GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή πάλι από το πρωί η Εγνατία...

Από το http://www.epirusvoice.gr/ . Κλειστή είναι και πάλι από τις 9 το πρωί η Εγνατία οδός στο ύψος του κόμβου Παναγιάς και από τα δύο ρεύμ...

Από το http://www.epirusvoice.gr/
.
Κλειστή είναι και πάλι από τις 9 το πρωί η Εγνατία οδός στο ύψος του κόμβου Παναγιάς και από τα δύο ρεύματα. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι προχώρησαν σε νέο αποκλεισμό, αφού δεν βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ.
«Ο κόσμος εδώ είναι πλέον εξαγριωμένος από την κοροϊδία και την αδιαφορία», έλεγαν πριν από λίγο εργαζόμενοι στο EpirusVoice.
Αυτή την ώρα δεν έχουν αποφασίσει πόσο θα διαρκέσει ο αποκλεισμός και πιθανότατα να συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα, όπως συνέβη χθες.
Εν τω μεταξύ διερχόμενα αυτοκίνητα -που δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει η τροχαία για το κλείσιμο του δρόμου - έφτασαν μέχρι τον κόμβο κι υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους οδηγούς.
Οι εργαζόμενοι ζητούν την κατανόηση των οδηγών, αντιλαμβάνονται την ταλαιπωρία τους - όπως λένε- πλην όμως συμπληρώνουν ότι δεν τους έχει μείνει άλλος τρόπος για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.

3 σχόλια

  1. Μερικοί οργανωμένοι αλήτες ακυρώνουν το έργο ενός μεγάλου αυτοκινητοδρόμου. Συντονισμένοι από κέντρα κάνουν πόλεμο στην κυβέρνηση για να πέσει. Δεν υποστηρίζω ότι η κυβέρνηση είναι η καλύτερη αλλά δεν μπορούν μερικές μειοψηφίες να κατεβάζουν με αυτούς τους τρόπους κυβερνήσεις. Τσακίστε τους με τα ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 17 Ιουν 2009 2:48:00 μμ
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση