταστρατήγηση του ανταγωνισμού είναι πολύ σοβαρό αδίκημα και η μεροληψία υπέρ συγκεκριμένου προμηθευτή, επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΖΗΜΕΝΣ ΛΑΒΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΓΙΑ ΜΙΑ 10 ΕΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ
    Μ Ο Ν Ο ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ.
    ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΠΌΤΕ ΈΓΙΝΕ ολοκληρη η χωρα ΟΜΗΡΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποίες περιπτώσεις εκβιασμών στην διεθνή πολιτική αναφέρουν στις αυτοβιογραφίες τους οι Churchill, Kissinger; Για γράψε μας να μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τhe Bloopers team
    ----------------------

    Μόλις σταματήσουν τά έμμηνά σας,
    ξανά στήν Συγγρού,γιά πιάτσα,
    πουτάνες Βloopers.
    Γιά νά μήν ξεχνιέστε!!!

    O ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΑΣ
    ----------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιστοφίδη άκου,

    αντί τον «Πελοποννησιακό Πόλεμο» του Θουκυδίδη προτείνω πρώτα να μελετησεις του Αρριανού Αλεξανδρου Αναβασις.

    Συνιστώ εκδοσεις Ζήτρος γιατι την μεταφραση και τα σχολια εκανε ο Γ.Α. Ράπτης, ελαχιστα θρησκειοπληκτος και αρκετα αντικειμενικός.

    Για να καταλαβεις τον «Πελοποννησιακό Πόλεμο» πρέπει πρωτα να μελετησεις τον Αρριανό, εχει σημασία, τα γεγονότα δυστυχώς επαναλαμβάνονται, δεν είναι δύσκολο να δεις τις ομοιοτητες.

    Οσο για τους Τσόρτσιλ, Κίσινγκερ καλα σου λενε, κι εγώ δεν ακουσα να τους εκβιασαν ποτέ. Αυτοι εκβίασαν διοτι έξυπνα κινουσαν τα νηματα της διπλωματίας, ειχαν σωστές και εγκαιρες πληροφορίες, χρησιμοποιουσαν το χρημα για εξαγορά συνειδήσεων.

    Οι Γερμανοι, άσχετα τι λέγεται, ηταν και παραμενουν τα κοροιδα της ιστορίας, επιμελείς, εργατικοι, γενναιοι, τιμιοι και παντα δουλεύουν, σκοτωνουν ή σκοτώνονται για ξενα συμφέροντα.

    Μήπως σου θυμίζουν κανενα αλλο λαό;

    Ο Τσόρτσιλ,και ο Κίσινγκερ, είναι Σάκες ή Πάρθοι, ήταν σύμμαχοι των Περσών.

    Σήμερα ομως εχθροι και αντιπαλοι του Ιραν, οι ανιστόριτοι, that's why.
    Το φίδι δαγκωνει την ουρά του.

    Η Υπερδύναμη του 4ου και 5ου αιωνα, εμενα μου θυμίζει τη σημερινή Αμερική, κατα μεγαλη σύμπτωση, οι ΗΠΑ σήμερα εχουν ολα τα χαρακτηριστικά εκείνης της υπερδύναμης. κοινωνικές ανισοτητες, πλουσιωτατοι και παμφτωχοι άνθρωποι, ηγεμονικές τασεις plus, την θεοκρατία και τον Μεσσιανισμό ο οποιος απο τους βάλτους της Βαβυλώνας μας ήρθε.

    Μελετηστε ιστορία για να καταλαβετε τα λαθη του Αλέξανδρου την κακή του ανατροφή και τον μεγαλοιδεατισμό, την απερισκεψία και τον ριψοκινδυνο χαρακτήρα που απέκτησε ζων κοντα στη θρησκοληπτη μανα του.

    Οι υπερδυναμεις που σήμερα εξουσιαζουν τον πλανητη εχουν παρομοια μειονεκτήματα αλλά δεν μπορουμε να τα εκμεταλευτουμε.

    Κρυβονται πισω απο "διεθενείς συμβασεις" WTO, χρηματιστηρια που δεν προσφέρουν ουτε εξυπηρετουν τιποτα.

    Απλώς ανακτούν πληροφοριες των ευρωπαικων εταιρειών για να εκβιάζουν.

    Δεν παραγουν τιποτα, διοτι πλεον δεν μπορούν.

    Εκμεταλεύονται τα λαθη των άλλων.

    Χαιρόπουλος Παν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση