GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να επανεκδοθεί ένας «Νέος Ελεύθερος Τύπος»...

...ανεξάρτητος και με δημοσιογραφικό τσαμπουκά . Από το http://ergazomenoieleftherostipos.blogspot.com/ . Σαμπάνιες άνοιγαν οι εκδότες, διαπ...

...ανεξάρτητος και με δημοσιογραφικό τσαμπουκά
.
Από το http://ergazomenoieleftherostipos.blogspot.com/
.
Σαμπάνιες άνοιγαν οι εκδότες, διαπλεκόμενοι μεγαλοεπειχειρηματίες και οι «φιλιππινέζες» διευθυντές τους, στο άκουσμα της είδησης ότι έκλεισε ο «Ελεύθερος Τύπος». Κάποιοι μικρο-«εκδότες» μάλιστα, που σημάδεψαν με μελανά χρώματα το πέρασμά τους πολύ παλιά από τον ΕΤ, αν και έχυναν κροκοδείλια δάκρυα στα παράθυρα των καναλιών, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους για το «δωράκι» που τους έκαναν οι νυν ιδιοκτήτες με την απόφαση να κλείσουν την εφημερίδα τους.
Απαντες οι εκδότες, πολλοί εκ των οποίων δυστυχώς διατηρούν τις εφημερίδες τους και τους τηλεοπτικούς σταθμούς τους ως μοχλό πίεσης για να παίρνουν μεγάλες δουλειές του Δημοσίου, βλέπουν με ανακούφιση το κενό που αφήνει ο ΕΤ. Το μόνο που θέλουν τώρα είναι η σκύλευση του μεριδίου της διαφήμισης που είχε η εφημερίδα, και βέβαια το αναγνωστικό κοινό της.
Το ίδιο βεβαίως, θέλουν και οι διευθυντάδες τους της «δημοσιογραφίας» των DVD, των προσφορών και του λάϊφ στάϊλ (που ούτε λάϊφ είναι, ούτε και σταϊλ). Αυτοί δηλαδή, που...
βάζουν ταφόπλακα στην ενημέρωση του ελληνικού λαού, πλασάροντας του σκουπίδια αντί για ουσιαστική πληροφόρηση, τώρα προσπαθούν να κανιβαλίσουν το σώμα του Ελεύθερου Τύπου. Κάποιοι μάλιστα, καλοβλέπουν την εξαγορά έναντι πινακίου φακής της ίδιας της εφημερίδας, για να παίξουν τα παιχνίδια τους στο άθλιο σκηνικό της πολιτικο-οικονομικής διαπλοκής των σκανδάλων και της διαφθοράς.
Το ζεύγος Αγγελόπουλων μπήκε στο χώρο του Τύπου το 2006 προβάλλοντας κυρίως το επιχείρημα ότι επειδή δεν έκανε μπίζνες στην Ελλάδα, δεν θα ακολουθήσουν τις άθλιες πρακτικές της παραδοσιακής διαπλοκής. Αυτό δημιούργησε ελπίδες που όμως, διαψεύσθηκαν με τον πιο παταγώδη τρόπο.
Θα αφήσουμε λοιπόν τους κανίβαλους της διαπλοκής να ανοίγουν σαμπάνιες; Ή θα επιλέξουμε, με τη στήριξη των αναγνωστών του ΕΤ και γενικότερα των πολιτών, αλλά και των έντιμων δημοσιογράφων (και είναι πολλοί στα ΜΜΕ) να επανεκδοθεί ένας «Νέος Ελεύθερος Τύπος», ανεξάρτητος και με δημοσιογραφικό τσαμπουκά;

6 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης ΠουστοΛαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο νέοΚοσκωτάς Βγενόπουλος που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο, 24 Ιουν 2009 9:57:00 μμ.
    Ποιος μπορεί να ξεχάσει ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ που άδειαζε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ κατά του Πασόκ και ειδικά εναντίων του ιδρυτή του;
    Η πιο ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ, ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ.
    Και σε αυτή την κατρακύλα της κυκλοφορίας του, έχουν και αυτοί το μερίδιο τους, ποιος ξεχνά τι γράφανε;
    Ούτε κεντροδεξιός υπήρξε ποτέ, και ούτε θα υπάρξει έστω και α βγει με άλλο όνομα, αυτά είναι του κόλου, για μελλοντικούς αναγνώστες, όπως λέμε για ψηφοφόρους, ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, αν και αυτοί δεν χρειάζεται να τους μπερδέψεις, βγάζουνε τα μάτια τους από μόνοι τους, αλλά το κακό είναι ότι βγάζουν και των υπόλοιπων γιατί η ΔΕΞΙΑ, ξέρει και τους φυτιλιάζει-παραπλανεί κατάλληλα.
    Και οι μόνοι που δεν φταίνε δεν είναι αυτοί, οι εργαζόμενοι, αλλά οι οικογένειες τους, αλλά και αυτοί να μην στεναχωριούνται , η μαμά ΔΕΞΙΑ, κάπου θα τους βολέψει, δεν είναι δυνατόν να τους αφήσει στο δρόμο, τόσες και τόσες υπηρεσίες της έχουν προσφέρει, έτσι θα τους αφήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καραμανλάκη, τελικά οι ανίκανοι σου πρώτον να πιάσουνε την φοροδιαφυγή έστω και 20/100, δεύτερον να εισπράξουν βεβαιομένους φόρους υπέρ του δημοσίου, τρίτο να πιάσουνε τους εισφοροφυγάδες ανθρώπους της πιάτσας, όπως και ο παπαθανασίου κατά το κοινώς πλέον λεγόμενον και κολημμένο ως παράσημο στο στήθος του, τον βλέπεις πως το φουσκώνει για να το δείχνει, σε κάψανε, σε βγάλανε ψεύτη, σε ρεζιλέψανε, γιατί τους έδωσες να κάνουν μια δουλειά και αυτοί νομίσανε πως βγήκανε στο λιβάδι να βοσκήσουν.
    Αλλά φταις και εσύ, γιατί δεν βάζεις τους καλήτερους σου, αλλά αυτούς που θα πουν όοο γίνεται μεγαλήτερες κοτσάνες κατά του Πασόκ,
    Έτσι το έχουν βρει το κόλπο, τις αμολάνε σαν κλανιές από αυτές που και κρότο έχουν αλλά και βρωμάνε, κάνουνε και μια δήλωση ότι είσαι ο μοναδικός, και εσύ τους κάνεις υπουργούς.
    Ρε καραμανλάκη, αν θες να ξέρεις αν πραγματικά δουλεύουν, αλλά και αν σε τιμούν με την δουλειά τους και δεν σε ξεφτιλίζουν όπως κάνουν οι εννιά στους δέκα σου, θα μου πεις κι εσύ ρε μαύρε αυτούς έχω, δεν έχω άλλους,τότε καραμανλάκη μου, θα τους εξετάζεις όχι στα πόσα σκορπίσανε δεξιά και αριστερά, ή και φάγανε, αλλά στο πόσο αλάφρυναν την ζωή του πολίτη, πόσα λιγότερα πληρώνει ο πολίτης, πόσο λιγότερο απελπισμένος είναι ο πόλίτης.
    Μέχρι πριν τις ευρωεκλογές είχαμε περίπου εκατόν σαράντα αυτοκτονίες λόγω χρεών, αυτά σου τα έχουν πει;
    Σου έχουν πει ότι αυτές οι αυτοκτονίες έχουν γίνει επί ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ;
    Γιατι δεν θα πουνε αυριο, ότι έγιναν επι σουφλιά, επι ντόρας, επί παπαθανασίου, επί αβραμόπουλου, επί χατζηγάκη, επί επί επί…. Θα πουν ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Και δεν πιστεύω πως θα είναι ένα καλό παράσημο για το δικό σου στήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαμε εμείς μιά σκασίλα για το αν θα μπορεί η Γκολεμά να συνεχίσει να παίρνει δέκα χιλιάρικα για να γράφει τις βλακείες της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να εκδοθεί για να πει τί, ότι έλεγαν κατα καιρούς οι Ρίζοι και οι Κύρτσοι, που έγιναν ζάπλουτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ πΡΑΣΙΝΟ τΥΠΟ ΜΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση