GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα πέσει τελικά η "ζαριά" για το μέλλον αυτού του τόπου;‏...

Από το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/ . Αν πιστέψει κανείς τα "παπαγαλάκια" της Ρηγίλης ίσως το εκλογικό μπαρμπούτι παιχτε...

Από το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/
.
Αν πιστέψει κανείς τα "παπαγαλάκια" της Ρηγίλης ίσως το εκλογικό μπαρμπούτι παιχτεί το Σεπέμβριο, αν πάλι δεχτούμε την άποψη του Γ. Παπανδρέου ότι η επόμενη θητεία του προέδρου της Δημοκρατίας (ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος ή κάποιος άλλος ) απαιτεί κοινοβουλευτική σύνθεση που θα έχει προκύψει απο νωπή λαϊκή εντολή, τότε μάλλον η τσόχα για το μπαρμπούτι θα έχει στρωθεί ήδη πριν τον Μάρτιο του 2010. Πάντως αυτό που είναι πια οφθαλμοφανές είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ τα ζάρια τα έχουν απο καιρό στη χούφτα τους την οποία κουνούν επιδεικτικά προς το γαλάζιο στρατόπεδο. Για εμάς τους απλούς 'Ελληνες ψηφοφόρους, αυτό που έχει τελικά σημασία είναι αν θα βγούμε κερδισμένοι απο αυτό το παιχνίδι. Και δεν μιλάμε για εκείνους που στοιχημάτισαν στον ένα ή τον άλλο παίκτη,αυτοί σίγουρα θα έχουν ένα προσωπικό μέλλον ανάλογο του αποτελέσματος της ζαριάς.Για εμάς το διακύβευμα δεν περιορίζεται στο ποιός και πώς θα προκαλέσει εθνικές εκλογές ή πότε θα γίνουν αυτές, αλλά το άν υπάρχει ή δεν υπάρχει η πρόθεση εκ μέρους των πολιτικών "παικτών" να προχωρήσουμε στο μέλλον με ίσια την πλάτη και στα δύο πόδια.
Η τελευταία πρόβα των ευρωεκλογών...
έδειξε ότι η "παράσταση" δεν πήγε καλά. Οι μισοί από τους προσδοκώμενους θεατές δεν συγκινήθηκαν απο τη ρεκλάμα της.
Έφταιγε το σενάριο;Έφταιγαν οι ηθοποιοί;Μήπως ο κόσμος κατάλαβε ότι ο σκηνοθέτης είναι λεχρίτης και τους αποπροσανατολίζει;Ότι και να φταίει αυτό που έγινε φανερό είναι ότι ο κόσμος δεν συγκινείται πια με τις επιθεωρήσεις και ζητά κάτι πιο ποιοτικό .Βαρέθηκε να τον θεωρούν εύκολο και χειραγωγήσιμο και απαιτεί απο τους πολιτικούς αυτό που τα τελευταία χρόνια ειχε μπει στο περιθώριο για χάρη των επικοινωνιακών τρύκ και της ρητορικής του συγκεχυμένου λόγου.
Αναφερόμαστε στην υγιή πολιτική επιχειρηματολογία και όχι στις χορευτικές φιγούρες του μπαλκονάτου ρήτορα που νομίζει ότι φωνάζοντας ,χαμογελώντας, κουνώντας τα χέρια και παριστάνοντας τον σοβαρό θα τυλίξει σε ένα ψηφοδέλτιο τον Έλληνα ψηφοφόρο.
Η πολιτική δεν είναι πια η τέχνη του να λές ψεμματα όπως έλεγε ο Ρουσώ αλλά μια παρηκμασμένη τεχνική διαφήμισης κάποιων θέσεων που όλοι γνωρίζουν ότι μετεκλογικά παραμένουν στη..θέση τους ακίνητες.
Είναι θέμα λοιπόν εθνικής επιβίωσης η έξοδος απο την παρακμή του πολιτικού πολιτισμού και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ρηξικέλευθες και απόλυτα δεσμευτικές πολιτικές θέσεις που θα αντιπαρατεθούν στην περιρέουσα νεο-εποχίτικη ατμόσφαιρα.
α προκαλέσει πάλι το πολιτικό ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτών εκείνος ο πολιτικός λόγος που θα βάλει τέρμα στην ανάδειξη της απαξίας σε αξία και του εθνομηδενισμού σε "εθνικό" στόχο. Όλοι θα προσέξουμε εκείνον που θα δεσμευτεί ότι δεν θα ακολουθήσει καμία πάροδο της νεοφιλελεύθερης πολιτικής βαρβαρότητας ακόμα κι αν αυτή έχει "σοσιαλίζοντα" πεζοδρόμια.Πρέπει ο υποψήφιος ηγέτης να αποτάξει λόγω και έργω οποιαδήποτε σχέση με διαπλεκόμενα κέντρα παραεξουσίας και αυτό δεν μας αρκεί να το κάνει σε μια ταβέρνα τρώγοντας με το κονκλάβιο ,αλλά απο το μπαλκόνι με σαφήνεια και λεβεντιά. Δείτε την συνέχεια εδώ.

6 σχόλια

  1. Tο οποίο σημαίνει ότι από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΘΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ????
    ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ?????
    Π Α Ρ Τ Ε ΤΑ Π Α Π Α Ρ Ι Α Μ Ο Υ
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΩΦΑΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ.
    ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ.
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
    ΦΤΟΥΣΑΣ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κυβέρνηση είναι αυτή ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, Λες και την έχουν στείλει οι εχθροί της Ελλάδος για να μας κυβερνήσει και να μας καταστρεψει.Το μόνο που ξέρουν είναι να βάζουν φόρους. Ούτε επενδύσεις Ούτε ανάπτυξη Ούτε τίποτα . μόνο φόρους. Αυτό ρε χοντρουλα παιδάκια μπορεί να το κάνει ο καθένας μας, δεν χρειάζεται να είναι οικονομολόγος για να το πετύχει.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009
    Δεύτερο ένταλμα σύλληψης για οτν Χριστοφοράκο

    Δεν είναι μόνο η Siemens που έχει στην πλάτη του ο Χριστοφοράκος... Σήμερα εκδόθηκε δεύτερο ένταλμα σύλληψης για τον Μιχάλη Χριστοφοράκου όχι για την Simenes αλλά για τα C4I.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ....ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ραγκούσης σέ δυό μέρες νά μάς εξηγήσει γιατί δέν έγιναν εκλογές
    τόν Ιούνιο,όπως έγραφε στό press ο ίδιος.
    ΟΥΣΤ Πολιτικές σαύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δΕΝ ΠΑ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΌΠΟΤΕ ΝΆΝΑΙ...τΙ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ?? Ελληνες θα μας κυβερνησουν και παλι!!

    Ως εξωγηιινος που ειμαι , παρατηρώ ότι η Ελλαδα παέι απο το κακό στο χειρότερο από τοτε που την παραδωσατε στους Ελληνες, δηλ. γυρω στο 79-80..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση