GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα βρισίδια Πάγκαλου-Βενιζέλου και η θλιβερή εικόνα του ΠΑΣΟΚ την "επομένη μέρα"...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη . Δεν είναι η πρώτη φορά που πλακώνονται Πάγκαλος και Βενιζέλος, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια. Γενικώς όλο ...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη
.
Δεν είναι η πρώτη φορά που πλακώνονται Πάγκαλος και Βενιζέλος, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια. Γενικώς όλο το σκηνικό ήταν θλιβερό για ένα ΠΑΣΟΚ που κέρδισε πριν από λίγες ημέρες εκλογές, για πρώτη φορά ύστερα από εννια χρόνια, και πρέπει συνολικά να δείξει ότι μπορεί να κυβερνήσει με άλλη νοοτροπία από εκείνη του παρελθόντος.
Έξω από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου, που είχε χθες τα γενέθλια του, κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Β. Βενιζέλος, ο Θ. Πάγκαλος, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Ν. Αθανασάκης και ο Γ. Ραγκούσης) περίμεναν για να τους δεχθεί. Η γραμματέας του τους ενημέρωσε ότι θα πρέπει να περιμένουν γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ένα σημαντικό τηλεφώνημα. Ο Β. Βενιζέλος άρχισε να φωνάζει «Είναι απαράδεκτο, είναι προσβλητικό και δεν θα το ξαναεπιτρέψω! Τι είμαστε, θέαμα για ζωολογικό κήπο; Πάω στο γραφείο μου να περιμένω γιατί αισθάνομαι σαν όρθιος μαλάκας...».
Δημιουργήθηκε ταραχή, ο Γ. Παπακωνσταντίνου έτρεχε να κλείσει την πόρτα για να...
μην ακούνε οι δημοσιογράφοι που ήταν εκεί, η γραμματέας άναψε ταραγμένη τσιγάρο και ο Θ. Πάγκαλος δεν έχασε την ευκαιρία: "Βαγγέλη κάτσε εκεί. Ούτως ή άλλως όρθιος ή καθιστός το ίδιο μαλάκας είσαι πάντα"!
Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκαν στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου όλοι ηρέμησαν αλλά μήπως το περιστατικό δείχνει ότι οι ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ παραμένουν εύθραυστες και μόνο λόγω του καλού εκλογικού αποτελέσματος τα προβλήματα συγκαλύπτονται;

17 σχόλια

  1. και τα δυο τα γουρουνοειδη θα φροντισει ο λαος να τα στειλει στο σπιτι τους γιατι η αλαζονεια τους
    περισευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...πάντως ο μαλάκας είναι καλύτερα να είναι καθιστός.

    Ασε που όταν είναι όρθιος, τον πετυχαίνουν ευκολότερα οι καφέδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά σου λένε δημοκρατία και πράσινα άλογα.
    μας έχουν φέρει σε κατάσταση μαλακίας που ακόμη να λέμε << μια χούντα θα μας σώσει >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γνωστή η κόντρα τους από την μαύρητρύπα που βρήκε ο Πάγκαλος στο Πολιτισμού, γρήγορα ξεχνάνε στο ΠΑΣΟΚ ή μάλλοναυτοί δεν κάνουν ρεμούλες κατά το Καρχιμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπέννυ γερά γάμα τα μουνιά.
    Ο φάλαινας με το κοτλέ μέτωπο είναι
    προστάτης της unicef?
    Ήμαρτον συντρόφια δεν είναι πλέον πασιφανές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Άλλος ο Μαλάλας ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ?
    60 ! και τον φωναζουν γιωργακη.
    Γιώργο ποτε θα τον φωνάζουν ?
    ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Χαοτισμός, Λαϊκισμός και Παραλογισμός
    Επιτέλους! Είπε και ελάλησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις 11/06/2009, τέσσαρες μέρες μετά το “θρίαμβο” του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. Κάπως καθυστερημένο βέβαια ήταν το εύγευστο επιδόρπιο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες», μας υποσχέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μη μασώντας τα λόγια του όπως συνηθίζει, και αποδεικνύων εαυτόν καρατζαφερικότερον του Καρατζαφέρη! Χαρά εμείς οι “ρατσιστές” και “φασίστες” που ένας μέγας σοσιαλιστής ηγέτης, και μάλιστα ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προσχώρησε στα χωρικά μας ύδατα!

    Ξαναδιαβάστε το για να το εμπεδώσετε, παρακαλώ: «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες»! Μ' άλλα λόγια, εκεί που είχαμε όλοι εμείς οι "κρυφοφασίστες" απογοητευτεί, μας προέκυψε ένας “αριστερός” ηγέτης λαθρομεταναστοφάγος! Και μετά σου λέει δε γίνονται θαύματα στην εποχή μας. Όχι, εγώ πιστεύω στα θαύματα, εννοώ όταν κοιμάμαι τα πιστεύω.

    Τώρα δε θέλω ν’ αρχίσω τη γκρίνια, ούτε θα ζητήσω μικροσκοπική εξέταση ούρων πολιτικών και δημοσιογράφων για ν’ ανακαλύψω γιατί έστω και σ’ εκείνη την ανεκδιήγητη διακαναλική debate (28-05-09) δεν τέθηκε το καυτό ερώτημα της λαθρομετανάστευσης ούτε στον κ. Καραμανλή ούτε στον κ. Παπανδρέου. Μόνο τον Καρατζαφέρη στρίμωξαν οι Σρόιτερ και Ευαγγελάτος για να του αποδείξουν πόσο φασίστας ήταν. Δείτε εδώ τις ερωτήσεις για να γελάσετε.

    Έτσι λοιπόν, στην ημικατεχόμενη και πανταχόθεν βιαζόμενη Ελλάδα, όπου οι μόνοι που έχουν δικαιώματα είναι τα πολιτικά λαμόγια με τις αμαρτωλές παρέες τους, οι δήθεν πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες, ενώ οι γηγενείς έχουν μόνο καθήκοντα και υποχρεώσεις προς αυτούς, δυο-τρεις μέρες μετά τις Ευρωεκλογές, η λαθρομετανάστευση μπήκε πρώτο θέμα στην ατζέντα των ειδήσεων σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες! Άστραψαν και βρόντηξαν από τα τηλεπαράθυρα οι αναλυτές του χάους, που τους έπιασε όψιμα η ανησυχία. (Θα εξαιρέσω από τη μομφή τον Κ. Χαρδαβέλλα που είχε αναδείξει το πρόβλημα ενωρίτερα).

    Το θέμα έγινε ξαφνικά της μόδας διότι ανακάλυψαν ότι πουλάει! Από τη μια η πρωτοφανής αποχή από την κάλπη, αφ’ ετέρου ο διπλασιασμός του ποσοστού ψήφων του ΛΑΟΣ, καθώς και η σαφής στροφή προς ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικοδημοσιογραφικού κουτοπόνηρου και καιροσκοπικού σιναφιού, και τώρα όλοι τρέχουν και δε φτάνουν, ανταγωνιζόμενοι ποιος θα μας χαϊδέψει τ’ αυτιά περισσότερο από τον άλλο.

    Σε μια τέτοια χαοτική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα εντάσσεται και η μαξιμαλιστική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για 0% λαθρομετανάστευση. Ε, να μη μοιάσει και λιγάκι στο μπαμπά του; Μήπως ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε βροντοφωνήσει, «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ», «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», και την επομένη της σαρωτικής εκλογικής του νίκης του το ξέχασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε Βενιζέλο καθηγηταρά, που κατάντησες;
    Να σε βρίζουν και να σε λοιδωρούν οι φανατικοί αφισσοκολλητές του πιό αμόρφωτου βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, του Γιωργάκη.
    Τάχει αυτά η ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI AYTOΣ Ο ΠΑΠΑΝΦΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.

    ΑΝΤΕ. ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
    ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ANTWNARE
    KATASKEVASES ENA ANYPARKTO EPEISODIO KAI TO GYROFERNEIS STA BLOGS .

    DEN SAS SWZEI TIPOTA , PALIOMALAKA, ESENA KAI TO AKATALLHLOTERO GAY AFENTIKO SOY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξέστιν Παγκάλω ασχημονείν είχε παραφράσει κάποτε ο Ζουράρις.
    Τον χοίρο τον τραβάει η λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελαφρώς μπαγιάτικο αλλά τωρινό πέρα για πέρα.
    Στην εφημερίδα Καθημερινή, Κυριακή 14 Ιουνίου 2009, στην πρώτη σελίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λίγο πιο κάτω από την μέση της σελίδας αυτής υπάρχει ένα μικρό κομμάτι από την συνέντευξη του κυρίου Λέτσερ διευθύνοντος συμβούλου της SIEMENS.( η υπόλοιπη είναι στην σελίδα 7)
    Πού είναι το ωραίο; Στις πρώτες λέξεις,….. Η Siemens του 2009 δεν έχει καμιά σχέση με την Siemens του 2006!....... Παρακαλώ…. Και παρακάτω… Θέλουμε μόνον καθαρές δουλειές, λέει ο Γερμανός…….
    Δηλαδή μέχρι και το 2006 τουλάχιστον οι δουλειές δεν ήταν και τόσο καθαρές, ήταν βρώμικες, πέφτανε μίζες, γινόντουσαν εκβιασμοί, και κάποιες άλλες μη νόμιμες ενέργειες προκειμένου η μεγάλη εταιρία να παίρνει τις δουλειές.
    Και ως εδώ καλά…μπίζνες ιζ μπίζνες που λέει και ο λαός.
    Έτσι όμως έχω μια απορία, εδώ στην Ελλάδα της Δεξιάς, ναι της Δεξιάς όσο και να θέλουν να μασκαρεύονται, εδώ λοιπόν στην Ελλάδα της Δεξιάς ποιος πήρε την ευθύνη και έδωσε την εντολή στους δικαστές να ερευνήσουν την υπόθεση SIEMENS, μέχρι και το 2004;
    Από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν αγγελικά; Και ο κύριος Λέτσερ διευθύνων σύμβουλος της SIEMENS, που ξέρει τα πάντα για την εταιρία που διευθύνει τι είναι ψεύτης;
    Ο, νούμερο ένα της εταιρίας ουσιαστικά ζητά συγνώμη, για να μπορεί από εδώ και πέρα με νόμιμα; μέσα να μπορεί να παίρνει δουλειές, είναι κόπανος;
    Ή μήπως κάποιοι Δεξιοί και αδέξιοι στην Ελλάδα είναι ΑΤΙΜΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΒΩΝ ΑΓΓΟΥΡΙΩΝ17 Ιουν 2009, 5:26:00 μ.μ.

    Αν ο νεο-χοντρος
    ειναι μαλακας
    τοτε ο παλαιο-χοντρος
    τι γνωμη αραγε εχει για τον εαυτο του;
    .....
    η μηπως δεν υπαρχει στο Ελληνικο λεξιλογιο η καταλληλη λεξη
    για να περιγραψει τον Πανσχημο;

    Ακουω γνωμες σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωδή σε έναν άγνωστο Νεοδημοκράτη

    Δυστυχισμένε μου,

    Απορώ με την άφελειά σου να πιστεύεις ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό και το κόμμα σου αρχηγό.

    Ένα άτομο καταθλιπτικό, της θερμοκοιτίδας γαρ, που το γαλούχησαν με το αξίωμα ότι ένας Καραμανλής δεν χάνει ποτέ από έναν Παπανδρέου, τι περιμένεις να κάνει ;;

    Τι ελπίζεις από ένα άτομο της θερμοκοιτίδας, που το πάντρεψαν για να κάνει το σύζυγο και τον πατέρα προκειμένου να σκεπάσει το σκάνδαλο της ομοφυλοφιλίας του που είχε ξεσπάσει ..

    ..ένα άτομο που το βράδυ των εκλογών τού είχαν 3 ψυχιάτρους για να το συνεφέρουν από την κατάθλιψη..

    ..ένα άτομο που δεν επικοινωνεί με τον έξω κόσμο..

    ..ένα άτομο-πρωθυπουργό που ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρει, γιατί δεν τούχουν πεί όλη την αλήθεια για το εκλογικό αποτέλεσμα..

    ..ένα άτομο που το κρατούσαν στα σκοτάδια για το εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι να βγεί στα κανάλια, μπας και καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες,

    ..τι περιμένεις πτωχέ τώ πνεύματι Νεοδημοκράτη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγά, βρε παιδιά, μη σπρώχνεστε! Όλοι θα πάρετε!
    Δε μας παρατάς καημένε που άκουσες εσύ το βρισίδι! Τράβα να βρεις τίποτα χαχόλους όμοιους σου να τα πεις!
    Εξυπνάδες! "θλιβερή εικόνα" ! Θλιβερός είσαι του λόγου σου!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΣΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,ΒΑΣΟΥΛΑ Κ.Λ.Π ΕΚΤΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση