GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ...κουβέντιασαν στη συνάντησή τους οι δύο πρωθυπουργοί!

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ. Τί είναι τούτοι δω καλοί μου άνθρωποι;. Είδαν τον Ερμπακάν σε ολόγραμμα οι δημοσιογρά...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ. Τί είναι τούτοι δω καλοί μου άνθρωποι;. Είδαν τον Ερμπακάν σε ολόγραμμα οι δημοσιογράφοι του Βήματος και του Έθνους και μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες για τη συνάντηση που έγινε στο ολόγραμμα του Μαξίμου!!!.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός μαζί με τον κουμπάρο και ομόλογο του τούρκο ολόκληρη συζήτηση είχαν, κατά πληροφορίες των γραφιάδων των δύο έγκυρων εφημερίδων και ανταποκριτών του Άρλεκιν.
Η συζήτηση, κατά πληροφορίες των δύο έγκριτων εφημερίδων που είχε δραματικό χαρακτήρα, περιεστράφη γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης και θέλει τον κύριο πρωθυπουργό να είναι εμφανώς χολωμένος με τον τούρκο κουμπάρο του και να του ζητά αντί για τόσους μετανάστες που μας στέλνει καθημερινά, να μειώσει τον αριθμό τους και στη θέση τους να μας έρχονται περισσότερες παλαμίδες και ρίκια, γιατί είναι...
ανησυχητικά μικρός ο αριθμός τους στα δικά μας χωρικά ύδατα και προκαλεί μέγιστη αύξηση στην αγορά του ψαριού. Όπως ξέρουμε όλοι όποτε βρίσκουμε τα είδη αυτά των ψαριών στα ιχθυοπωλεία είναι τόσο ακριβά, που μας συμφέρει περισσότερο να αγοράζουμε χαβιάρι από τη Ρωσία.
Ένα άλλο σημείο που εθίγη, πάντα σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος και του Έθνους, ήταν ότι τα τουρκικά γλυκά που αγοράζουμε από την γείτονα χώρα πρέπει να είναι πιο γλυκά και να μην τσιγκουνεύονται οι τούρκοι τη ζάχαρη που βάζουν στο ταούκ-κιοκσού, καζάντιμπι, και κεσκιούλ, ενώ και ο μπακλαβάς τους χρειάζεται να είναι πιο σιροπιαστός.
Οι έγκυρες εφημερίδες δεν μας αναφέρουν πώς αντέδρασε το ολόγραμμα του κ. Ερμπακάν στην επίθεση του πρωθυπουργού μας. Ωστόσο οι πληροφορίες του blog μας λένε ότι οι δημοσιογράφοι των δύο εφημερίδων μετά το ρεπορτάζ τους έξωθεν του ολογράμματος Μαξίμου, πήγαν στα γραφεία τους για να αναπαράξουν μια δημοσκόπηση, που έγινε μετά από τη συνάντηση των ολογραμμάτων των δύο πολιτικών, και που παρουσιάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό, μετά την αποφασιστική στάση που έδειξε απέναντι στον κουμπάρο του, να είναι ακόμα περισσότερο καταλληλότερος πρωθυπουργός και να έχει μικρύνει η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Το blog μας δεν μπόρεσε να μάθει αν η συνάντηση των ολογραμμάτων πρωθυπουργού και Ερμπακάν μαζί με τη δημοσκόπηση που ακολούθησε θα βγουν και στο Άρλεκιν του καλοκαιριού που θα διαβάζουμε στην ακρογιαλιά.
Άντε και σ’ ανώτερα και μη χειρότερα αξιόπιστοι λειτουργοί της δημοσιογραφίας.

10 σχόλια

  1. Παιδιά το όνομα είναι Ερντογκάν.
    Ο Ερμπακάν είναι από άλλο-παλαιότερο-ανέκδοδτο.

    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε λαθρομετανάστης εξ ανατολών είναι εν υπνώσει κατακτητής στρατιώτης της Τουρκίας, επίσης και η πλειονότητα όσων είναι από τον Βορρά,Αλβανία, Βουλγαρία,καιΦύρομ,και λοιπά, διότι και αυτούς θα τους χρησιμοποιήσει η Τουρκία για να πετύχει το σκοπό της εις βάρος της Ελλάδας, άσχετο αν μετά θα τους περάσει και αυτούς ψιλό μανίκι.
    Γιαυτό όποιοι Έλληνες Δημόσιοι Λειτουργοί δεν λαμβάνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν επαναπροωθούν τους ήδει εισελθόντες είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και πρέπει να τους επιβληθεί και η ανάλογη τιμωρία, με επαναφορά της θανατικής ποινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός Ερμπακάν μωρέ... Ερντογάν τον λένε. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο και στα blogs μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναχτύπησε ο κομπλεξισμός των ΔΕΞΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, με το Μουσείο της Ακρόπολης θέλοντας και εδώ να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αποθανόντως Καραμανλή.
    Ναι έκανε την πρόταση και η οποία μάλλον του Μολυβιάτη ιδέα ήταν και την καρπώθηκε αυτός, άλλωστε το συνήθιζε σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία, να αρπάζει την μπουκιά από το στόμα των άλλων, κακομοίρη Κανελλόπουλε με ποιον είχες μπλέξει και δεν σε άφησε ποτέ να γίνεις πρωθυπουργός,, αυτός λοιπόν ο Καραμανλάρας, του στιγμιαίου των χουντικών, ο πρωθυπουργός του 53/100, πανίσχυρος την εποχή αυτή, υποστήριξε με τόση θέρμη την πρόταση του; Ώστε δεν κατάφερε να την περάσει από πουθενα σε επίπεδο κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και του την πετούσαν στα μούτρα, τόση στήριξη, τόση θέρμη, τόση ικανότητα!
    Και έπρεπε βέβαια να έρθει ο Αντρέας Ππανδρέου για να ξεκινήσει ουσιαστικά η υπόθεση αυτή, αλλά και με την αστραφτερή Μελίνα στο πλάι του, για να σπρώχνει την ιδέα της επιστροφής των Μαρμάρων διεθνώς.
    Ααα.. και κάτι ακόμη για τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό της Φρειδερίκης και των δέντρων, σχετικά με το πόσο ικανός ήταν όταν άρχιζαν τα ζόρια, θυμάστε όταν φτιάχτηκε η λεοφόρος Καρέα, εκεί λοιπόν έπρεπε να γίνει μια γέφυρα και η οποία θα περνούσε από κάποιο σημείο στην Καισαριανή που ήταν; Ιδιοκτησία της μονής… εκεί λοιπόν κόλησαν τα πράγματα,οι καλογέροι τα στύλωσαν δεν σε αφήνουμε δεν σε αφήνουμε, είναι δικό μας, και ο ικανότερος και καταληλλότερος δεν μπορούσε να χρυπήσει την γροθιά του και να τους πει στο διάολο , η γέφυρα είναι ανάγκη να γινει και θα γίνει!
    Ετσι λοιπόν ξανά γινότανε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ κάθε μέρα με τους οδηγούς να ανεβοκατεβαίνουν κάτω και πίσω από το νεκροταφείο της Καισαριανής ατέλοιωτες ώρες γαμησιού και ταλαιπωρίας για να περάσουν τον κάβο, ο Καραμανλάρας προφανώς τα μάθαινε από τις εφημερίδες τουλάχιστον, αλλά στον κόσμο του.
    Ετσι όταν έχασε τις εκλογές και ήρθε το Πασόκ μα τον Αντρέα, σε λίγους μήνες η γέφυρα έγινε ήθελαν δεν ήθελαν οι καλόγεροι.
    Όσο για την ΕΟΚ, ήταν και δική τους, των Δυτικών, ανάγκη την εποχή εκείνη να υπάρχει η Ελλάδα του αρχαίου πνεύματος έστω και σαν πνευματική ύπαρξη σε αυτήν, και εκείνη την εποχή κυριολεκτικά για να είσαι μέσα ήταν κάτι σαν αυτό που λέμε, δένανε τους σκύλους με τα λουκάνικα, άλλωστε ο μεγάλος έκανε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις για την είσοδο, που το μόνο αξίας που βρήκε να πει ήταν, εγώ σας έβαλα εσείς κολυμπήστε, και έπρεπε και πάλι το Πασόκ με τον Αντρέα, να ξεκεινήσει τα Μεσογειακά Προγράμματα και τόσα άλλα για να πάρουμε λεφτά και να ορθοποδήσει η χώρα, και να ξεπεινάσει ο λαός.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΞΕΠΕΙΝΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εσεις την κάνατε την μαλακία σας. Αναστήσατε τον Ερμπακάν και τον κάνατε και πρωθυπουργό. Ερντογάν τον λένε τον Τούρκο πρωθυπουργό. Είσαστε χειρότεροι από το Βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για μία ακόμα φορά, εξαίρεση στο μπουρδέλο του τύπου απετέλεσε ο ΣΚΑΙ, όχι όμως και η Καθημερινή.

    Μπράβο παιδιά!

    Επιτέλους, κάποτε κάποιος θα πρέπει να ορίσει έμπρακτα την διαφορά μεταξύ του "δεξιός", και του "πάρα πολύ πόρνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Νέα, η Πατσαβουροτυπία, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, η Καθημερινή, ο Ελεύθερος Τύπος, το Βήμα, όλες ανεξαιρέτως οι εφημερίδες είναι πατσαβούρες..
    ΟΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    Όλες κριτικάρουν κακοπροαίρετα τους πολιτικούς που δεν τους κάνουν τα χατήρια και εξυμνούν αυτούς που τους τα κάνουν.
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
    Μην τα ψάχνεις, κάθε μήνας που περνάει όλο και περισσότεροι ψαγμένοι άνθρωποι συνειδητοποιούν αυτό που οι παλιότεροι ξέρουμε, καιρό τώρα.
    Ότι δηλαδή η μόνο σχετικά ισορροπημένη μορφή ενημέρωσης είναι τα blogs, ιδιαίτερα όταν είναι αμφίδρομη η επικοινωνία με τον κόσμο, μέσω των σχολίων.
    Η ζύμωση ιδεών αλλά και η ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων είναι αυτό που έλειπε από τη δημοκρατία μας εδώ και πολλά χρόνια.
    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.
    Σε λίγα χρόνια μόνο οι ηλίθιοι και λίγοι συνταξιούχοι θα αγοράζουν εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΟΜΠΟ. ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Η' ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά, το σχόλιο είναι ειρωνικό, δεν ενδιαφέρει το όνομα του Τούκου Πρωθυπουργού. Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, ο Ερντογάν δεν ήρθε καν στην Αθήνα και παρόλ' αυτά δημοσιεύτηκε σαν να έγινε!Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση