GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απεργία στα ΕΛΤΑ...

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών . Με την ανεπανάληπτη Απεργιακή συγκέντρωση και τη δυναμική - μαζική πορεία, με την καθολική συμμ...

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών
.
Με την ανεπανάληπτη Απεργιακή συγκέντρωση και τη δυναμική - μαζική πορεία, με την καθολική συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία, (συμμετοχή πάνω από 80%) οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξέφρασαν την αντίθεση τους και κατήγγειλαν τις πολιτικές που εφαρμόζονται και οδηγούν τον ΕΛΤΑ στη Χρεοκοπία, την Απαξίωση και τη Διάλυση.
Οι Εργαζόμενοι στον ΕΛΤΑ με την Απεργιακή τους κινητοποίηση απαίτησαν πολιτικές και αποφάσεις που θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του Δημόσιου Ταχυδρομείου και θα υποστηρίζουν την παροχή των Καθολικών Υπηρεσιών και τη διατήρηση του Πανελλαδικού Δικτύου.
Ο αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ για:
· Να μην οδηγηθεί ο ΕΛΤΑ σε δανεισμό για να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
· Κάλυψη του κόστους των Καθολικών Υπηρεσιών.
· Κάλυψη του κόστους διατήρησης του Πανελλαδικού Ταχυδρομικού Δικτύου.
· Καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεων της πολιτείας.
· Ένταξη του ΕΛΤΑ στο ΕΣΠΑ.
· Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
· Πρόβλεψη προσλήψεων εποχικών για την χορήγηση των κανονικών αδειών.
· Σεβασμό του Θεσμικού Πλαισίου και των ΣΣΕ.
· Να μην εκχωρηθεί έργο του ΕΛΤΑ σε ιδιώτες (Διαβατήρια – Διαβιβάσεις)
Η Απεργιακή μας κινητοποίηση σηματοδοτεί την αμετάκλητη απόφαση μας να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ΕΛΤΑ και τα δικαιώματα των Εργαζομένων με όσους αγώνες και αν χρειαστεί.

6 σχόλια

  1. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ. Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ. ΜΕ ΚΑΥΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΤΙΟ. Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΣΥΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΕΥΓΕΙ..

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

    ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

    ΓΙΑΥΤΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαγάσιδες πασκίτες τί ανάγκη έχετε; Θα σας τα λύσει όλα τα προβλήματα ο Καψωκόλης, ο Θωμόπουλος και ο Πάλλας. Οπου σταθούν και όπου βρεθούν δηλώνουν ότι έχουν την εγγύηση του υπουργού για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΕΛΤΑ για να συμμετάσχει η επιχείρηση στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου του Τ.Τ. Αλήθεια ο υπουργός το ξέρει; και ο άλλος ο Μαύρος ο νέος διευθύνων σύμβουλος ντε τι λέει επ' αυτού; Η ανευθυνότητα κυβέρνησης, διοίκησης ΕΛΤΑ και ΔΑΚΕ σε όλο της το μεγαλείο. Το ζήτημα είναι πως δεν τους έχουν πάρει ακόμα οι εργαζόμενοι με τις πέτρες. Μήπως επειδή δεν έχει η Αθήνα πέτρες; Αντε ας πάρουμε αβγά και ντομάτες. Βασιλομπακέλιδες και λοιποί πασκίτες με τέτοιους άχρηστους που έχετε να αντιμετωπίσετε κάνετε πάρτυ μπαγάσιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα είναι αργά.Τόσα χρόνια ψάχναμε για υπηρεσίες απο τα ΕΛΤΑ και υπηρεσίες δεν βρίσκαμε.
    Χανόντουσαν επιστολές , χανόντουσαν οι ταχυδρόμοι , χανόμασταν κι εμείς απο τα ΕΛΤΑ.
    Εγώ έστελνα επιστολή κάθε πέντε χρόνια γιατί θεωρούσα τα ΕΛΤΑ αναξιόπιστα.
    Τώρα που αποφάσισαν να έρθουν κοντά στον πολίτη έχει φύγει ο πολίτης απο αυτούς.Αναγκάστηκαν οι ΔΕΚΟ να στέλνουν τους λογαριασμούς και να αναγρέφεται πάνω πότε τους παρέλαβαν τα ΕΛΤΑ γιατί έφταναν στους παραλήπτες μετά την λήξη τους ή τον επόμενο χρόνο.
    Ας τα κλείσουν να ησυχάσουμε και απο αυτούς τους τεμπέληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητές Κυρίες , Αγαπητοί Κύριοι υπάλληλοι των ΕΛ.ΤΑ. , για τους πελάτες σας όπως εγώ ,είτε εργάζεσθε είτε όχι , είναι σχεδόν το ίδιο.

    Γι΄αυτό κι εγώ , επέλεξα ένα ιδιωτικό Ταχυδρομείο να κάνω την δουλειά μου , (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΡΧΙΑ),με παράδοση
    1 εργάσιμη και όχι 15-20 .

    Απεργήστε όσο θέλετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση