GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "Αδέσμευτος" για τον "Ελεύθερο Τύπο"...

(κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει)

(κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει)

3 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΡΙΖΟ, ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΑΠΟ 12.000 ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΑ 240.000 ΦΥΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΓΙΝΕΣ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.
    ΕΙΧΕΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΄΄Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ'', ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΑ.
    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑ , ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΜΕΙΝΕΣ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΡΙΖΟΣ, ΚΛΠ,ΚΛΠ.
    ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΕΣΑΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΝΤΙ ΒΙ ΝΤΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΛΑ..ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΠΟΤΕ ΕΤΑΖΕΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ;ΓΙΑ ΒΑΣΤΑ ΛΙΓΟ. ΜΑΓΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχετε πρήξει τ'αρχίδια μας από τότε που έκλεισε ο Ε.Τ. .

    Μυξοκλαίνε μερικοί είτε γιατί είναι φιλοκυβερνητικοί είτε γιατί νομίζουν ότι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα αποτελούν μια κάστα ανέγγιχτη όπου κανείς δεν μπορεί να τους ακουμπίσει ενώ το σκατοσωματείο τους που φέρεται και άγεται από τις εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις,αποφάσισε και απεργία μιας ημέρας που ηρεμίσαμε και μακάρι να ήταν και ενός μήνα.

    Αγαπητοί μου, οι έλληνες δημοσιογράφοι είναι και αυτοί μέρος της ελληνικής κοινωνίας,μέρος μιας κοινωνίας που προσλαμβάνεται ή απολύεται και όλη αυτή η ανακατοσούρα που έχετε προκαλέσει δεν κάνει καλό κυρίως στην δημοσιογραφία.
    Επιχείρηση είναι όπως όλες οι επιχειρήσεις του κόσμου και ξεχνάτε ότι μερικές από αυτές σταματούν να είναι βιώσιμες,άλλες εξακολουθούν να είναι και άλλες υπολειτουργούν.
    Απλά είναι τα πράγματα.Ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να κλείσει την εφημερίδα που είχε και να σταματήσουν να έχουν τη εργασία τους 450 άνθρωποι.
    Είναι ένα καθημερινό σενάριο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
    Μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες που έχουν χάσει τις δουλειές τους,που έχουν απολυθεί ή εργάζονται σαν τους Αφρικανούς είλωτες με 600 ευρώ το μήνα,έτσι και αυτοί θα χάσουν την δουλειά τους και θα μπούν στο club των ανέργων.
    Δεν είδα να κάνετε απεργίες για τις χιλιάδες των εργαζομένων που έχουν υποστεί τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και κυρίως της κρίσης που μαστίζει τη χώρα εξ'αιτίας των επιλογών της κυβέρνησης που τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ.

    Τώρα επειδή σαν καίει το θέμα,βγαίνετε σαν τις μυξοπαρθένες στα κανάλια και σε άλλα έντυπα και δηλώνετε τη μεγάλη σας στεναχώρια για το γεγονός ότι έμειναν 450 άνεργοι εργαζόμενοι στο πεζοδρόμιο του Ε.Τ.
    Δεν είναι άκρως υποκριτικό και δεν είναι τελικά και προσβλητικό προς τους άλλους απολυμένους της χώρας όταν τους κάνετε να νιώθουν ότι η δημοσιογραφική κάστα στην ελλάδα του 2009 είναι υπεράνω όλων ;

    Τίποτα δεν είναι οι δημοσιογράφοι πέραν από κοινούς ανθρώπους όπως εσείς και εγώ που απλά κάνουν ένα επάγγελμα το οποίο το χρησιμοποιούν κατάλληλα και υπό κατάλληλες συνθήκες και κατάλληλους συναδέλφους τους το χρησιμοποιούν ως καβαλημμένα καλάμια για να μας πείσουν ότι είναι κάτι παραπάνω από όλους τους άλλους έλληνες.

    Δε κοιτάτε τα χάλια σας τα μαύρα λέω εγώ που οι μισοί δημοσιογράφοι έχετε καβαλήσει το καλάμι και οι άλλοι μισοί θεωρείτε εαυτόν υπεράνω όλων ;
    Σκατάδες είστε αν θεωρείτε ότι το σωματείο σας που προασπίζεται κομματόσκυλα,κόμματα και εργοδότες φιλώντας κατουρημένες ποδιές είστε υπεράνω όλων των υπολοίπων ελλήνων.

    Άϊ στο διάολο πια ,δε κλείνουν και άλλες εφημερίδες να βρούμε την υγεία μας και δεν πάνε να μείνουν άνεργοι και άλλοι δημοσιογράφοι που έχουν πένα μόνο για να υπερασπίζουν ή να κατηγορούν ότι τους λένε οι εργοδότες τους να κάνουν.
    Μας πρήξατε τ'αρχίδια μας και τα συκώτια μας αντί να σκάσετε όλοι σας και να βουλώσετε τα σκατοστόματα σας.

    Στεναχωρήθηκαν οι (μεγαλο)δημοσιογράφοι των 50000 και 70000 ευρώ το μήνα για αυτούς που έμειναν χωρίς δουλειά .
    Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.
    Μας έχετε περάσει για μαλάκες αλλά οι μαλάκες είστε τελικά όλοι εσείς που υποκριτικά μονοπωλείτε τα Media από προχθές για να περάσετε μηνύματα πολιτικά ή κομματικά και για να δείξετε με πισώπλατα μαχαιρώματα ποιοί και γιατί φταίνει που έκλεισε ο Ελεύθερος Ρύπος.
    Δε γαμιέστε λέω εγώ να ασπρίσετε παλαιομαλάκες.
    ....και μετά αναρωτιέστε γιατί περιλαμβάνουν στις προκυρήξεις τους οι τρομοκράτες, δημοσιογράφους και λοιπά λαμόγια που εκτελούν συμβόλαια των εργοδοτών τους οι οποίοι σχεδόν καμμιά σχέση δεν έχουν με τις εκδόσεις αλλά αποτελούν μέρος ενός διεφθαρμένου συστήματος είτε ως εφοπλιστές είτε ως εργολάβοι δημοσίων έργων είτε ως κομπιναδόροι και εντεταλμένοι των κομματικών επιλογών των κομμάτων.
    Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.

    Να κάνετε ρε παπάρες ένα μήνα απεργία να ηρεμίσει η ελληνική κονωνία από εσάς έτσι όπως γίνατε.
    Έχουμε και δορυφορικά και internet και δεν έχουμε ανάγκη να βλέπουμε τις επιλεγμένες σκατοειδήσεις σας.

    Άντε γαμηθείτε πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια κεντροδεξιά και κουραφέξαλα μας λέτε ότι ήταν ο Ελεύθερος Τύπος;
    Καραδεξιά ξεφωνημένη εφημερίδα ήταν, πρωτοπόρα στην ύβρη και συκοφαντία,της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και ειδικότερα του μεγάλου ηγέτη Αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

    Κανένας που σέβεται τον εαυτό του και τη νοημοσύνη του, δεν θα έφευγε πχ από την ελευθεροτυπία για να διαβάσει τον ελεύθερο τύπο του ρίζου και του κοττάκη.

    Η εφημερίδα αυτή έσερνε μαζί της, τις ιστορικές συκοφαντίες, ψευτιές, ύβρεις και σκευωρίες των μεγαλοσχήμονων ακροδεξιών και δεξιών και παρά τα lifting που τις έγιναν δεν μπόρεσε να ανακάμψει στη συνείδηση του κόσμου.

    Γιατί όπως λέει ο λαός "ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση