GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας!..

...όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο . Aπό το http://lemesosnews.blogspot.com/ Την παραίτησή του από την θέση του Αρχηγού Αστυνομίας υπέβαλε ...

...όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο
.
Aπό το http://lemesosnews.blogspot.com/

Την παραίτησή του από την θέση του Αρχηγού Αστυνομίας υπέβαλε σήμερα το πρωί ο Ιάκωβος Παπακώστας. Ο κ .Παπακώστας μετέβη στο Προεδρικό στις 8 το πρωί όπου και υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την παραίτησή του. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας έκανε δεκτή την παραίτησή του και ο κ.Παπακώστας αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις. Η συνάντηση διήρκησε 10 λεπτά.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα, ο κ. Παπακώστας αναφέρει πως η παραίτησή του, που είναι οριστική, σκοπό έχει ''να διευκολύνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση στον παρά πέρα χειρισμό'' της υπόθεσης του δραπέτη Αντώνη Προκοπίου Κίτα.«Σήμερα, συνειδητά και με επίγνωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη θέση μου ως Αρχηγός της Αστυνομίας, υπέβαλα την παραίτησή μου στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

4 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΑΛΛΑΓΗ : ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ , ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ή ΠΟΛΙΤΩΝ),ΚΛΟΠΩΝ, ΒΙΑΣΜΩΝ ,ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει απίστευτο θράσος για να μιλάνε για θέματα τρομοκρατίας οι ανεγκέφαλοι πράσινοι αφισσοκολλητές.
    Εσείς οι πανάθλιοι πασόκοι τί έχετε να πείτε για την 100% κομματικοποίηση των αστυνομικών επί 20 χρόνια;
    Αυτοί που εκπαιδεύθηκαν από τη Σκότλαντ Γιάρντ ήταν ή δεν ήταν ΟΛΟΙ κομματικά προσκείμενοι στο πασόκ;
    Σαμποτάρισαν ή δεν σαμποτάρισαν οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια μετά το 2004;
    Και σε τελική ανάλυση, κανείς δεν έχει ξεχάσει ότι τη 17 Νοέμβρη δεν την έπιασε το πασόκ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    Ξέχασατε τις σκηνές απείρου κάλλους στο Τζάννειο;
    Άει χαθείτε λοιπόν μην αρχίσω τα μπινελίκια και θυμηθούμε όλοι μαζί το βίο και την πολιτεία στη δημόσια τάξη επί πασόκ.
    Τί να πρωτοθυμηθούμε;
    Τους δεκάδες νεκρούς αστυνομικούς;
    Τα δεκάδες θύματα στους δρόμους;
    Εάν οι πράσινοι αφισσοκολλητές έχουν επιλέξει να ξεχνούν τί γινόταν επί πασόκ (επειδή τους βολεύει) τους ενημερώνω ότι εκατομμύρια Έλληνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.
    Και για να τελειώνουμε και με το θέμα της τρομοκρατίας, όλοι στην πιάτσα ξέρουν ότι εάν ο Κουφαντίνας δεν είχε κάνει το λάθος να τα βάλει με τη Σκότλαντ Γιάρντ (υπόθεση Σόντερς) μόνο ο Σάββας Ξηρός θα ήταν μέσα σήμερα.
    Και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε, μουνόπανα πασοκοσκυλέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bloopers τον ήπιατε! Άντε τώρα να γράψετε κανένα δικηγορίστικο μανιφέστο μπλόγκερς του κώλου (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ίδια υπόθεση είχε παραιτηθεί πριν μερικούς μήνες και ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
    Εδώ στο Ελλαδιστάν όμως είμαστε πιο μάγκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση